Buna dragelor! A incercat cineva aceasta metoda straveche, de aflare a ursitului in noaptea de 5 spre 6 ianuarie, de Boboteaza?-cea cu pusul busuiocu-ului sub perna (si in oglinda?);si daca da,a functionat la cineva? |
||
malinad Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:40 |
||
---|---|---|
malina , te-am auzit de prima data. Scrie toate obiceiurile pe un singur topic, e suficient. | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:43 |
||
cri, esti interesata? ![]() ![]() |
||
|
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:45 |
||
da.. mi-am cumparat o sacosa de busuioc. Poate , poate ![]() ![]() ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:46 |
||
vine la pascut... sau de ce sa ii cumparam busuioc? ![]() In unele cazuri poate ar trebui cumparata lucerna... |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:56 |
||
asa se zice .. ca vine la pascut ce te faci daca da de barbate/miu ![]() ghinion de nesansa ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:01 |
||
de barbatu-tau? ![]() Ce sa caute barbatu-tau sub perna mea? ![]() |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:02 |
||
eu vorbeam de sacosa mea de urzici ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:03 |
||
Q, depinde cum asezi busuiocul ![]() cine poate sti cine iti apare sub perna? ![]() cri, tu ai chef de nazdravanii, dupa cum observ ti-ai facut si pituta aia sarata, de nu se poate? iti trimit o poza cu barbatu-meu? macar sa il recunosti ![]() |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:06 |
||
hai mey doruleato , ca iti era dor ![]() am facut si pita, of .. trebuia sarata? daca o fac ardeiata ii bine? |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:10 |
||
Dar daca nu ai busuioc pentru pus in paste, cel de la icoane e bun? ![]() |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:13 |
||
mi-era, de aia tot adast p-aci ![]() trebuie o pituta personala, sarata, sarata, de sa ai cosmaruri...si nu ai voie sa bei apa.... inchipuie-ti, cum mama zmeului sa nu-l visezi pe Banderas sau de-alde astia ![]() |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:17 |
||
daca ma apuc sa pun buruieni si mincare in pat precis ma da fie-mea afara din dormitor.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:17 |
||
al de la icoane ii bun dar cica trebuie si pita of.. am stricat si topicul asta... dor ... ce sa fac cu pita? sa o mananc ??? ![]() Q ... ii spui domnisoarei ca asa e traditia .. ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:17 |
||
*of.. am stricat si topicul asta... * Si asta tre sa fie o problema? ![]() |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:19 |
||
![]() altfel cum sa ai cosmarul cu ursitul? ![]() pardon, cri, busuiocul sfinteste, nu strica nath, busuiocul e busuioc, si se foloseste pentru obtinerea ...balsamului, ma rog a otetului balsamic daca ma intelegi ![]() si suntem on topic, care-i problema? |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:20 |
||
Nat .. asa repede ai terminat instruirea cu Barbo? Sau intarzie? :-P Dor .. si daca visez tot ce este langa mine? ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:24 |
||
* busuiocul e busuioc*![]() Asta-i un truism, ca si omu-i om, si bou-i bou... Sau, in fine, depinde pe cine (si daca) intrebi, ca mai e si laitmotivul cu porcul. |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:27 |
||
te rog sa nu o strigi pe Irinuca ... | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:29 |
||
![]() nu mai ai nicio scapare si nicio scuza doar ca eu nu stiu ce ai ACUM, langa tine ![]() mda, o dau in vulgaritati, da' cica in procesul de emancipare al femeilor si zorile matriarhatului, a aparut un nou concept-omologul celui conform caruia barbatul spunea " De ce sa cumpar vaca, cand pot sa ma abonez la lapte?" si suna cam asa "De ce sa cumpar tot porcul, pentru un carnat mic?" si aici , ne amintim de vesnica si nemuritoarea ![]() |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:31 |
||
*Nat .. asa repede ai terminat instruirea cu Barbo? Sau intarzie?* Instruire? Neah, alta e tema... (ti s-a parut vreodata ca irinuca are nevoie sa fie chemata? ![]() |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:37 |
||
dor ... ACUM .. de vreo 12 ani .. cu hartie roz (ironic nu ![]() deci .. m-am hotarat ... nu pun busuic sub perna. Noaptea trebuie sa fie odihnitoare, de .. ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:43 |
||
fato, pai si de ce nu aduci talica sampania, ha? tii asa pentru tine? ![]() pana la cea de aur ![]() |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:45 |
||
ACUM ... in 2012 nu te grabi .. mai este pana la vara ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:46 |
||
da' pana la toamna....ioi ce frig o fost...brrr ![]() |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:48 |
||
2012... Uite ca acum, in februarie, se fac douajdoi de ani de cand ne-am tinut prima data de mana... Si cate ierni au trecut de atunci... ![]() |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:52 |
||
dupa care, primaveri ![]() |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:55 |
||
mey... noi astea cu ani in spate de casatorie .. am monopolizat topicu'' ursitoarelor. hai sa lasam tineretul sa viseze ... |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:57 |
||
mai, fetelor, acu douaj'd-ani, ne tineam deja strans de mana...se conturau planuri clare, pe termen lung si au trecut , anotimpuri de tot felul... le simt acut, pe fiecare ![]() |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:58 |
||
Da, corect. Deci tot atatea... desi, de la un timp, primavara s-a mutat in toamna, iarna tot in toamna, de parca n-ar mai exista pe lume si alte anotimpuri si alti poli... |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 15:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Distractia la mare poate fi toxica | 1 | De la: danielatontsch 22 August 2009 11:36 |
8MARTIE 2013 O ZI MARE -ZIUA FEMEILOR,A MAMEI SI COPILULUI-LA MULTI ANI! | 5 | De la: garbo_11724 9 Martie 2013 08:05 |
sufar al draqului de tare! | 68 | De la: Dor_marunt 13 Mai 2010 22:05 |
|
||
acnee help | 18 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:35 |
buna ziua | 3 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:44 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9