nu stiu cate din sotiile ce cred ca detin soti fideli, nu au fost inselate.... 99% din barbati insala...dar asa este...hotul neprins e negustor cinstit...culca...ti-va pe urechea asta |
||
radumire Postat pe 12 Decembrie 2010 09:49 |
||
---|---|---|
daca te simti bine cu el si mai ales sexual , ce conteaza ce zice lumea, traiesteti clipa si bucurate de ea, nimic nu tine o vesnicie... | ||
Ami2702 Postat pe 12 Decembrie 2010 09:55 |
||
sa fii sanatoasa...a fost alegerea ta! | ||
|
||
garbo071322 Postat pe 12 Decembrie 2010 10:00 |
||
lasind "curcile" si alte oratanii deoparte - cind te casatoresti faci o promisiune. Sint DOI oameni care promit ca vor fi unul cu altul pina la moarte. Unul dintre ei incalca asta. Ce amestec are restul lumii?!?! De ce dam vina pe altii? Barbatul ala care s-a dus cu "curca" nu are discernamint? Nu e familia LUI? E a ei? Pentru ea aia pe care ii are el acasa sint niste straini, nu exista. Ce o poate interesa pe amanta este sa nu sufere EA. De ce ar interesa-o sa nu sufere nu stiu care femeie despre care nu stie nimic?! Si vorbesc din prisma in care am fost in ambele situatii. E drept, situatia de amanta a fost mixta, pentru ca il cunosteam de foarte mult timp, si insurat, si neinsurat, si divortat, samd. Dar in etapa in care era casatorit si trubadur pe la geamul meu, i-am explicat ca sau rupe pisica in doua, sau o fac eu: pentru ca daca dorm cu el o noapte n-am sa accept ca a doua noapte sa se duca sa isi indeplineasca "obligatiile conjugale". Daca vrea sa vina, sa vina, dar nu mai pleaca - sau ajungem sa ne conjugam pina moare unul dintre noi. Asa ca, sa aleaga.... Si a ales. Iar in situatia inversa, de nevasta inselata, m-am trezit cu o copilita la usa in timp ce imi faceam curatenia de Paste - inlacrimata si plina de reprosuri ca nu ii las iubirea vietii sa plece de linga mine. M-am uitat la ea ca vitelul la poarta noua, pentru ca habar n-aveam despre ce vorbeste. "Iubirea vietii ei" nu isi manifestase nicicum dorinta sa plece vreodata. Ba din contra. Am chemat-o in casa si l-am sunat pe dl. sa ne explice si noua despre ce e vorba. Prima reactie a lui a fost ca n-o cunoaste. A doua, ca e una care a facut o obsesie pt. el. Aia plingea continuu, si n-avea mai mult de 18 ani. Trebuia sa sar in gitul EI ca s-a dat la barbatul meu, sau in gitul boului meu care la 40 de ani prostea copile de liceu?! Pe cine trebuia sa cred vinovat din asta?! NU PE ALA CARE ERA MACAR ADULT? Daca mi-as pune mintea acum sa il prostesc pe unul de 16 ani, ala ar fi de vina?! Lasind la o parte virsta - al meu stia exact ce are acasa sis tia ca minte. Aia n-avea de unde sa stie. Putea sa creada orice. Ca dormim in camere separate, ca am tras zid intre noi, ca nici nu exist, ca sintem despartiti.... Cine era de vina din toate astea? Ea, ca l-a crezut - sau el, ca a mintit? Hai sa n-o mai dam dupa gard, ca "amanta" e de vina... Amanta poate fi suficient de proasta sa accepte o situatie neclara - dar cel care creaza contextul asta e el. Daca el e om integru, orice diva din afara gaseste usa incuiata. |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 10:03 |
||
sa faci doar asa cum iti dicteaza inima.in rest,parerea nimanui nu conteaza! fii fericita pentru ca nu vei sti pentru cat timp! | ||
garbo004657 Postat pe 12 Decembrie 2010 10:07 |
||
vina nu este doar a unuia singur... este a multor persoanae... si a aamantului si a amantei si a sotului si a sotiei.... nu exista un singur vinovat....ASTA ESTE CLAR | ||
radumire Postat pe 12 Decembrie 2010 10:15 |
||
cred ca faci o mare gresala,toti barbati spun lucruri urate despre sotie atunci cand gasesc amanta doar sa se distreze eu am trecut prin asa ceva ,sotul meu este un afemeiat dar niciodata nu a vrut sa-si abandoneze familia spune ca doar profita de naivitatea lor....Sfatul meu este nu te incurca cu un om insurat pt-ca vei suferi mult!!!! | ||
garbo105297 Postat pe 12 Decembrie 2010 10:23 |
||
faptul ca te-ai culcat nu este asa o problema grava,totul este sa sti sa te opresti la timp sa nu-i distrugi casnicia,si poti ramane deocamdata acolo unde lucrezi,dar pe parcurs cauta-ti altceva daca nu vrei sa ramai acolo si cu el!succes. | ||
garbo104824 Postat pe 12 Decembrie 2010 10:29 |
||
Ramai cu picioarele pe pamant. Tu chiar crezi ca o astfel de relatia se va transorma intr-o casatorie? Heheheheh .....Ce treaba mai e si asta sa te insori cu amanta? Si de ce me rog frumos cu seful? Altul available nu era pe planeta? | ||
suzannacharisma Postat pe 12 Decembrie 2010 10:46 |
||
garbo097027 Postat pe 12 Decembrie 2010 10:47 |
||
Renunta la el...ar trebui sa te gandesti ca el niciodata nu isi va lasa copiii pentru o ...relatie...de o saptamana, mai ales ca a vazut ca esti vulnerabila, tocmai ai iesit dintr-o relatie. Parerea mea este ca trebuie sa iti pastrezi verticalitatea. Ce se va intampla cand vor afla colegii, sotia sau chiar copiii lui.? Incearca sa te pui in pielea sotiei lui si vezi ce simti. | ||
garbo172347 Postat pe 12 Decembrie 2010 10:53 |
||
Iuliana! Am fost si eu cam in aceeasi situatie doar ca la mine totul a luat o intorsatura diferita,in avantajul meu! Sa sti ca rabdarea e cea mai importanta!Chiar daca toata lumea te critica ( inclusiv familia!) daca tu simti ca merita el ca om,ai rabdare. Nu il stresa, nu il intreba cand divorteaza sau ceva de genul.lasa-l pe el sa descopere ca te intereseaza EL nu situatia lui financiara! dacaai rabdare totul va fi bine! eu am un copil de 12ani, el unul de 7 ani( e divortat de 3 ani), ,si acum eu sunt gravida,cu el bineinteles!!!!!!!!!!! am avut rabdare si pana la urma cine a bagat la divort a fost ea, nevasta lui! capul sus si lasa lumea sa vorbeasca!iti doresc succes! | ||
horicel Postat pe 12 Decembrie 2010 10:59 |
||
garbo 104824, mai terminati cu sfaturile astea pseudointelepte de faimoase preotese de temple antice, de mari experimentate devenite ultramorale, pioase si cucernice! de ce nu vreti sa intelegeti ca termenul de `distrugere` a unei casnicii nu-si are sensul aici! nu se poate distruge ceva ce nu exista ori exista in minciuna, superficial, adica, doar ca imagine! celui de-al treilea (fie un el ori o ea) nu-i poate nimeni nega dreptul de a-si exprima o dorinta, de a se exprima pe sine, chiar daca aceasta dorinta implica pe cineva (un barbat ori o femeie), parte a unui cuplu. ceea ce declanseaza adevarata drama e faptul ca i se raspunde! ca urmare, cine-si maculeaza integritatea, compromitandu-se si compromitand ceea ce construise pana atunci cu omul de langa el? gandeste!!! | ||
esme Postat pe 12 Decembrie 2010 11:08 |
||
Dar tu aici te-ai gasit sa discuti problema asta serioasa? Gandeste-te singura ce sa faci,nu cred ca te ajuta niciun fel de statistici si niciun dat cu parerea. Daca esti o persoana mai rece ,care doarme bine noaptea indiferent de ceea ce i se intampla ziua,continua relatia....e foarte profitabila si te face si fericita. Daca ,insa,iti pasa si de celelalte persoane din acest joc(copiii lui,sotia lui,copilul tau)....rupe relatia,pleaca din locul ala de munca si vezi-ti de viata ta.Daca poti. |
||
nelutza_darjan Postat pe 12 Decembrie 2010 11:09 |
||
lasa lucrurile sa decurga de la sine , asculta ti si sufletul nu doar constiinta, lumea vorbeste 3 zile tu ramai cu el daca vrea si el ,toata viata,depinde de ce vrea si el ,iar daca el a fost inselat nu o v a ierta pe sotie,chiar daca aparent zice ca nu i pasa , barbatii sunt mai orgoliosi decat noi femeile , noi iertam in favoarea familiei ,GRESIT!!!!!!!!!!!!!!!!!, | ||
garbo017586 Postat pe 12 Decembrie 2010 11:11 |
||
tot timpul vei fi pe locul doi.de nevasta nu te va lua niciodata ca va gasi scuze.pana apare alta la rand.vezi ca uneori cariera distruge fericirea si te vei trezi singura mai tarziu | ||
garbo054106 Postat pe 12 Decembrie 2010 11:12 |
||
Uite inca o c...a ce distruge o alta casnicie.Ai curaj sa-ti aduci aminte de cite relatii ai avut pina acum ? Japite pe toate drumurile .Dk te maninka,acum trage-o,dar nu strika si casnicia ori viata altora. Asta esta(cred),un fel de lauda pt tine,mai ales k ai incetat recent o relatie(Dumnezeu stie cite),cu fostul tau iubit.Nu-mi gasesc cuvinte pt a te caracteriza.Dar stii cum vine vorba aceea "toate-o apa si-un pamint". RUSINEEEEEE !!! Cauta o cladire mai inalta si incearca sa-ti iei zborul de acolo !!! |
||
garbo134616 Postat pe 12 Decembrie 2010 11:16 |
||
De la: garbo134616, la data 2010-12-12 11:16:33 Uite inca o c...a ce distruge o alta casnicie. 616, femeile astea sint necesare - chiar si ca sa te lamuresti ca multslavita ta casnicie, daca nu rezista la o tentatie exterioara, e un rahat. E valida doar in imaginatia ta. Cineva care vine din afara si iti demonstreaza asta iti face un serviciu. Iti arata cu cine stai in casa - daca tu esti suficient de obtuza sa nu iti dai seama altfel. Asa ca urca-te tu pe iluziile tale si da-ti drumul de acolo. Cu grija, sa nu se darime. |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 11:22 |
||
buna!niciodata n-am sa inteleg femeile care se baga in relatii cu barbati insurati,sau care sunt intr-o relatie.chiar iti place sa fii panarama lui?daca te iubeste,atunci sa-ti demonstreze prin fapte nu vorbe!nu cred ca isi va lasa nevasta pt tine.mai exista si cazuri din astea,dar f rare.daca tu poti trai cu ideea ca spargi o casnicie si lasi doi copii fara tara... | ||
niky_agache76 Postat pe 12 Decembrie 2010 11:40 |
||
draga mea, am trecut prin asa ceva. Acum poate ti se pare ca sunt rea dar ma vad nevoita sa iti dau un sfat: fugi. Ai intrat in ceva ireversibil. El nu se va desparti nicicand de familia lui iar tu nu vei mai putea sa iti desfasori activitatea in acea firma. Asa ca, orienteaza-te usor, fara sa ii spui apoi fugi. Mi s-a intamplat acelasi lucru. Si nu este placut. Va veni o zi cand vei descoperi ca statutul de amanta nu iti este suficient si cand vei vedea si diferenta de varsta. Crede-ma , ziua aceea va veni. Mai devreme sau mai tarziu. Asa ca, .......... | ||
pirania_1960 Postat pe 12 Decembrie 2010 11:44 |
||
Quasaria, imi place cum gandesti!!! Am fost inselata de 3 ori ( atat stiu eu, e posibil sa fi fost mai multe), dar niciodata nu si-a lasat familia!! A lipsit noptile de-acasa, si-a facut de cap cum i-a placut ani de zile, dar si acum suntem impreuna! Nici eu nu stiu de ce! Poate pentru cei 2 copii sau poate pentru ca eu nu am gasit nici un barbat care sa ma faca sa-l parasesc! Important este ca el ( seful tau ,Iuliana) nu-si va lasa copiii niciodata pentru tine. Sunt rari barbatii insurati care isi parasesc familia cu copii pentru o amanta. Nu de nevasta ii doare ci de copii!!! E la pachet!! Si se va distra cu tine cat va tine apoi va gasi alta!!! Totul depinde de ceea ce vrei tu, asa ca succes in alegerile pe care le vei face!!! | ||
pusastef Postat pe 12 Decembrie 2010 11:49 |
||
io zic dute tareeeeeeeeeeee ca o sa pierzi vremea cum ai mai pirdut,cu ce te alegi? si daca tu esti deja dupa doua experientze nefaste si nu ai invatzat nimic din asta , nu stiu ce sa zic .... | ||
ileana1959 Postat pe 12 Decembrie 2010 11:50 |
||
fato....tine.l ca amant si vezi.ti de serviciu....oricum, viitorul intalnit se va numi tot amant....daca ai un copil greu iti vei mai gasi sot....si sigur el n.o sa.si lase sotia....si sigur a mai avut aventuri....(parerea mea) | ||
garbo028998 Postat pe 12 Decembrie 2010 12:00 |
||
Eu zic sa il lasi.Eu am o relatie de 14 ani cu un barbat casatorit si de o luna a divortat dar a ramas copilul de 16 ani la el si e aiurea.Un copil nesuferit ,daca pot sa-i mai spun copli ,needucat,fara bun simt si ...pentru ce.Au trecut atatia ani sa scape de nevasta si acum a ramas fisu.NU MERITA.Imi pare rau ca nu am avut puterea sa-l parasesc.Am fost plecata de doua ori din tara dar nu am putut sa stau si nu din cauza mea ci a lui ca ma tinea numai in tel.Sunt angajata la firma lui si eu fac actele si nu puteam sa nu ii las un nr.de tel.Am trecut prin multe impreuna.El spune ca ma iubeste si nu poate sa traiasca fara mine.Cand am plecat prima data m-am intors de teama sa nu faca vreo prostie ca era disperat.Si nu am rezolvat nimic.Majoritatea barbatilor nu merita sa aiba langa ei o femeie adevarata.Dar stii ca fetele bune nu au noroc.Tu faci cum crezi. | ||
flor78 Postat pe 12 Decembrie 2010 12:01 |
||
Nu rata sansa de mai bine ................barbati sunt la tot coltul ,banuesc ca ceva mai mult iti place omul acesta ,dar daca va fi sa fiti impreuna nimic nu va poate desparti .......ai grija de tine si de copilul tau in primul rand ........in viata totul are un inceput si un sfarsit ,stiu este greu dar na............vezi doar partea frumoasa................si tot inainte |
||
garbo001674 Postat pe 12 Decembrie 2010 12:09 |
||
nu e o elatie o sa suferi mereu nu isi lasa copii ptr tine stiu ca doare dar mai bine vezi realitatea | ||
garbo179304 Postat pe 12 Decembrie 2010 12:15 |
||
skg 78, nu fetele bune n-au noroc, ci cele naive sau fara vointa si foarte comode. Celelalte bune sau mai putin bune deschid ochii cand fac o alegere, intreprind ceva, incearca , cel putin. Si daca nu merge, schimba. Celelalte, molai, viseaza printi venind pe cai albi si... cand se trezesc din vis, constata ca printul visurilor lor s-a transformat in broscoi. Si nici atunci nu fac altceva decat sa se lamenteze. |
||
m_ada Postat pe 12 Decembrie 2010 12:18 |
||
iubire ,uite ce iti propun ,,,,incearca sa vezi si tu daca pt el ai fost o aventura , sau are ceva stabil in cap, dar nu uita o vb ca un barbat adevarat nu isi lasa nevasta copii si casa .......asa ..,,las o doamna si-mi iau o amanta , ,,, deci pt el esti simpla aventura si a gasit in tine o evadare la stresul si situatia de acasa .. asa ca nu visa cu okii deschisi ,trezestete cit ai timp, ca stii tu ,,ce se aseamana se aduna .asa barbat asa sotie e in casa lui deci nu te imbata cu apa rece . vezi ce poti face din asta pe plan profesional , si lasa sentimentele , gindestete cit de matur e in ani si gindire , deci nu o sa mearga nimic , mai tirziu o sa regreti timpul pierdut , si nici prea mari realizari nu o sa ai ca o sa depinzi de el . succes | ||
johnson_35 Postat pe 12 Decembrie 2010 12:27 |
||
Motto: "Cu cat mai putin aveti nevoie de un partener, cu atat mai mult puteti deveni un partener adevarat": Pentru a sti la care pol te afli, si nu mai putin, pe ce cale pasesti, reflecteaza la urmatoarele genuri de relatii care inca de la inceput SUNT SORTITE ESECULUI: - FEMEIE care tanjeste dupa apropiere si incredere, cauta urgent barbat casatorit, care vrea distratie, care vrea sa-i fie satisfacute toate dorintele in pat, in timp ce el va promite tot timpul ca va parasi nevasta, dar niciodata nu o va face; - MARTIRA, care necesita fidelitate, CU SUFLET CALD, cu putina incredere in ea, cauta barbat EGOIST, pe care sa nu te poti baza, caruia sa nu-i pese de nimeni si caruia ii place sa desconsidere totul in jurul lui; - SE CAUTA UN PROST cu maniere necioplite, care se da inapoi de la discutii personale si tot timpul este indispus, un repros incontinuu pentru o viata NEFERICITA plina de lacrimi; - BARBAT DE TREIZECISICINCI DE ANI, imatur, incapabil sa preia responsabilitatile vietii lui, cauta partenera de viata, avida de posesivitate, care sa il domine; - BARBAT SENSIBIL, vulnerabil, cauta femeie necinstita, careia sa nu ii pese de altul, egoista, care sa nu ii poata oferi nici caldura si nici sprijin; - BARBAT care nu suporta O SINGURA PARTENERA si tot timpul necesita sa fie admirat, cauta partenera de viata FARA CREIER, naiva, cu alura entuziasmanta si figura minunata, care nu poate sa poarte o discutie inteligenta. Pe fruntea ta, ce scrie? Dar pe a lui? So: Nu te entuziasma prea tare, insa nici nu fa o tragedie. Accepta ca (sa) traiesti doar o experienta de viata. VIATA TA. Acesta este cel mai important lucru: sa te gandesti mai intai la tine si cum anume iti doresti sa iti implinesti viata. Retine: Doar de tine depinde! Esti singura responsabila pentru viata ta, indiferent ce ai trait ori vei trai mai departe. - 1. Nu te iluziona. Daca relatia lui a functionat timp de 10 ani, asteapta-te sa mai functioneze pana la 100! - 2. Nu te intereseaza care este opinia celor din jurul tau, dupa cum nici tu, cred eu, nu esti afectata de modul lor de viata. Este privat! Capul sus, pieptul inainte, orice minune tine 3 zile! - 3. Pastreaza relatia atata timp cat este ok. pentru tine. Oricine isi doreste sa fie iubit, dorit, inflorit. Insa, ia aminte: NICIODATA - FOLOSIT! - 4. Este in interesul tau sa ai un serviciu. - 5. NUMAI o mama a carei viata este implinita si fericita, poate avea un copil FERICIT. Acest copil va fi un adult pentru a carei viata vei fi responsabila. Ia aminte ce semeni, caci vei culege! Dragoste si Bucurie, Deeamaanth [email protected] |
||
Deeamaanth Postat pe 12 Decembrie 2010 12:32 |
||
si eu mi-am prin sotul ca ma inseala ,asta e .dar u nu te-ai gandit ca are 2copii si o nevasta ? nu te-ai gandit ca ce faci ? sau erai prea infierbantata ca sa gandesti logic,nu crezi ca toatea astea ti-se vor intoarce impotriva ta ? o sa ai sii u familie copii sot si atunci sa vezi cand bate Dumnezu ........... vai..vai......... | ||
itza_mesesan Postat pe 12 Decembrie 2010 12:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
intre promisiune si cuvint | 2 | De la: ingerasulluptator 1 Decembrie 2011 20:10 |
mai stim sa traim in realitate dupa mii de ore de trai virtual?! | 216 | De la: garbo055472 16 Februarie 2010 05:24 |
doamnele de nota 10!!!!!!!!!!!!!!!!! | 39 | De la: gianiblue 4 Iunie 2009 22:24 |
|
||
dificil: | 17 | De la: dor72 21 Februarie 2011 18:28 |
prieteni | 17 | De la: Sal_a_toi 8 Septembrie 2011 18:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice