sunt amanta

De la: itza_mesesan, la data 2010-12-12 12:51:37si eu mi-am prin sotul ca ma inseala ,asta e .dar u nu te-ai gandit ca are 2copii si o nevasta ? nu te-ai gandit ca ce faci ? sau erai prea infierbantata ca sa gandesti logic,nu crezi ca toatea astea ti-se vor intoarce impotriva ta ? o sa ai sii u familie copii sot si atunci sa vezi cand bate Dumnezu ........... vai..vai.........

de ce sa se gandeasca ea..?sotul are o datorie morala fata de femeile cu care sunt casatoriti.....
sfatul meu ptr ea este sa fuga,o sa gasesti un barbat care o sa fie pe masura dorintelor tale,dar sa fie liber.....exista o vorba care se potriveste in f multe cazuri AI GRIJA CE ITI DORESTI CA S`AR PUTEA SA SE IMPLINEASCA,sa presupunem k o sa aveti o relatie minunata in continuare ,ca o sa divorteze ptr tine,k o sa ajungeti sa locuiti impreuna si sa iti dai seama k diferenta de varsta incepe sa isi spuna cuvantul....ca nu te mai satisface,nici pe plan sentimental nici pe cel financiar,sa descoperi ca nu iti ofera sprijinul moral de care ai nevoie,k.....etc.....ce`ai sa faci...?tu iti dai seama k ti ai pierdut timpul si ai invesiti in ceva ce nu merita si el isi pierde o casnicie.....iti spun din suflet ai grija ce iti doresti.......sunteti la inceput,ai timp sa te eliberezi
brunette
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:00
De la: niky_agache76, la data 2010-12-12 11:40:14.daca tu poti trai cu ideea ca spargi o casnicie si lasi doi copii fara tara...

Da' de ce? Crezi tu ca-l omoara si lasa copiii fara tata? Si ea sparge casnicia? L-a siluit cumva? El isi sparge singur casnicia ca are si el un creier pe care se presupune ca ar trebui sa-l foloseasca.
Doara
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:02
am si eu o intrebare....de ce dumnezeu o va bate doar pe AMANTA?eu cred ca dumnezeu nu va bate pe nimeni...daca ar fi asa ...la propriu vorbind ,am merge toti sontac pe strada.aici e vorba de liberul arbitru,atat..sunt intru totul de acord cu q,cel din exterior nu are nici o obligatie fata de familia altcuiva..
garbo097275
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:04
al de sus o bate si pe ea, in mod ironic, DOAR daca are suflet si se implica in relatia cu el. Daca nu, n-o bate nimeni. Isi vede fericita de viata ei: tapat de bani, scos prin restaurante, concedii platite in strainatate.... bijuterii si asa mai departe. Ce presupune "sa-l ierte" ca are o fraiera acasa care ii spala chilotii dupa noptile lor de pasiune.
Asta e... Viata e dreapta.
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:11
buna,eu sunt noua pe aici,dar am citit problema ta.Sunt casatorita de 13 ani,sotul meu ma inselat de multe ori,ultima data cu ceea care o credeam ce-a mai buna prietena a mea.Ce crezi ca a facut cand eu am auzit de relatia lor?ITI spun eu,a cazut in genuchi si ma rugat sa-l iert.Oricum nu cred ca ma iubea atat de mult ,dar a ramas acasa pentru casa,masina si afacere .Iubito intrebate daca seful tau ar putea sa renute la toate astea?
lilidan
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:42
Esti amanta!!!!! SI CE DACA??? Cine nu are nici un pacat sa arunce primul cu piatra...!!! IMPORTANT ESTE DACA TI LA ACEASTA RELATIE SA TE BUCURI DE EA IN TAINA FARA SA STRICI NICIODATA NIMIC. NU UITA CA PRIMA FEMEIE DIN VIATA LUI POATE CONTEAZA MAI MULT. NU INCERCA SA II DESPARTI NICI DACA SIMTI CA NU MAI POTI TRAI FARA EL!!! AICI ESTE MARELE PACAT AL AMANTELOR.......RELATIA SE POATE CONSUMA MAI REPEDE SAU POATE MAI INCET.....SUNT AMANTE CARE SE BUCURA O VIATA IN DISCRETIE TOTALA DE IUBIREA LOR FARA A STRICA NIMIK...!!!....

IN ALTA ORDINE DE IDEI DACA TI LA RELATIA ASTA II CERI NEAPARAT SA O TINA IN DISCRETIE TOTALA ASTA DACA TE RESPECTA! ASTA SA II CERI NEAPARAT!!! DACA AUZI VREO VORBA INSEAMNA CA NU ESTI DECAT DE CONSUMATIE......ASTA SA II CERI DISCRETIE SI RESPECT....ALTFEL NU TE MERITA,,,!!! SI ASA VEI AFLA CE SOI DE BARBAT ESTE...!!!...MULTA BAFTA...!!!...CREDE-MA AM EXPERIENTA ASTA USTURATOARE.......
KKristinukka
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:44
Draga mea, eu sunt o sotie parasita pentru o iubita cu 17 ani mai tanara ca sotul meu. Numai ca noi faceam parte din persoanele cu un simt al corectitudinii mult peste normal. El mi-a spus ca este indragostit... Eram casatoriti de 16 ani, el avea 42 de ani, ea doar 25... Dupa 6 luni de discutii, nu scandaluri, am cazut de comun acord sa divortam. La un moment dat el a vrut sa renunte si sa incercam sa o luam de la inceput...Nu am fost de acord, se rupsese de mult ceva, traiam ca atatia altii din datorie.... Nu stiu cat de mult o iubea pe ea, dar pe mine cred ca ma va pastra in suflet pana la moarte, tocmai pentru modul in care am acceptat aceasta despartire.. Aveam baiatul doar de 10 ani. Au trecut 8 ani de atunci. Te anunt ca sunt impreuna de atunci, s-au mutat impreuna, s-au casatorit dupa 3 ani si au o relatie care mie mi se pare fericita. Nu ma vizitez cu ei, dar vorbim. Baiatul merge la ei, eu a trebuit sa o cunosc, doar imi lasam copilul pe mana ei.
Daca isi va parasi sotia pentru tine, veti fi fericiti. Tu vei aprecia acest gest mult mai mult decat isi apreciaza o femeie sotul "capatat" . Eu stiu unde am gresit...
Pe de alta parte, soarta mea nu a fost la fel de minunata. Am cunoscut un barbat cu 14 ani mai in varsta, care chiar nu se intelegea cu sotia... Mi-a spus ca sunt despartiti, ca nu va fi o problema sa divorteze. I-a spus de mine, ne-am mutat impreuna, totul parea ok... Dar, dupa 5 luni am avut un soc! Imi cerea sa se intoarca la sotie pentru ca i se casatorea fiul, toti il presau sa faca acest gest... Toti stiau de mine, iti dai seama ce cuvinte se foloseau?! Dar mie mi s-a parut de bun simt sa accept, nu putea lipsi de la nunta fiului sau, nu? Au urmat inca 4 luni in care eu am revenit in apartamentul meu, unde oricum veneam zilnic, doar acolo imi era fiul... Ne-am vazut zilnic, ne-am iubit cand am putut, ne-am facut vise... asteptand acel moment care ne tinea despartiti: nunta! Au trecut 6 saptamani dupa nunta, in care am tacut... Si la un moment dat am pus intrebarea! Cum ramane cu noi? Ce ganduri are? Mi-a raspuns ca nu poate renunta la mine, dar se simte prea batran pentru un nou inceput!...
Crezi ca va avea finalitate? Ne-am despartit o luna, in care eu am ajuns o umbra, pentru ca in acest an ajunsesem sa investesc cele mai frumoase sentimente in el, sperante si vise de a imbatrani alaturi... Azi am fi sarbatorit un an de cand ne imbratisasem prima oara.... Am sarbatorit singura! Iubitul meu e cu sotia lui, fiul meu este la tatal lui, care este cu sotia...
Cine ti-a scris, ca in primul rand, el trebuie sa-si rezolve problemele cu sotia si apoi sa inceapa o relatie, in care sa dea sperante altei femei te-a sfatuit bine.... Nu trebuie sa ai incredere in ceea ce spun, nu pentru ca te-ar minti, ei in acel moment sunt convinsi de ce spun! dar nu au putere, sunt slabi, altele le sunt prioritatile, sunt comozi, scandalul ii inspaimanta, schimbarea ii sperie...
Asculta-ti instinctele, dar si glasul ratiunii... Analizeaza-i comportamentul , vezi cum se comporta cu altii... Isi respecta cuvantul? Un om nu-l cunosti niciodata cu adevarat, decat atat cat permite el sa fie cunoscut...
Imi pare rau ca nu se gandeste nimeni decat la "profitul" material, eu sunt o romantica, am tot ce-mi trebuie, o casa, o masina, dar nu si un barbat care sa ma tina noaptea in brate, sa ma mangaie daca sunt slabita, sa-mi aline durerea, sa-mi asculte temerile, sa-mi fie alaturi, acum, in prag de sarbatori..
E foarte grea singuratatea!
garbo159989
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:45
Bai fetita, daca tot te-ai bagat in rahatul asta profita si tu la maxim de situatie. Seful este si el baiat major, vaccinat, e raspunzator de faptele sale. Acum te intreb daca ai fi nevasta lui si alta s-ar incurca cu el, tot atatea resentimente ar avea? De copii lui raspunde el, tu de al tau. Care-i problema? Am impresia ca pe sitteul asta scriu numai femei ranite in sufletel, ori femei proaste fara experienta de viata.
garbo103208
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:49
q, fraiera aceea de acasa, ar trebui sa deschida mai bine ochii si sa-i faca valiza mangafalei daca vede ca nenea are alte orizonturi. de obicei, nevestele stiu si se complac intr-o astfel de situatie. fie devin plangacioase, fie se automotiveaza gen" imi tin casa sau pentru copil o fac" fie ii dau mii de sanse - ca asa e barbatul sau ca infidelitatea salveaza casnicia- sanse, de care ala profita din plin

in privinta amantelor, as zice ca , nu ele trebuie sa aiba grija de sotie, de copiii lui de casnicie. el e cel ce trebuie sa gandeasca la asta

amantelele sunt femei care isi asuma un risc. de asta nu sunt de invidiat. daca telul lor e sa-l pape pe baiat de bani, ok. asta se poate. daca vor asa, o diversificare amoroasa , iar e posibil. insa, daca-si fac ganduri ca o sa-l aiba numai pentru ele, atunci, vor avea o mare problema. putine cazuri din acestea se sfarsesc la altar

alde neni din astia, care isi inseala nevasta, isi inseala si amanta. li se pare lor ca asa traiesc din plin. o fi si asa
si_totusi
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:52
si totusi, asa cum spuneam, ce mi se pare ironic este ca sint situatii in care pierzi daca nu joci la cacealma. I.e. "a-ti asuma riscuri" ca amanta e echivalent cu a te durea in fund de el, pentru ca nu iti permiti sa te implici si sa iti faca si tie sufletul zob: atunci de ce mentii relatia?

In ce o priveste pe fraiera de acasa - de acord cu tine, alea ii sint motivatiile, dar tot fraiera ramine, cit timp se complace.

quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:58
q, corect ce ai spus. nu am corectat ci, am mai facut o completare
si_totusi
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:01
Omul se simte mai usurat daca isi spune necazul cuiva si daca o faci aici e ca atunci cind strigi in pustiu...Se aude un ecou dar tu singura hotarasti daca te lasi doborita sau lupti mai departe.
dragadraga
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:07
Draga mea ti-a placut? atunci e ok, "ca inteligenta ce te vad", considera ca ai inghitit o pastila impotriva caderii parului. Stii cate pastile "de genul" o sa mai inghiti? Cum deschizi gura si razi frumos "hap si pastila" acu, depinde si cum razi.

Tine-ma la curent ca-s strasnic de curioasa
MihaelaMi
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:14
De condamnat nu putem condamna pe nimeni, nu se stie ce am face fiecare intr-un context prielnic unei aventuri.Spun asta din experienta, una trista de tot si mai ales dureroasa.Dar o sa inving..sper sa imi vina mintea la cap
dragadraga
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:15
termenul acesta de amanta cred ca implica mai multe tipuri de femei

1. femei care accepta casnicia ca pe un contract si atat. genul acela care afirma ca o infidelitate inseamna doar o alta forma de a trece peste monotonia din cuplu. astea cred ca sunt cele mai cautate. nu au pretentii, nu ridica probleme. sunt un fel de iubita si prieten devotat

2. femei care nu au curajul sa iasa dintr-o casnicie dar nici sa renunte la o viata care sa le ofere cat de cat un suport emotional. totul incepe ca o simpla aventura si se sfarseste ca un dezastru.

3. femei care urmaresc interesul material sau urcarea pe o treapta superioara in cariera. astea , cel putin, vad relatia ca pe o afacere profitabila de ambele parti.

4. femei in cautare de un sot, care au crezut inca de la inceput in povestile spuse.astea sunt cele cu inima" zop". vad ca ala le-a dat papucii si totusi mai spera ca in loc de o minciuna gogonata, a fost dragoste adevarata. ele au cel mai mult de suferit.

si_totusi
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:16
Dragadraga, nimeni nu condamna pe cineva, pur si simplu ne dam cu parerea despre o situatie sau aspect . Forumul asta nu-i un tribunal cum dealtfel nici parerea noastra nu conteaza prea mult pentru cei ce-si expun diverse probleme.
m_ada
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:24
Draga mea iuliana,ai simtit nevoia doar sa ni te destainui,dar dupa cum vezi,aici sunt fel de fel de persoane,unele mai ingaduitoare( sau mai bine zis patite ),si altele mai frustrate.De aceea te rog sa-ti urmezi sufletul si obisnuieste-te cu ideea ca asta-i cursul vietii,sa nu te invinovatesti cu absolut nimic deoarece totii suntem la fel si cu totii faceam aceleasi lucruri,numai ca unii dintre noi si le asuma si alti nu....,traieste clipa,daca nu vei fi tu v-a fi alta in locul tau si oricum noi femeiile nu facem decat sa judecam barbatii si sa ne plangem si sa ne umplem sufletul de rautate...., dar niciodata nu ne gandim ca poate vina e si a noastra,in mintea noastra noi suntem perfecte.....,e adevarat ca nu extista padure fara uscaturi,se pare ca asta am preluat noi de la democratie egalitatea intre sexe,deci doamnelor si domnisoarelor va rog inainte de a judeca pe cineva uitati-va la voi,poate voua va lipseste ceva.
Deci,draga mea Iuliana,asculta-ti inima si fa ce simti pt.ca oamenii din jurul nostru vor fi langa tine doar la bine,in niciun caz si la rau si in oricare alte variante te vor judeca pt.ca astia suntem noi muritorii.....,sper sa-ti fi fost de folos si cu mare drag de fiecare data cand vei avea nevoie.
P.S si nu uita TOTI dar TOTII dintre noi avem o poveste ascunsa,sau de ce nu asemanatoare.
Pe curand.
denyellss
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:26
@ 275 sunt deacord. Dumnezeu nu bate si nici cei din exteriorul familiei (in limita legii) nu au obligatia sa ii intereseze fericirea din familia altuia. Exista insa o lege a compensatiei in viata: Daca faci rau-- de rau vei avea parte, mai devreme sau mai tarziu.
m_ada
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:29
in concluzie totushel, ii lumea plina de amante ( era sa zic amanate si mai ca ma bate gandul ca e mai potrivit ).
bluelight
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:48
frumoasa meadaca iti este bine si nu iti face rau sa stii ca este casatorit si il accepti asa cum este este ok....nu cred ca faci nici un rau.....dar...niciodata sa nu incerci sa ii faci rau ca nu este bine daca el va vrea vreodata sa ramina cu tine sa fie alegerea lui......eu am o relatie cu un barbat de 4 ani ne iubim am stiut ca este casatorit de la incepup am acceptat este un om minunat,deosebit relatia in loc sa se stinga ea este din ce in ce mai frumoasa si asta i-mi place ma iubeste foarte mult nu poate sta fara mine...ma doare cind nu il pot suna cind doresc ..dar asta e merita sa astepti un astfel de om niciodata nu l-am fortat sa ia vreo decizie i-am si spus ca el este cel care va decide intr-un final nu vreau sa fac rau nimanui il iubesc enorm dar accept situatia ca totul este asa de frumos trebuie sa fii diplomata si niciodata sa nu ii inpui s-au sa ceri....te sarut cu drag sa ai noroc si minte...sarbatori fericite
garbo049839
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:50
nimeni nu este al nimanui si fiecare suntem liberi sa alegem in orice moment al vietii cum vrem sa traim nu cred ca dumnezeu a spus sa nu iubesti si sa fii iubit...sunt atitea casnicii ratate si fiecare alearga sa gaseasca dragostea ferice de cei care au curajul
garbo049839
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:54
draga mea inseamna ca nu mai exista comunicare si dragoste in caminul tau asa ca...lasal liber si iti dau un sfat daca il iubesti nu ii reprosa ....ca sa iti fie bine cu respect....sarbatori fericite
garbo049839
Postat pe 12 Decembrie 2010 14:58
i-mi place ce spui este intru totul adevarat este tare frumos sa iubesti chiar si in discretie totala fara sa faci rau nimanui acest sfat l-am dat si eu
garbo049839
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:02
In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;!
Este o vorba, la noi in Ardeal,daca;; ea cateaua, nu ridica si ea ;coada; catelul nu i poate face nimic!! Asa ca; daca exista ; amante; este din vina femeilor care ridica repede coada,,,seduc barbatii altora si apoi, se plang,De vina sunt,,,,,,tot femeile,,, o stiu, pt, ca si mie in tinerete mi s au facut ;avansuri,,dar mi -am vazut de ;casnicia mea;; pt, ca atunci cand ;iubesti, pe unul, nu poti iubi mai multi! Cu bine fetele ,,, paziti va bine iubitii, iar voi barbatilor fiti sinceri, lasa ti, aventurile deoparte! O amanta, amant,,sunt buni doar cateva minute,,, sotul sotia este pt, o viata!
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:03
In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;!
Este o vorba, la noi in Ardeal,daca;; ea cateaua, nu ridica si ea ;coada; catelul nu i poate face nimic!! Asa ca; daca exista ; amante; este din vina femeilor care ridica repede coada,,,seduc barbatii altora si apoi, se plang,De vina sunt,,,,,,tot femeile,,, o stiu, pt, ca si mie in tinerete mi s au facut ;avansuri,,dar mi -am vazut de ;casnicia mea;; pt, ca atunci cand ;iubesti, pe unul, nu poti iubi mai multi! Cu bine fetele ,,, paziti va bine iubitii, iar voi barbatilor fiti sinceri, lasa ti, aventurile deoparte! O amanta, amant,,sunt buni doar cateva minute,,, sotul sotia este pt, o viata!
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:06
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:07
Jojolin
Jojolin
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-11 23:37:38
De la: garbo178035, la data 2010-12-10 23:27:16
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-10 22:58:36ideea este ca nu mai aveti rusine si coloana vertrebrala siiiiii mandrie dasta si santeti tratate ca si c---e sau ca nesteee chestii de destractie si aruncate aaaa si de scara de valori auzirati? este valabil si pentru barbatii infideli eu le spun c---e masculine.

Bineinteles ca nu sunt de acord sa ti-o tragi cu seful,mai ales stind ca el este casatorit.
Dar este alegerea fiecaruia ce face cu viata lui,nu trebuie nimeni sa-i judece,sa le adreseze asfel de cuvinte...nimic nu mi se pare mai urat,sa aduci cuiva vreo afensa doar pt.amuzamentul propriu.
Probail daca aceste ''curve''n-ar axista el ar fi doar un la*agiu.....sau ar trebui sa stea vreo 4-5ani dupa o femeie s-o fu*ta,ca pe vremea lu`mam`mare....

Bine ca n-are poza la avatar,sigur si cea mai ''in limba''dupa el s-ar ferii din calea lui,cu asfel de gandire feudata.....
Las ca ai tu poza. sa te reprezinte Las sa te mariti tu si sa vie una sa-ti ia sotul fara nici o remuscare pt ca ar avea nevoie si el corespunde viselor ei si sa te vad io atunci cum ii zambesti cald si recunoscatoare ca -ti strica familia si cum o mai lauzi tu pe ia de bunavointa si de judecat nici vorba o sa o primesti cu flori

Fetica tu esti dusa rau.....eu am barbati si...SHOCK l-am luat de la ma-sa de acasa nu de la nevasta.Si daca ar pleca dupa curu alteia pleaca din vina amandurora,infidelitatea pleaca din interiorul cuplului.Ce vine din exterior sunt elemente insimnifiante.DACA FAMILIIELE AR FI FAMILII NIMENI NU LE-AR DISTRUGE.
Dar voi ''nevestele''suntei prea ocupate sa dati vina pe barbatii si acuzati femeile pt.orice,deparca l-ar obliga vreuna la ceva ce nu-i convine.Metoda asta o aplica barbatii,pe care as putea spune ca-i inteleg,dar din partea unei femei e ff trist.
Acu`ca aiz is ca esti cu gagicu din liceu....tu aveai sa zicem 17ani si el 18zicem asa...crezi k ala te-a cracit de cat pe tine?Sau te v-a cracii pe tine toata viata?Probabil ai fost a doua femeie din viata lui,nu-ti imagina ca vei ramane ultima.Asa gandeam si eu oadata....cand eram cuprinsa de iubirea hormonala din liceu....Cand s-o duce dupa alta pe cine acuzi,pe al sau pe aia?Gandeste nu fi planta!Poate ea nici nu stie ca el e ''maritat''......

Vi cu pretentii de nevasta neinmatriculata,sa-ti aperi propia cauza dar nu gandesti;)Apuca-te de supt ** sa-ti ti tiitoru acasa;)
garbo178035
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:09
Orice om are fanteziile lui sexuale, mai ales barbatii si cineva trebuioe sa le satisfaca !!! Si aici, intervin amantele.
Amantele sunt niste proaste ! Sunt complexate, dependente, a cincea roata de la caruta.
Ele fac treaba porcoasa......multumindu-se cu frimiturile.
Ele satisfac fanteziile barbatilor nostri, multumindu-se cu minciunile lor si declaratiile lor de dragoste. Barbatul, ca sa le-o traga, este in stare sa spuna orice, unii spun chiar ca sunt vaduvi sau ca sotiile lor sunt internate la balamuc......O intreaga telenovela....

Concluzia este ca acest fenomen nu poate fi oprit, DAR sotiile ar trebui sa le fie recunoscatoare amantelor, caci le scutesc de multe situatii si pozitii penibile si degradante.
Eu ii multumesc eventualei amante a sotului meu, caci datorita prestatiei ei nu am fost supusa la te miri ce nebunii sexuale......
Iar sotului meu ii multumesc ca a apelat la serviciile respectivei atunci cand a vrut sa-si depasesca limitele in ceea ce priveste .
Iar daca ma paraseste pentru ea, atunci "casa de piatra !", inseamna ca sunt sortiti.
Asadar, fiecare situatie are partile ei bune. Eu doar pe acelea le vad, numai pe cele care ma avantajeaza pe mine.

FelixTomescu
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
kissp 1 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:26
cal 3 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:36
Intrebare la vreme de seara 136 De la: me_reloaded 13 Octombrie 2010 00:16
De bunatatea este vazuta ca o slabiciune? Pt ca oamenii buni nu se impun si ii lasa pe oamenii rai sa ii domine 76 De la: garbo174243 22 Mai 2011 01:47
Epistola unui om sfant 114 De la: michelle_ 11 Iulie 2011 20:50
Setari Cookie-uri