Concurs Papucei.ro

Hm...papucei mei preferati sunt aceia pe care nu ii simt in picioare cand merg si ma simt
parca as fi desculta(merg mai mult pe jos, e mai sanatos).
Nu conteaza daca au toc sau nu,daca sunt sport sau eleganti, conteaza sa fie comozi si atunci este perfect.
In general imi aleg "papuceii" sa se potriveasca la cat mai multe tinute.
petrualinarozalia
Postat pe 24 Octombrie 2008 11:41
Buna fetelor! Am vazut ca ati scris in numar mare la acest consurs insa cu toatea astea am zis sa imi incerc si eu norocul ca n-am mai castigat demult nimic

Perechea mea preferata de incaltari am achizitionat-o anul trecut in iarna de la Zara din Vienna : niste cizme gri din piele. Au boticul rotund si sunt dintr-o piele moale, pot fi incaltati atat la fusta cat si la pantaloni, sunt detul de largi pe gamba si se potrivesc de minune cu o rochita mov ( preferata mea).

Vreau sa va spun ca le port de cate ori am ocazia ( cam de 4 ori pe sapt) atat la birou cat si la facultate si sunt extrem de practice datorita talpii uniforme, fara toc. Ca acesorii, le asortez o geanta gri inchis sau neagra, depinde de trenciul pe care il port.

Va recomand cu caldura o astfel de pereche de cizme pentru ca le puteti purta oriunde, la o iesire cu prietenii, in club, merg de minune cu pantaloni scurti si sunt foarte trendy cu o esarfa in dungi.

va pup, o zi inunata tuturor!
ana_pusyk
Postat pe 24 Octombrie 2008 12:08
Cnd paii ne sunt purtai
De pantofii preferai
Este a lor vin, oare
Cnd ne duc, pe crri rtcitoare?
Ei prtai ne sunt, la toate,
Avnd personalitate;
Cnd sunt vechi, ne spun trecutul,
Iar cei noi sunt nceputul.
Pantofiorii preferai
Sunt chiar: cei -mai des- purtai
Sunt rotunzi, frumoi, cu toc
Nu sunt incomozi deloc.
Ei pe noi ne reprezint
i ne duc direct la int.
mi sunt alturi mereu;
i la bine i la greu.
Le doresc un lung destin
mi sunt dragi i-mi aparin!
roxi_r84
Postat pe 24 Octombrie 2008 12:50
Sa povestim despre stil si eleganta : se stie ca o pereche de pantofi in trend si o geanta bine aleasa da tot misterul si eleganta unei femei .. si cum o femeie este mult mai feminina si mai misterioasa cu o pereche de pantofi eleganti, eu incerc sa port mai tot timpul pantofiorii in care ma simt bine si care imi pun in evidenta feminitatea (long legs =sexy woman). Imi plac la nebunie pantofii din lac in nuante de mof,gri si negru si am o pereche de botine de la Papucei in care ma simt foarte bine si ce ma incanta cel mai mult la ei este ca imi face piciorul foarte mic prin felul in care sunt creati ... nu e tocmai usor sa gasesti o pereche de papucei care sa NU iti scoata in evidenta marimea reala a piciorului (eu port 40 ) Nu mai spun ca la nunta mea am purtat o pereche de papucei in stil spaniol (achizitionati tot de la Papucei ) rochia fiind in stil spaniol .
In concluzie incerc sa imi aleg pantofii eleganti care sa imi puna in evidenta feminitatea .

Postat pe 24 Octombrie 2008 13:07
dintre toate perechile de pantofi pa care ii am in casa, cele mai dragi si care tin enorm de mult la ele sunt doua; o pereche negri de antilopa care i-am primit cadou de la mama mea care din pacate nu mai traieste si constituie pentru mine o valoare sentimentala si o pereche de culoare crem, primiti cadou de la fiica mea atunci cand a luat primul ei salariu; chiar daca au trecut niste ani de-atunci si nu mai sunt moderni, eu tot ii port cu placere
gabita_1971
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:26
Este pntru prima oara cand particip la un asemenea concurs.Oare sa fiu eu Norocoasa?...Dumnezeu va decide.In ceea ce priveste "papuceii" preferati, acestia sunt intr-adevar papucei dar tip sabot.Au culoarea primului fulg de nea ce vine din vazduh, un model simplu dar elegant.Ceea ce conteaza este ca ma simt confortabil cand ii port si abia astept sa revina sezonul cald pentru a-i mai putea purta.In incheiere va multumesc pentru sansa pe care mi-ati acordat-o: aceea de a participa la acest concurs.
daniela_monica
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:28
buna ziua!perechea mea de pantofi favoriti sunt cei castigati tot de la papucei.ro,sunt cei mai comozi pantofi pe care i-am intalnit,ii port zilnic la servici.trebuie sa va spun ca fac naveta la 55 km de orasul meu,sunt profesoara si la scoala stau in picioare si parca nu ar fi de ajuns,cand ajung in craiova trebuie sa-mi iau copiii,unul de la cresa si unul de la gradinita.daca cel mic nu-mi cere sa-l car in brate sunt o fericita,eu fiind destul de obosita.asa ca perechea de cizme de la acest concurs mi-ar fi de mare trebuinta,alte cizme nu am si nici posibilitate sa-mi cumpar,pentru ca vreau sa mai adaug ca stau si cu chirie.va multumesc!
lianatrasca
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:04
Am,si sunt foarte incantata de ei.Ii am de aproape 10 ani i-am luat pt o nunta,erau in ton cu rochia,sunt verzi cu auriu si negru(rochia era verde simplu),o perioada nu i-am mai luat pt ca nu mai erau la moda,(dar nu m-am indurat sa ii arunc)acum moda a revenit si ei sunt foatre chic. Imi pare rau ca,concursul nu prevede si o fotografie a pantofilor.
chercule07
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:05
papucei sunt ca si aerul pe care il respiram zi de zi deci nu pot sa spun ca am o singura pereche preferata pentru ca toti imi plac altfel nici nu as incalta ceva ce nu imi place, fara aer nu poti trai deci nici fara papuci nu poti
tintadaniela
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:09
Pantofii mei favoriti sunt niste cizmulite cu toc de 5 cm, negre, si au un model pe ele. Imi plac foarte mult deoarece ma fac sa ma simt sexy si frumoasa.
antaly90
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:12
buna!

sa scriu deci despre papucii mei favoriti, pe care-i am inca sau la care am renuntat? Ma hotarasc sa va spun k primul inpuls imi este de a mentiona o pereche de papuci care mi-au placut f mult acum vreo 10 ani, cand eram un copil.

vacantele petrecandu-le cu parintii mei la tara, aveam obiceiul cumpararii de incaltaminte din targul saptamanal ce se organiza in sat. Si atunci i-am vazut, cand nici nu planuiam sa-i cumpar, insa l-am convins pe tatal meu, si cizmele imi partineau dina cel moment.
Erau ghetute cu toc cum nu mai purtasem niciodata, prea copila fiind pt astfel de mofturi. Insa atunci am uitat de varsta, si i-am luat acasa.toata bucuria a fost de scurta durata: mama vazandu-le tocul, pretul si spontaneitatea de a-i cumpara, mi i-a pus in manutze si m-a trimis la targ sa-i inapiez si sa-mi recuperez banii. Nu i-am meritat io o eleva de premiul I an dupa ana consecutiv!!!
ma gandesc la "ei si fac ipoteze la cine au ajuns in ccele din urma..si la cine au ramas pentru toata viata?!
luizanacu
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:20
interesant concurs dar mai fascinant ar fi daca as castiga si va spun imediat,eu de cand am avut un mic accident la picior nu prea pot sa port tocuri,chiar daca asta scoate feminitatea ca sa spun asa ceva la o femeie si mi se pare culmea ca la mine mai tot timpu prietenu imi cere o favoare si nu e mare doar cand iesim in oras seara ma roaga sa imi iau tocuri in picioare si culmea este ca ii fac pe plac,desi eu ma simt mai comoda sa merg pe o talpa joasa,desi nu am purtat niciodata o pereche de cizme la un pret asa mare cred ca ar fi o sansa si ar fi ceva nou sa castig si sa ii spun ca de acu va trebui in aceasta iarna sa port cu talpa joasa,va pup pe toate
roxy21
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:30
Chiar este interesant acest concurs.Eu nu pot sa spun ca am o pereche de pantofi de care sa nu ma pot lipsi. Port acei pantofi atat timp cat sunt la moda si binenteles in care ma simt confortabil, apoi ii pun intr-o sacosa si ii las intr-un loc unde pot fi gasiti de alte persoane cu o situatie materiala precara. De ce sa-i pastrez?
vicenta_zamfirescu
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:03
Papuceii mei preferati sunt alesi pe principiul comoditatii, insa trebuie totusi sa aiba un fel de toc-platforma care sa-mi confere un plus de feminitate
herra
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:30
perechea mea de pantofi favorita este de culoare neagra,fara toc,ca eu asa port de obicei si comozi.mi-as dori perechea aceasta de cizme pentru ca imi plac foarte mult si sigur e comoda.
peronela
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:40
pantofii preferati sunt cei care au fost lucrati cu dragoste,atentie si interes,ca cei de la Papucei, pentru ca numai asa se pot deosebi de cei obisnuiti!! anamaria86
anamaria_ciobanu86
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:51
Papuci mei preferati sunt o pereche de ghetute cu talpa platforma, din piele gri care au costat foarte mult.I-am purtat vreo 5 ani (1998-2003) de toamna pana toamna . Desi am avut un picior in ghips din cauza ca mi-am sucit piciorul (am sarit de pe un bolovan incaltata in ei) tot nu am renuntat la pantofi mei de suflet. Nu ma mai puteam dezlipi de ei.
Probabil ca i-as fi purtat si acum daca nu s-ar fi tocit din talpa de la atata mers, dar chiar si asa inca ii mai am si ii mai incalt uneori prin casa...nu ma lasa sufletul sa ii arunc. Inca nu le-am gasit un inlocuitor....
magda23
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:05
Incaltamintea preferata ? Este cea in care te simti bine , care o porti cu placere si care iti imprumuta ,,un pic ''din personalitatea ta !!
Intotdeauna va fi o parte din viata ta ,indispensabila in orice moment ; vei suferi intotdeauna daca nu o vei avea pe cea ,,preferata '',o vei tolera cu stoicism daca va fi un picut mai ,,rebela '', dar intotdeauna va fi alaturi de tine ca un sustinator fidel al pasilor tai.
mona_catalina
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:23
Ma bucur fooarte mult ca ati organizat acest concurs.In sfarsit, poate vor afla si producatorii de incaltaminte,ca in Romania exista femei inalte,care traiesc pe" picior mare" si aici ma refer la marimea 41-42.De regula, in stocul unui model de incaltaminte exista o singura marime 41,care deobicei corespunde marimei 40.Femeile cu marime mica(34-35) isi cumpara de la raionul pentru copii,ce le sfatuiti pe doamnele si domnisoarele cu marime mare(de la barbati??httphttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4673.html#://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4673.html#!!) In concuzie,pentru mine pantoful ideal are marimea 42,fara toc sau cu toc mic(sunt inalta),eleganti si feminini.
gloria75
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:42
Buna!!! Vreau sa castig si eu niste cizmulite dragute !!!
Papuceii... mei preferati sunt niste pantofi negri cu varf ascutit si cu un toculet de 5 cm. Acestia au o poveste aparte. In anul 2007 imi cautam un loc de munca. Am fost invitata la interviu si mi-am luat pantofii mei draguti si am pornit la drum. Cand am ajuns pe scarile societatii varful pantofului s-a agatat de treapta si am cazut in genunchi pe scari. Atunci i-am blestemat nitel dar am avut norocul sa fiu admisa la acel interviu.Culmea a fost ca persoana care ma intervieva era o doamna care in timp ce eu ii raspundeam intrebarilor ei se uita insistent la pantofii mei.
Dupa ce m-am angajat am intrebat-o pe doamna respectiva de ce s-a uitat atat de mult la pantofii mei. Iar ea mi-a raspuns : "Erai foarte frumos imbracata dar pantofii pe care ii aveai in picioare erau indoiti la varf". S-au indoit saracii cand m-am impiedecat ....dar mi-au adus noroc si acum am mare grija de ei sa nu fac cunostinta cu scarile......
alina7laca
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:49
Eu cred ca as putea fi un personaj dintr-o poveste ca cea a cenusaresei pentru ca piciorul meu este subtire iar degetelele luungi.......si greu se potriveste in incaltarile care au tinut moda foarte mult timp adica cele ascutite sau, cele bombate!!!
Oricum stilul meu este clasic si stiti ce, eu iubesc toate incaltarile din ziua in care le-am cumparat. Imi place pielea si daca o haina prefer sa fie cat mai simpla imi plac incaltarile (cel putin cele de iarna) accesorizate.Preferata este o pereche de ghete ce au la baza doua curele paralele din piele simpla dar care au varful sub forma de "V" dintr-un material ce imita pielea sarpelui. Sunt captusite cu piele si daca nu ar avea talpa mai greoaie nu cred ca ai simti ca sunt incaltari de iarna. Ele sunt preferatele mele si sper sa mai calatorim impreuna ceva timp!
Si.......subscriu celor spuse anterior mie.......se pune suflet!!!
MAGDONET
Postat pe 24 Octombrie 2008 20:04
Pantofii mei preferati..............nu am asa ceva, pt. ca nu reusesc sa-mi gasesc o pereche care sa imi placa in mod deosebit, eu trec de la sandale direct la ghetute. Am o pereche de saboti care imi plac mult si o pereche de ghetute.
codruta__natalia
Postat pe 24 Octombrie 2008 20:08
Pereche mea preferata de pantofi este intotdeauna ultima achizitie....daca este o pereche noua atunci este preferata mea
MIR_ANGY05
Postat pe 24 Octombrie 2008 21:21
adidasi clasici din piele.
teokitten
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:00
Imi plac cizmele fara toc, bot rotund, pana la genunchi, piele combinat cu lac, comode, negre sau un gri inchis,sa se potriveasca atat stilului casual cat si celui clasic pt o tinuta office. sa aibe totusi o parte care sa dea o nota sofisticata si feminina.

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:12
Pantofiorice femeie iubeste pantofii.Eu am o colectie impresionanta,incaltamintea este un accesoriu si este important sa stim sa acesorizam fiecare tinuta.Ma definesc prin eleganta , stil si rafinament . Nu , nu sunt o narcisista , dar nu pot spune nici ca sunt modesta . Sunt exact cum ar trebui sa fim noi toate , mandre de noi insine . Dar sa revin la pantofi . Da , am o pereche de pantofi preferati , negri , toc cui , micuti ca cei din povestea Cenuseresei . Intr-o frumoasa zi de vara am plecat in cautarea acestor minunati pantofi , pe strazile micutului oras in care locuiesc , colindand magazinele . Dupa lungi cautari , obosita si fara speranta am hotarat sa fac o ultima oprire se pare ca a fost de bun augur . Dragalasi si cuminti ma asteptau pe raftul magazinului central . A fost dragoste la prima vedere ! Nerabdatoare , am intrat sa-i probez . Exact marimea mea ! Parca fusesera facuti special pentru mine . Am iesit mandra din magazin , radiind de fericire , alaturi de noua mea achizitie pe care o ador .
andra4iubi
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:14
imi plac foarte mult pantofii care au un bot rotund care nu ajunge pana la genuchi,si care nu tocuri foarte subtir,care au toc de la 5cm-6cm si poate sa fie de orice culoare placuta.

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:50
Pantofii pe care eu ii prefer sunt o pereche de balerini aurii din piele. Ma simt extraordinar de bine cand sunt incaltata cu ei si ii pot purta la diverse ocazii atat pe timp de vara cat si primavara si toamna, atat la tinute casual cat si la cele elegante. Fiind si deosebit de aspectuosi nu numai comozi ma fac sa ma simt frumoasa si eleganta chiar daca ii port cu o perche de pantaloni, iar culoarea aurie e preferata mea, deci ei sunt pantofii pe care i-as purta o viata.
laura_feelings
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:40
Papuceii mei preferati sunt o pereche de slapi pe care mi i-a adus tata de la olimpiada din 2000 si care mie mi-au placut atat de mult incat i-am dus la lipit de vreo 4 ori, incat nenea Eugen-cizmarul familiei a zis sa nu mai vin la el cu vechiturile astea. Probabil se mira si el de ce ii mai aduc, dar eu m-am simtit atat de bine in ei-nefacandu-mi absolut nici o batatura incat aveam tendinta sa ii port si la tinute elegante desi chiar nu se potriveau.Ultima data cand i-am dus la lipit unul din ei a ramas acasa si mama l-a facut disparut(pentru ca nu l-am mai gasit nicaieri-parca a intrat in pamant) spunandu-mi ca cine stie cum l-am ratacit eu desi stiu sigur ca a fost mana ei. Parca si acum le simt lipsa!!
Adevarul e ca slapii si cizmele sunt singurele incaltari comode!! va pup!
afrandreea
Postat pe 25 Octombrie 2008 01:24
Nu trebuie sa ma gandesc prea mult la incaltamintea mea preferata. am fost vara aceasta in Spania si sunt topita dupa brendul Diesel, am cautat in molluri pana am gasit ce imi dorisem, adica o pereche de bascheti albi Diesel foarte practici, si foarte comozi! Binenteles ca i-am luat in ciuda pretului, dar stiam ca in tara nu voi mai gasi asa ceva si nu am mai stat pe ganduri :)" nu i-as mai da jos din picioare, pupici si succes la toti
deliadel
Postat pe 25 Octombrie 2008 03:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
adevar sau provocare 328 De la: fleurdelis 29 Iunie 2010 19:35
Despre realitatea ignorata a oraselor Romaniei 63 De la: MarilenaS38 26 Noiembrie 2012 10:49
curs coafura oradea arad timisoara 1 De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:29
Cit de ridicol e ridicolul? 495 De la: Ciresica 8 Ianuarie 2012 18:57
curs de barman ospatar oradea arad timisoara 1 De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:33
Setari Cookie-uri