"special" pentru .... "doamnele" nemultumite de subiectele de pe forum!

daca ar durea prostia sa stiti ca multi ar umbla cocosati si ar urla de durere......
dar se pare ca prostia nu doare..... doar se manifesta......
tusi_Oli
Postat pe 4 Iunie 2010 16:01
alooooooooooo unde este,unde te-ai ascuns hai iesi din scorbura si sustine-ti punctul de vedere,intri arunci cu organele genitale si apoi fugi cu coada intre picioare.

sa inteleg ca ti-e frica?de ce te sperii?maimutica jucausa ce esti
anaROBERT
Postat pe 4 Iunie 2010 16:03
unde e ma kidz xyz, sa vada aici vorbe urate, nu ce am zis eu
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 16:03
heeeeeeeeeeei ana, vezi ca prea ai alintat-o
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 16:04
pai vreau si eu sa fac impresie buna....oare am reusit ,poate ma trezesc si eu iarasi cu profilul copiat,cred ca ma dezbrac de caracter si fac spume pe aici.
anaROBERT
Postat pe 4 Iunie 2010 16:05
Am plecat fetele si iubiti-va mult
alinakatt
Postat pe 4 Iunie 2010 16:06
ai grija de tine
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 16:10
anarobert, nu stiu ce ai cu mine, personal daca doar am intrat , am citit si am scris si eu 2 cuvinte, dar deja nu mai inteleg nimic,de ce nu ai zis ca e vorba despre mine? se pare ca faci pishu cu jet pe intuneric! in fine, azi sunt prea bine-dispusa ca sa o iau de la capat sa ma cert. am vazut ce ati mai scris pe acest topic si deja m-ati lasat cu un gust amar, foarte amar, ma asteptam la altceva din partea voastra si aici ma refer la fetele care s-au luat de persoana care a copiat pozele altei fete si si-a facut un id la fel ca al ei... daca asa vorbiti voi, mamicile, imaginati-va cum vor vorbi copii vostri!!!!!!!!!!!!!! deci, fetelor, ce pot sa va spun? un week-end placut!!!!!!!!!!!!
elenis23
Postat pe 4 Iunie 2010 16:10
pa pa fetelor si eu ma duc sa imi hranec copilul si apoi il scot putin la aer va pupic
anaROBERT
Postat pe 4 Iunie 2010 16:11
stai linistita elenis, copii nostrii, cel putin al meu nu aude asa ceva din gura mea, cand esti atacata sau cineva apropiat tie care stii ca e o persoana de nota 10, ii tii partea... nu-mi spune mie ca tu nu ai injurat niciodata? sau sa spui ceva mai urat sau sa te certi cu cineva?
ana pa pa si andrei nu mai are mult si se trezeste si o sa mergem si noi afara
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 16:15
hai v-am pupat si eu, numai ce vb de kinderul meu si s-a si trezit, mergem afara ca s-a ncalzit, pa pa
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 16:17
madam kkt nu te supara daca te intreb da unde ai invatat draga sa scrii romaneste?
viobregar
Postat pe 4 Iunie 2010 16:20
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 4 Iunie 2010 16:28
alinakkt spune-ne si noua carui scop datoram prezenta ta aici pe forumul dedicat mamicilor cu bebei? observ ca de scris corect gramatica limbii romane habar nu ai, de injurat si propuneri indecente sa nu mai zic, la furat poze si profile esti super buna, asa ca de ce te mai deranjezi sa iti faci aparitia printre noi?! cum zic fetele, du-te ,,draga,, si fa curat, mancare sau mai bine fa un copil care sa-ti ocupe timpul, ca eu nu am devenit membra aici pe kidz.ro ca sa vad cuvintele: p..la , p..zda, ma p..s pe tine cu jet!!!! ca daca eram interesata de asa ceva, deveneam membra pe un site pt. adulti! asa ca, piss off woman!
olteana26
Postat pe 4 Iunie 2010 16:35
da, laura27, am injurat, m-am certat, am tipat sau ce mai vrei tu, dar stii... nu am vorbit asa pe un site de copii sau ptr copii, cum vrei sa-i mai zici... voi sunteti mamici, nu pitipoance de bamboo sau niste femei care locuiesc la marginea orasului si n-are nici macar o scoala de 5 clase, voi sunteti mai mari ca mine ( ma refer la varsta) si ar trebui sa stiti mai multe ca mine, in fine............................
elenis23
Postat pe 4 Iunie 2010 16:45
si, crede-ma, kiar nu-mi plac cuvintele astea scarboase, ptr ca am copilarit intr-o familie, care in fiecare zi, mereu, trebuia sa aud macar unul din cuvintele astea, si normal ca fiecare dintre noi stim ce inseamna sau cum arata, dar important e sa avem o limita, si ma repet sa ne autoeducam! mai aud in stanga si in dreapta cum povesteste cate cineva de o tara straina, ca e bine acolo, ca sunt oameni civilizati, cu bun-simt etc etc etc............ si la sfarsit renumita fraza: NOI NICIODATA NU VOM AJUNGE LA NIVELUL LOR! normal ca asa este, din moment ce nu ne respectam intre noi, macar femeile, si mai ales mamicile!
elenis23
Postat pe 4 Iunie 2010 16:55
si ce daca i-a furat poze si si-a facut id cu acelasi nume? poi daca asa ati reactionat pe net, dar va dati seama ce iesea daca erati fata in fata? MACEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si nu cumva sa mai sariti sa ma atacati spunandu-mi ca sunt o sensibila sau fac pe victima si pe sfanta............ ca nu e deloc asa, inainte s-o faceti, mai cititi ce ati scris, "doamnelor"!!! si acum fiecare sa inteleaga ce vrea din asta!!!!!!!!!!!!!!! anarobert "a sarit la gatul meu" doar ptr ca am scris ca sunt membru de ceva timp, dar niciodata nu m-am bagat cu voi in seama sau niciodata nu am scris la celelalte topicuri, doar ptr ca intram , citeam ce am aveam nevoie sa citesc sau doar ce am vrut eu, am stat pana atunci in intuneric si vezi, doamne acum mi-am permis sa scriu si eu la un topic scandalos, mi-am permis sa vin si eu cu un sfat si cu un gand bun! da, si care e problema? cel putin eu n-am scris ca altele, am scris ceva de bine, nu de rau, n-am injurat pe nimeni, n-am jignit pe nimeni etc etc. si daca ma tot contrazici, laura27, cum ca, vezi domne, copii tai nu aud asa ceva din gura ta, ma indoiesc ca este asa cum zici tu, din moment ce le iei apararea "doamnelor" care vorbesc ca la usa cortului si sper sa ma insel, poate ai vorbit si tu asa( zic treaba asta ptr ca n-am apucat sa citesc kiar tot)!!!
elenis23
Postat pe 4 Iunie 2010 17:14
acum s-a elucidat misterul
pinicuta
Postat pe 4 Iunie 2010 17:15
elenis draga mea, nu are nimeni nici o treaba cu tine, ca ti-a zis ana nu stiu ce, e treaba ei, poate a inteles gresit poate nu, ca nu ai comentat pana de curand bravo tie si celor care stau in umbra si citesc doar ce le intereseaza, de 1000 de ori ca pe forum stam doar cateva persoane care discutam, poti sa le numeri pe degete si sunt cu miile inregistrate
daca ai 23 de ani nu inseamna ca nu ai dreptate, poti sa fii mai desteapta ca una de 30 sau chiar 40 de ani... si fiecare stie din experientele ei nu ca e vreuna nu stiu ce specialista, si nu stiu ce desteapta, fiecare spune cum a procedat cu copilul ei, cine are nevoie de doctor nu-l gaseste aici
cat despre femei... femeile niciodata nu se vor intelege intre ele, never ever
nici mie nu-mi plac vulgaritatile, totul a pornit de la o cucoana care urina, bine, ea s-a exprimat mai scarbos ceea ce nu mi-a placut si a sunat groaznic la urechile mele si de aceea m-am agitat si eu putin, + furatul pozelor si aruncat cu noroi in stanga si in dreapta... trebuie sa citesti multe de pe aici ca sa vezi unde e conflictul si sa vezi ca s-a mai intamplat asta si sa mai vezi ca l a un moment dat ti se apleaca
ca sa fiu prietena cu cineva, nu cer voie la nimeni, eu imi aleg prietenii, nu iei pe mine... daca sunt prietena sau vorbesc cu cineva, nu inseamna ca nu trebuie sa vorbesc cu restul persoanelor... nu inseamna ca vorbesti la fel, nu inseamna ca esti la fel, ca sunt potriviri de caratcter si dau dreptate cuiva si iau apararea e alta mancare de peste... sa fim seriosi, nimeni nu e usa de biserica, si o pocaita mai scoate cate-o perla, nu o scoate... o gandeste si daca i-ar permite secta ei, ar gandi-o cu voce tare, citeste, chiar tu ai zis, ca sa vezi ca nu am injurat, iar copilul meu va stii prostii, le va spune cum de altfel le vor spune multi alti copii, si nu neaparat de la parintii lor, asta nu inseamna ca-i invata ei ( hai sa nu facem teoria chibritului si sa nu continuam un conflict pe care nu l-am inceput noi doua si scumpele mele prietene care injura ca la usa cortului, sa se potoleasca cele care au inceput si cel mai bine ar fi... de nebagat in seama)

"si daca ma tot contrazici, laura27, cum ca, vezi domne, copii tai nu aud asa ceva din gura tama indoiesc ca este asa cum zici tu, din moment ce le iei apararea "doamnelor" care vorbesc ca la usa cortului"
te voi contrazice pana ia foc tastatura ( o data te-am contrazis dragutza) pentru ca eu stiu cel mai bine ca si fiecare mama, cum isi creste copilul, ce ii zice, ce-l invata, etc
haide pa, maine reveniti la sentimente mai bune si fara concluzii pripite da?
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:23
cine tea suparat draga??sau nai cu cine te certa?mi se pare ca tu vrei bagata in seama asa am inteles eu din ceai scris tu in rest iti doresc numai bine!!
kidz005551
Postat pe 5 Iunie 2010 00:09
eheee ce-mi place,,nai cu cine"?????
si ,,ceai"????
TRAIASCA GRAMATICA LIMBII ROMANE
chanty
Postat pe 5 Iunie 2010 00:14
ma uimesti elenis23 pe zi ce trece tot mai mult,ai iesit si tu ca melcul dupa ploaie si te victimizezi,vai unde era maica tereza a kidz-ului,si eu o cautam peste tot si nu dadeam de ea..


ma lasi te rog cu texte dinastea ieftine,cu urmariri din umbra si hohote de ras la postarile altor membri,da dute femeie pe alt forum,da nu ne citi,da nu posta,da fa orice altceva da nu veni aici sa faci pe sfanta.

ca daca ia furat poze si a facut profil identic cu al ei ce?pai cum draq vine si asta?tu gandesti inainte sa vorbesti?m-as mira a o faci desi ai demonstrat altceva.

ai cojones intra draga si hai sa ne paruim si sa ne tavalim,sa folosim ce cuvinte vrei tu,sau ce te pomenesti ca esti vre-o virgina care nu a auzit niciodata de penis,da-ti ochelarii de la ochi jos si nu mai privi ca,calul,inainte
anaROBERT
Postat pe 5 Iunie 2010 00:15
ceai de tei sau de menta? sau dementa?
eu_mino
Postat pe 5 Iunie 2010 00:23
chanty
Postat pe 5 Iunie 2010 00:24
intr-adevar chanty greu cu gramatica limbii romane. bine k stiu sa injure si sa vb vulgar ...la astea nu trebuie scoala...
eu_mino
Postat pe 5 Iunie 2010 00:25
nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca tare rusine mi-ar fi sa scriu in halul asta.N-as mai posta mesaje de nici un fel
chanty
Postat pe 5 Iunie 2010 00:28
bianca4you
Postat pe 5 Iunie 2010 00:40
"auzi" donsoara kidz si nu mai stiu cum... te mananca degetele?
Laura_M
Postat pe 5 Iunie 2010 11:36
Super faina tema, intradevar anca4vlad le-ai dat sansa mult asteptata sa isi verse amarul care mai de care, Doamnee si cand te gandeai ca era un forum despre mamici si copii in special unde schimbam impresii si ceream sfaturi....
Pe de alta parte multe sunt de inteles, cei doi ani de stat acasa, cu copilul sau dupa caz...copiii pot fi foarte frustranti, faptul ca nu mai ai un loc de munca sau un mediu unde sa iti mai dai cu parerea poate determina un astfel de comportament agresiv....Am citit asa mai pe sarite multe dintre comentarii si mi-a fost dat sa vad multe marlanii si ma intreb ce educatie sa mai primeasca copiii daca mamele au astfel de lacune .......SFATUL meu prietenesc.....RELAXA-TI-VA si reveniti la ce insemna initial acest forum...
Multa sanatate tuturor copilasilor!
alloisa_r
Postat pe 6 Iunie 2010 16:16
__________________________________________________________________________
Sunt tatal sfintelor!
am uitat de copil de catel si de purcel!!!
Acum putem discuta de la nivelul pe care il cereti voi sfintele kidzului, astea care va dati cu capul de pereti si rositi numai la auzul unui cuvant de aprozar.
Le astept la discutii fata in fata pe acele care nu au alta treaba de facut decat sa isi faca mii si mii de profile ca sa scrie doua aberatii, mai mult nu o fac cu adevarata lor fata pentru ca le este teama de idea ca or sa cada de pe piedestalul kidz.Si ce este cel mai urat sunteti prietene ziua si noaptea va transformati in mici minti bolnav, intrati la prietenele voastre si comentati pozele intr-un stil marsav.

din moment ce te mananca degetele sa scri si TU pe acest topic stai linistita draga alloisa_r ca esti la fel de speciala ca restul fetelor.
Ma ma lui de batic cum deveniti sfinte peste noapte
ameno
Postat pe 6 Iunie 2010 18:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
copilul meu a fost diagnosticat cu megacolon idiopatic!!! va rog ajutati ma 7 De la: pinicuta 22 Martie 2010 10:38
Leganatul la copii? e bine sau nu e bine? 4 De la: dea3 1 Septembrie 2009 18:47
Mamicii care stiu sa gateasca 42 De la: SEBY1YEAR 17 Iulie 2009 13:58
concurs chocolate kids 1 De la: ralu999 16 Ianuarie 2009 10:47
Cifoza Bebe 8 De la: MarcelaLexa 28 Iulie 2015 16:40
Setari Cookie-uri