| delfinii sunt si inteligenti si...ii ador | ||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:41 |
||
|---|---|---|
asa-i, tuta tu te-ai adunat cu cretinul ala de florin999 pe pagina anterioara chiar semanati
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 10:41 |
||
io doar glumesc
|
||
|
|
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:42 |
||
| pikule...nu ti-am pus nici o calitate in plus fata de cele care au transparut din acele mesaje suculente si pline de acuzatii...singur ti-ai aratat adevarata fata....ti-ai facut-o cu mana ta....pentru ca eu nu am scornit absolut nimic neadevarat despre tine, asa cum tu josnic faci de ceva timp....si forumistii de pe aici cam si-au facut o impresie despre tine.....sunt multi care iti "lauda" calitatile... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 10:42 |
||
as vrea sa pot face ceva sa opresc razboiul...il consider inutil...si e pacat sa pierdem timpul cu asa ceva mi-e chiar imi face placere sa discut cu voi...
|
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:45 |
||
tuth, sunt multi aici care ii dau dreptate lui pik, dar prefera sa nu se amestece, pentru a nu alimenta si mai mult furtuna asta. sunt multi si cei care nu-i dau dreptate, dar nici pe tine nu te simpatizeaza prea tare... |
||
|
Tylly Postat pe 4 Martie 2010 10:45 |
||
| mai omule...inteleg o data pentru totdeauna.....nu il cunosc pe florin999, nu stiu cine e in particular...nu am vorbit, nu ne-am aranjat care ce si cum sa spuna....termina cu obsesiile astea bolnave ca nu este nici un sambure de adevar in ceea ce spui...NU IL CUNOSC ..NU STIU CINE E....PENTRU PRIMA OARA L-AM VAZUT POSTAND ACUM CATEVA ZILE - POATE O SAPTAMANA-DOUA IN URMA....nu stiu cine e si nu stiu de ce ai meciul asta cu el......nu stiu de ce te face in toate felurile si ce cui are impotriva ta....o fi, probabil vreun mascul a carui femeie o fi fost terorizata de tine...nu stiu.....eu nu il cunosc, nu stiu cine e... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 10:46 |
||
|
celleste...cu ce ii dau dreptate lui pik??? in niste acuzatii aiurea??? ca am in lista un om pe care nu l-am vazut si caruia nu i-am vorbit in viata mea????ca am furat niste poze care nu m-au interesat niciodata???...sunt singura care a incercat prin orice mijloace sa scape de irinuca???...sunt singura care a avut luni la rand postari pe primul loc??? hai mai cell....nu te credeam atat de naiva.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 10:50 |
||
ia-te de mana cu janghina aia de cely si puneti-va de acord mai tarziu o sa-ti demonstrez ce fel de relatii ai cu tiganul ala
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 10:50 |
||
fetili va doresc o zi frumoasa si o baba pe masura ...chiar daca e cam frigut...io ma bag in pat...ca aseara am fost la munci
|
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:50 |
||
|
Tuth, nu stiu cui i s-au intors rautatile. Nu ma cunosti decat din povestirile unui frustrat. Dar ti-am spus, e bine ca il crezi pe el. Am venit la tine la cabinet sa iti spun ca il stiu si nu e chiar asa cum spune el.Asta pentru ca te cunosteam personal, iesisem la un suc impreuna. N-aveam de unde sti ca tu cu el va faceti confidente pe privat. Tu mi-ai spus, si mi-ai sugerat ca daca vreau il tragi de limba sa imi spui. Ti-am spus ca nu ma intereseaza ca oricum sunt minciuni, imi fac rau si nu-mi trebuie. Nu-ti plac postarile mele pe aici? Pacat. Pentru ca tot am sa postez, si da sunt buricul pamantului pentru mine. ia sa mai vedem crampee din discutii inteligente: "Tuth:poate penrtu ca nu te-a putut avea pe raboj... el: dar ce i-am facut frate Tuth: draga...ai f_ut_ut-o? nu �l: tre sa punem castile ca m-ai dat gata Tuth: asta e! Tuth: parerea mea mironosita asta care in fata e moale si in spate e moarta dupa p_u_la in fata e prietena si in spate te musca de c_ur el: pai poate daca i-o puneam traiam fericit acu cu Liliana ea: da ea: si i-o mai puneai ea: traiai cu surorile" Asta ca sa vezi cat de scarba poti fi. |
||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 10:56 |
||
|
pik...de ce mai tarziu? de ce nu acum? ce te retine? hai, arata-mi si mie ce relatie am eu cu florin999...chiar sunt curioasa..pentru ca eu nu stiu ce relatie am... |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 10:58 |
||
bai scuzati-ma, da ce-i aici balamuc??
|
||
|
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 11:01 |
||
| si ce arata asta maruntico?...ca singura care cade la mijloc esti chiar tu....si cade nasol de tot... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:04 |
||
| inca nu stiu ce sa fac...sa sun la 112 sau nu? | ||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:05 |
||
| sunaaa! | ||
|
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 11:06 |
||
|
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:07 |
||
|
....at�t de bine e acum �i at�ta pace e �n jur, miros de flori, aromat fum, stelu�e verzi m� ispitesc de pe bolt� s� le fur �i s� le-nghit, c-au gustul bun. un v�l de roz. mun�i de dorin�e ilicite. e numai roz, e at�t frumos, at�tea g�nduri ipocrite. gr�mezi de p�pu�i desfigurate, cadavre cu machiaj, �nmiresmate, �i ignorantele cuvinte ies din costume parfumate. e at�t de mult� pace, �nc�t glasuri din p�m�nt, sufocate, �ncep s� �ipe. ... |
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:10 |
||
|
Cu ce cad eu la mijloc? Eu am scos mizeriile pe tastatura?? Cine inventeaza porcarii? Mai citeste odata ce ai scos din tine si mai revino. Daca tu mananci un rahat nu inseamna ca e si adevarat. Doar ca pute. ps. Poti sa-mi spui Micass. ""ïar ea: ar fi o solutie el: ascult ea: sa o tragi pe mimi o data de limba si sa o inregistrezi el: pai eu nu mai vb cu ea de asta vara ea: da sa o tragi de limba bine ea: f_ut_ui iar eu nu am cum el: si oricum nu e chiar atit de idioata sa -mi cada in plasa ea: ca o sa isi dea seama ca mi-ai spus tu multe ea: si te fac iar de kkt tot tu pici el: dar stie ca vb pe mess? ea: nu tot ea: ba da stie ca esti in lista mea el: de unde? ea: i-am spus eu el: atunci cand a venit la mine la cabinet ea: bravo ea: ma intreba daca stiu cine e vally el: iar am luat-o ea: io l-am luat pe nu in brate pe nus tiu ea: si atunci mi=a spus ea ea: ca e cumatul ei" |
||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 11:13 |
||
mai lala, pana la urma tu unde-ai sunat
|
||
|
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 11:13 |
||
|
mai frate, eu mereu m-am intrebat, cum naiba pot unii/unele care au familie (sot/sotie, copil, catel, purcel) sa stea pe net seara de seara, pana spre zori, sa se lanseze in discutii private interminabile, sa se intereseza de amanunte picante din viata unor oameni pe care nu i-au intalnit niciodata si sa le discute cu lux de amanunte??? cum au timp? ce fel de viata au oamenii astia? barbatul/nevasta aia a lor, ce dreaq face acolo langa ei? e pe post de matura, asezata dupa usa? oi fi eu defecta ca nu pricep nimic... |
||
|
Tylly Postat pe 4 Martie 2010 11:14 |
||
gata..in pat cu mine ca acusica dorm cu capusorul pe tastatura...si visez... pe fat frumos...fata lui spuma laptelui...mustacioara lui spicul graului...
|
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:15 |
||
|
Dor, nu stiu daca are vreo relevantza, dar... nu cu foarte multa vreme in urma tuta a insistat mult pe langa mine sa-l accept la prieteni pe un oarecare valy, ca sa-mi spuna el ce fel de om esti! cum fireste ca am refuzat, mi-a oferit ea detalii, generoasa si absolut dezinteresata sunt curios daca o sa nege si asta!
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 11:15 |
||
am format gresit cred ca vorbea cu mine un robot in mai multe limbi...
|
||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:17 |
||
| Ma intrebi cum mi-ai facut rau Tuth? Mi-ai facut rau cand am vazut cum poate cineva sa arunce cu rautati absolut gratuite. Nu ti-am facut absolut nimic tie personal ca sa ma mananci pe la spate in halul asta. Chiar nimic. Nu ti-am spus nimic nici dupa ce am aflat. Am fost doar scarbita si mahnita si mi-am sters contul. Da nu o mai da de pereti cu cat esti tu de ok si perfecta ca esti gaunoasa rau. Te-ai bagat degeaba intr-un rahat pe care nu-l cunosteasi si iti garantez ca nici acum nu-l cunosti. Da. Mi-ai facut rau cu minciunile si inventiile tale. Si cel mai rau mi-a facut faptul ca nu am inteles de ce. Doar pentru ca am alunica in coltul gurii? Asta ti-a spus despre mine ca as fi o persona rea? E foarte urat ce faci. Sper ca in timp sa ti se intoarca cu varf si indesat. | ||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 11:20 |
||
| Celeste draga de ce-ti bati capusorul cu asa ceva...nu e important...unii dau mai mult cu barfa ca altii...si iaca asa razbelul...io sunt neutra.. | ||
|
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:21 |
||
| nu pik ...nu voi nega ca ti-am sugerat sa vorbesti cu vally.....am crezut ca vei asculta si cealalta parte ce are de spus, pentru a-ti da seama care dintre cei doi minte....repet..undeva adevarul e la mijloc....nu il fac pe nici unul usa de biserica si nici nu iau apararea nimanui...dar frumos si elegant ar fi ca sa se asculte ambele parti implicate intr-un conflict....eu una asa fac...iar multe detalii gratuite si picante nu ti-am dat...nu mai exagera....ti-am sugerat sa il asculti si pe el....atat...nu ai vrut, treaba ta....dar sa stii ca adevarul e undeva la mijloc, intre el si micass... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:23 |
||
|
micass...mai citeste inca o data discutiile mele cu valy - pe care vad ca le-ai copiat fara acordul lui din arhiva lui de mess....eu nu te acuz de absolut nimic...el este cel care spune multe si nevrute....el te face idioata, el te acuza de multe - nu eu.....ca ai tu un cui impotriva mea asta e altceva.....ca te irita ca l-am ascultat si pe el.....asta e cu totul altceva... p.s. m-a deranjat enorm atitudinea ta de a veni la mine, cica "in vizita" ca sa ma tragi de limba......ai profitat ca ne-am vazut trecator la o intalnire si ai venit sa aduni informatii.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:27 |
||
| da celleste....am timp liber...e vreo problema??? eu te judec pe tine cat si cum stai pe telefon si pe mess cu wife, sa zicem???..eu te judec pe tine ca ai mai avut timp liber sa-ti mai deschizi si blog??..nu....si, atunci, de ce atata rautate din partea ta??? | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 11:29 |
||
| Fata mea, tu chiar ai o problema cu barfa. Pe cuvant. Eu in afara de faptul ca e cumnatul meu si ca nu e chiar asa cum spune am mai spus altceva? Ti-am spus ceva de viata mea? Citeste inca odata ce spuneai despre mine. TU. Nu el. Lui Pik nu-i spusesem nimic de mine, nici nu vorbeam in privat asa ca nu stiu de ce te roadea grija sa ii spuna Vali ceva despre mine. Ce treaba aveam eu cu Pik, Vali cu Pik? Care era treaba ta in toata povestea? De ce te-ai erijat tu in mediator? Te-a rugat cineva? Daca te bagi in tarate te mananca porcii. Naveai tu nici o treaba cu absolut nimeni. Nu ti-am impus sa crezi si nici nu ma cunosti sa iti faci tu o parere despre mine. Doar iti place sa mananci rahat si il mananci cu polonicul. Pofta mare in continuare. | ||
|
Doara Postat pe 4 Martie 2010 11:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
| ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
| oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
|
|
||
| MOZAIC | 597 | De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35 |
| BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT