"special" pentru .... "doamnele" nemultumite de subiectele de pe forum!

"ma intreb ce educatie sa mai primeasca copiii daca mamele au astfel de lacune" alloisa_r draga invata sa scrii corect romaneste si nu mai vorbi de lipsurile altora cand la tine lipseste cu desavarsire gramatica limbii romane
viobregar
Postat pe 6 Iunie 2010 19:21
deja simt ca m-am enervat la culmedar acum chiar ma simt iritata

ma fetelor,femeilor,mame de copii daca va pot numi asa,care este probleme voastra stimate doamne va legati de lipsurile altora,de lacunele altora,de copii si de treaba altora dar voi,la voi de ce nu va uitati?

nu imi pot imagina cum in discutiile despre copii nici una nu sariti stati ascunse in umbra poate poate va trage cineva de maneca si va arunca un os,dar cand discutiile degenereaza si sunt contraziceri apareti ca liliecii judecand si facand pe meschinele si pe sfintele,pai se poate?

va dati mari doamne si mame cu caracter,frecandu-va mainile ca babele si punandu-va intrebari aberante:dar oare ce educatie dati la copii vostri?pai asta va intereseaza pe voi?cand voi demonstrati lasitatea si prostul bun simt.

PS:nu va mai victimizati atat,nu mai fiti meschine si nu mai faceti pe sfintele atata timp cat voua va place barfa si discutiile aprinse

PS:va astept sa ne paruim in momentul cand si eu sunt on-line nu va mai pititi ca broastele
anaROBERT
Postat pe 6 Iunie 2010 23:47
buna, draga laura27, in primul rand, cum poti sa zici ca nu are nimeni nici o treaba cu mine, cand anaROBERT s-a luat de mine ptr un simplu fapt fara rost? in al 2-lea rand, daca nici femeile intre ele nu se inteleg, atunci cine cu cine se mai intelege pe lumea asta? pana acum ziceai ca ai luat apararea nu-stiu-cui (scz, dar nu mai stiu cum o cheama pe fata aia) ca i s-a furat poze etc. ( asta inseamna ca te contrazici singura, ptr ca te intelegi cu alte femei ( normal, daca vrei, se poate) din moment ce le iei apararea ( nu e nimic rau in asta, sa nu ma intelegi gresit) , dar ii poti lua apararea( scuze de repetare) si tu, si alte fete, in alt mod)! in al 3-lea rand, daca " totul a pornit de la o cucoana care, urina, bine ", alte fete, in special anaROBERT, a facut " treaba (mai) mare" bine de tot! in al 4-lea rand, am vazut mai multe conflicte pe acest topic ( care nu-si au rostul, zic eu ). in al 5-lea rand, POCAITA e pocaita, MAMA e mama( da-mi te rog alt exemplu). asa ca nici eu n-am nimic cu tine, doar ti-am zis niste lucruri ( fara rautate).
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 10:40
si ptr tine, pinicuta, am un raspuns: ai zis ceva de mister, dar mai bine zis, am o intrebare ptr tine si sper, sa-mi raspunzi: CARE MISTER?
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 10:42
elenis23 tu chiar vrei sa trezesti animalul din mine sa vezi mama ce inseamna sa am ceva cu tine,chiar vrei,pai scuteste-ma femeie cum draq sa nu ma iau de tine daca postezi numai tampenii si tot tu faci pe victima si pe marea doamna,dar evita-ma draga si nu ma freca la piulita,clar.

atat faceti pe sfintele si marile doamne,ce cauti draga sa postezi tocmai aici unde se varsa sange virtual de ce nu postezi femeie acolo unde se discuta despre copii si altele de nivelul tau?ma lasi?
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 10:44
KIDZ005551, daca mie mi-ai scris acel mesaj, afla ca nu-si are rostul aici si te-ai bagat ca musca in lapte, din moment ce n-am discutat cu tine sau despre tine (acum depinde in ce "tabara" te afli) si oricum, mai invata, tu fata, sa scrii!!! si mentioneaza si tu ptr cine scrii sau cui te adresezi! o zi buna!!!!!!!!!!
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 10:45
ia mai lasati-o draga gramatica asta in pace....focus fiecare unde il doare
elenis23 susti ca nu vrei razboi si sange virtual stai in banca ta ...sau mai bine:posteaza unde te intereseaza subiectul daca nu mucles!
toate sariti de fund in sus cu cartea de gramatica in mana daca uita vreuna vreo virgula...
asta-i valabil la toate inclusiv eu ca si eu mai mananc cate o litera ceva...
ameno
Postat pe 7 Iunie 2010 10:51
atunci cand nu ai cu ce ataca omul ca sincer nu te duce capul sa legi o fraza mai ironica te legi de vicabularul omului si de gramatica lui,pai sa imi fie cu iertare da se poate intampla oricum,este o tastaura,este graba nu pix sa scri corect ca o mamaie.

si elenis ce esti tu pana la urma avocata poporului?te legi de mine,de pinicuta de kidz... te cam mananca femeie vad
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 10:53
FOCUS pe subiecte interesante...lasa poporul sa bata apa in piua
ameno
Postat pe 7 Iunie 2010 10:56
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 10:57
anaROBERT, de nu ai rabdare? ca acum iti scriu si tie ceva, raspuns la ce mi-ai scris si tu mie! Draguta " doamna ", de ce sa te uimesc, ptr ca sunt "victima" cuvintelor tale din toaleta sau nu-ti convine adevarul? la cum te-ai exprimat pe acest topic, in locul tau, n-as mai comenta! eu n-am texte ieftine, e adevarul, tu ai, draga mea "doamna", texte ieftine, la felul cum vorbesti! hohote de ras voi avea mereu ptr tine si despre tine atunci cnd voi mai citi ce ai mai scris pe aici sau de cine te-ai mai luat!!! ptr ca am si de ce, nu te ambala degeaba, stai calma!!! si nu imi poti impune sa ma duc eu pe alt forum, ideal ar fi sa-ti inghiti cuvintele scarboase si de 2 lei!!! in legatura cu furatul pozelor si profile identice, hai sa-ti explic cum sta treaba! e numai vina voastra!!! ptr ca va imprieteniti pe net cu cine nu trebuie, si mai poti face si altceva: la profilul tau (dau exemplu )dai click la DATE CONT si vezi ca ai pe acolo SETARI INTIMITATE si de acolo te las pe tine sa gandesti (daca poti) ce poti face ca sa nu-ti mai fure nimeni poze si sa aibe un profil identic cu al tau! uite ca am gandit si ptr tine, nu numai inainte sa vorbesc!!! asa ca te-ai mirat degeaba in privinta mea, eu nu ma mir in privinta ta, eu sunt sigura ca, dintre noi 2, tu esti persoana care nu gandeste inainte sa vorbeasca!!! si in loc sa aperi in halul asa vulgar fata aceea nevinovata careia i s-au furat poze, mai bine o aperi dandu-i un sfat bun! draga mea, iar nu ai gandit cand ai scris, VIRGINA CARE NU A AUZIT NICIODATA DE PENIS, nu am cum sa fiu ptr ca, in caz ca n-ai observat, SUNT MAMICA si n-am ramas gravida cu Sfantul Duh( asa ca fa bine, si scoateti tu ochelarii de cal) !!!! si ultimul meu sfat, mai invata sa scrii cum trebuie, normal, gramatical si ortografic! ca su mai sari la gatul meu degeaba, iata niste exemple: dute = du-te ; da nu ne citi = dar nu ne citi ; da nu posta = dar nu posta; da fa orice = dar fa orice; da nu veni = dar nu veni; ia furat = i-a furat; m-as mira a o faci = m-as mira sa o faci ( ma mir cum ai scris corect M-AS) ; vre-o = vreo ; ochi = ochii ( ptr ca toti oamenii au 2 ochii). daca am omis ceva, imi cer scuze!!! si n-am de ce sa ma paruiesc si sa ma tavalesc cu tine, ptr ca nu ma cobor ( atat de mult ) la nivelul tau!!! Eu mino si chanty au foarte mare dreptate!!!
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 11:12
ameno
Postat pe 7 Iunie 2010 11:16
pe langa faptul ca imi provoci scarba ma si amuzi la maxim femeie ,sfatul meu este sa recapitulezi gramatica care tocmai mi-ai dictat-o mie ai facut cateva erori pe care eu le-am scris corect dar mentalitatea redusa bate campii si de data asta

automat ca tu ai o parerea buna despre tine asa cum si eu am parere buna despre mine patetico

faza cu doamnele care fac pipi pe la colturi noaptea si ca se dau mari victime de parca nu toate stim ce este un penis nu era pentru tine dar iarasi ti mortis sa iti arati adevarata prostie.

nu ma invata tu pe mine de profil si de date contact,tu poti doar sa te inveti pe tine un lucru esential care sa il pui in aplicare si in viata reala:nu te baga in seama atunci cand ceva nu te priveste mai gandeste-te putin inainte sa intervii in discutii''de oameni mari''

revin iarasi la gramatica nu te mai ambala atat ca este pe langa mult de tot si ma repet revino la dictarea tocmai facuta si rectifica-ti greselilestimata doamna
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 11:20
si iarasi, anaROBERT, ai postat pe 6 iunie 2010, un mesaj foarte nelalocul lui! de ce te-ai enervat la "culmedar" si de ce te simti iritata ( sfatul meu: foloseste niste absorbante mai bune!) ? ptr ca s-a spus adevarul? de ce sa ne uitam la noi, cand avem la cine sa ne uitam si sa ne minunam cum mananci litere ( stii ca asa se spunea la scoala, nu? ) offf!, ce ma mai amuz!!! si, din nou (offf!) bun simt = bun-simt! si nu stiam ca bunul-simt e prost, poate fi si destept??? crezi ca daca tu ai vorbit in ultimil hal si, noi, ti-am dat un raspuns sau te-am corectat, suntem victime, meschine, lase, sfinte etc. etc. etc. ??? tu esti propria ta victima sau victima limbii si literaturii romane!!! si nu pot sta on-line ( si pe asta l-ai scris corect, ma mir) cand vrei tu, stau cand vreau eu!!!!!!!!!!!! sfatul meu: si animalul din tine e trezit de mult timp, draga mea!!!!!!!!!!!!!!!!
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 11:22
unde era desteapta forumului kidz si cata munca am bagat sa te caut,offf si tu erai aici.

sunt chiar trista ca nu te-ai arata mai devreme poate nu e tarziu nici acum si ma meditezi si pe mine ca dai pe afara cat este de desteapta
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 11:25
pai uite ce de greseli fac femeie ca eu nu stau sa compun ''ce sa ii mai scriu lui asta'' mie ce imi vine pe moment asta iti spun desteapto si nu dau back sa imi rectific greselile de ortografie
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 11:26
ameno, una e sa mananci o litera sau sa uiti de o virgula, si alta e sa nu stii sa scrii!!!!!!!!!!!!!!!, chiar daca scrii la o tastatura si nu cu pixul, asta nu e scuza, dragutza! asa ca, fa bine, si pune mana pe acel dictionar, anaROBERT!!!!!!!!!! SI POTI SA TE IEI DE MINE, CAT DORESTI TU SAU INIMIOARA TA, CA ORICUM AI UN NIVEL FOARTE SCAZUT DE INTELIGENTA, DRAGUTZO!
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 11:27
ce faine sunteti... alta treaba n-aveti? e cald afara
Laura_M
Postat pe 7 Iunie 2010 11:27
si, ameno, nu te baga unde nu-ti fierbe oala!!!!!!!!!!! vezi-ti de mucii tai de la nas, nu te baga in discutie, numai ca sa te afli in treaba, ca n-am vorbit de tine sau cu tine!!!!!!!!!!!!! si citeste de la inceput, ca anaROBERT s-a luat de mine, eu n-am zis nimic de ea neadevarat!!!!!!!!!!!
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 11:30
da tu fata chiar ai dreptate nivelul meu e sub zero ,tu ai un nivel mai inalt distinsa doamne atunci ce draq cauti aici? nu ai alta treaba mai interesanta de facut decat sa te iei de gramatica omului,unde ai fost pana acum femeie ca nu iti vad nici o postare despre pampersi,amigdalite,febra etc.

iti place varsare de sange si te victimizezi atat si te dai mare desteapta si mare doamna,pai date femeie pana ti-o veni rau dar nu ai nimerit bine adresa
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 11:30
pt elenis: misterul era "cine este alinakkt"
pinicuta
Postat pe 7 Iunie 2010 11:34
neat laura
da se pare ca unele nu au lucruri mai bune de facut decat sa corecteze om fi poate la vreun examen de limba si literatura romana si noi nu ne-am dat seama de asta

ai drepatae este asa de frumos afara inacta imi este ciuda ca sunt la servici
dar nu stau foarte mult si dau o raita pe la stranduri sa vad care este situatia daca s-au deschis
naeta ana
o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 11:40
ea este peste nivelul nostru si trebuie sa ii dam mura in gura ca sa priceapa saracuta

elinis23 am si eu o intrebare la tine:ce legatura ai tu cu alinakkt,cu falsa alinakkt ca adevarata alinakatt este ameno,asa ca mi-as dori sa fi sincera asta daca poti.

ca am primit un mesaj de la falsa alinakkt care culmea are ceva cu mine si cu alina(ameno) exact ca si acum tu ai ceva cu noi doua,asa ca te rog sa imi spui ca mie imi cam bate la ochi asemanarea....oare de ce?
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 11:41
multumesc ptr raspuns, pinicuta, si intrebarea mea nu a fost cu rea- intentie!
elenis23
Postat pe 7 Iunie 2010 11:42
neata , pup fetele astea faine, m-am spalat pe cap si andrei patruleaza pe aici, nu mai are rabdare dar v-a trebui sa mai astepte
Laura_M
Postat pe 7 Iunie 2010 11:43
ana, inca nu te-ai prins? eu de cand a zis fata ca "ce daca s-au furat poze si identitati" mi-am dat seama ca ea este alinakkt. de asta ma intreba acum cce mister s-a elucidat (nu care cumva i s-a aflat adevarata identitate? )
pinicuta
Postat pe 7 Iunie 2010 11:43
ana, de ce nu pui mesajul sa-l vedem si noi, ar trebui sa jucam cu cartile pe fata nu sa ne ascundem ca asa ar putea sa fie oricine mare si tare
Laura_M
Postat pe 7 Iunie 2010 11:44
mai fetelooooor...nu va mai certati1
Doamneee..peste tot cearta
sal pinicuta,sal laura
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 11:46
fetele va doresc o zi cat mai frumoasa

inca o data cu riscul sa ma repet aceasta persoana care s-a pretat la o asemenea porcarie este una care sufera de frustrare si gelozie cronica, sufera de nebagare in seama si ca sa se faca vazuta a copiat o poza una gresita si-a gresit omul.
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 11:48
sal'tare
Laura_M
Postat pe 7 Iunie 2010 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Magazine de jucarii in Bucuresti 4 De la: alinutza 15 Februarie 2009 08:04
crese in sectorul 6 1 De la: Lory07 18 Ianuarie 2009 16:25
Poti la mare daca esti insarcinata 16 De la: TATUSILVIA 4 Mai 2009 14:50
Pasaport bebe 13 De la: corina_dragoi 13 Mai 2009 16:33
bun ati auzit despre septilin 37 De la: raluca08_kidz 20 Martie 2017 16:27
Setari Cookie-uri