cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

mneata scrichy.....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 12:14
eu nu am nimic de adaugat

sis, dicutam pe mess

celorlalti le multumesc pentru clipele frumoase pe care le-am petrecut aici
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2010 12:14
NEATZA,NAZIRRA,
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:16
mneata fetili....nici nu mai stiu ce sa zic!!!!groaznic.....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 12:17
NEATZA,si tie WIFE,pup,fata,dulce
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:17
pe mine nu ma pupa nimeni?
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 12:18
cellu...io da mai miros a ceapa....da i de apa!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 12:19
Cred ca ar fi bine sa beti cateva cafele f tari si foarte amare caci poate va mai �ndulciti si voi. Oameni buni lasti rautatile, ca si asa viata este scurta. Haideti sa ne bucuram de primavara si de prieteniile create, nu lasati raul sa va �nvinga si dati dovada de maturitate.
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 12:20
Am deochiat,cafeneaua,ca era frumos aici si ce a iesit pana la urma,protestez,ca si asa viata e scurta,urata,ar trebui sa o traim,mai frumos,asta in primul rand ,pentru noi insine,automat revine si pentru altii
scrichy
daca-i de apa, merge!
Tylly
am stiut io....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 12:21
ca o opinie personala..nu limbajul vulgar strecurat prin forum au stricat atmosfera, si nici raii ca mine.
barfele din culise au facut asta, alaturi de paranoia creata de idiotii cu mai multe conturi.
si in general noi stim cine se ocupa si cu unele, si cu altele, nu?
chiar si din disputa asta s-a vazut...
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 12:22
CELL,te pup si pe tine,ma lasi ,
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:22
Nazi, nu se simte mirosul de ceapa, poti sa-ti continui pranzul. Pofta buna�! Sau sa-ți fi de bine.
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 12:23
pentru cine ma stie si ma cunoaste si nu-mi pune etichete gratuit.....va doresc o zi frumoasa si va pup...ma car la job...

celorlati....sa va ajute cel de sus in toate intentiile pe care le aveti...indiferent care vor fi...sa va ajute Dumnezeu...asa cum acuzatiile voastre sunt adevarate...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 12:23
pup si eu scrichy...

ce pupacioase suntem, frate!
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 12:24
NEATZA,PIK,te pup si pe tine,na,in "public",se poate,sa ma dau si eu la tine,nu sunt prima,dar ultima stiu ca sunt
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:24
NEATZA,TUTANCO,sa sti ca nici tu,nu ai scapat de o pupatura,
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:25
iscusit blestem, scrichy
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 12:27
Asa va vreau fiti veseli si nu va mai certati, caci ma indispuneti si nu �-mi place.
alex2007
ioi...sa zic ???ioi....sa tac???sa zic???sa tac????
nazirra
NEATZA,ALEX, ,mai e cineva care mi-a scapat,daca nu ,ma duc linistita pe intersectie, ,acolo se lasa cu pupaturi la greu
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:28
De la: pik_nik, la data 2010-03-04 12:27:19iscusit blestem, scrichy

NUUUUUUU,ca nu am zis:sa te pup,rece,daca era asa scriam din start,are alta conotatie.
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:30
Neata Scry, ma bucur ca esti si tu pe aici sa mai �nveselesti spiritele. te pup si eu. Si nu te duce �n intersectie ca s-ar putea sa fie periculos. Pa o zi buna va doresc tuturor.
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 12:31
scrichy pt buchet.....
nuti_vio
Postat pe 4 Martie 2010 12:32
NUTI, ,ms ,pentru buchet,s-a cam marit in ultima vreme,ce frumos,este
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:33
Vezi mai Scry, unde dai si unde crapa.
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 12:34
ALEX,ar fi periculos,daca,as fi sufocata,de pupici,acolo,ca masinile se opresc,ma lasa sa fiu pupata,apoi trec
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 12:36

1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scria: "E gratis, il vrei, ia-l acasa." 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, asa ca a decis sa schimbe cartonul: "Frigider de vanzare cu 100 ron." A doua zi cineva l-a furat!

Ei traiesc printre noi!!!!

2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste cunoscuti cand deodata cineva a strigat: �Uite o pasare moarta!� Unul dintre ei si-aindreptat privirea spre cer si a intrebat: �unde,unde?�

Ei traiesc printre noi!!!

3. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat-o pe agenta imobiliara in ce directie este nordul, motivand ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat �Soarele rasare la nord?� Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare la est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: �Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea!�

4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamanii trecute cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers..

5. Vecina mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Il tine in portbagaj.

6. Mergeam pe strada cu un coleg de birou cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un lantisor pana la cercelul din ureche. Colegul meu m-a intrebat: �Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?� A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta indiferent de directia in care va intoarce capul�

7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport, asa ca am mers la biroul de bagaje pierdute si i-am spus functionarei de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. �Acum - m-a intrebat ea - a ajuns avionul dumneavoastra?�

(Eu lucrez cu astfel de oameni)

8. Cand lucram la o pizzerie, am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: �Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este atat de foame incat sa mananc 6 felii.

Da, ei traiesc printre noi!!!

Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!

<

P
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 12:44
placerea e de partea mea..

scry, buchetul e indeajuns de mare? deci astept o veste buna...

o zi placuta, va doresc, tuturor...soare si liniste sufleteasca..
nuti_vio
Postat pe 4 Martie 2010 12:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbat scorpion femeia leu 6 De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
Regretele voastre((: 204 De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? 40 De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59
nico 17 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10
Setari Cookie-uri