sunt amanta

situatie ...ca naiba ...pe tine te inseala cu ea ...si pe ea cu tine...situatia casniciei e intotdeauna mai buna decat ti-o descrie el.rar am vazut(chiar deloc) barbati care sa spuna adevarul amantei.cand relatia e la inceput.totul e varza acasa nimic nu e bun...asta e ce trebuie sa auda amanta dreptjustificare,motivare...complicatiile apar dupa ce trebuie sa le multumeasca pe amandoua.intotdeauna cea mai mintita vei fii tu.nu te baga,schimba serviciul,mai tarziu candrelatia se va consolida pentru tine iti vafii fff greu sa te rupi si o sa te trezesti cu niste ani in spate pe care nu i-ai fructificat in favoarea ta .
garbo025292
Postat pe 12 Decembrie 2010 07:22
hai mai ca "s-a rezolvat" cu dansa ..imi pare ca nu a mai scris de un car de vreme iar noua ne cam plac subiectele astea unde putem barfi
andalexkor
Postat pe 12 Decembrie 2010 07:45
iulia ,ti-ai studiat in taina vreodata sufletul,sa vezi ce isi doreste el de la viata?,dar trupul ce iti spune?,ai ajuns sa-ti cunosti aceste doua elemente care alcatuiesc corpul uman ?daca le vei descoperi taina acestor doua elemente ,vei sti ce sa faci cu viata ta,insa prioritatea ta este copilul in momentul de fata,gandeste cu inima,nu cu trupul
garbo168521
Postat pe 12 Decembrie 2010 07:48
pe de alta parte, momentele pe care le traiesti (e ceva pe care nu poti trai in locul altcuiva si nimeni nu traieste in locul tau), cand putina adrenalina te pune in miscare, cand nu esti conditionata de a-ti pastra postul, de a nu vrea bani mai multi (de la el), deci cand esti practic independenta, asemenea situatie (sentimente) te ajuta sa vezi cine esti si ce meriti pe lumea asta. Cum e cam saracie de sentimente pe lumea asta, cand toata lumea e cam bulversata, pentu limpezire interioara, traieste lucid ceea ce ti se intampla si viata iti va arata unde esti si ce alegeri poti sa faci.
emis0
Postat pe 12 Decembrie 2010 07:53
Fata draga, fa ce crezi ca e mai bine PENTRU TINE. Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. Nu te lua nici dupa ce va spune lumea, nici sefu, nici sotia acestuia. Lasa logica! Gandeste cu inima! Femeile (chiar daca se vor supara unele fete de pe aici, dar nu uitati si eu sunt femeie) sunt cele mai ale dracu animale de pe fata pamantului! Daca situatia ar fi invers, garantat sotia lui nu s-ar gandi la tine. Spun asta din proprie experienta. Am fost casatorita, sotul meu s-a gandit ca i-ar fi bine si cu o amanta. Bravo ei! Casniciile se destrama nu din cauza amantelor, ci din cauza faptului ca cei doi parteneri nu au stiut sa-si apere casnicia. Tu ... daca il iubesti (iubirea este un sentiment, nu o recompensa), deci daca il iubesti pur si simplu si nu pt ca .... mergi mai departe. Viata e prea scurta si merita traita! Bafta!
_craiasa_zapezii_
Postat pe 12 Decembrie 2010 07:58
Frumoasa doamna. trebuie sa stii ca toate femeiele sunt .au fost si vor fi amante.........imi place sa cred ca toate sunt constiente mai mult sau mai putin de asta , mai cu seama ca viata nu se poate privi doar in alb si negru cum se pare ca unele ipocrite o fac............
Ceea ce vreau sa spun este ca relatiile se intersecteaza, se suprapun , se incruciseaza....... si multe ne-am intalnit iubitii pe cand erau intr-o alta relatie , sau chiar noi eram implicate intr-o relatie cu altcineva...........in concluzie viata e frumoasa , insa nu poti fi sigura de nimik.......si de nimeni............nici chiar de noi insine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, si iubirea ne trasneste atunci cand ne asteptam mai putin,,,,,,,,,,,,,,, si uneori e doar un minunat cadou de l a viata sa poti simtii iubirea , pa siunea. sa te simti viu, nu doar un robotel producator de bani , de platitor de facturi...............fii sincera cu tine insati , e foarte important de fiecare data, orice ai face sa faci pt ca tie iti face placere si pentru ca tu vrei ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, cu bucurie si placere...........e asa de important si astfel nu ai ce sa regreti, sunt sigura de asta................. si un barbat nu-si doreste decat sa fie iubit cu bucurie si entusiasm cu pasiune................toti isi doresc !


Din pacate un barbat insurat si cu 2 copiii este sigur o ecuatie mai complicata . Te inteleg , sincera sa fiu eu as schimba locul de munca. sau m-as gandii la o decizie care sa-l avantajeze pe copilul meu! deci pune pe doua liste argumentele pro si contra si in ideea ca voi doi va iubiti , decideti impreuna ce-i de facut! cere-i si lui parerea,, sincer si vezi ce reactie are! te vei lamurii destul de repede care sunt sentimentele lui! e important! ideea este sa nu ucizi o iubire daca ea exista! nu te vei ierta niciodata daca nu ai luptat pentru dragostea ta!!


eu am abandona-to si imi pare rau !!! din motive de moralitate ,,,,,,, omul pe care l-am iubit era si el insurat si l-am alungat ca o ticaloasa tocmai pentru ca voiam sa fiu corecta,,,,,,,,,, prostiii !!!!!!! mi-am frant inima si pe a lui!! pt ce??? pe lume ??? nu meritaaaaa! gura lumiii n-o astupa nici pamaantul , deci nu te intereseaza decat ce spune inima ta si a lui ! succes ! si sa traiesti o iubire divina! curaj!
MERUTNEFERETHEMET
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:12
Subscriu la ceea ce au spus garbo 040522, 025292, 168521 si emis0 - au fiecare dreptate prin prisma experientelor proprii traite, citeste de mai multe ori spusele fiecareia si analizeaza-te la rece, fii sincera cu tine insati daca poti . Acum esti vulnerabila si sensibila, ai gresit ca ai cedat asa repede , e diferenta mare intre capacitatea profesionala si caracterul unui barbat, trebuia sa incerci sa temperezi pornirea lui sexuala si sa va cunoasteti mai bine inainte de a o face . Ce zici ? Asteptam parerea ta dupa ce meditezi la toate astea, nu-i asa, fetelor ?
Boreala
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:16
eu zic ca n o sa si lase nevasta ptr tine si dintr o relatie cu un sef nu poate iesi nimic bun.Daxa era sa si lase nevasta o facea cand l a inselat, asa ca gandeste te bine, barbatii sunt f lasi
garbo172763
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:18
Salutari, craiasa zapezii, asteptam si opinia unui barbat sincer
Avem asa ceva ?!
Boreala
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:18
Doamna garbo 109567, va apreciez sincer.
Boreala
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:22
Dar tu te-ai gandit si la cei doi copii? Intreb deoarece in acest moment sunt in situatia sotiei a carui sot este incurcat cu o subalterna. Stii ce este cel mai grav? Am ajuns cu copiii la psiholog. Aici nu este vorba numai de cei maturi.Noi ne revenim, dar copiii raman marcati. Chiar nu gaseai un barbat fara obligatii? Normal era ca individul sa-si rezolve intai "problemele" si abia dupa aceea sa-si vada de viata lui cu tine.Iar in ceea ce te priveste pe tine... sorry, dar esti lipsita de coloana vertebrala din punctul meu de vedere. Este doar dorinta de a lua ceva ce nu este al tau. 99% din acesti indivizi nu-si lasa familiile pentru amante. De ce ar creste copiii altora in loc sa-i creasca pe ai lor?
SDT
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:26
Intrerupe relatia cat mai repede...ai intrat intr-o incurcatura rau de tot ...gandeste-te la copilul tau...axeaza-te pe o relatie sincera cu cineva LIBER... lasa-l pe sef...esti un capriciu nici macar amanta.Elobereaza-te , draga mea gamdeste pozitiv...nu asculta ce tot indruga sefu...Am destui ani sa-ti dau un sfat bun .Sunt singura de ani buni si nu mi-ar trebui o relatie cu unul casatorit pentru nimic in lume...gandeste-te'''Ce tie nu-ti place nici altuia nu-i face''!!!
maya28
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:29
Seamana a telenovela.Vezi poate faci o fetita cu el si peste ani si ani fetita se va casatori cu unul din baietii lui,...e tare aceasta telenovela.
ticuta2IV1940
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:29
Buna si mie mi s-a intamplat acelasi lucru .Si eu sunt divortata si m-am incurcat cu cine nu trebuia ,bineanteles cu un tip insurat care face tot posibilul ca sa ma ascunda sa nu se afle ,iar mie imi este indiferent.Traiesc clipa,ma bucur cat pot de relatie si nu mai am ganduri de maritis iar el nu are ganduri ca si-ar lasa sotia,asa ca eu ma complac asa cum sunt .Daca se afla ceva neg totul ,el va nega si se va termina relatia iar eu imi vad de servici in continuare pt ca in fond si la urma urmei el este cel care face avansurile,iar daca nu va mai vrea eu raman linistita si-mi vad de treburile mele fara sa plang sau alte chestii dintreastea.In fond nu s-au terminat barbatii de pe terra dar in mod sigur pot sa ma bucur ca am avut si eu un barbat insurat tinand cont ca si fostul meu sot se intalnea cu altele cand era cu mine.Deci nu eu am avut vreo vina,mi-am putut dovedi singura acest lucru.Eu sunt OK.Barbatii oricum sunt niste cuceritori din nastere iar noua ne place sa fim cucerite deci ce mai conteaza daca sunt sau nu amanta?
marianasofiab
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:31
Si ca sa fiu mai clara vreau sa precizez cateva aspecte: Sotul meu( inca..) nu accepta divortul chiar daca de cateva luni a plecat de acasa, a inchiriat un apartment ,si-a adus amanta in Bucuresti, locuieste cu ea,etc. De ce nu vrea? Fiindca asa sunt barbatii. Majoritatea. Se gandesc... daca nu merge relatia cu amanta poate mai au o sansa cu nevasta. Eu in schimb sunt hotarata sa nu ma mai uit in spate, mai ales ca nu am gresit cu nimic. Am fost si eu mama singura, dar NICIODATA nu m-au interesat barbatii care erau intr-o o relatie sau erau insurati. Nu este vorba e ce spun altii, este vorba de respectul pe care il ai tu pentru tine!
SDT
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:38
in primul rand cred ca trebuie sa-ti lamuresti tu tie sentimentele. Gandeste-te ce-ti place la el si elimina dependenta si nu o confunda cu iubirea adevarata. El este un barbat matur, are daja experienta in majoritatea domeniilor femei, afaceri, e tata, el reprezinta un model pentru tine , e normal sa ne indragostim de barbati care aparent au totul si sa-i privim ca pe Dumnezei. In al doilea rand , te rog ai grija sa privesti ce simti tu si din alt punct de vedere, esti o femeie singura care a primit atentie de la un barbat cu foarte multe calitati dar asta nu inseamna ca este scuzat de celelalte lucruri mai putin ortodoxe pe care le face: te pune pe tine intr-o situatie neplacuta adica se culca cu tine in conditiile in care el merge acasa si doarme cu sotia lui si apoi inseala, pe tine, pe ea poate si pe alta. Deci este un om minunat cu calitati exceptionale care are defecte. Si tu esti om, esti femeie , nu te desconsidera si daca intr-adevar ajungi la concluzia ca nu este doar un capriciu si ca el este barbatul cu care vrei sa-ti petreci restul vietii, nu te desconsidera si spune-i de la inceput parerea ta despre faptul ca nu accepti ca el sa fie casatorit si sa fie si cu tine. O data, ai taiat raul de la radacina daca nu vrea sau o lalaie atunci crede-ma nu ai pierdut absolut nimic , apoi incepi sa fi mandra de tine si sa nu te lasi atat de usor ,incepi sa te apreciezi mai mult. Parerea mea este ca barbatii divorteaza greu sau niciodata, asa ca ori esti inarmata cu o iubire divina ori cu o vointa de fier dar in ambele cazuri pregateste-te sa suferi. A iubi nu inseamna mereu sa fi si fericit. Best regards. G
gia_alecu
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:03
marianasofiab, toate bune si frumoase, dar daca incepi la un moment dat sa il vrei linga tine, de exemplu, de sarbatori?!
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:04
Draga IULIA ,ramai cu el dar ai grija sa nu ramai insarcinata!...Stii cum se numeste secretara (banuiesc ca esti secretara lui) care ramane insarcinata cu seful ei_...B O S - U M F L A T A !!!...Nu cred ca ii surade ideea de a-si face gradinita !.....SIGUR VA DA BIR CU FUGITII!..LUPULisi schimba parul dar NARAVUL ba!...Cand apare o -PROSPATURA -va trece la atac!....Intotdeauna ptr EL exista o URMATOAREA-!....Si nu cred ca se merita sa te faci de ras ptr cativa centimetri!...Barbati gasesti pe toate drumurile!...Poti fi tu SEFUL lor!
garbo002251
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:06
Draga IULIA ,ramai cu el dar ai grija sa nu ramai insarcinata!...Stii cum se numeste secretara (banuiesc ca esti secretara lui) care ramane insarcinata cu seful ei_...B O S - U M F L A T A !!!...Nu cred ca ii surade ideea de a-si face gradinita !.....SIGUR VA DA BIR CU FUGITII!..LUPULisi schimba parul dar NARAVUL ba!...Cand apare o -PROSPATURA -va trece la atac!....Intotdeauna ptr EL exista o URMATOAREA-!....Si nu cred ca se merita sa te faci de ras ptr cativa centimetri!...Barbati gasesti pe toate drumurile!...Poti fi tu SEFUL lor!
garbo002251
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:06
hmda.................. ce sa spun!! nu e nimik de apreciat! lasitatea este deneiertat!!! insa dupa cum spuneam ,,,,,,,,,este frumos cand iubesti ,,,,,,,, nu trebuie risipit momentul !
MERUTNEFERETHEMET
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:14
doamne cat urasc barbatii care is denigreaza nevestele doar, doar de-ar gasi ceva mai "nou". Respect barbatii care stiu ce vor .......sa obtina ceva fara a implica persoana de langa ei......! Dar ce sa faci daca femeia e gasca si se lasa manipulata de cateva vorbe dulci si cateva picaturi de lacrimi ! Imi pare rau scumpa mea dar daca vrea ceva serios isi rezolva mai intai problema de acasa si apoi trage la buci
ariadna_munteanu
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:23
De la: simadoris, la data 2010-12-12 08:26:54Dar tu te-ai gandit si la cei doi copii? Intreb deoarece in acest moment sunt in situatia sotiei a carui sot este incurcat cu o subalterna. Stii ce este cel mai grav? Am ajuns cu copiii la psiholog. Aici nu este vorba numai de cei maturi.Noi ne revenim, dar copiii raman marcati. Chiar nu gaseai un barbat fara obligatii? Normal era ca individul sa-si rezolve intai "problemele" si abia dupa aceea sa-si vada de viata lui cu tine.Iar in ceea ce te priveste pe tine... sorry, dar esti lipsita de coloana vertebrala din punctul meu de vedere. Este doar dorinta de a lua ceva ce nu este al tau. 99% din acesti indivizi nu-si lasa familiile pentru amante. De ce ar creste copiii altora in loc sa-i creasca pe ai lor?
.........................
Nota 10 cu felicitari pt, postare!!
Eu cunosc acest sentiment, in care intervine ;;o curca;; si distruge o casnicie!!
Niciodata acest barbat nu si va lasa familia! Asa sa stiti! Si,,,,,,,,,,aceste ::curci:: care stiu,,sta mai bine ;;la aceea a sefului;; va meritati soarta! ! Mai incolo o sa vezi!!
Tatal meu in tineretea lui a muncit intr o functie undeva in agricultura, unde avea ,subalterne fete,, de la tara venite sa si castige::cinstit o paine::! Ele aveu o camera unde locuiau, precum la :internat,, pt, ca nu erau din localitatea ns! Printre acestea s a aflat ;;o curca;; aceasta ne-a distrus psihic ;pe noi cei 3 copii ai lor si ce a patimit mama din cauza;; curcii; nu am cuvinte sa va descriu.
Tata o batea pe mama din cauza ei, iar noi pititi intr un colt, sufeream in tacere! Tata isi manca banii cu aceasta ;;panarama;; ii cumpara dulciuri napolitane ciocolata,acum vreo 55 ani nu erau atatea ;bunatati;; iar noua copiilor ,ne aducea ,,ramasitele din ce nu i trebuia ;;curcii;! Sigur mama era ;obosita;; 3 copii, gospodarie, necazuri, in schimb ;curca; era platita pt, tot tacamul!Ma lua mama in zi de salariu si ma ducea la dormitorul ;curcii; sa l aduc pe tata acasa, sa nu si manance toti banii cu ea ,apoi noi4 muream de foame! Eu eram ; favorita ;tatalui meu, il scoteam de acolo, din dormitorul curcii;; il cautam in buzunare cat de mica eram 6-7 ani, i idadeam banii mamei. Cand venea acasa ;nemultumit; ca; nu i o fi facut ea pe plac , o batea pe mama o alunga! Cum as fi putut s o iubesc pe aceea ;nemernica;; vreodata,,,se batea in piept cu caramida ,mereu ca; ea o sa ne creasca! Ia facut mamei ,vraji,, o ducea ;ambulanta ;si nu i gasea ;nimic! Se usca de pe picioare, mama ! Dar dezlegandui se farmecele((cu broaste)) mama a murit la 69 ani,,, Aceste ;nenorocite; precum ;aceasta; care isi etaleaza ;nesimtirea; pe acest forum ar merita sa pateasca;exacte ce a patit ;;curca tatalui meu;;
Tata si a schimbat locul de munca, s a recalificat a devenit un familist bun, iar ;curca; a ramas singura,peste ani s a paralizat;; a zacut vreo12 ani si a pieit singura,, pacat mare, ca eu nu am stiu mai repede unde muncea ea, ca i as fi dat o batuta cu ;strigaturi,pt, toata suferinta ns. si a mamei!
Nu va inteleg pe acestea;; de ce va faceti;;fericire pe nefericirea altei femei??:: Sunt atatia barbati, singuri,,((dar nu s sefi )) care ar putea sa va ofere destule ,dar poate un post de ;intretinuta;; amanta;; nu!!
Parerea mea este ;;sa le ia dracu;;pe aceste femei, care fac de rusine ;natia feminina;!! TOATE ACESTEA MERITATI I,,,,,
Cu bine!! Va doresc; Sarbatori fericite!! Fara ;curci;; in fam, vs!
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:23
szc ca intervin poate este un subiect mai mult feminin dar eu am trait asa o expierenta sotia nu ma inselat doar aveam opinii diferite am trait 20 de ani aveam 2 copii baiat si fata baiatul a murit la virsta de 20 de ani aceasta este alta poveste sa revin la subiect eram mai mult singur singuratatea ma ucide pot sa spun am intilnit o femiei pe net intimplarea a facut sa merg cu tata undeva la operatie si ne-am intilnit prima data in romania ea lucra in ungaria budapesta o femeie draguta cu care simteam ca ma voi intelege apoi lucrurile au continuat vb pe net a mai venit in romania am facut dragoste si totul sa schimbat o noapte ce a insemnat mult pentru mine m-a invitat la budapesta inainte de paste am plecat fara sa imi pese ca fata mea facea majoratul eram indragostit lulea pot spune .nu am tinut seama de nimic am plecat pur si simplu a fost o saptamina de miere .ea avea o fata si era plecata in vacanta in romania asa am putut sa stau eu o saptamina ne intelegeam fff bine la pat si aveam multe in comun lucruri care mie mi-au lipsit timp de 20 de ani lucrurile luau amploare am divortat m-am mutat cu serv la budapesta am trait cu ea timp de 2 ani si ceva totul era bine si frumos dar exista acest dar ea avea o fata fata m-a acceptat pot sa spun asa ma respecta si o respectam avea aceasi virsta cu fata mea numai ca era ceva o frica sa nu faci un gest gresit sa nu se interpreteze gresit si multe chestii eu nu stiam ungureste apoi a fost nenorocirea cu baiatul si toate adunate m-au facut sa cred ca odata ce ai rupt o coala de hirtie in doua este greu sa mai gasesti una care sa se potriveasca .in tot acest timp eu nu mi-am uitat fosta sotie era mama copiilor mei care si ei nu erau de acord cu aceasta decizie luata de mine pierdusem unul si nu vroiam sa mai pierd si fata asa ca am hotarit sa ma impac cu fosta sotie nu ne-am cununat dar traim asa am trecut peste toate si am ramas impreuna de acceea eu iti pot spune sa cintaresti bine aceeasta situatie si ori sa te opresti la timp fara a avea regrete dupa tinind cont si de virsta sau sa continui aceeasta relatie si sa fii vioara a doua si un refugiu al lui pentru divertisment sincer sa fiu eu si acum ma gindesc la ea am trait ceva minunat daca as fi putut as fi luat jumatate din fiecare sa le unesc si sa fac femeia perfecta mama si amanta dar cum asa nu se poate am ales calea de intoarcere poate am fost las dar cred ca am facut ce trebuia sa fac la timpul acela vb si acum pe net cu ea .tu faci cum crezi dar cintareste bine tu ai un copil el are copii tu ai o virsta el are o virsta acum nu conteaza dar mai tirziu v-a conta mult tu iti vei dori sa faci multe si el nu va mai avea dispozitia necesara daca te hotarasti trebuia sa tai "copacul" de la radacina cit radacinile sunt subtiri dupa aceea va fi greu cind ele se vor ingrosa .inca o data scz si tu trrage concluzia din ceea ce am povestit eu ceea ce am trait de fapt dar cind sunt copii la mijloc este foarte greu mai ales cind sunt de ambele parti
garbo178366
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:25
++++Scuze,,mama a murit la 80 ani, au fost, 8ani pe 6XII.!! ++++
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:26
daca tot e insurat...si iti spune vorbe frumoase....pune-l sa=ti cumpere casa, masina......ca tu si asa pierzi timpul cu el....
NU FI FRAIERA....BARBATII INSURATI NICODATA NU-SI LASA NEVESTELE!!!!!!!!!!!!!!!!
adina_morea
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:35
ASA VREA SA CONTRAZIC MULTA LUME DE PE AICI....

DE 3 ANI SUNT AMANTA UNUI BARBAT INSURAT, CU COPIL...EXACT CA SI MINE
NU ESTE SEFUL MEU...DIN CONTRA, ESTE SUBALTERNUL MEU... NU IL DAU BANII AFARA DIN CASA...DIN CONTRA, CRIZA L-A AFECTAT ENORM...
NE-AM CUNOSCUT PE UN SITE DE SOCIALIZARE... FARA SA STIM CINE SUNTEM, FAPTUL CA PUTEAM SA VORBIM DECHIS DESPRE ORICE, CA NE INTELEGEAM CA SI CUM ERAM CELE DOUA JUMATATI PIERDUTE ALE UNEI SFERE, NE-A APROPIAT...

ESTE O RELATIE LIMITATA...CU MULTA SUFERINTA CAND NU SUNTEM IMPREUNA, CU TIMPI LIBERI PUTINI...DAR NE IUBIM....FOARTE MULT....
CE VA FI...E GREU DE SPUS... INCERC SA NU MA GANDESC LA UN FINAL...
NU CER SFATURI, DOAR AM VENIT CU O COMPLETARE CA SITUATIE DIFERITA DE TOT CE S-A SPUS AICI...
radumire
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:36
De la: marianasofiab, la data 2010-12-12 08:31:05Buna si mie mi s-a intamplat acelasi lucru .Si eu sunt divortata si m-am incurcat cu cine nu trebuia ,bineanteles cu un tip insurat care face tot posibilul ca sa ma ascunda sa nu se afle ,iar mie imi este indiferent.Traiesc clipa,ma bucur cat pot de relatie si nu mai am ganduri de maritis iar el nu are ganduri ca si-ar lasa sotia,asa ca eu ma complac asa cum sunt .Daca se afla ceva neg totul ,el va nega si se va termina relatia iar eu imi vad de servici in continuare pt ca in fond si la urma urmei el este cel care face avansurile,iar daca nu va mai vrea eu raman linistita si-mi vad de treburile mele fara sa plang sau alte chestii dintreastea.In fond nu s-au terminat barbatii de pe terra dar in mod sigur pot sa ma bucur ca am avut si eu un barbat insurat tinand cont ca si fostul meu sot se intalnea cu altele cand era cu mine.Deci nu eu am avut vreo vina,mi-am putut dovedi singura acest lucru.Eu sunt OK.Barbatii oricum sunt niste cuceritori din nastere iar noua ne place sa fim cucerite deci ce mai conteaza daca sunt sau nu amanta?
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
BRAVO!! DACA; N AI PIC DE MANDRIE IN TINE SI TE MULTUMESTI, CU FARAMITURILR LASATE DE SOTIE,,ESTI GENIALA!! EU N AM CULES NICIODATA ;;FARAMITURI;; AM UN OM MINUNAT LANGA MINE DE PESTE 39 ANI!! BARBATII, BUNI DE CALITATE SUNT LANGA ;SOTIILE LOR;; CEI NEINSEMNATI, ISI CAUTA AMANTE; PRECUM SUNTETI ACESTEA CARE; VA LAUDATI PE AICI;!! BRAVOSSSSS!!
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:36
nu se face asa ceva la serviciu. sory, sper sa nu suferi.
garbo133056
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:38
traieste fiecare zi ,nu te gindi decit la ce ai de facut in momentul respectiv...nu esti prima nici ultima,DAR nu schimba statutul de amanta ca nu vei mai avea acelasi succes...poate si el ,,s-a descarcat,,dar fiziologic si tu ai nevoi.daca e inteligent inseamna ca si tu nu esti de aruncat
te pup si fii fericita.
aiela
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:42
esti sigura ca si-ar lasa nevasta?
macar intereseazate daca chiar nu se inteleg șun barbat cand isi doreste ceva vb multe dar de facut fac putine.sfat..afla daca ei chiar nu se inteleg.dar nu de la el
mireluta02
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatiile cu veciinii din bloc. 68 De la: andreea_n_c 29 Decembrie 2012 16:20
Raynor sole Discount Golf Clubs 1 De la: servers9 15 Iulie 2010 10:50
intre promisiune si cuvint 2 De la: ingerasulluptator 1 Decembrie 2011 20:10
Ce parere aveti despre relatia dintre Dumnezeu si Omul? 103 De la: moment31 23 Octombrie 2009 15:47
Cum sa resuscitez relatia? 28 De la: fleurdelis 13 Martie 2010 08:58
Setari Cookie-uri