cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

Neata, o cafea va rog, caci ma ia durerea de cap.
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 08:23
repede repede .....dar nu avem emoticoane cu asa ceva?????
Ellada
Postat pe 4 Martie 2010 08:29
caci si pi mini.....deci vriau si io o cafea....neagra....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 08:43
De la: florin999, la data 2010-03-04 03:33:45pe cine ameninti tu mai nespalatule,daca te crezi asa de smacher iesi la lumina,javra ordinara

bre, florine, asta-i dovada inteligentei tale si a faptului ca esti superior altora?
eu cred ca daca frustrarea si nesimtirea ar durea, tu ai agoniza acum...
vai de capul tau!
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 08:46
'neata fetelor!

nazi, hai ca dau eu o cafea... neagrrrraaaa!!!
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 08:49
merci cell.....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 08:52
nazi, io astept partea a doua din "intalnire de gradul 0 cu trandahiru"...

Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 08:57
hm.....cell...io nu!!!!astept sa i treaca!!!!
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 09:03
de dimineata pana seara sunteti tot cu trandahirii
nu-i luati si acasa?
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 09:43
nuuuuuu.......
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 09:49
eu pe trandahiru lui nelly l-as lua...
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 09:52
neata cafenea
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 09:52
mneata lala.....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 09:55
nazi neagra?...de ce?
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 09:56
ca asia tre sa fie cafeaua....neagra fara lapte....zic io....sa pateze bini hainili.....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 09:57
nazi esti o scumpa oricum
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 10:00
toate fetili e scumpe....zice barbatii lor,cu ochii la portmoneu!!!!!
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 10:14
dor marunt......atat vreau sa te intreb.....esti cumva cumnata lui vally si ti-ai facut alt cont ca sa nu te recunoastem??????? chiar daca esti, chiar daca nu esti, ti-as sugera sa-ti vezi de porcariile pe care le ai in viata ta si sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza.....pui niste etichete aiurea, cand ar trebui, de fapt, sa te uiti in propria-ti oglinda....

poate imi spui si mie cu ce ti-am facut viata amara pe aici...ca nu-mi aduc aminte sa ne fi intersectat pana acuma...cel putin cu contul dor marunt....iar ce crezi tu despre mine putin ma intereseaza....dar macar spune lumii intregi de ce faci niste acuzatii....daca le faci....ca de amenintari si de strigate - uite lupul - sunt satula...

ia zi tu cine sunt in spatele forumului...dar documentat tanti....cu date, cronologic si atent selectionat..ca sa se vada cine sunt...hai...ai sange in tine???

iar intre mine si pik NU A FOST SI NU ESTE ABSOLUT NIMIC....dar absolut nimic.....am incercat sa fim amici, el a fost cel care intra seara de seara pe mess ca sa vorbeasca cu mine....nu m-am ploconit in fata lui, nu i-am cazut in genunchi sa nu ma ignore, nu am cazut pe capul lui cu mesaje languroase si porcarii - si asta, daca este domn o va recunoaste, pentru ca e adevarul...pe scurt....persoana pik nu ma intereseaza...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 10:16
ai rabdare tuta, ca mai vin
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 10:22
Care mizerii din viata mea? Alea pe care ti le-a insirat un dobi plin de ciuda? E bine ca l-ai crezut. Vorbesc in cunostinta de cauza. Asta in privinta mea. Ia sa vedem iti suna cunoscuta vorba: "isi merita boala cu varf si indesat" sau ""mie niciodata nu mi-au placut de nici o culoare femeile cu negi langa gura", iar din pozele de la cununie s-a vazut clar ce femeie e". Mai continui? Cine e cea cu mizeriile?
Doara
Postat pe 4 Martie 2010 10:23
nazi, daca fetele e scumpe, de ce mai alearga barbatii astia dupa ele, pana-si dau sufletul?
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 10:24
se pun si-n genunchi saraciii
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 10:35
eram sigura ca tu esti.....eram sigura ca nu te poti abtine.....asa cum nu te-ai abtinut sa nu vii la mine la cabinet sub pretexte meschine ca sa ma tragi de limba....am ascultat ambele pareri...si ale tale si ale lui...adevarul e undeva la mijloc.....dar eu am o parere formata despre tine si nu mi-o poti schimba, inclusiv daca intra barbata-tu pe mess si ma ameninta...cauta-ti alta masa la care sa canti...aici nu ai credit....si poti arunca cu orice porcarii vrei.....sunt imuna la tampenii, aberatii si nascociri fanteziste....

p.s. da... o meriti...pentru ca cel de sus iti da dupa cum te porti cu ceilalti...si dupa cum iti faci manevrele si jocurile....esti o fiinta rea, urata si meschina....ti-am urmarit si postarile acre.....crezi ca esti buricul pamantului...ei bine, nu esti...si sa stii ca cine vrea sa ma cunoasca cu adevarat, ma cunoaste...nu trebuie sa ii dai tu raportul...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 10:35
dap... incepe curatenia de primavara...

urata treaba asta cu trambitarea intimitatilor altora, in momentele in care ramanem fara alte argumente.
urata!
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 10:36
Dor, tuta are o misiune aici! a scris cu manutza ei dolofana ca dupa altercatia cu mine, de fapt cand i-am reprosat paginile alea flodate, s-a vazut nevoita sa avertizeze pe toata lumea, in mesaje private, cat de periculos sunt eu!
iti dai seama ce consum de timp si energie?! dar s-a sacrificat, sarmana...
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 10:37
io-s neutra nu-s in razboi cu nimenea
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 10:37
razboi????di ci mai?????io vreau pace si sa nu mai omorim atitea balene.....
nazirra
Postat pe 4 Martie 2010 10:38
intru pe forum pt.ca imi place sa discut...is cam guraliva asa si aici descarc totul...
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 10:38
altcineva mai vine pikule in apararea ta??? asta e tot ce poti? toti refulatii forumului te apara???imi facusesi alta impresie....dar asta e...cine se aseamana, se aduna...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 10:39
si io iubesc balenele nu le mancati
lala_cri
Postat pe 4 Martie 2010 10:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
La Historia - El Comandante in centrul vechi 11 De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44
Hai la ciorba de potroace! 1058 De la: elodia 16 Mai 2012 17:37
Casa de toleranta 126 De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? 74 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46
Setari Cookie-uri