care "cealalta parte", tuta??? eu cu micass n-am discutat nimic in privat! si chiar mi-ai furnizat "amanunte" demne de cea mai josnica fiintza posibila... |
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 11:32 |
||
|---|---|---|
|
Esti si tuta. Pe bune. Sa adun informatii pentru ce? De la cine? Tocmai ai scris singura ca nu stiam ca vorbesti cu el. Si tu ai inventat toate povestile. Cat despre arhiva, eu nu i-am copiat nimic. Eu sunt la Bucuresti, el in alta oras. |
||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 11:34 |
||
| mda...copiate dintr-o arhiva fara acordul proprietarului.... | ||
|
|
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:34 |
||
|
micass...nu ti se pare ca faci mult zgomot??? de ce te ataci asa? si daca am vorbit cu cumnata-tu care e problema ta?...sau acuma vrei sa-mi spui cu cine am voie sa vorbesc si cu cine nu.....interesant....ce ascunzi, de nu vrei sa se afle???? |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:36 |
||
|
serios, micass??? adica pe cuvantul tau de onoare ca nu ii stii nici idul si nici parola de messenger......care APROPO...SUNT ACELEASI DE ANI DE ZILE....tocmai pentru ca el nu are nimic de ascuns.....tu de ce ti-ai sters contul de micass??? de ce te-ai ascuns? ...de ce nu m-ai atacat frontal si nu m-ai intrebat direct? ...ai plecat ca o lasa stergandu-ti contul din lista mea de prieteni.....daca nu ai nimic de ascuns, de ce ai plecat si nu m-ai infruntat? si de ce vii acuma?...esti lacheul lui pik???? sau secretara? si faptul ca ma ataci acuma, dupa atata timp spune multe....si mai ales porcariile pe care le debitezi iti arata caracterul... eu atata te intreb.....de ce nu m-ai atacat imediat cum ai aflat, fromtal...direct, cinstit si corect..de ce? |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:40 |
||
Dor, Cell, o sa ramanem fara conturi!!!
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 11:40 |
||
|
Pacat ca nu vezi adevarata problema: caractetul tau. Fix asta am vrut sa se vada si nu faptul ca ai "vorbesti"cu cineva. Vorbeste cu cine vrei. Esti gaunoasa rau si lumea trebuie sa fie atenta cand iti va vorbi pentru ca nu se stie niciodata ce va iesi dintr-un cuvant. ps. Eu n-am copiat nimic. El si le-a copiat si le-a trimis pe la prieteni. Au ajuns din greseala la mine. Prea multa impaunare strica. |
||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 11:40 |
||
ete, flori de mar! mie nu-mi rade nimeni contul. doar eu, cand m-oi satura de atmosfera asta inveninata... si nu mai e mult.
|
||
|
Tylly Postat pe 4 Martie 2010 11:43 |
||
| faptul ca le-a copiat si le-a dat la prieteni, nu ma acuza pe mine de nimic....faptul ca tu esti asa cum esti - si multe din ce mi-a spus sunt convinsa ca sunt adevarate - nu e vina mea....un singur lucru te intreb si judeca-l bine inainte sa raspunzi......te-ai gandit ca, de fapt, tot ce am spus acolo, e un joc ca sa-l trag de limba sa vad ce gandeste despre tine????..ca i-am jucat jocul tocmai pentru a vedea de fapt adevarul??? care, repet.....E UNDEVA LA MIJLOC INTRE CE AI SPUS TU SI CE MI-A ZIS EL... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:45 |
||
Bine Tuth. Esti fata buna. Trec diseara pe la cabinet sa te pup.
|
||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 11:46 |
||
| nu am pica si nu am boala pe nimeni...nu se va sterge nimic.....va ramane totul aici, pentru a vedea si altii pe fiecare ce caracter are si cum gandeste...si, mai ales, cat gandeste... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:47 |
||
| cauta-ma micass...dar cauta-ma bine...sigur ma vei gasi... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:48 |
||
|
mult nu mai e intr-adevar! caci mai urat de atat nu cred ca se poateeee! |
||
|
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 11:48 |
||
e dea dreptul ...gretzos
|
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 11:50 |
||
|
pik_nik Avatarul lui pik_nik 14899 mesaje Membru din: 21/06/2009 Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:36 Citeaza Raspunde doamna tuth, o picatura de ciocolata luata cu varful limbii de pe un sfarc rozaliu, obraznic, cine are puterea sa refuze??? Raporteaza abuz de limbaj |
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 11:54 |
||
| yanya...publica si raspunsul meu...daca exista unul.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:57 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-03-04 11:57:10yanya...publica si raspunsul meu...daca exista unul....imediat |
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 11:57 |
||
|
tutankhamon Avatarul lui tutankhamon 16929 mesaje Membru din: 21/11/2007 Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:37 Citeaza Raspunde numa de acolo???????
|
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 11:58 |
||
|
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 12:00 |
||
uite cum se poate ascunde analfabetismul - prin copy!
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 12:02 |
||
|
ok...de data asta s-a intrecut masura faceti ce vreti. eu ma duc sa-mi sterg tot din cont si pe urma imi sterg si contul o zi frumoasa sa aveti in continuare |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 4 Martie 2010 12:03 |
||
|
pik_nik Avatarul lui pik_nik 14899 mesaje Membru din: 21/06/2009 Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:00 Citeaza Raspunde de acord, hai la baie pregatesc baia cu spuma parfumata, saruri, petale de trandafir, o muzica lenta, in surdina... Raporteaza abuz de limbaj |
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 12:04 |
||
|
tutankhamon Avatarul lui tutankhamon 16930 mesaje Membru din: 21/11/2007 Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:02 Citeaza Raspunde suna bine.....dar momentan nu te pot incurca...nu pot face baie....poate altadata....si da...am facut dus...si miros a miere si lamaie....iar parul a avocado si papaya.....sac!!!! |
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 12:05 |
||
| si am si eu o intrebare ....sunt absolut singura de pe acest forum care i-a raspuns intentiilor sexoase ale lui pik???? sunt singura????eu nu cred...am observat inca cel putin doua persoane care fac acest joc nevinovat.....asta inseamna cumva ca eu am urmarit, urmaresc si voi urmari ceva de la el????? haida de! | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 12:05 |
||
wife.....sterge mama, ca iti fur si poze si dau si pe goarna tot ce aflu in privat de la voi...ca daca nu, iti sterg eu contul....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 12:07 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-03-04 12:02:08uite cum se poate ascunde analfabetismul - prin copy!nu ma mai cobor la nivelul tau , ca esti de cea mai joasa spetza,rautatzile si minciunile tale nu ma mai afecteaza, asa ca poti sa latri |
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 12:07 |
||
|
NEATZA,hai ca m-ati lasat,masca,asta e,ma depaseste,eu repet,nu am animozitati cu nimeni,nici nu voi avea,nu doresc prin natura firii mele,era frumos aici pe Garbo,acum cativa ani,acum,e mare balamuc. De ce s-a ajuns la asa ceva,intrebati-va pe voi,eu una nu cred ca m-am certat cu cineva,pacat. |
||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 12:08 |
||
bai....ce pui mei faceti aici?????ce naiba????tre sa stie toata lumea mizerile alea?????
|
||
|
nazirra Postat pe 4 Martie 2010 12:11 |
||
neatza scrichy
|
||
|
yanya_charberet Postat pe 4 Martie 2010 12:11 |
||
NEATZA,YANYA,
|
||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 12:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
| help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
| multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
|
|
||
| CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
| ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT