Cand intri intr-o treaba de asta trebuie sa gandesti foarte mult.Daca e insurat e greu sa cred ca si-ar lasa sotia si chiar daca o lasa cum spunea cineva s-ar putea sa-ti faca si tie acelasi lucru.Sfatul meu e daca iti place de el si esti singura traieste clipa dar nu-ti fa prea multe sperante fiindca ai sa suferi. | ||
garbo087943 Postat pe 12 Decembrie 2010 17:28 |
||
---|---|---|
cate capre d-ale lu irinuca sunt pe aici irino, toanto care esti, daca tatal ala al tau care i s-au umflat ouale dupa femei, nu a fost in stare sa stea langa maica-ta, ce vina are femeia aia ca el cauta aventuri in stanga si-n dreapta? si stai tu linistita si nu fii atat de bucuroasa si nu te bate cu pumnii in piept ca femeia aceea are cancer, ala nu se ia asa ca injuri tu ca la usa cortului si ca ai vrea tu sa pateasca ceva, ai vrea tu sa fie asa usor daca nu e femeia asta, va fi alta si alta daca scumpul de taica-tau nu poate sa si-o tina in pantaloni... mai du-te draq la scoala si dupa aceea invata sa te comporti vezi sa nu te impiedici si sa-ti rupi ceva |
||
Laura_M Postat pe 12 Decembrie 2010 17:30 |
||
scuzati-mi vocabularul... dar nu-mi pare rau | ||
|
||
Laura_M Postat pe 12 Decembrie 2010 17:34 |
||
Stii am ajuns la concluzia ca nu femeia e vinovata,cea care intra intr-o aventura cu sperante sau nu,eu cred ca barbatul e cel mai vinovat ca daca ar iubi cu adevarat nu ar insela. | ||
garbo087943 Postat pe 12 Decembrie 2010 17:43 |
||
apropos, zice Jojo doua pagini in urma, ca daca, cateaua nu ridica coada.... bla bla prostie mai mare ca asta nu exista, toata lumea o spune, mai bine zis femeile, in general... da' vreau sa intreb si eu, nemernicul de barbat, ce cauta la catea, ha? o vedeti doar pe aia "amanta" da nu va ganditi ca poate si doamna de acasa are vina ei... nu toate femeile de acasa, nu am zis toate |
||
Laura_M Postat pe 12 Decembrie 2010 17:46 |
||
Doamne, chiar mai poti sa spui lucrurile astea???? E fenomenal cum niste femei oarecare cred tot ce spune un barbat, care oricum e in stare sa-si renege familia pentru o "bucata noua". Nu sunt cea care va zice sa te gandesti la sotia lui, sa te intrebi ce simte ea (poate e o femeie extraordinara dar face compromisuri, desi nu ar fi normale intr-o astfel de situatie), iti spun doar ca atunci cand faci lucrul asta, nu ai pic de respect fata de tine insati, in primul rand, pentru ca ar trebui sa contezi doar tu, si in al doilea rand fata de sufletele din jur, pe care , inevitabil le ranesti. Sunt femeie, dar NICIODATA in viata mea nu voi fi AMANTA. Mi se pare injositor pentru orice femeie ....mai bine as cersi sau as trai pe sub canale...e mult mai bine decat sa-mi terfelesc singura .... viata, sau ceea ce crezi tu ca terfeleste acest statut de "amanta". | ||
meia73 Postat pe 12 Decembrie 2010 17:50 |
||
draga mea sunt nico.nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar am trecut printr-o situatie aproape similara acum 3 ani.am renuntat la a fi fericita.sunt casatorita de 21 de ani am 2 copii mari (20 si 17ani)dar o casnicie total esuata din primul an.acum 6 ani am cunoscut pot spune printul din poveste dupa un an ce sa tinut dupa mine scai am acceptat reletia la 2 ani dupa era ferm convins ca nimic si nimeni nu ne va desparti,mi-a propus sa iau copii si sa ma mut cu el,ba chair imi facu-se rost de un serviciu fffff bun dar eu nu m-am putut desparti de apartamentul si bunurile din casa care sunt facute de mine si de parintii mei si l-am rugat sa mai astepte un pic sa il conving pe barbatul meu sa dam divort ceia ce nu se putea discuta cu el.rezultatul:in doua zile a intervenit o alta femeie mai flamanda si totul s-a destramat cat ai bate din palme.acum dupa 3 ani de despartire amandoi regretam. iti doresc o alegere inteleapta | ||
magda_37_nicky Postat pe 12 Decembrie 2010 17:53 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-12 17:46:46apropos, zice Jojo doua pagini in urma, ca daca, cateaua nu ridica coada.... bla bla Mda...e acelasi lucru...".incercarea moarte n-are" ....conteaza la cine incerci, mai ales conteaza ceea ce esi. NU SPUNE NICIODATA CA FEMEIA SAU BARBATUL CARE SUNT INTR-O FAMILIE DE BUNA VOIE SI NESILITI DE NIMENI atunci cand nu mai cred ca se justifica acest lucru nu pot sa schimbe asta altfel, decat ..."umbland" . Stau pentru copii? Motive!!!! Cred ca e mai crunt ca un copil sa auda in clasa ca taticul/mamica lui umbla aiurea, decat sa stie ca siguranta lui e intr-un singur loc...Pleaca unul sau altul dupa ceva nou??? Exista posibilitatea sa schimbe, nu sa insele, nu sa traiasca vieti paralele de pe urma carora sufera toti din famile... |
||
meia73 Postat pe 12 Decembrie 2010 17:57 |
||
ocaziile ratate se razbuna.... c-asa-i in...tenis... |
||
eladaela Postat pe 12 Decembrie 2010 17:58 |
||
nu a intervenit, de ce nu intelegeti, si-a cautat pe alta daca nu esti amanta, esti cea de acasa, cea inselata (vorbesc la modul general) nimeni nu vrea asta, dar mai tine si de noi cum pastram relatia, ca unii barbati sunt nemernici si inseala ca vor ei, sau de plictiseala si sa se dea mare, e alrceva, sunt relatii si relatii |
||
Laura_M Postat pe 12 Decembrie 2010 17:59 |
||
trebuie sa fim realisti si sa nu dam vina imediat pe cineva, nu sa-ti cauti scuza cum ar veni si sa zici, DAAA, aia e de vina | ||
Laura_M Postat pe 12 Decembrie 2010 18:01 |
||
magda, nu te mai invinovati singura, ca nu a fost iubire adevarata...aia nu trecea in doua zile...si femeia aia era gasita dinainte sa spui tu, nu... | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Decembrie 2010 18:04 |
||
toate crizele astea penibile impotriva amantei mi se par dovezi de nesiguranta. Frica de a nu veni una si de a-l lua pe don belico del mondo din sinul familiei "fericite". Pardon, de a-l smulge. Impotriva vointei lui, bineinteles. Chiar n-aveti atit respect de sine sa ii spuneti dlui - vrei sa te duci? DU-TE, ca nu s-au terminat barbatii pe lumea asta? |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 18:05 |
||
e cam dificila situatia ta,desi sante-ti impreuna de foarte scurt timp asta nu inseamna ca gata esti amanta lui.si nu te lua dupa barfe cum ca el nu se intelege bine cu sotia lui,incearca sa discuti mai putin cu colegii despre casnicia sefului tau,si lasa sa decurga lucrurile de la sine nu te baga tu inseama si nu trebuie sa stai la cheremul lui cand vrea el.incearca si fii mai distanta cu el si o sa vezi ca pt el nu ai fost decat o aventura dak putem spune asa .nu trebuie sa disperi ia-o ca pe o lectie de viata si mergi inainte si cauta pe cineva care nu are obligatii o sa-ti fie mult mai usor asa si o sa fii mai sigura pe relatie.te pupik si capul sus,fa un pas mare si depaseste situatia | ||
elegant Postat pe 12 Decembrie 2010 18:09 |
||
Intotdeauna sunt doua alegeri DAsau NU SI DA si daca alegi calea de mijloc te faci frate cu dracul. Gandeste-te bine ce vei face deoarece te vei simti in functie de decizia pe care o iei. |
||
Bendis_27 Postat pe 12 Decembrie 2010 18:17 |
||
Adevarul asta este daca nu esti amanta esti cea inselata,stiu ce spun,am ajuns sa cred ca nu mai exista barbati fideli si oricate ai face pentru ei tot nu este bine,tot se plictisesc si cauta altceva nou.Am fost inselata si am iertat,dar nu e o solutie,ei nu trebuie iertati niciodata fiindca se invata.Am ajuns la concluzia ca intr-o relatie nu tre sa fii nici fidela,nici prea buna si nici sincera ca te ia de proasta.Si daca vezi ca nu ai cu cine trai,ca te inseala,lasa-l mai sunt barbati.Si uneori rolul de amanta e bun,te ajuta sa mergi mai departe,si sa fii uneori mai respectata. | ||
garbo087943 Postat pe 12 Decembrie 2010 18:18 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-12 17:30:44cate capre d-ale lu irinuca sunt pe aici Si pe mine m-a frapat,mai vorbeste de moralitate... In fine... Ce ma mira pe mine,app de moralitate,cum unele femei vorbesc de moralitate amantei,cand principalul vinovat este barbatul. Bineinteles ca nu sunt de acord ca o femeie sa accepta avansul unui barbat insurat,dar ..oare cate dintre ele au stiu ca ''bou''e luat? Oare un barbat cand cauta o aventura ii aduce la cunostiinta ca-i insurat?Poate 1%dintre ei,au decenta sa-i spuna statutul lui,ca in rest multi merg pana sunt descoperiti. Si cum sa-i ceri unei amante sa renunte la un barbat insurat cand ea-l iubeste? Ma pun in pielea ei,si ma gandesc pt.o clipa daca sotul,pe care-l iubesc mi-ar fi amant,as renunta la el?Nu...poate o ambitie de fier.....Cand soarta decide niste lucruri,toate legile moralitatii,crestinitatii nu mai exista! Cate discutii s-ar evita daca barbatii ar sta cuminti... Cate femei nu merg pe premisa''tot la mine se intoarce''dar totusi se mira de ce sunt inselate,cand paractic ele dau unda verde zicand asta? Cate femei nu cred zicala misogian(!!!!)''pana cateaua nu ridica coada''pt.ca barbatii le-o baga in cap,sa se scoata nevinovati(neputinciosii de ei) Credeti ca barbatul cand isi face amanta,gata a gasit-o pe strada si in 5minute a dus-o la hotel,si dupa vin acasa la sotiile lor.Nu dragelor,au strategiile lor,cateva nopti pe la restaurante scumpe,petreceri poate si un cadou...de ce sa faca toate astea cu voi?Oare nu meritati?De ce sa linistiti constiinta cu prostii d`astea ca doar o folostete? Si pe voi va foloseste,ca practic deaia ne casatorim,sa ne folosim unii de altii......in orice tip de relatie:sot-sotie,sot-amanta sau invers exista reprocitate,altfel amanta n-ar mai sta cu el. Vreti sa credeti ca amanta e doar pt ''perversiuni''ce-i face...se intalnesc,ii face sex oral si dupa o da jos din masina? Mai dati-l draq de sex...si cat sex sa faci....sunt 10-15pozitii care le face toata lumea si nevasta si amanta nu mai e ce a fost odata-n Vestu Salbatic...... Si sotiile pot fi emancipate si sotia poate fi sexy in timp ce-i gateste sarmale,chiar daca poarta sort. Nu mai ecepati sa va trateze ca pe niste menajere,nu le calcati camasa sa le-o sifoneze amanta!!!Fi-ti voi amantele propiilor soti Si daca v-au inselat,e vina voastra,doar a voastra.....amanta are vina ei,atunci cand,repet,a stiut de la inceput sa-i insurat si a accepat avansul lui..dar chiar daca-l refuza ea venea alta si tot asa.......motivul pt.care barbatii(femeile)sunt infideli pleaca din interiorul cuplului. |
||
garbo179436 Postat pe 12 Decembrie 2010 18:19 |
||
Majoritatea ataca amanta pt. k e mai usor sa dai vina pe cineva pt. esecurile personale si sa te bati cu pumnul in piept k sunt o SFANTA , o adevarata gospodina , mama perfecta (mai putin a lui Irina), etc cand de fapt uita sa fie FEMEI, isi indeparteaza (fara sa vrea) sotul si majoritatea cred k au fost inselate, chiar daca se mint singure k am un sot perfect de "n" ani. | ||
Kamitzu15 Postat pe 12 Decembrie 2010 18:27 |
||
ce sa-ti spun si eu am o relatie cu un barbat casatorit numai ca el este mai tanar decat mine cu 14 ani ! Santem de 5 ani anpreuna avem o relatie foarte frumosa , si nu ne-am plictisit unul de altul ! Eu cred ca e bine sa lasi lucrurle sa decurga de la sine rezultatul o sa-l vezi dupa un timp. si mie mia fost greu dar acum nu putem trai unul fara altul ! | ||
dani_35 Postat pe 12 Decembrie 2010 18:59 |
||
Nu ar trebui sa fim, mai ales noi femeile asa patimase. Ptr. ca orice ai face barbatul tot se va duce cu alta, asa sunt ei creati. Apoi fata aceasta este una fara noroc, deoarece are un copil cu cineva, s-a despartit de altul si acum a incercat si cu seful. Noi ar trbui sa-i spunem ca ani trec repede si frumusetea trece cu ei, si in curand va ramane cu copilul ei sau poate nici cu el | ||
garbo070695 Postat pe 12 Decembrie 2010 19:05 |
||
eu cred totus ca la 50i ii pragu.... |
||
fleurdelis Postat pe 12 Decembrie 2010 19:40 |
||
Daca vrei sa te ia lumea in serios straduieste-te sa scrii corect, romaneste, ca nu vorbesti pe messinger cu amicii. Mai bine taceai si nu te faceai de ras si cu limba romana. Bine ca ai amant destept. Ma mir ca ala asa destept s-a culcat cu tine. Probabil s-a descarcat omul. |
||
mihaelamaria70 Postat pe 12 Decembrie 2010 19:44 |
||
aici ai dreptate, daca isi inseala nevasta pe care se presupune ca a luat-o din dragoste si a iubit-o sau o mai iubeste isi permite sa o insele, pe tine care nu esti mai mult decat o distractie(cred eu si sper sa nu fie asa) de ce nu te-ar insela?ce il opreste?un sfat de la mine, rupe-o cat mai repede si indeparteaza-te de el, mai tarziu va fi prea tarziu, crede-me | ||
ancutza_andreea_2008 Postat pe 12 Decembrie 2010 19:55 |
||
aici ai dreptate, daca isi inseala nevasta pe care se presupune ca a luat-o din dragoste si a iubit-o sau o mai iubeste isi permite sa o insele, pe tine care nu esti mai mult decat o distractie(cred eu si sper sa nu fie asa) de ce nu te-ar insela?ce il opreste?un sfat de la mine, rupe-o cat mai repede si indeparteaza-te de el, mai tarziu va fi prea tarziu, crede-me | ||
ancutza_andreea_2008 Postat pe 12 Decembrie 2010 19:56 |
||
De la: ancutza_andreea_2008, la data 2010-12-12 19:55:55daca isi inseala nevasta pe care se presupune ca a luat-o din dragoste si a iubit-o sau o mai iubeste isi permite sa o insele, pe tine care nu esti mai mult decat o distractie(cred eu si sper sa nu fie asa) de ce nu te-ar insela?ce il opreste?un sfat de la mine, rupe-o cat mai repede si indeparteaza-te de el, mai tarziu va fi prea tarziu, crede-me |
||
ancutza_andreea_2008 Postat pe 12 Decembrie 2010 19:59 |
||
De la: ancutza_andreea_2008, la data 2010-12-12 19:55:55daca isi inseala nevasta pe care se presupune ca a luat-o din dragoste si a iubit-o sau o mai iubeste isi permite sa o insele, pe tine care nu esti mai mult decat o distractie(cred eu si sper sa nu fie asa) de ce nu te-ar insela?ce il opreste?un sfat de la mine, rupe-o cat mai repede si indeparteaza-te de el, mai tarziu va fi prea tarziu, crede-me |
||
ancutza_andreea_2008 Postat pe 12 Decembrie 2010 19:59 |
||
poate ca asa ceva nu te caracterieaa dar ai picat in plasa,asta e,traieste din plin aceste momente si vezi ce-ti rezerva viata mai departe,nu te mai invinovatii pt ca nu vei ajunge la nici un rezultat,te iubeste il iubesti vedeti voi ce aveti de facut ca sunteti adulti,dar ai grija sa nu suferi mai tz.pt ca vei ajunge sa te implici si mai mult in aceasta relatie, | ||
garbo101857 Postat pe 12 Decembrie 2010 20:01 |
||
De la: iuliana_venus, la data 2010-10-23 23:02:14fetelor, am nevoie de un sfat urgent.de o saptamana am facut o greseala(pentru ca stiu ca asta este,)..m am culcat cu seful meu, care pe deasupra mai este si insurat cu 2 copii.stiam de ceva timp din auzite ca nu se intelege cu nevasta lui, ea l ar fi inselat o perioada...dar asta nu ma absolva de orice vina..ideea e ca tipul este foarte inteligent,ma fascineaza, dar colac peste pupaza mai este si cu 19 ani mai in varsta.eu am un copil si tocmai am iesit dintr o relatie care a durat timp de 5 ani si in urma careia,culmea nu am suferit atat de tare knd ne am despartit(nu este el tatal copilului)deoarece l am avut pe sef.ideea este ca la locl nostru de munca, vestile circula foarte repede,iar el nu da vreun semn k ar vrea sa ma scunda,dimpotriva...ar fi in stare sa recunoasca totul..a spus k nu ma considera o aventura,dar pe de alta parte sunt impreuna de 1 spt..doar n o sa o lase pe sotia lui pt mine?cred k sunt casatoriti de cel putin 10 ani..mi e foarte drag,dar stiu ca trebuie sa ma opresc..numai la gandul k lumea ar crede k o fac sa avansez(in acest domeniu este f greu) sau pt banii lui..k mar considera o spargatoare de casnicii...ma apuca raul...s ar putea sa am sansa sa plec de aici ,undeva unde imi va fi bn,dar nu mi va placea asa tare activitate(va f munca de birou) dar el imi cere sa raman cu el, k va fi bine...ce sa fac?ajutor? |
||
garbo044707 Postat pe 12 Decembrie 2010 20:01 |
||
fata draga , lasa barbatii insurati sa-si vada de problemele lor , iar tu gaseste-ti unul in aceeiasi situatie cu tine si incearca sa-i oferi copilului tau o familie , daca nu se poate , creste-l singura si nu te lega la cap daca nu te doare. | ||
garbo044707 Postat pe 12 Decembrie 2010 20:05 |
||
Depinde de barbatul respectiv. La inceput si eu am fost "amanta", dar sintem de 8 ani impreuna si ne intelegem foarte bine. Intre timp a divortat si mi-a dovedit cu timpul ca tot ce mi-a spus cind eram amanta este adevarat. Toate promisiunile facute le-a dus la bun sfirsit. Decizia iti apartine, iar gura lumii este sloboda, doar pamintul o astupa. | ||
garbo177526 Postat pe 12 Decembrie 2010 20:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Spovedanie | 32 | De la: eu_geminy 6 Noiembrie 2011 15:35 |
SI TU POTI AJUTA!!!!! | 22 | De la: yanyacharberet 10 Noiembrie 2009 21:06 |
Ajutor! | 15 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:41 |
|
||
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia | 8 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00 |
Eu Scorpion, el Capricorn | 3 | De la: dora_dora 2 Aprilie 2012 00:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice