E ilegal sa scrii fictiune daca seamana cu realitatea?

totusoaico,

ia lasa bre matale hlizeala,si pune-te pe scris.

hai ca e la liber alese,nu toti avem creieru' lu' zambilu',plus ca personaju' lu' sorela este baiat...deh..
da' lu' talica ar trebui sa-ti fie usor,ca doar zici ca esti barbat saptamana asta...

ia baga ceva,pana mai fac eu vreo doua clatite...
iasomia
Postat pe 25 Septembrie 2009 20:59
hai, asa din tava, sa-i fac in ciuda lui veve sa fiu barbata si sa am server found :))



ia sa vedem tema data. aha . modificam nitel

Domnul Gavrilescu, un om voinic dar zgarcit, ca toti ovreii, il primi la ucenicie si ii oferi si gazduire. un castron cu mancare pe zi si un pat in sura din spatele magaziei de lemne. doar bani de buzunar nu-i dadea. trebuia sa-i insoteasca cucoana prin pravaliile targului si sa-i care cutiile cu palarii, ce le tot comanda la madam Fifi.

Iar isi aminti de asta. fir-ar ea sa fie,de comersanta botezata, fata de camatar de prin mahalaua podului rosu. Un sfert din averea lui, facuta din comerul cu amanuntul , se ducea pe panglici si zorzoane frantuzesti.

femeile.. isi zise ovreiul si uita de gandurile negre ,cand vazu pe conu tache cu tablele la subtzuara, deschizand portita gradinii.

de la o vreme, cucoana se tot uita lung la flacaul caruia inca nu-i mijise bine mustata . pe sub camesa incadrilata, trupul lui tanar lasa sa se vada acea barbatie pe care, conu gavrilescu ,demult o pierduse.

ii fierbea sangele in obraz ,numai cand se gandea ca acele brate ar fi putut-o cuprinde. serpi de foc ii cuprindeau trupul si un bulgare de jartec se tavalea prin vene, asmutind mii de inchipuiri
..eiii, cate nu-si imagina femeia ! mai ales dimineata, cand il vedea despuiat , spalandu-se cu apa rece de la burluiu din coltul curtii. ii placeau aburii ce ieseau din pielea inca calda si incerca sa-i simta mirosul proaspat al trupului inca adormit .

imagini ciudate ii jucau in fata ochilor . o stare de slabiciune ii inmuia picioarele si-i usca buzele
si_totusi
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:12
Moartea domnului Gavrilescu
In noaptea de 3 spre 4 septembrie,orele 4.OO in imobilul din strada Toamnei,la nr 14,a fost gasit corpul neinsufletit al unui barbat de aproximativ 40 de ani,care zacea intr/o balta de sange in dormitorul dinspre rasarit.
Vecinii au fost alertati de catre o pisica neagra,care se aciuiase de ceva timp pe langa casele lor,fara stapan.In jurul orei 3.OO,pisica urla la luna,fapt ce a determinat vecinii sa sesizeze organele competente.O echipa de interventie s/a deplasat la locul cu pricina unde,patrunzand prin efractie,a constatat ca in antreul casei se aflau doua persoane.O femeie in varsta de 20 de ani,doamna Gavrilescu si servitorul casei,Nae,in varsta de 18 ani.Acestia erau imobilizati intr/un jilt sculptat in stil traditional romanesc,inveliti intr/un cearsaf brodat si muti de groaza.Printr/un limbaj non-verbal doamna a indicat echipei directia catre dormitorul dinspre rasarit.
Din declaratiile martorilor oculari reiese ca tanarul Nae si/a luat pisica si a plecat.Principalul suspect este seful echipei de interventie,care nu avea mandat de aducere.Cercetarile s/au terminat.
elodia
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:18
tusa,

inchise ochii frematand de asa grozavie de inchipuire.
sanii i se ridicau inmuguriti,sus-jos...sus-jos.

cucoana simtii ca o ia cu lesin,alerga precipitata pe scari ,intra in iatac...unde uda un prosop si se tampona cu el pe trupul fierbinte,pe gat,pe sani..s-ar fi racorit si mai intim, dar ii era frica sa nu intre domnu' pe usa.
-sa ma ia dracu',la noapte o sa ma bag pan' la brau in apa rece,poate imi trec fiorii astia,nu-i de gluma de la atata patima, o sa fac intr-o zi vreun atac de apoplexie.

isi spuse cocoana gafaind inciudata.
iasomia
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:29
444,

bagasi stirile de la ora 17?

gagica...
te rog sa stergi numele respective din randurile tale,pune altele...daca ai de gand sa faci horror..
multumesc.
iasomia
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:31
woooooooooow...444 baga ea stirile de ora 17, dar tu, Iaso, o bagasi drept intre sani!
Ines
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:37
iaso,considera ca am sters numele din randurile mele,dar am scris si eu o amarata de fictiune care poate semana sau nu cu realitatea.Nu ma judeca prea aspru.
elodia
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:50
ines,eu zic ca ai luat-o pe aratura, si ca te-ai incins de la postarea lu' totusel...

bea un pahar cu apa...

hai ca m-am carat.

ilsuca,

sper sa fii multumita de ce gasesti aici,se mai bat si campii,dar procentajul este pozitiv...

we bun...

444,

acolo sunt niste nume reale,444..ai obtiunea"modifica".
iasomia
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:51
De la: garbo043444, la data 2009-09-25 21:18:02 RECTIFICARE Moartea domnului G.
In noaptea de 3 spre 4 septembrie,orele 4.OO in imobilul din strada Toamnei,la nr 14,a fost gasit corpul neinsufletit al unui barbat de aproximativ 40 de ani,care zacea intr/o balta de sange in dormitorul dinspre rasarit.
Vecinii au fost alertati de catre o pisica neagra,care se aciuiase de ceva timp pe langa casele lor,fara stapan.In jurul orei 3.OO,pisica urla la luna,fapt ce a determinat vecinii sa sesizeze organele competente.O echipa de interventie s/a deplasat la locul cu pricina unde,patrunzand prin efractie,a constatat ca in antreul casei se aflau doua persoane.O femeie in varsta de 20 de ani,doamna G. si servitorul casei,N.,in varsta de 18 ani.Acestia erau imobilizati intr/un jilt sculptat in stil traditional romanesc,inveliti intr/un cearsaf brodat si muti de groaza.Printr/un limbaj non-verbal doamna a indicat echipei directia catre dormitorul dinspre rasarit.
Din declaratiile martorilor oculari reiese ca tanarul N.si/a luat pisica si a plecat.Principalul suspect este seful echipei de interventie,care nu avea mandat de aducere.Cercetarile s/au terminat.

elodia
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:59
nu draga mea, postarea ta m-a incins...am vazut doar sani...nici nu stii ce forta au vorbele tale...erotica, vreau sa spun...
Ines
Postat pe 25 Septembrie 2009 22:01
si continua sa umezeasca carpa in ligheanul in care turnase de dimineata cateva picaturi de apa de trandafiri...sa miroase frumos...da, da, sa miroase innebunitor atunci cand baietul asta cu mustacioara abia mijita ca veni langa ea de dimineata....astazi era ziua in care trebuia sa-i arate panglicile coborate din pod. panglicile colorate si zorzoanele femeiesti pe care coana Gavrilescu sa i le dea croitoresei ce saptamanal ii facea rochii.

doamne! si cum ardea focul ista pe sub camesa de in topit si brodata cu arnici de matase...se privi usor in oglinda si descoperi roseata feciorelnica din obraji. feciorelnica....pe draq! nu era primul baiet de pravalie ce-i pica cu tronc jupanesei. mai fusesera si altii....

intai Stelica, baiatul brunetel cu ochii aceia stralucitori si verzi...verzi ca frunzele copacilor primavara. doamne ce buze carnoase si fierbinti avea. foc iesea de sub pielea ei. il invatase cu rabdare ce si cum sa faca, ce si cum ii place, iar Stelica intrase in jocul ei, participand cu tot sufletul...si trupul.... la sceneta in care ei doi erau actorii principali.

apoi fu Radu. baiat inalt, subtirel si oaches, fiu de tigani cositorari. curatel si ingrijit, mereu dat prin par cu odicolon, ca sa placa la fete. ca mdeh, balaoachesu il avea pe vino-incoace si gustase deja din oaresce trupuri neprihanite de fecioare nerabdatoare.

si, inainte de Nae fusese Vasilica, ovreu cu nume romanesc, ca si barba-su. roscovan, pistruiat si cu ochii albastrii si bulbucati. tot ca si barba-su. nici nu trecuse de 16 primaveri cand jupanul il aduses in pravalie si-i incredintase cheile de la magazia din spate, unde vesnic bietul baiat trebuia sa curete de praf cutiile si recipientele de acolo. tot aici il pandise si coana. il pandise si-l inghesuise printre cutii, ca o leoaica prada in gheare, si, cand termina cu el in acea zi, baietanul avea ochii aproape inchisi de placere, fiind mai moale decat carpa care cazuse langa dulap.

of...viata...de nu i-ar fi luat batranetea barbatia jupanului, poate ca nu trebuia sa faca lucrurile astea rusinoase. dar deh!trupul tanar cerea, iar si iar, carne sanatoasa si tare de baiat transpirat in palmele ei. si ce caldura ciudata era tocmai astazi! bine ca se mai incalzise binisor si afara, ca nu cumva s-o gabjeasca iar barba-su cu trandafirii aceia in obraz....patise asa luna trecuta, cand fuse cateva zile o furtuna terbila de gandesti ca era toamna.

facuse focurile in sobele din casa, stiindu-si sotul plecat de cu dimineata la trebi...stia ca urma sa se intoarca de-abia seara, dar, din cauza vantului si a ploii, caii de la trasura nechezasera si se cabrasera, si vizitiul nu putu nici cum sa-i struneasca... asa ca jupanul se intorsese acasa. pe nepusa masa. o gasi insa pe jupaneasa la bucatarie cu cuptorul aprins si pe baiet in magazie, transpirat de cata munca facuse...

facuse cica ordine si obosise... aiurea! il obosise ea si de abia scapase din mainile ei ....dar atunci avusese noroc, desi o samanta de indoiala ramasese in sufletul ei, dar batranul, om intelept, pasnic, nu cauta cearta niciodata...si ea stia lucrul asta....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 00:15
mi-o picat de tot netu' aseara,da vaz ca mintile mneavoastra tricotara frumos...

mai pui si io ce debitai,da' nu v-asteptati la minuni...

Seara,dupa cina, Doamna invelea in servet cateva fursecuri cu vanil si i le strecura in camaruta de la mansarda in timp ce Gavrilescu motaia in salon...
Gasea delicioasa recunostinta lui timida,de taran bine crescut,felul in care baietandrul acesta robust i saruta varful degetelor cand lua servetul din mainile ei...
Nu-si putea stapani fiorul acela fierbinte care-i aluneca prin vene si-i starnea o adiere de dorinta cand buzele lui subtirele si umede se lipeu o clipa de degetele ei...

"Ganduri murdare,intinate si scarboase,Mario.." - murmura mai tarziu cu gura infundata in perna...

Insa tot ce-a urmat s-a petrecut atat de neasteptat incat si acuma,in timp ce-si tinea tamplelein palmele reci,i se parea ceva ireal si netrait..
preciouss
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:03
Gavrilescu il certa intr-o dupamasa mai rau ca de obicei si dandu-i doua scatoalce dupa ceafa-i facu vant din camaruta obscura. Inghitindu-si lacrimile,Nae fugi sa se ascunda in camaruta lui. Pe coridorul ingust si intunecat dadu peste Doamna...Se opri o clipa,nestiind ce sa faca. Apoi se napusti asupra ei,cuprinzand-o de mijloc si izbucni in plans. Suspina,cu trupul cutremurat de gemete,cu fata lipita de pantecele ei.

Tulburata,hartuita de sentimente contradictorii,Doamna il asculta varsandu-si necazul si banguindu-si tanguirile.Incerca sa-l aline,mangaindu-l pe crestet su soptindu-i vorbe linistitoare,gandindu-se:"nu-i decat un copil,pur si naiv"...si in ciuda prudentei si ratiunii sale ,se apleca ,isi sprijini genynchiul pe podea,il imbratisa si-l dezmierda sarutandu-i parul ciufulit,fruntea,obrajii sarati de lacrimi...
preciouss
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:10
....Si dintr-o data se simti alta,de parca ar fi fost in inima unei furtuni...Inima-i batea o darabanda fantomatica intr-un galop nebun...Se trezira in ea simturi necunoscute,narile dilatate adulmecau mirosul carnii fragede ca narile unui animal de prada lipsit de scrupule...

Scrasnetul unei frane isi facu loc in spatele mintii odata cu glasul lui Gavrilescu care-l striga pe Nae in capatul scarilor...
Se ridica dintr-o data,ametita si nauca...
"Du-te,te cheama.."...i spuse lui Nae,iar ea,impleticindu-se,strabatu coridorul si se inchise in baia destinata oaspetilor...

"Smintito,nebuno!" - se ocara in timp ce-si dadea cu apa rece pe fata.Se privi in oglinda si surprinzanu-si lucirea din privire,izbucni intr-un ras isteric pe care abia si-l inabusi cu amandoua mainile....
preciouss
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:16
...timp de o saptamana, isi cautase de lucru prin chilere. minic nu-i scoase din minte, imbratisarea lui nae si mainile lui frematande pe pantecul ei.

parca ii era mai usor daca nu-l mai avea in preajma . "femeie serioasa si ma port ca o fetiscana"isi tot zicea in gand , cautand in acelasi timp privirea flacaului, care-si tot facea de lucru la placutele aparatului de fotografiat


venise toamna si, odata cu ea, tunurile antiaeriene se suzeau tot mai bine. razboiul se apropiase si de ei. era acolo.

intr-o zi, la poarta poposi o patrula militara. conu gavrilescu discuta ceva cu ei. in cateva ore ,din spatele perdelelor de brocat, il vazu pe nae. avea in mana valiza de lemn , colorata de safta cu oloi verde. pleca. un scancet de durere ii sparse pieptul.
flacaul ridica privirea. o vazu . o clipa, privirile lor s-au pierdut in negura celor neintamplate. asa a fost sa fie! isi spuse femeia si cu o mana tremuranda, i-a facut un semn

nae, cu capul aplecat, cu umerii stransi ca de friguri, cu pasul sovaielnic, se dezlipi de poarta stapanului. va merge acolo unde-l vor duce. poate n-o muri. poate se va intoarce.isi facu o cruce si se lasa in paza celui de sus. asa il invatase safta. omul nu se poate pune cu vrerea Lui.
si_totusi
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:21
cucoana se uita consternata la casa atat de goala, de acum..
mii de ganduri ,mii de soapte.. i se perindau prin cap,facand-o sa-si simta inima ca un soric pe jar,stransa si arsa,scrum,cenusa...

cand ma gandesc ca as fi putut fara niciun efort sa-l am,sa fie al meu,pentru o zi macar..
isi spuse femeia tulburata,cu mainile bagate adanc in par isi masa pielea capului sperand sa se limpezeasca.
ofta adanc ,si ochii i se umplura de lacrimi de recunostinta,deodata isi aduse aminte ca ea avea un printipiu: cu copii,niciodata...prea seamana a incest,femeia care face amor cu un barbat mult mai tanar decat ea, este o stricata!

da,da...murmura femeia
multumesc cerului ca nu s-a intamplat mai devreme,sigur nu as fi rezistat,bietul copil..l-as fi putut face sa-si piarda mintile,bine ca a plecat.

sa nu mori Naica,sa nu mori-hohoti femeia de-acum impacata cu ea..
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:42
blanca
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:43
blanco,
zambesti tu,da' m-am dat draq daca baga wife un ochi p-acilea,patesc ca sorela...

wifu,

asta e pt romane,mami...ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:01
naica privi inca o data fereastra rece de unde chipul cald al doamnei ii zambea.....parca ii facuse cu mana...parca ii zimbise...da da....se va duce la razboi si va avea grija ca sa se intoarca inapoi....intreg...

inca mai pastra in minte moliciunea rochiei si pieptul acela care urca si cobora intr-o rasuflare parca sacadata.....si parca mai avea in nas si mirosul parfumului ei, un miros asa...dulce-acrisor, parca un piculetz mai tare decat ce isi aducea el aminte....

trebuia sa vina inapoi...trebuia sa mai vada odata ochii aceia lacramosi si atat de moi...care il imbratisasera aseara laolalta cu bratele doamnei... trebuia sa ramana in viata....trebuia sa aibe grija de el....

cu coltul ochiului o mai zari inca o data pe doamna in fereastra...el statea acolo, in colbul de pe drum, uitat de patrula care mersese si la casa de alaturi, ca sa mai ia si de acolo inca un baiat cam tot de varsta lui....tineri amandoi, urmau sa plece pe front....sa lupte pentru tarisoara lor...da ....daaaa....sa lupte pentru doamna....

sa se intoarca erou si, poate, atunci ar putea sa ii cumpere din solda lui adunata cu greu, perechea aia de manusi de dantela pe care le vazuse la croitoreasa....saptamana trecuta cand fusese cu doamna la probele saptamanale de rochii...da...asa trebuia sa faca...sa ramana in viata....sa nu moara.....

isi mai facu inca o data cruce, se mai uita iar la fereastra care acuma era pustie si se urni din loc, parca cu greu, atunci cand venira militarii si-l luara....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:35
tarziu in noapte, pe prichiciul de lemn al cazarmei, nae privea spre tovarasii sai. erau toti baieti tineri, de la tara; ucenici sau calfe. acum, razboiul ii arunca in tranee. oare cati vom scapa? se gandi el si, teama incepu sa i se strecoare in suflet.

alaturi , un baiat firav se tot zvarcolea sub patura aspra.visa urat si avea rasuflarea sacadata.

de s-ar face ziua isi zice nae si, usor, se strecura afara. scoase din buzunar o tigare din pachetul ce i-l daduse la placare conu gavril si incepu a numara stelele. le stia locul inca din copilarie. parca-s toate,isi zise. poate ca in noaptea asta n-a murit nimeni.isi facu iarasi o cruce si se strecura tiptil sub patura. maine va vedea ce o sa fie.maine....
si_totusi
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:47
numai ca azi pareau mai aproape.

inchise ochii, si se indrepta in gand spre ele.

Doamne apara si pazeste! tresari Naica,trag la rau..
ptiu!scuipa in san cu pofta,speriat..
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:53

sa mai dezvolt pasiunea aia lu' Doamna,sau derulam di la stele si luna-ncolo?
preciouss
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:57
ilsi...vreau sa citesc si eu nuvelele tale, daca se poate
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:01
preci..

ai scris f misto,lucru valabil si pt tuta si totusoiaca care pt mine este o surpriza.

felicitari...

pai..vaz ca incepuram sa ne completam,mege actiunea mai departe,ceea ce-i f bine..chestie de interactivitate...
ca doar nu o sa-l tinem pe ala mic cu manuta numa' la fofoloanca...

pana s-o baga un barbat p-acilea, sa ne dumireasca.
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:02
iasomicoo...la faza cu mana sau la faza cu fofoloanca ca nu m-am dumirit....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:04
multzam Iaso,daca zici matale inseamna ca-i pe bune...

da' vine nea Zambil si-mi sufla norisoru' asta roz,parca vad...

totusoaica o sa publice-ntr-o zi,io tot mai sper...
si ea si vanghe...
preciouss
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:06
tutanko - faraoanko,lasa fofoloanko toate alea-n dreaq si mai scrie p'acilea...

ma distrai de tine mortal!
preciouss
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:08
tuta,

ce n-ai inteles,faraoanco?...

pana la urma fiecare scrie ce vrea,nu exista reguli,decat daca sunt acceptate de cine are chef..

iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:10
preci..

zambilu'mio o sa ne dea vreo doua la cour,o sa zica ca o lalaim,da' asta-i farmecu' lui...

hai..bagati vorbe pretioase.

spor si inspiratie...pleaca baba...
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:33
preci???? ha??? am ajuns de rasul tau???? zi repede unde si de ce te razashi de mine....repede...raporteaza soldat preci.....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 15:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce spuneti?? 129 De la: Eugenia69 1 Iulie 2011 06:37
Nesiguranta 38 De la: garbo-Ana 1 Octombrie 2014 19:14
buna 7 De la: alanna 17 Ianuarie 2012 21:27
Doctor Ginecolog Bun in Galati 3 De la: buzeanicoleta 27 Septembrie 2012 14:04
CASATORIE ATEI SI CRESTINI? CE PARERE AVETI? 1 De la: garbo027119 6 Decembrie 2009 16:33
Setari Cookie-uri