cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

nazi, si-s multi...
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 12:50
De la: pik_nik, la data 2010-03-04 06:19:00s-au adunat raiosii la un loc sa se incurajeze, c-asa-i in haita
bre babo cely, tu nu ai avut niciodata acces la pozele mele, janghino
rupere de flegme..forumistice
ce mai zarva..ce mai zbucium..
app..daca ramaneai in romanica ..stiai ce e ala calculator...acces la poze n-am avut ..dar poza ta a fost lasata la avatar ...de unde am putut sa o iau f usor
emfaticuleeee...
sterge-te la gura ca iar te-ai umplut de zoaie si de spume!!

ofticosuleeee...
esti marcat, a?

hai pa
uite pana ma intorc eu, trateaza cu seriozitate subiectul, dar repet, mare grija cu spumitzele, din cand in cand tamponeaza-ti guritza sa nu te-nneci....ca nu....nu..nuuuu....nu vreau....doar tara te vrea prost!!!
c3ly
Postat pe 4 Martie 2010 12:52
c3ly
yanya_charberet
Postat pe 4 Martie 2010 12:56
De la: c3ly, la data 2010-03-04 12:52:30rupere de flegme..forumistice

emfaticuleeee...

ofticosuleeee...
esti marcat, a?

hai pa
uite pana ma intorc eu, trateaza cu seriozitate subiectul, dar repet, mare grija cu spumitzele, din cand in cand tamponeaza-ti guritza sa nu te-nneci....ca nu....nu..nuuuu....nu vreau....doar tara te vrea prost!!!

mari doamne, mari caractere, adevarat!!!

Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 13:00
De la: Celleste_, la data 2010-03-04 13:00:18
De la: c3ly, la data 2010-03-04 12:52:30rupere de flegme..forumistice

emfaticuleeee...

ofticosuleeee...
esti marcat, a?

hai pa

mari doamne, mari caractere, adevarat!!!

Daca ai fi superioara..ai intelege..totul..si n-ar trebui sa ataci..pe nimeni....chiar ar trebui sa te porti..frumos..nu sa faci..alte comentarii..si poate atunci..ai fi si respectata..si..ai avea..admiratia..tuturor...!De ce sa ironizezi..pe altii..si daca nu-ti place cum..gandesc..nu mai posta..stai departe de ei..nu-i calca-n picioare..!
Vorbeste numai cu cei ce se potrivesc cu tine..!
c3ly
Postat pe 4 Martie 2010 13:05
brava, mai. sunteti oameni cu totii ;tot o apa si-un pamant.

va spalati rufele in fata oricui si povestiti viata voastra la orice gorovete de pe net. asa va trebuie. oameni batrani si fara minte .
si_totusi
Postat pe 4 Martie 2010 13:06
va faceti o mie de conturi , va iscoditi unul pe altul si va barfiti. acum sunteti prieteni la catarama, acu dusmani de moarte. dupa cum bate vantul

sau,va tot schimbati ID- urile precum ciorapii. acu sunteti roza, acu vantul, acu pamantul . dumnezeu sa va inteleaga . ba va stergeti contul, ba reveniti. asta nu e comportament de om cu capul pe umeri.

si_totusi
Postat pe 4 Martie 2010 13:13
De la: si_totusi, la data 2010-03-04 13:13:59va faceti o mie de conturi , va iscoditi unul pe altul si va barfiti. acum sunteti prieteni la catarama, acu dusmani de moarte. dupa cum bate vantul

sau va tot schimbati ID- urile precum ciorapii. acu sunteti roza, acu vantul, acu pamantul . dumnezeu sa va inteleaga . ba va stergeti contul, ba reveniti. asta nu e comportament de om cu capul pe umeri.

bati app la mine cu roza , dar macar am spus cine sunt , dar altii 'nteligenti ai forumului a recunoscut ca sia facut multe conturi sa asculte toti cretini si idioatele de pe forum, asta daca nu ai citit , daca nu ma insel e chiar la pagina 335, asa ca nu sunt singura sau ultima cara mi-am facut cont nou si pe cel vechi l-am sters, culmea e ca sunt multi si multe care au si acuma conturi si vechi si altele noi,
yanya_charberet
Postat pe 4 Martie 2010 13:18
TOTUSICO,ai dreptate,unii nu recunosc,eu vreau sa fiu prietena cu toata lumea,nu m-am certat cu nimeni,caut sa linistesc apele,dar e greu,pacat
scrichy
Postat pe 4 Martie 2010 13:21
eu nu vreau sa fiu prietena cu toata lumea, nici nu mi-ar placea, dar mi-e dor de atmosfera din urma cu un an.
atunci intram pe garbo sa ma relaxez, sa-mi incarc bateriile, acum, cand intru, imi cade fata... urat s-a transformat forumul asta!
Tylly
Postat pe 4 Martie 2010 13:25
n-am batut la nimeni, yania. nici nu am stiut de roza in ce te priveste

si da. si tu ti-ai facut alt cont. apreciez ca ai revenit la id - ul tau

dar chiar nu va inteleg.vorbesc la modul generic

mi-am ales ca id " x" apoi pe asta il pastrez.
in rest, pentru mine, asta e discutie inchisa. situatia e jenanta.

in viata trebuie sa fii un domn/ o doamna in tot ce faci. chiar daca stai in spatele unui id,tot tu esti ca om.

omul din virtual e proiectia celui din viata reala.

si_totusi
Postat pe 4 Martie 2010 13:31
De la bun inceput v-am spus ca cele discutate in privat sa ramana in privat, dar ma rog asta este.

Pe mine ma depaseste !! Eu am crezut ca a trecut totul de aseara.

Chestia cu trasul de limba e jalnica, adica te strecori ca un sarpe in viata cuiva sa-l tragi de limba? bblllleeeahhhhhh!!!!!!!!!

De-adreptul dezgustator, persoanele care fac asa ceva nu au respect nici pentru ei insasi nici pentru cei din jur.

Sunt felul de persoane care scuipa si ling dupa. Habar nu am avut ca pe Garbo sunt asfel de personaje (ce au de castigat?) atat de IEFTINI, incat sa se presteze la un astfel de nivel, absolut deplorabil, INSA DAU SFATURI DE OAMENI CU UN ANUMIT STANDARD DE ETICA, de plans nu alta.

persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 14:04
ei, pana la urma tot s-a scapat janghina asta de cely sa arate ca am dreptate cand o tratez cum o tratez
mare doamna, mare caracter!
iar yanya...cred ca tu ai viata foarte frumoasa!
si analfabeta, si cu capul beton, ce ganduri sa te framante pe tine?!
numai una "isteata" ca tine putea pricepe ca mi-am facut alte conturi in garbo!
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 17:37
De la: pik_nik, la data 2010-03-04 17:37:46ei, pana la urma tot s-a scapat janghina asta de cely sa arate ca am dreptate cand o tratez cum o tratez
dute dreaq de poponar, si nu mai imputi forumul asta cu mirosul tau de alcoolist pleava societatii
yanya_charberet
Postat pe 4 Martie 2010 17:43
incredibil....
ex_
Postat pe 4 Martie 2010 18:10
De la: pik_nik, la data 2010-03-04 17:37:46ei, pana la urma tot s-a scapat janghina asta de cely sa arate ca am dreptate cand o tratez cum o tratez

cine sa te mai convinga ma pe tine de niste lucruri???
lasa, ramai asa...esti ok....
in ciuda malitiozitatii(sa zicem, desi n-am nimic de impartit p-aci), nu cred ca am recurs la cuvinte genul celor pe care le folosesti tu.
daca tu crezi ca asa dovedesti superioritatea(ca na...la tine am vazut ca e mai grav....vrei sa dovedesti lucruri, calitati, chestii, trestii si buruieni) fata de oricine de-aici in stilul asta.....hmmm....da-i inainte....ca mai ai....

ma....ma gandesc io ashea ....ca daca esti ofticos de fel, n-ai cum sa intelegi ca altii nu sunt....
tu iti imaginezi ca daca tu tii ff mult la parerea celorlalti si cauti adepti, asa trebuie sa fie si ceilalti....

chiar, cati ani ai???
(hai sa socializam)
c3ly
Postat pe 4 Martie 2010 18:12
opaaa... ,probleme in haita?

mda...,era previzibil ca se va ajunge aici..

pacat...,pacat de site-ul asta..

candva era un loc unde se putea discuta fff serios despre problemele de viata..,ale unuia sau altul..

asta pana au aparut unii care "nu iau in serios net-ul",si ptr ei a devenit o oaza de distractie acest site..

ce e mai trist,este faptul ca, o buna parte dintre cei "vechi",au ales sa treaca de partea acestora,in loc sa-i ignore..

inca odata...,PACAT...

roby_cado
Postat pe 4 Martie 2010 18:17
persidadamian
Postat pe 4 Martie 2010 18:19
roby, ia umarul lui cely-nebuna ca sa plangi, ea nu te-ar insela niciodata
nici un barbat nu poate fi atat de beat incat sa vada in ea o femeie

yanya, probabil asa ti-ai educat si fata, nu?
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 18:55
De la: pik_nik, la data 2010-03-04 18:55:37roby, ia umarul lui cely-nebuna ca sa plangi, ea nu te-ar insela niciodata
nici un barbat nu poate fi atat de beat incat sa vada in ea o femeie

yanya, probabil asa ti-ai educat si fata, nu?
acu'....fie vorba intre noi2: si de-as fi astfel descrierilor facute de tine(cu talent artistic si vizionar ), tot n-as vrea sa te cunosc
c3ly
Postat pe 4 Martie 2010 18:59
ia uite-o, mai e si geloasa!

De la: c3ly, la data 2010-03-04 18:52:04

aoleuuuuuu......ma....da' suferi rau
gata...toa' lumea te place, esti zmeul zmeilor...cel mai dintre cei mai....
ai si varianta feminina....cateaua cu care-ti impati viata
si...sa traiti fericiti pana la adanci batraneti....
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 18:59
acum aduci de pe 9am postarile mele si acolo duci postarile de pe garbo
stai tu linistit ca dadeam eu search pe google nu era nevoie sa sari tu..daca-mi postai linkurile

am si eu fani ???
c3ly
Postat pe 4 Martie 2010 19:04
partea cu "cateaua cu care impart viata" e elocventa, trebuie s-o vada cat mai multi
si hai bashti ca umbla lumea la mashti, janghino
pik_nik
Postat pe 4 Martie 2010 19:11
OMG!!!!

Romanii nu se dezmint!
Cei mai multi se trag din tigani (si sper ca nu am atacat pe nimeni care din nastere e tigan). Dar stiti ca tigan=cearta, mahala, vorbe de wc...sorry, nu eu am creat "istoria" asta.
Ciresica
Postat pe 4 Martie 2010 19:12
ai draq struguri...
acriiiiiii
foc
c3ly
Postat pe 4 Martie 2010 19:15
Salutare Cafenea. Vad ca tot agitatie este pe aici,beti ceva sa va racotiti.Nu stiu cei cu voi, cred ca primavara asta este de vine.Va pup si lasati rautatile. Cred ca ar fi cazul sa va �mpacati. Cel mai destept iarta.
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 20:51
subscriu,...
ladyDY
Postat pe 4 Martie 2010 20:53
Salutare, Lady .
alex2007
Postat pe 4 Martie 2010 20:55
buna seara.....ma mai cunoasteti? ...mai vreti sa mai vorbiti cu mine???? v-ati ascuns pozele???? v-ati pus viata sub chieie sa nu cumva sa va fur ceva amintiri si sa le barfesc???
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2010 20:56
buna seara alexxxx,.....ce faci maiiii,...
ladyDY
Postat pe 4 Martie 2010 20:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
buna ziua 35 De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32
bux 3 3 De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
:) 2 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58
Setari Cookie-uri