Barbatul TAUR

De la: Ioana007, la data 2009-02-16 18:32:15Ce intelegi draga mea prin solutia amazoanelor in viata unei femei?


In esenta spun ca e o solutie pentru acele care sunt nemultumite de barbati. Daca dezvolt, ma gandesc ca emanciparea femeii a pornit tocmai de aici, de la modelul matriarhatului din timpul lor.
Se spune ca foloseau barbatii doar pentru reproducere.
La aceasta solutie ma gandesc, stiind ca totusi o femeie renunta cu greu la menirea ei primordiala, aceea de a fi mama.
cocoasa
Postat pe 16 Februarie 2009 19:47
Multumesc mult, Laura! Cred ca Dumnezeu ne trimite informatii, lectii sau mesaje, nu conteaza cum le numim, prin semenii nostri. Iar oamenii intra si ies din vietile noastre in functie de cum isi incheie rolul pe care il au de jucat alaturi de noi. Exista un inteles in orice, dar uneori e greu sa il vedem dincolo de suferinta. Cui ii arde de filosofie si adevaruri cand simti ca te frangi in doua de durere? Totusi, dupa ce trece criza, iti dai seama ca parca esti mai matur, mai profund, cu niste concluzii de viata in plus si mergi mai departe spre alte bucurii si greutati. Conteaza probabil cel mai mult sa traiesti constient prezentul, observand ce are el frumos, pentru ca garantii nu iti poate oferi nimeni.Si peste toate, daca iti poti pastra zambetul si optimismul, poti descoperi ca te simti chiar bine in pielea ta, iar viata iti aduce si surprize placute... :)
Bristenna
Postat pe 17 Februarie 2009 14:27


Fetelor ce dreaq aveti cu taurii ?
nui adevarat nik,nu dati vina pe altii,dak voi suntati de vina ? vati intrebat asta
?
sunt cei mai BEETON barbati

Postat pe 19 Februarie 2009 10:21
viesparoiule, sunt cu totul de acord cu tine...
luminitapetrisor
Postat pe 19 Februarie 2009 16:44
Da . SUNT BARBATII PERFECTI !!!! Chiar asa , nu-i mai atacati asa aiurea pe toti , fetelor doar voi sunteti de vina pentru nefericirea voastra alaturi de iei chiar nu va dati seama?? .
Laura76
Postat pe 20 Februarie 2009 11:09
Nici barbatii si nici femeile nu sunt perfecti. Cine se considera perfect e ori arogant...ori imperfect datorita acestei arogante.
anarax
Postat pe 21 Februarie 2009 00:49
Am citit parerile voastre despre barbatul taur, dar nu sunt de acord ca are numai defecte. Prietenul meu este taur, eu sunt fecioara si ne potrivim perfect. Amandoi suntem perfectionisti, fixisti si zgarciti. Barbatul taur, cel putin al meu, are idealuri marete, vorbeste despre ele, dar face si tot ce-i sta in putinta sa si le atinga. Taurii sunt inteligenti, deloc visatori si stau foarte bine cu picioarele pe pamant. Singura calitate care mie mi se pare ca seamana si a defect este perseverenta. Cand le intra ceva in cap, poate sta nopti intregi pana reuseste. In rest mi se pare o zodie buna atata timp cat este compatibila cu a partenerei. Daca esti gemeni, berbec, sagetator sau balanta in niciun caz n-ai sa te poti intelege cu un taur.
puma_girl
Postat pe 1 Martie 2009 11:24
Si fostul meu iubit e taur si de cand am hotarat sa ma despart de el,ma ameninta,ma terorizeaza si sincer mi-e foarte frica de el.el e tipul de persoana care se crede atotstiutor,cel mai bun,cel mai tare si restul persoanelor nu valoreaza nimic in ochii lui.are un lucru cu care poate sa imi faca mult rau si mi-a spus ca daca nu ma impac cu el....o sa regret toata viata.eu momentan nu stiu ce voi face dar un sfat pot sa dau:feriti-va de barbatii in zodia taur.

Postat pe 2 Martie 2009 12:44
foarteee de acord cu tine ( noi suntem un cuplu taur - taur ) sa stii ca nu am ce sa ii reprosez lui , e un tip de casa si mai ales e foartee bun in pat , ceea ce in opinia mea asta contyeaza enorm si nu in ultimu rand ma asculta mereu cand am sa imi spun un off , stie sa imi asculte durerile din suflet cand am nevoie , mereu este atent la micile detalii si tne cont de ceea ce imi doresc
De la: madalaine, la data 2009-02-07 11:16:39nu va dau dreptate,sunteti niste femei dezamagite de barbati si nu faceti altceva decat sa va vaicariti ce rau ati dus-o alaturi de un barbat taur.barbatul taur este un barbat deosebit cu multe calitati asa ca incetati odata...
cinezee
Postat pe 2 Martie 2009 14:45
De la: garbo000126, la data 2009-03-02 12:44:53Si fostul meu iubit e taur si de cand am hotarat sa ma despart de el,ma ameninta,ma terorizeaza si sincer mi-e foarte frica de el.el e tipul de persoana care se crede atotstiutor,cel mai bun,cel mai tare si restul persoanelor nu valoreaza nimic in ochii lui.are un lucru cu care poate sa imi faca mult rau si mi-a spus ca daca nu ma impac cu el....o sa regret toata viata.eu momentan nu stiu ce voi face dar un sfat pot sa dau:feriti-va de barbatii in zodia taur.


Draga mea, ai se pare o fobie care se trateaza. In vremuri de crize cum ai tu este indicat sa consulti cativa psihologi. Succes.
anarax
Postat pe 2 Martie 2009 15:11
de ce spui asta?.....sa stii ca taurii nu sant chiar asa ....au si ei defectele lor,ca fiecare de altfel,dar in rest sunt niste baieti extraordinari
mariana_alex_69
Postat pe 12 Martie 2009 16:40
sunt in totalitate de acord cu tine.
mariana_alex_69
Postat pe 12 Martie 2009 16:42
hai ma nu fi rea,nu ca n-am pute trai noi fara ei,dar au si ei farmecul lor cateodata....
mariana_alex_69
Postat pe 12 Martie 2009 16:46
Mai fetelor eu nu stiu ce sa mai cred am o relatie cu un taur si este exceptionala Nu spun ca avut momente cand a vrut sa se indeparteze de mine Si momente cand numai vrea sa ma lase niciodata de ce sunt asa de nehotaratzi si de ce au asa de multe defecte eu sunt cu el de 1 an si nu am gasit nici un defect in afara faptului ca sunt foarte orgoliosi si incapatanatzi

Postat pe 13 Martie 2009 12:23
buna fetele
am zis sa va povestesc si eu din experienta mea cu taurasii .
Se pare ca am mare atractie la ei, tatal meu este taur si trebuie sa zic ca este mincinos in draci, egoist dar om de casa, tot ce a facut a facut pentru familie si trebuie sa recunosc ca eu mereu am stiut cum sa-l manipulez
acum a doua experienta a mea cu un tauras trebuie sa recunosc a fost absolut infioratoare , cel mai ingrozitor om posibil , mincinos , egoist , rau , cand a obs ca incepusem sa tin la el nu imi raspundea la telefoane decat atunci cand dorea maiestatea sa , cand incepeam sa ma sictiresc de el incepea cu artileria grea ( ca ma iubeste bla bla ) de cand l-am cunoscut pana ne-am despartit m tinut-o numai in certuri , se datea la prietenele mele ,ce sa mai ,om scarbos ,
a treia experienta ( asa cum v-am spus am mare lipici la ei- probabil ca sunt scorpiuta si ne batem cap in cap ) inca este de actualitate . Dupa ultima relatie avuta cu acel tauras , la 5 luni am cunoscut un alt tauras .Bineinteles a durat ceva pana i-am cazut in mreje si am acceptat sa ies cu el dar pana la urma ma convins si nu imi pare rau ca a facut asta
Vreau sa va zic ca este total diferit de precedentul , adica are o voce calda si calma , este baiat de casa , face tot posibilul sa imi fie bine, ma rasfata si cel mai important MA IUBESTE . Desigur ca orice tauras care se respecta are si el momentele lui , adica se enerveaza ft repede dar am descoperit ca il pot calma ft repede ( dc il mangai putin intre corne ) , este ft gelos desi el nu ar recunoaste nici oparit cu ceara fierbinte , din cauza asta mai avem anumite discutii, el nu este 100% convins ca il iubesc . Ne certam o data la luna si atunci numai din prostii si in mare parte din cauza neincrederii pe care el o are . Avand relatii esuate la activ acum eu trebuie sa il conving ca ce a fost - a fost, nu trebuie sa amestece lucrurile, in rest problemele mai importante intotdeauna le discutam si le gasim o rezolvare .
Am vrut sa va impartasesc din experienta mea cu taurasii , am cunoscut cele 2 extreme ale acestei zodii , dar cum am spus cred ca depinde de felul omului de a fi...a si ca nu va spun ca primul tauras scarbosel avea studii superioare , director de firma...om citit la viata lui pe cand al meu baiat are doar liceul dar este painea lui dumnezeu .
dordeduca
Postat pe 31 Martie 2009 14:49
Excat. Sunt tauri intre tauri. Eu nu ma mai obosesc sa-l inteleg. Am ajuns la limita gradinitei cu el si nu vreaus a fiu eu cea care il educa. E timpul sa-si mai bata si alta capul si nervii cu el. Se supara ca un copil de la gradinita din orice si trebuie sa il conving de contrariu, el uita ca atunci cand e invers vrea s atreaca f repede peste ceea ce spune si sa dam repede uitarii. Eu una m-am saturat. E un caz pierdut iar eu nu sunt psihologul si nici mama lui. Ma bucur pentru tine si stiu ca nu toti taurii sunt la fel. Fiecare cu educatia lui si cu niziunile lui despre viata , familie etc.
Laura76
Postat pe 31 Martie 2009 16:44
ai mare dreptate ...aceleasi lucruri mi s-au intamplat si mie..
garbo000340
Postat pe 4 Aprilie 2009 20:09
am o relatie cu un tauras de mai bine 7 ani si de un an casatorita cu el. am facut 6 ani de facultate impreuna si in aceeasi banca si de 2 ani stam impreuna si tind sa cred ca este... barbatul perfect!!! da, admit ca are si defecte, ca toti oamenii si desi uneori imi vine sa il strang de gat, firea lui domina defectele. este egoist, da, dar egoist cu familia lui, totul se raporteaza la acestia; este zgarcit, dar atunci cand strange banutul il investeste in casa si in familie in mod util, el trebuie sa iasa mereu in fata, da pentru ca mie nu imi place asta, la noi in relatie se aplica vorba "in spatele unui barbat puternic se afla o femeie". da este copilaros, recunosc, dar sa trecem peste, unde gasesti un barbat de 25-30 de ani care sa nu fie, de ce sa fim ipocriti si sa nu recunoastem asta, ca la prima intalnire nu o sa vina niciodata un barbat cu galetusa si cu lopetica, o sa vina mai tarziu cand va sti ca relatia va avea un viitor si pana atunci inveti sa traiesti cu el. decat un mormoloc de varsator sau de peste (eu vb de barbatii din viata mea) mai bine un taur puternic.
annutza84
Postat pe 4 Mai 2009 10:35
Da , mai puternic in coarne. :) Orgoliul si incapatanarea duc in final tot acolo.
Laura76
Postat pe 4 Mai 2009 15:23
De ce ne plac barbatii ?



Barbatii ne plac pentru ceea ce suntem.

Barbatii ne plac pentru ca meritam.

Barbatii ne plac pentru ca nu pot trai fara noi.
strumfitoaia
Postat pe 4 Mai 2009 21:00
De la: laura31c, la data 2009-05-04 15:23:44Da , mai puternic in coarne. :) Orgoliul si incapatanarea duc in final tot acolo.

nu stiu, mie chiar imi place zodia asta, ma inteleg bine si asa "capatanos" cum ii zic eu.
se zice ca fiecarei persoane ii este aleasa o jumatate, iar in cazul meu este un taur. dupa cum am mai spus, calitatile (pe care le vad eu) domina defectele (pe care tot eu le vad..... in fiecare zi )
annutza84
Postat pe 5 Mai 2009 15:25
In orice situatie trebuie sa fii pozitiva in relatia cu un barbat, din orice zodie ar fi el. Daca o astfel de atitudine nu inmoaie un barbat, nu are ce cauta in viata ta. In rest ce se spune despre ei in zodiace sunt doar literatura de duzina.
anarax
Postat pe 5 Mai 2009 15:54
si yo am un prieten taur, da, e adevarat ca nu iubesc sa li se impuna ceva, trebuie sa fie motivati ca sa ofere, iar cand ofera ceva, credeti-ma e foarte generos, e o mare prostie sa-i oferi totul pe tava, trebuie sa ii starnesti interesul, altfel spus- tre sa joci roluri, sa fii tu insuti si sa-l iubesti neconditionat, greseala cea mai mare e sa pretinzi de la el acelasi lucru...si inca ceva, fiti mai independente fata de tauri, sunt extraordinari, yo sunt scorpion..si sincer imi place sa simt ca sunt dominata, ceea ce nici un barbat nu a reusit sa faca asta pana acum, poop pe toate si rabdare!
garbo000056
Postat pe 6 Mai 2009 10:14
:) intr-adevar , trebuie sa recunosc ca niciodata nu mi-a placut sa mi se dicteze ceva, mereu am fost stapana pe viata mea, pe deciziile mele , imi place sa fac ce vreau, dar am descoperit cu putin uimire ca imi place sa predau fraiele taurasului meu , imi place sa fac ( cateodata ) ce zice el spre surprinderea lui , ca de ma stie cam rea
dar ce sa zic, acum , ca nu pot sti ce o sa se intample in viitor , sunt foarte fericita cu el
dordeduca
Postat pe 6 Mai 2009 17:08
buna, si eu sunt un taur, k zodie citesc si ma minunez..... multe din ceea ce spuneti voi, nu se datoreaza perioadei in care este nascut, ci educatiei .... eu, nu pot comenta nimic, ptr k am invatat sa nu judec pe nimeni ... voi incerca sa sintetizez un pic ceea ce inseamna legea ecoului sau legea atractiei universale....Gandeste-te la existenta noastra intr-o vale intre munti. Tot ce strigam ne vine inapoi - Legea ecoului. Daca strigi "te iubesc", iti vine inapoi "te iubesc, te iubesc, te....". daca strigi "f...k you" oare ce iti vine inapoi ? Valea in care stam este Lumea, iar muntii sunt reprezentati de intregul Univers. Da, in acest Univers putem primi ecoul de la marginea Universului, dar si de la persoana din jur - care este si ea un "munte"... sau un taur, ce vreti voi... "Strigatele" sunt tot ce facem, gandim, simtim, traim.....

Noi le dam viata si ele - strigatele - ni se intorc....
dupa marii initiati spirituali ai lumii, ceea ce avem in jurul nostru, nu este nimic altceva decit oglinda interioara a subconstientului nostru ceea ce subconstientul nostru vrea sau suntem, aceea atragem deci.... m-ai ginditiva, k nu vorbim doar de o singura zodie, ci de educatie
mario_valentino
Postat pe 9 Mai 2009 15:59
buna, si eu sunt un taur, k zodie citesc si ma minunez..... multe din ceea ce spuneti voi, nu se datoreaza perioadei in care este nascut, ci educatiei .... eu, nu pot comenta nimic, ptr k am invatat sa nu judec pe nimeni ... voi incerca sa sintetizez un pic ceea ce inseamna legea ecoului sau legea atractiei universale....Gandeste-te la existenta noastra intr-o vale intre munti. Tot ce strigam ne vine inapoi - Legea ecoului. Daca strigi "te iubesc", iti vine inapoi "te iubesc, te iubesc, te....". daca strigi "f...k you" oare ce iti vine inapoi ? Valea in care stam este Lumea, iar muntii sunt reprezentati de intregul Univers. Da, in acest Univers putem primi ecoul de la marginea Universului, dar si de la persoana din jur - care este si ea un "munte"... sau un taur, ce vreti voi... "Strigatele" sunt tot ce facem, gandim, simtim, traim.....

Noi le dam viata si ele - strigatele - ni se intorc....
dupa marii initiati spirituali ai lumii, ceea ce avem in jurul nostru, nu este nimic altceva decit oglinda interioara a subconstientului nostru ceea ce subconstientul nostru vrea sau suntem, aceea atragem deci.... m-ai ginditiva, k nu vorbim doar de o singura zodie, ci de educatie
mario_valentino
Postat pe 9 Mai 2009 16:01
buna, si eu sunt un taur, k zodie citesc si ma minunez..... multe din ceea ce spuneti voi, nu se datoreaza perioadei in care este nascut, ci educatiei .... eu, nu pot comenta nimic, ptr k am invatat sa nu judec pe nimeni ... voi incerca sa sintetizez un pic ceea ce inseamna legea ecoului sau legea atractiei universale....Gandeste-te la existenta noastra intr-o vale intre munti. Tot ce strigam ne vine inapoi - Legea ecoului. Daca strigi "te iubesc", iti vine inapoi "te iubesc, te iubesc, te....". daca strigi "f...k you" oare ce iti vine inapoi ? Valea in care stam este Lumea, iar muntii sunt reprezentati de intregul Univers. Da, in acest Univers putem primi ecoul de la marginea Universului, dar si de la persoana din jur - care este si ea un "munte"... sau un taur, ce vreti voi... "Strigatele" sunt tot ce facem, gandim, simtim, traim.....

Noi le dam viata si ele - strigatele - ni se intorc....
dupa marii initiati spirituali ai lumii, ceea ce avem in jurul nostru, nu este nimic altceva decit oglinda interioara a subconstientului nostru ceea ce subconstientul nostru vrea sau suntem, aceea atragem deci.... m-ai ginditiva, k nu vorbim doar de o singura zodie, ci de educatie
mario_valentino
Postat pe 9 Mai 2009 16:05
buna, si eu sunt un taur, k zodie citesc si ma minunez..... multe din ceea ce spuneti voi, nu se datoreaza perioadei in care este nascut, ci educatiei .... eu, nu pot comenta nimic, ptr k am invatat sa nu judec pe nimeni ... voi incerca sa sintetizez un pic ceea ce inseamna legea ecoului sau legea atractiei universale....Gandeste-te la existenta noastra intr-o vale intre munti. Tot ce strigam ne vine inapoi - Legea ecoului. Daca strigi "te iubesc", iti vine inapoi "te iubesc, te iubesc, te....". daca strigi "f...k you" oare ce iti vine inapoi ? Valea in care stam este Lumea, iar muntii sunt reprezentati de intregul Univers. Da, in acest Univers putem primi ecoul de la marginea Universului, dar si de la persoana din jur - care este si ea un "munte"... sau un taur, ce vreti voi... "Strigatele" sunt tot ce facem, gandim, simtim, traim.....

Noi le dam viata si ele - strigatele - ni se intorc....
dupa marii initiati spirituali ai lumii, ceea ce avem in jurul nostru, nu este nimic altceva decit oglinda interioara a subconstientului nostru ceea ce subconstientul nostru vrea sau suntem, aceea atragem deci.... m-ai ginditiva, k nu vorbim doar de o singura zodie, ci de educatie
mario_valentino
Postat pe 9 Mai 2009 16:05
bai nene, asta-i ecou la tine, de postasi de 4 ori?

ai intrecut-o si pe irinuca !
gabitzza
Postat pe 9 Mai 2009 19:35
fugi si nu te uita in urma!
marabanat
Postat pe 9 Mai 2009 23:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
berbetul rac 81 De la: garbo216150 1 August 2011 11:12
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia RAC 32 De la: ameno 20 Septembrie 2010 17:05
Femeia gemeni si barbatul balana 34 De la: garbo304761 6 Aprilie 2013 02:36
nepasare 2 De la: Micass 12 Iulie 2009 10:00
esec 1 De la: boby22pim 19 Noiembrie 2011 02:54
Setari Cookie-uri