| e buna si piersica Barbo50 dupa un tutun fara filtru ! | ||
|
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 3 Martie 2010 19:05 |
||
|---|---|---|
|
buna seara fetelee!unde sinteti,mai? |
||
|
FRELID Postat pe 3 Martie 2010 19:32 |
||
| si eu m+am intrebat pe unde+s fetele? | ||
|
|
||
|
marianela Postat pe 3 Martie 2010 19:46 |
||
| salutare natiune.....fiti bineveniti....stati sa citesc si eu din urma ca vad ca niste dracusori si-au facut de cap pe aici, ieri, improscand cu noroi.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 21:41 |
||
|
dap...m-am lamurit...doua minti bolnave....pe care ii reguleaza grija ca altii au mai mult timp liber pentru postari si ei nu mai au....pentru ca trebuie sa se ocupe de dileme existentiale.... aloooooo.......cei doi......NU VA RASPUND LA JOCUL VOSTRU MURDAR.....nu va mai chinuiti sa ma faceti sa-mi pierd iarasi controlul.....si sa ma enervez pe voi......sunteti niste bieti jalnici care incearca fara succes.......iar pentru voi nu va exista de acum inainte decat marele IGNORE......puteti sa stati si in cap si in coada si sa ma atacati cum vreti si de unde vreti... si domnule "bad"...nu tine figura sa faci si aici aceeasi balacareala ca pe forumul unde ai nickul asta..... |
||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 21:59 |
||
| tuty nu mai pune la suflet, serios nu merita ! | ||
|
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 3 Martie 2010 23:38 |
||
"doamna" tuta, esti figura ideala a tipului "tzatza jalnica" nu dezvolt acum totul, cate ceva o sa afli si tu, ai observat ca esti tot mai singura pe zi ce trece Da' hai sa spunem si celorlalti una dintre maretzele tale fapte de bun simt! Ai descarcat o poza de-a mea, de pe vremea cand erai in lista de prieteni, si i-ai dat-o bunului tau prieten florin999 ca sa si-o puna la avatar in situl de care ziceai Mare doamna, mare caracter! Mori de ciuda ca nu ti-a iesit traficul de influentza, pana si cei cu a caror protectie te bateai peste "chepturi", te-au "citit" si te-au lasat de izbeliste In concluzie....pune tu un nume situatiei tale de aici
|
||
|
pik_nik Postat pe 3 Martie 2010 23:57 |
||
a, daca cineva n-a inteles, cretinul ala vulgar, florin999, a venit in forumul asta invitat de "doamna" tuta, se pare ca tiganul e ceva mester de proteze dentare, cu ordin sa-i puna la punct pe cei ce o deranjeaza pe maria-sa jalnica Acum tiganul se da cu capul de toti peretii
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 00:00 |
||
|
"domnule' pik....esti jalnic.....cat se poate de bolnav si de jalnic....ma inclin in fata nebuniei tale....daca tu asa crezi ca am facut.....esti incurabil.....ma inclin.....ai o logica beton, baietas...si nu....nu ma mai cobor la jocul tau infect.....pentru ca deja vad ca esti bolnav rau de razbunare....pe ce???....de ce????...nu stiu.....stiu doar ca matale ai o problema.....si vei mai avea....nu cu mine...si nici cu adminii sau cu contul....stai calm.....nu vrea nimeni sa te stearga...tocmai...pentru a ramane pe aici sa se convinga toata lumea ce fel de om esti si ce caracter ai.... p.s. sa continui sa-ti spun "pik" sau sa-ti spun "bad"??? fac publica adresa forumului unde esti acuma...ca sa-ti vada toata lumea caracterul???? hai...canta la alta masa....ca aici nu meriti nici macar un euro cu prestatia ta jalnica si cu acuzatiile tale aiuristice.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 00:13 |
||
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 00:14 |
||
| Pik,cred ca ai gresit topicul,trebuia sa postezi minciunile,in alta parte,oricum,nimic din ceia ce ai scris,nu e real. | ||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 00:21 |
||
naiva mai esti, scrichy
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 00:24 |
||
| PIK,dovedeste ca sunt naiva,argumenteaza,altfel raman la parerea mea,eu una nu vad nici o legatura in cele scrise de tine,intre acesti useri | ||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 00:26 |
||
| PIK,noi doi,nu am avut dispute niciodata,am vazut ca nu mai suntem prieteni pe GARBO,tu ai ales,eu una am dorit sa fiu prietena cu toata lumea,asa cum sunt si-n viata reala. | ||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 00:29 |
||
stai linistita ca spun tot Mi-am terminat treaba dincolo, am platit datoriile cu dobanda generoasa, o sa revin o vreme aici sa povestesc tot, si evident cu dovezi Inca e multa lume naiva in net, care se destainuie in fatza oricarui necunoscut ce se arata bun la suflet Ca sa nu ramana ceatza, forumul celalalt e de pe 9am, de unde a venit colaboratorul "doamnei" tuta, si care acum e in plina apoplexie
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 00:31 |
||
| PIK,ma faci sa intru acolo,sa vad si eu ce datorii ai platit | ||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 00:36 |
||
| scrichule....lasa-l mai sa se faca de ras......oricum, nimic din ceea ce sustine nu e adevarat.....asa ca lasa-l in pace.....daca e ferm convins ca asa e......nu are decat sa aduca dovezi....daca exista....nimic din ceea ce sustine el nu e adevarat....absolut nici o iota....si ma stiu nevinovata.....poate doar daca falsifica niste "dovezi" va dovedi ceva.....eu oricum nu-l mai iau in serios de mult...pentru ca abereaza cu degetele pe taste.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 00:43 |
||
ti-e teama, jalnico? te inteleg, si are de ce sa-ti fie, te asigur! in mare povestea e cunoscuta prin cercurile private, dar amanuntele picante urmeazaaaaaaaaa!
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 00:47 |
||
| da-le atunci......nu mi-e frica de nimic.....nimic din ce ma acuzi nu e adevarat......absolut nimic..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 00:54 |
||
|
Nik am si eu o intrebare pentru tine, daca vrei raspunzi daca nu, nu. Esti cumva din Medias? |
||
|
persidadamian Postat pe 4 Martie 2010 00:55 |
||
|
persida, nu are nici o relevantza de unde sunt. aici sunt pik_nik, atat. dincolo de forumul asta pik_nik nu exista, deci... as putea sa-ti spun da, as putea sa-ti spun nu
|
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 01:00 |
||
am si eu o intrebare de ce va certati atata?si de ce insultati?hmmm asta este forum de cearta sau de subiecet placute sau ok mai neplacute dar.........chiar la cearta ajunji hmmm interesant ;)nu??????????'
|
||
|
nimikkk Postat pe 4 Martie 2010 01:04 |
||
ce telenovela !! o savurez in liniste imi vine sa pling la episodul urmator
|
||
|
phoenix Postat pe 4 Martie 2010 01:06 |
||
tuta, masinatziile tale de pana acum n-au facut decat sa ne distreze, pe mine si destui altii chestia urata e cu "traficul" de poze. ai ajuns rau de tot daca te-ai putut preta la asa ceva. oricum, mi-a venit randul sa raspund, nu? inca ma mai gandesc pana unde sa merg, pentru ca mi-e si mila de necazurile tale. da' si tu trebuia sa retii bine scurtimea proverbiala a picioarelor minciunii... |
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 01:07 |
||
| PIK,la mine in profil ,a intrat cine a vrut si a luat ce a vrut,ei,si,al meu e public,poze,video | ||
|
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 01:10 |
||
scrichy, hai sa personalizam cineva din lista ta de prieteni iti ia o poza, o da unui cretin din alt forum, ala o pune la un avatar si incepe prin toate subiectele cu "bai, ia uitati-va la betiva, bolnava, boschetara, drogata asta!" De ce ar face asta cineva care nu te cunoaste? Pai e simplu! La rugamintea persoanei din lista ta de prieteni, pe care o deranjai, ea stie de ce Pentru asta ziceam despre madam tuta "mare doamna, mare caracter!" |
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 01:16 |
||
|
esti pur si simplu bolnav......intelege pentru totdeauna ....nu am luat nici o poza de la nimeni de cel putin un an.....atunci am vrut sa salvez in favorite niste peisaje, cu acordul proprietarului si nu le-am putut vizualiza - asta se poate verifica la activitatea mea...nu ai decat sa imi verifici activitatea la superiorii adminilor - asa cum te lauzi ca ai "pile" si vei vedea ca te inseli amarnic....si cu atat mai putin nu am caracter atat de infect si atat de josnic, incat sa iau pozele cuiva si sa le dau mai departe....NU AVEAM DE CE SI NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE EU SA-TI IAU DIN POZE....E ILOGIC CEEA CE SPUI.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 01:18 |
||
|
Asa este, insa pentru mine era important, motivul conteaza mai putin. Nu stiu daca fac bine ce fac, dar am sa-ti fac cunoscuta parerea mea legata de activitatea ta aici. NU vreau sa te jignesc, nu doresc sa intru in conflict cu tine ori mai mult sa ajungem sa ne evitam pe-aici datorita unor neintelegeri. Motivele aflarii fiecarui personaj pe Garbo, sunt diferite. CA sa nu mai lungesc vorba, cred ca este absolut dizgratios ceea ce faci tu. BA ai fost abuzat cu mesaje, de la nu stiu care utilizator, iar apoi persoane noi aparute pe acest forum care nu aveau nici o legatura cu datele presentate de tine, ar fii fost aceea persoana care te bazaia ( ca musca), ba vedeai nu stiu ce fel de comportament in anumiti utilizatori, etc, etc. Eu acum te intreb pe tine.................. ai o anumita satisfactie din toate intrigile astea pe care le emani pe forum? Ori care e problema? Acum ai gasit-o pe Tuta tap ispasitor, si sustii ca ai sa redai niste discutii purtate in privat. Deci nu te supare ca-ti spun, dar e de-adreptul decazut ceea ce faci. Din punctul meu personal de vedere. SA stii ca eu nu citesc reviste stil cancan. Si daca cineva a impartasit cu tine ori cu altcineva, diverse discutii in privat, PAI SA RAMANA IN PRIVAT. Asta tine si de constructia unui om, zic eu, "again parere personala" Eu nu pot decat sa-ti urez toate cele bune, si sa-ti sugerez sa lasi de-o-parte toate mojiciile astea, pentru ca viata este frumoasa si nu se limiteaza la circul asta pe care vrei tu sa-l desfasori.. NO HARD FILINGS!!!!!
|
||
|
persidadamian Postat pe 4 Martie 2010 01:22 |
||
se incing treburile pe aici pacat sincer va spun si mai ales ca nu sunteti copii;)))
|
||
|
nimikkk Postat pe 4 Martie 2010 01:23 |
||
tut, de cate zile tac eu in forum? de atunci fac conturi, ma imprietenesc cu toti cretinii si toate idioatele, am aflat si de cate ori o fac unele cu sotii si de cate ori cu amantii, care pe cine a lasat gravida, chestii sa i se ridice bretonul pana si lui basescu! da' am ajuns si la ce m-a interesat, apoi am platit ce aveam de platit. balantza mea acum e echilibrata, intelegi? si chiar ma declar multumit, dincolo de lehamitea pe care ti-o lasa anumite caractere in care ai crezut.daca vrei sa mergem mai departe, esti invitata mea, eu tin la tavaleala, si asta nu e o lauda. |
||
|
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 01:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
| Cafenea de toamna/iarna | 18419 | De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05 |
| Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
|
|
||
| Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
| CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT