Madalina Manole, fata cu parul de foc a plecat dintre noi!

Zambil..pe astia de la criminalistica ii doare in scula de cercetare..daca vezi o cercetare la fata locului te infiori de superficialitatea alora... ,in fine... pe de alta parte chestia e c a mai incercat luna trecuta sa o faca cu pastile...si ala sotu-su declara la interviu ca se simtea bine si nimic nu trada acest gest ...pe ala pot sa spun ca la faza asta il cam dourea in poula de ea...se vede de la o posta ca e trista si priveste in gol la greu ,. i-am vazut pe youtube ultimul concert de la Ticleni , Giurgiu...aia nu e starea unui om echilibrat,tipa asta daca avea un medic bun si o medicatie corespunzatoare..si mai ales, dragostea si suportul celor din jur scapa..
reyya
Postat pe 15 Iulie 2010 23:44
De la: quasaria, la data 2010-07-15 23:40:58reyya, aici criminalistica s-a uitat daca mai are vreo vinataie. N-avea: deci s-a sinucis.
Acu'eu nu am cum sa ma sinucid pentru ca m-am lovit de coltul biroului de vreo doua ori, in trecere. Deci cine stie pe cine as baga la zdup. Trebuie sa astept sa imi treaca.


nu e numai asta Q , se uita si la dispersia urmelor de sange si pozitia corpului ..asta in cazul in care cadavrul nu este mutat ...in fine .. eu raman la parerea mea, cum dreaku bei 400 ml de furadan asa dintr-o bucata??? adica eu nu pot sa beau nici apa asa...dai pe gat asa dintr-o data 400 de furadan....?! :-) Mey . da asta e ambitie de a muri la greu !
reyya
Postat pe 15 Iulie 2010 23:48
reyo, acu' vaz eu ca tu erai p-aceasi felie cu mine, nene... deci, asa e, aia-si fac treaba la shto... da' sa stii ca si-n america - patria lu'colombo ala - cele mai multe cazuri se rezolva ca vine unu'-altu' si toarna la urechea febeiului, nu c-ar fi aia supermeni...

de altfel, legea opshpe, sau cum era aia, cu ilicitu' si para, de la americani e luata... numa'ca aia-s baieti de cuvant, l-ai turnat pe altu', te-ai scos pe tine... d-aia si merge la fix... la ei, vreau sa zic...

la noi e altfel... daca cumva, din intampalre, afla gaborii-adevaru', nu te mananca puscaria din prima... mai intai dosaru' devine politic, p-orma ajunge-ntr-un sertar, tot ala in care-i si pisica de ti-o arata cand dai p-alaturi... si cand or avea nevoie de tine sa sari in foc pt ei, sari, nene.. ca daca nu te-mping ei...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2010 23:57
dati cu pietre sau nu asta e o fost o proasta si o lasa in adevaratul sens al cuvantului.
daca s-ar omora omul la cate necazuri sunt in ziua de azi am fi o specie pe cale de disparitie.
A avut lumea la picioare, frumoasa in floarea varstei, casa, masa, copli, ce nu ia ajuns???nu mai poti???i-ati o vacanta da nu te pui si bei otrava.A facut un act diabolic de-a dreptul.De un sadism calculat.
Auzi la ea sa se omoare dupa ce isi face cumparaturile de ziua ei.ce sa gandit?le-o fac la astia
Si-a vazut pruncul la ora 18 dupa spusele ziarelor...ha??Stai toata ziua sa faci aia si aia te doare in fund de ce s-ar putea intampla cu el( il lasi in grija soacrei...bine ca e acolo si nu iti bati capul....), zdrangani chitara pana la 22 vine acasa ii da si la barbatsu o carja si dupa considera ca si-a incheiat socotelile cu lumea asta mare si cruda.
Eu nu ii acord nici macar mila mortului ca nu o merita.Doamne multam ca nu ia facut si la copilul ala ceva...ca la mintea ei bolnava( auzi mahhh ca nu mai e frumoasa) nu era o surpriza sa il duca cu ea dincolo...
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 00:05
De la: ameno, la data 2010-07-16 00:05:21dati cu pietre sau nu asta e o fost o proasta si o lasa in adevaratul sens al cuvantului.
daca s-ar omora omul la cate necazuri sunt in ziua de azi am fi o specie pe cale de disparitie.
A avut lumea la picioare, frumoasa in floarea varstei, casa, masa, copli, ce nu ia ajuns???nu mai poti???i-ati o vacanta da nu te pui si bei otrava.A facut un act diabolic de-a dreptul.De un sadism calculat.
Auzi la ea sa se omoare dupa ce isi face cumparaturile de ziua ei.ce sa gandit?le-o fac la astia
Si-a vazut pruncul la ora 18 dupa spusele ziarelor...ha??Stai toata ziua sa faci aia si aia te doare in fund de ce s-ar putea intampla cu el( il lasi in grija soacrei...bine ca e acolo si nu iti bati capul....), zdrangani chitara pana la 22 vine acasa ii da si la barbatsu o carja si dupa considera ca si-a incheiat socotelile cu lumea asta mare si cruda.
Eu nu ii acord nici macar mila mortului ca nu o merita.Doamne multam ca nu ia facut si la copilul ala ceva...ca la mintea ei bolnava( auzi mahhh ca nu mai e frumoasa) nu era o surpriza sa il duca cu ea dincolo...


ooooo...,SUBSCRIU...

si dupa parerea mea,n-are nici o circumstanta atenuanta...
gestul ei denota o maaaaaarrreeee doza de EGOISM...
sa privezi o fiinta de a creste langa mama sa(care l-a dorit ataaaaat de mult),e peste puterile mele de a intelege...
roby_cado
Postat pe 16 Iulie 2010 00:14
Copilul poate l-a dorit ca pe-un trofeu ce nu l-a avut si... dupa ce l-a obtinut, n-a mai prezentat atata importanta...
Si copiii se dau cu fundul de pavaj sa le cumperi o jucarie , iar dupa ce au primit-o, sau o strica sau o abandoneaza plictisiti. Nu jucaria a fost importanta ci satisfacerea dorintei..
m_ada
Postat pe 16 Iulie 2010 00:26
ce sa zic...
roby_cado
Postat pe 16 Iulie 2010 00:46
egoism....
simonika
Postat pe 16 Iulie 2010 00:49
perspectiva e una care se schimba cu 180 grade in cazul pers care sufera de depresie moderata sau acuta...pt un om normal , vazut de la distanta pare egoism ..insa pt ea a fost doar o renuntare din cauza neputintei de a merge mai departe, nu a reusit sa-si gaseasca valoarea interioara...a cautat . valoarea doar in lucruri exterioare si perisabile ( succesul in muzica,frumusetea exterioara, dorinta de a fi placuta si admirata mereu) doar ca..unoeri acestea se dovedesc a fi doar un castel de nisip...Ea avea totul doar ca ...nu se avea pe Sine..lucru cel mai grav...s-a cautat pe Sine si nu s-a mai regasit ..si atunci a clacat...cam asta e mecanismul...( daca a fost intr-adevar suicid....(dupa lovitura ai puternica de la cap...discutabil...de la otrava ingerata te prelingi , aluneci usor spre moarte , nu cazi atat de violent ...)
reyya
Postat pe 16 Iulie 2010 01:13
parerea mea e ca n-a fost sinucidere... dar in Romania mortul e de vina ca e mai simplu si mai avantajos asa.
Nu cred ca a fost nici vreo premeditare - probabil pur si simplu a fost animata discutia aia pina la 1 noaptea, a derivat in domestic fight, o fi impins-o si a cazut si si-a spart capul: ghinion. Ce faci in situatia asta? Poti sa te duci sa te predai sau - daca tot a incercat sa se sinucida - poti sa spui ca a reusit. Ceva insecticid pe git - mult, ca sa fii sigur - si gata.
quasaria
Postat pe 16 Iulie 2010 09:26
a fost...
fata era de mult plecata cu sorcova,numai cine nu a avut dereglari pshihice(depresii urate) nu-si da seama....
trage de ea sa traiasca de ani buni..
isi facea planuri ,isi cauta niste tinte...tocmai pt a gasi motivatia de a merge mai departe..
ieri corinoaia chiriac a scapat ceva despre o dragoste neimplinita,s-a mai adaugat o piesa la puzzle....pai,stie corina ce stie,dracoiaca...

barbati-su ala pare cam pampalau,in niciun caz genu' de barbat de care ea avea nevoie...in niciun caz barbatul langa care sa se simta femeie.

plus ca trecerea timpului pe unele le inspaimanta cumplit,ca doar d-aia s-au sinucis atatea starlete...
ehhh
feresca sfantu' pe toata lumea...

iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 09:39
pai, a mai avut vreo 2 tentative de sinucidere, q. atunci tot in cap i-au dat?

eu zic - si raman la parerea mea- tipa era bolnava. maniaco depresivii sunt omuleti ce au reactii greu de ghicit.

cumperi otrava, scrii mesaje de adio, cumperi haleala pentru ziua ta si, fix la ora cand te-ai nascut, bei un paharel cu licoare vesela.
in mintea ei, era un spectacol bine regizat. iesirea din scena trebuia sa fie cat mai festiva.


la tampenia aceea de otrava moartea survine prin infarct. posibil sa fi vrut sa mearga in dormitor si sa moara langa sot. asa, ca scena mortii sa fie mai poetica. ca nu a ajuns si a cazut, e alta poveste. a baut cam mult si nu a reusit sa-si termine secenografia.

oricum, nu s-a gandit nici o clipa la ceilalti. pentru ea, era un sow. a nenorocit copilul, pe femeia care i-a facut rost de otrava, familia si acum il nenorocea si pe omul care ii era sot. va dati seama ce ar fi insemnat sa se trezeasca ala cu ea moarta, in pat ,imbratisandu-l?

mie mi-a facut o impresie ok omul. era distrus . si pentru ce? pentru ca madalina facea pe fitoasa . o fi fost o vedeta insa, dupa parerea mea, ca si cantareata, nu era cine stie ce
si_totusi
Postat pe 16 Iulie 2010 09:48
a facut-o gandit.Ea de cand a inceput sa aibe primele semne de depresia era rusinos sa mearga sa-si faca un control ceva...Nu cred! Daca e depresia dupa nastere ea insasi era constienta de asta si ar fi trebuit sa actioneze la timp nu sa o ia pe ulei.

Si eu am avut depresie urata, ma uitam la fata mea si imi ziceam:CE VREI DE LA MINE????TE-AM HRANIT,TE-AM SCHIMBAT acum CE VREIIII???CE TOT URLI????atunci eu nu realizam ca ea e mica ma vroia pe mine sa o strang in brate, sa o linistesc.
Aveam tot felul de ganduri negre dintr-un moment in altul saream in extreme..ori simteam ca e un inamic ori plangeam ca realizam ce ganduri urate am spre propiul copil.Iar sentimentul de vinovatie era mai tare, atat de puternic incat imi vene sa ma dau cu capul de pereti.Din exterior ma vedeam haituita de tot felul de sentimnte care nu credeam ca sunt capabila sa le am.Inclusiv azi cand am momente mai sensibile sa zicem, si imi aduc aminte perioada aia imi zic:Doamne ce a fost in mintea mea si ma pocneste plansul
multumes Domnului ca mi-a dat putere si oameni langa mine care m-au ajutat si m-au sustinut sa trec acea perioada.
Mai fac o paranteza, mama mea, din cauza mea ca eram foarte rea nu o lasam sa doarma noptiile, de la oboseala si stres am dus-o la extreme cu psihicul.Imi povesteste uneori ca avea impresia ca o cheam geamul sa se arunce Nu a mai rezistat si intr-o buna zi sa dus pe Vacarescu la psihiatru si ia zis scurt:SUNT NEBUNA!si ia povestit din ce cauza crede ca e nebuna...
medicul ia zis:nu sunteti nebuna doar obosita si stresata la maxim, a urmat tratament si iaca nu sa aruncat si nici pe mine nu ma dat de pamant.

de asta ziceam despre Madalina ca a fost o lasa avida de a pleca in glorie.sa simtit depasita si de la primele semne ce a facut???nimic! e rusinos sa fi suferind ca vedeta...vedetele nu se imbolnavesc ele sunt imuni.mahhh
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 11:21
insasi vedetismul este o boala crunta,te crezi cu mai sus cu o scara si nu faci gesturi si lucruri vitale pentru viata doar pentru ca presa va scrie despre tine... .Pe langa vedeta esti om iar pe langa om era mama,trebuia sa gandeasca la acest lucru.Este de neiertat ce a facut,a dat dovada de lasitate si clar totul a fost premeditat de multa vreme...
anaROBERT
Postat pe 16 Iulie 2010 11:28
la televizor se spun multe si marunte...de multe ori nu sunt adevarate!
io astept sa se linisteasca lucrurile si sa vad declaratiile familiei plus concluziile anchetatorilor...chiar si asa proaste si superficialte cum sunt ele!
io zic ca ambele variante sunt valide momentan!
da' cine suntem noi sa ne dam cu parerea?

cine nu s-a gandit macar odata ca e inutil pe planeta asta? cine n-a ajuns macar odata la limita rabdarii? uni sunt mai slabi din fire, poare se simt prea singuri si n-au cu cine discuta problema...uneori si un prieten care te asculta te poate scoate din belea, nu doar un specialist!

si apoi, cine poate sa-si dea cu parerea despre "viata perfecta" pe care o avem?!
cine stie ce e in sufletul nostru? nimeni...
zambila
Postat pe 16 Iulie 2010 11:55
zambila pai ce spunea eu...o barfa buna la ceas tarziu face cat o mie de tratamente
nimeni nu-i inutil pe planeta asta
nu ai cu cine schimba o vorba fa-ti cont pe garbo....ce-i drept la inceput ramai cheala instant din doua randuri dar dupa creste un par frumos si regenerat muama muama
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 12:00
pai tocmai asta este buba ca NIMENI nu stie ce este in sufletul nostru si ajungem la gesturi extreme,poate daca cineva ar sti fie el specialist sau doar un prieten poate soarta ar lua alta turnura

daca este premeditata toata treaba si tu lucrul asta ti-l doresti atunci nici mama psihologului nu te mai poate ajuta,parerea mea.
anaROBERT
Postat pe 16 Iulie 2010 12:01
da poti sa traiesti si 20 de ani intr-un "targ"si sa faci si doi copii nu unul in acelasi "targ"si se practica la greu...
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 12:02
io nu stiu mare lucru despre viata ei privata, dar privind la pozele ce se tot difuzeaza, imi pare mult mai fericita cu primul barbat decat cu actualul!
poate ma insel, poate nici cu fostu n-a fost fericita, poate chiar avea pe altcineva...

ah, si oricare ar fi motivul, sunt ferm convinsa ca sotul ei are o idee despre ce-i vorba!
zambila
Postat pe 16 Iulie 2010 12:04
cu siguranta...stai sa se calmeze apele ca au sa iasa si scheletii ascunsi bine in dulap
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 12:08
asa mi se pare si mie, ca era mai fericita cu primul si melodia care tot o difuzeaza astia pe la tv, se refera la el si dorul de el... oricum e pacat ca s-a ajuns aici, ca sa te iubesti pe tine mai mult decat pe copil care l-ai dorit atat amar de timp, sa-ti doresti sa fii perfect ceea ce nu exista asa ceva, doar daca a avut probleme cu capu cu nervii cum a avut si vecina mea si s-a aruncat de la etajul 4 in casa scarii, puteai sa vorbesti cu ea normal dar mai avea ea fixurile ei si nebuniile ei... ori s-a "ocupat" altcineva de moartea ei, astia care se sinucid nu stiu daca mai simt ceva, mor pur si simplu si nu cred ca mai simt vreo durere ceva, sunt plecati de mult cu pluta
Laura_M
Postat pe 16 Iulie 2010 12:15
blondy_made_to_love
Postat pe 16 Iulie 2010 12:15
"Dupa mariajul cu Mdlina Manole, ce a durat aproape 15 ani, muzicianul s-a recstorit cu actria Eniko Bartos i n urm cu un an a devenit tatl unei fetie, Alessia Ana Maria. "

Ciudata chestie in legatura cu copilul in cuplul serban georgescu-madalina manole doar ea isi dorea copil.
S-a despartit de el si-a gasit un altul care sa semene cu fostul sot si facu copilul pe care l-a parasit acum. Asta nu se cheama egoism
tusi_Oli
Postat pe 16 Iulie 2010 12:15
Drama ingrozitoare-mare pacat ! Dumnezeu s-o ierte !
E tardiv pentru regrete, daca apela la un psiholog nu ar fi facut asa ceva !
anisoaraf
Postat pe 16 Iulie 2010 13:53
fata draga nu fi trista ...nu-i de pe vremea primei casnici??/parca asa imi aduc eu aminte
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 14:39
eu raman la parerea mea, cum dreaku bei 400 ml de furadan asa dintr-o bucata??? adica eu nu pot sa beau nici apa asa...dai pe gat asa dintr-o data 400 de furadan....?! :-) Mey . da asta e ambitie de a muri la greu ! Sau....
reyya
Postat pe 16 Iulie 2010 14:42
daca era fortata se vedea ceva...
ameno
Postat pe 16 Iulie 2010 14:46
sete i-a mai fost!! sete de moarte...mey astia zic ca a rugat o cunostinta sa-i cumpere furadan sapt trecuta sa-si omoare nu stiu ce buruieni din curte si ca i-ar fi spus aleia ,,sa nu faca mare valva pe chestia asta"...Si aia chiar a cumparat licoarea magica....Da-i tare speta , vii de la shopping cu sotul , bei un paharel de sampanie ca doar e trecut de 12 si incepe ziua ta ..dupa care ...dupa ce adorme ala te duci si bei 400 ml din licoarea magica...i-o fi fost dor de Gerogescu..dar chiar asa...??? Pacat de copil ...il faci la 40 de ani ..si dupa aia ,,te iubesc nespus fiul meu dar....trebuie sa plec"
reyya
Postat pe 16 Iulie 2010 14:47
mda, chiar asa, cred ca i-a fost sete rau ca altfel nu-mi explic!!!
si juma' de litru de suc daca bei, tot nu-l torni asa repede pe gat, si avand in vedere efectul pe care otrava asta il are, nu stiu daca dupa primele inghitituri ar mai fi putut bea!

ca sa nu spun cat de superficial pare mesajul de adio, salvat in telefon, atipic pt un sinucigas si artist pe deasupra....daca tot vroia sa faca totul atat de meticulos!

ah, si o baut 400 ml furadan stand in picioare langa un corp contondent si din viteza prabusirii si-a spart capul?
cam multe intrebari pt un verdict de sinucidere atat de rapid dat!
zambila
Postat pe 16 Iulie 2010 14:48
De la: ameno, la data 2010-07-16 14:46:19daca era fortata se vedea ceva...



se depisteaza la autopsie ,,traiectul lichidului ingerat" , pt ca in momentul in care i-o torni pe gat cuiva cu forta ..nu va mai avea chiar acelasi ,,traiect" decat atunci cand ar bea el normal si de buna voie..
reyya
Postat pe 16 Iulie 2010 14:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM SA SUPRAVIETUIESC DUPA O DRAMATICA DEZAMAGIRE ? 8 De la: sora_ilsi 4 Ianuarie 2011 00:23
va rog ajutati-ma si pe mine....caut marturii pentru nunta dar vreau ceva deosebit,nu vreau saculeti..bomboane..etc.as vrea ingerasi sau ceva de genul asta...si nu gasesc deloc 17 De la: Eugenia69 23 Februarie 2012 19:09
asemanari-deosebiri........sotie-amanta 30 De la: garbo011917 8 August 2012 21:10
fata pesti baiat balanta 8 De la: pik_nik 4 August 2009 22:07
totul despre devierea de sept 1 De la: crin_regal 30 Ianuarie 2011 15:24
Setari Cookie-uri