cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

persida, nu-ti comentez parerea, e a ta, faci ce vrei cu ea, dar nici explicatii nu-ti dau.
mi-e oarecum neclar ce legatura au toate astea cu medisul ala, da' ramana asa!
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 01:31
Ieftin Nik, chiar ieftin si Alexa acolo a spus ceva legat de maturitate.
persidadamian
PIK,hai,ca intarziai sa citesc ,ce scri aici,acum citesc si pe 9am,pana in prezent ,am vazut ca toti te iau peste picior
scrichy
Am spus ca motivul conteaza mai putin, era important pentru mine personal si atat
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 01:33

eu pun punct deocamdata
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 01:33
Relax ca nu te impusca nimeni.
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 01:35
9am ce este ala?hmm nu stiu si eu una am retrag va las aici in armonia voastra placuta si superba o seara buna va doresc si vb aceea cum zicea unu caci in 2012 vine sfarsitul si altii nu stiu cum sa-si dea in cap sau sa mai stiu eu ce lumea asta offfffffff la revedere pop
nimikkk
Postat pe 4 Martie 2010 01:36

Noapte buna Alexa
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 01:38
MULT STIMATE dl @bad VA ROG SA I=MI RASPUNDE-TI SI MIE LA O INTREBARE SIMPLA: CUM SE FACE CA DE CAND A-TI APARUT AICI PE FORUM AVEM PROBLEME CU MESAJELE SI SE INTRETINE O STARE CONFLICTUALA CARE DV. VA FACA O MARE PLACERE?
Acesta este unul dintre multele mesaje"dragute"adresate lui,PIK,alias,BAD,pe forumul,9am news
http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/22634/cafenea-cu-aroma-virtuala/cafenea-cu-aroma-virtuala-pagina-223.html
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 01:40
astept tavaleala......dar cu argumente solide.....cu dovezi clare......date concrete.....nu facaturi de doi lei.....ceri activitatea mea la sefii pe care te lauzi ca ii cunosti si daca ai aceste dovezi...esti binevenit....pana atunci stai in banca ta...ca ne-am cam saturat toti pe aici de aberatiile tale referitoare la dovezi incendiare si marturii surpriza...sau esti dan diaconescu de la otv si noi nu te-am recunoscut???? senzational!!!!!!
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 01:41
doar spusesem ca stiu sa-mi fac treaba
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 01:42
tuta, cu pile la sefi tu te-ai laudat, nu eu
si daca continui sa latri, o sa ai exact ce ai cerut
m-am tot abtinut sa-ti fac viata grea aici, e treaba mea din ce motive, si tie si vestitei lily43, din vremuri nu demult trecute.
ti-am mai spus si ca inca mai stau pe ganduri. ma racaie rau chestia cu pozele, in rest totul e doar o porcarie peste care se poate trece razand.
nu fortza, daca esti asa de inteligenta cum te crezi
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 01:45
PIKULE,ce treaba,sa agiti spiritele,asta sti asta faci,te caracterizeaza
Rog forumistii sa intre pe link,sa vada cintind,pe mai multe pagini,cum a intors ,ca si aici de altfel,forumul pe dos.
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 01:47
esti bolnav rau daca nu mai stii ce postezi ...rau de tot......eu am zis ca este prietena mea una dintre admine......iar tu intr-o postare ai zis ca te adresezi sefilor adminei ca sa faca ceva cu contul meu.....sau ai memoria atat de scurta???

si intelege o data pentru totdeauna... NU TI-AM LUAT NICI O POZA.....CE DRACULUI NU INTELEGI?...NU MA INTERESEZI SI NU M-AI INTERESAT NICIODATA CA SA-TI ADMIR MUTRA PE ECRANUL COMPULUI MEU....
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 01:50
asta era plata, scrichy
ca acum eu m-am retras iar aia se cearta intre ei, si cativa au si plecat, e problema lor
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 01:51
speculatii de gradinitza, tuto
oricine se poate adresa diriguitorilor de la internetcorp, doar exista optiunea de contact. asta nu inseamna ca oricine are pile la ei
eu n-am afirmat asa ceva niciodata
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 01:53
PIK, iti place sa bagi zazanie intre oameni,gratuit,sa-i manipulezi,ma rog,pe cei slabi,sa le inoculezi un anumit comportament,dar mai sunt si altii care vad limpede,realitatea,asa ca nu te culca pe lauri
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 01:56
cautam ...cautam.....pana maine seara ai propria-ti postare cu ceea ce ai zis....si cu linkul exact.....ca sa nu-ti treaca prin mintea aia diabolica sa ma acuzi de cine stie ce
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 01:57
scrichy, sunt cea mai pasnica persoana atata timp cat nu mi se sufla prin spatiul meu virtual. dar nu-s un bun crestin ca sa intorc si celalalt obraz.
uite, acum am zis ca vreau sa pun punct, lucrurile s-au inteles, eu ma consider satisfacut, de ce nu ma lasati?!
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 02:00
PIKUlE,cine nu te lasa,eu mi-am spus mai devreme o parere,dar m-ai contrazis,ca ,de sunt naiva,te-am intrebat motivul,asa,de curiozitate,de ce m-ai sters de la prietenii tai,noi doi ,neavand nici-o disputa la activ,nu mi-ai raspuns,cam asta e.
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 02:05
scrichy, stiu ce inseamna si anturajul, si prieteniile in lantz.
cand am sters-o pe tuta, te-am sters si pe tine pentru ca stiu relatiile dintre voi. si chiar iti dau dreptate sa mi te adresezi cum ai facut-o acum, la fel as fi facut si eu pentru prieteni.
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 02:08
Nik eu cred ca te plitisesti foarte tare.
DAca aveai o dovada, te foloseai de ea de mult. Ai vazut reclama aia cu twix, twix?
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 02:12
persida, nu ma ocup de chestii politienesti
am procedat cum am considerat eu de cuviintza ca sa aflu ceva ce m-a interesat.
evident ca am pastrat discutii, mesaje, chiar si mesaje trimise de tuta altor persoane au ajuns la mine, da' nici macar eu nu-s chiar atat de nesimtit(or)
odata ma intelegeam bine cu tuta, pana cand realitatile ei cu privire la mine au inceput sa se deformeze...
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 02:16
Problema e alta,eu sunt prietena si cu FLEUR,dar relatia e cam zdruncinata,nu crezi ca ai o oarece influenta si-n directia asta
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 02:19
Auuuuuuuuuci!!! ce m-ai nimerit Scrichy, ca la asta ma gandeam si eu acum
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 02:21
scrichy, persida, despre voi doua nimeni n-a auzit de la mine nici un cuvant urat. e adevarat, nici frumos. pentru simplul motiv ca n-am avut motive...
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 02:23
PIKULE,eu una de cand sunt pe Garbo,nu am avut animozitati cu nimeni,chiar daca am postat mai dur,intr-un dialog cu cineva,
dar referitor la FLEUR,la ce anume te gandeai,acum daca tot vorbim,sa vorbim
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 02:27
eu astept mesajele....
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 02:29
ai cuvantul meu de om ca niciodata nu i-am sugerat macar cu cine sa discute, pe cine sa ocoleasca, cu cine sa fie prietena...
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 02:30
"odata ma intelegeam bine cu tuta, pana cand realitatile ei cu privire la mine au inceput sa se deformeze... "

Nik haide sa-ti spun ceva,
atunci cand intre doi oameni maturi apar niste discrepante, stau frumos de vorba si isi regleaza conturile ca doi oameni maturi. Nu amenintand cu darea in vileag a unor mesaje si cu porcarii dinastea, de-a dreptul puerile.
Iar apoi daca cad de comun acord sa continue o prietenie, este bine daca nu, nu iau cu ei ceea ce a fost frumos din acea relatie si pleaca mai departe.
O legatura se mai poate si consuma, nu inseamna ca acum te intorci impotriva celuilat si incerci pana la urma sa faci ce? Pentru ca celor care le place de o anumita persoana va sta langa ea in continuare iar altii nu.
In rest asta este vreme trece, vreme vine.
Ooooolllllleeeeeeeeleeeeee!!
Si eu care credeam ca au voie numai cei majori pe garbo. (glumesc)
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 02:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre site-uri de reduceri 1 De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40
prostia unora,... 136 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18
lucrare licenta 4 De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
cafeneaua cu miros de primavara 5395 De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54
Setari Cookie-uri