Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

De la: alimacri49, la data 2012-03-03 21:20:23Dor 72,ai perfecta dreptate; din toate mesajele pline de sfaturi si idei date amantei pt. a jigni sotia,am constatat ca esti cea mai cu "picioarele pe pamant";


alimacri49 sa inteleg ca eu i-am dat cele "mai bune sfaturi" pentru a jigni sotia?

haide, am prins ideea...mai mare atentie la redactare

angelico, io zic ca ai crapa de ciuda sa vezi ce bijuterie a primit sotia pe post de martisor
ai toate sansele sa il pierzi... si stii de ce ? incepi sa semeni tot mai mult cu o sotie geloasa...
si, se vede treaba, sotia incepe sa semene tot mai mult cu amanta "intelegatoare"
dor72_
Postat pe 4 Martie 2012 09:07
zambet, soare, moralisti mai iesiti la aer!
Katinka
Postat pe 4 Martie 2012 09:07
buna dimineata Dor! mi-a fost tare dor!
Katinka
Postat pe 4 Martie 2012 09:08
De la: ela_eli_ela, la data 2012-03-03 21:18:13
Angel, te inteleg mai bine ca restul de pe forum, ca de, sunt si eu implicata in fix aceeasi poveste... E clar ca suntem indragostite de cine nu merita...dar lasa-l daca poti...
Iti las adresa mea de mail daca doresti sa "facem schimb de experienta"



mai, da ce macho v-ati mai gasit voi...
auzi, " in fix aceeasi poveste"....
dor72_
Postat pe 4 Martie 2012 09:09
Katinka,

eu sunt la recapitulari...sa pot da feed-back

o zi frumoasa...cu soare-n geam si iz de primavara...asa e la mine

si mie mi-a cam dorde prieteni, doar ca nu ne putem sincroniza defel
dor72_
Postat pe 4 Martie 2012 09:11
lasa mesaje! eu zbor tot timpul. pot duce si mesaje!
Katinka
Postat pe 4 Martie 2012 09:14
Stau si ma intreb de ce oare majoritatea femeilor sinugure cauta relatii cu barbati insurati.Nu gasesc ele pe cei liberi,stau atat de bine ascunsi incat nu se vad???Apoi,daca tot se implica in astfel de legaturi,constiente fiind ca ele calca cu buna stiinta pe niste suflete nevinovate,atunci sa suporte si consecintele. Barbatul e barbat si de cand lumea si pamantul el nu s-a simtit implinit daca nu si-a insalat nevasta macar o data, bagand motiv in fata amantei pentru gestul sau diverseed inconveniente din familie. Desigur ca mai exista si exceptii in care amanta pana la urma reuseste sa "puna gheara" pe el si sa-l faca sa divorteze pentru ea,dar.....Dumnezeu nu doarme si-si va lua si ea portia de suferinta si deznadejde. Eu spun ca indiferent de motivele barbatului casatorit,nu va mai implicati ca aduceti multa durere atat in sufletul sotiei cat si in al vostru si o fericire cladita pe nefericirea alteia,nu aduce nimic bun.
alimacri49
Postat pe 4 Martie 2012 09:14
De la: quasaria, la data 2012-03-03 14:18:03730,
vina celor care "se schimba" dupa casatorie nu este , de fapt, DUPA ci INAINTE sa se vada cu boii in caruta. E o perioada in care are timp sa te cunoasca asa cum esti. Grasa sau slaba, cu ochii in telenovele sau nu, ingrijita sau neglijenta. Si atunci te accepta sau nu te accepta. Dar e foarte important sa il lasi sa te vada asa cum esti, de fapt. Nu varianta romantata.
Daca in perioada in care vinezi un sot incerci sa faci din rahat bici, bineinteles ca la un moment dat vei reveni la starea ta naturala.Iar aia va fi o imensa deceptie pentru el: ti-ai facut-o cu mina ta....



Foarte adevarat, ladies, nu incercati sa pareti altceva decat sunteti, at least nu veti avea de ce sa va invinuiti dupa ce Mister pleaca din nou la vanatoare :-)
ankh
Postat pe 4 Martie 2012 09:17
De la: angel2012, la data 2012-02-19 19:30:31[si inca ceva....o sa iau toate cadourile primite si o sa i le pun i brate lui nevasta-sa .....pote ea va avea mai multa nevoie de ele...

Am citit povestea ta , ma regasesc 100% iar singura cu care am putut vb a fost tot Q , aici , pe site.Crede ma ca si eu aveam aceste conversatii-kiar le mai am :D - cadouri, tooooot!Nu mi-au ajutat la nimic. si sti dc?nu k nu m a ranit sau k nu pot face rau, pot si inca cum si mi am luat si eu portia de suferinte...hehehh.Pt ca nu am suportat ideea de a i face rau lui,pt k io kiart l am iubit . Nu aberez!Kiar l am iubit; si akm maiil iubesc , dar nu asa k inainte...povestea e mai lunguta ...cred ca inca e pe site , insa ideea e ca el bagase divort si la a 2 a infasisare s au impacat ......pe scurt , atunci nu am putut sa i fac rau, aveam planuri diabolice in minte, k o sa ma duc la usa, ca o sa fac, ca o sa dreg...nimic nu am facut.Akm insa si de as vrea s o fac pt ca inca tinem legatura, nu crea ca la o adika sa ma pricopsesc cu el...l-am vazut cum e stand cu el in casa . nu l as suporta.Nevasta sa , DA, l -a iertat si asta pt ca e o femeie simpla, muncitoare de la tara , stalpul casei, genul kare e envatata de mika ''lasa mama, k tot acasa se intoarce''.....si akm cika sunt ok.....ma rog. aducandu mi aminte akm am mom cd ma oripilez si mom cd rad......dar Q are dreptate , el e javra ordinara si noi proastele.Sotia ?Nu trebuie compatimita pt k in loc sa stea ca vaca sa puta a mancare si sa se vaite ca e obosita (aici imi dau in cap 80 % din femeile de pe site) s afaca darq ceva sa si salveze casnicia!!!!
cocacola31
Postat pe 4 Martie 2012 09:23
cocacola, numai k...k..?
Katinka
Postat pe 4 Martie 2012 09:26
De la: quasaria, la data 2012-03-03 15:38:03m intreb cum poate fi acel sot "impecabil" cind isi petrece timpul liber cu amantele in loc sa fie cu copiii si sotia. Cit de "impecabil" poti sa il consideri cind vine cu parfumul altei femei si il mirosi de la o posta? Cit de "impecabil" e cind plateste sejururi, transport, hoteluri, cadouri amantei?
O relatie paralela cere si ea timp, atentie, bani. E o investitie de care iti privezi familia. Si atunci cum te-ar putea considera impecabil?
Doar pentru ca, in scurtul timp in care mai treci si pe la ei, te porti frumos? Asta poate fi premisa si dupa un divort, de exemplu. Iti vezi de viata ta si, cind ne mai intilnim, ne purtam frumos, ca daca n-avem nici o treaba unul cu altul si nici o constringere, de ce nu ne-am purta...



Valabil pentru femeile care isi pot permite luxul sa stea pe propriile picioare, QUASARIA, dar ...multe dintre noi am invatat sa ne jucam cu papusile si sa fim... papusi
ankh
Postat pe 4 Martie 2012 09:29
De la: angel2012, la data 2012-03-04 00:56:34pt Ela Eli Ela
sa-mi lasi adresa de mess daca vrei sa vb...


DA, ASA E!!sunt si cazuri cd o lasa detot..insa putine!!!
cocacola31
Postat pe 4 Martie 2012 09:32
cool, lol, bv
ankh
Postat pe 4 Martie 2012 09:37
Cum sa nu invinovatesti sotia cand nu ai experimentat niciodata......este usor de aruncat cu noroi,dar oare ce te-a impiedicat sa-ti gasesti un barbat,neansurat ,sa te casatoresti si sa vezi cum este?!Sigur este f simplu sa faci ochi dulci si sa-ti ridici coada in fata unuia insurat care nu face dacat sa refuleze in alta parte....si apoi sa arunci cu noroi ca femeia care l-a luat de barbat nu este in stare......El nu are vina!lui i se cuvine totul,ea pute.....el trebuie sa fie curat,calcat.....mizeria umana nu se vede........cocacola''draga''uita-te in oglina,studiaza-ti sufletul(dupa ce le-ai dat hormonilor in cap )!
garbo040329
Postat pe 4 Martie 2012 09:40
FUUUUGI! cat poti de repede, ia-ti copilul si FUUUUUUUGI!!!

ankh
Postat pe 4 Martie 2012 09:47
De la: alpha222222, la data 2012-03-04 07:51:16
De la: angel2012, la data 2012-02-19 10:57:04De ce isi inseala uni barbatii sotiile si invers...Logic ,ptca acolo nu mai exista iubire,atractie...Am obs ca unii barbati nu isi inseala sotiile doar pt sex,ci ca au nevoie si de altceva ceea ce acasa le lipseste:comunicare,afectiune...Dar si atunci cand gasesc ce le lipsete nu pot sa inteleg de ce nu renunta de a nu fi fericit..mai ales daca nu exista copii..

Barbatul are tendinta de a ramine cat mai mult tip posibil in asa zisa ,,zona de confort maxim''
.Pentru el, toata tevatura legata de explicatiile pe care ar trebui sa le dea, in cazul in care se hotaraste sa parasesca vechea corabie , este greu de surmontat.Nu veti crede ,poate,dar de foarte multe ori merg pe principiul de a ramane agatati de noua relatie numai atat timp cat este posibil fara ca apele sa fie tulburate.Daca ,insa, va trebui sa infrunte razboiul cu capitanul vechii corabii ar putea renunta...Aici ,un rol major il joaca si,, capitanul'' vechii corabii.Daca sotia este ingaduitoare si ,,inchide ochii'' asupra nebuniilor dragalasului sot ,acesta nu va avea nici-un motiv sa -si lase vreodata sotia...fata de care ,nu mai simte ,,fluturi in stomac'' dar care-i asigura sentimentul de stabilitate ,protectie..etc..etc..Ehhh. mai usor se taie cordonul ombilical in raport cu mama nebunatecului decat cordonul ombilical nou constituit cu sotia care s-a substituit automat rolului de mama..Trebuie stiut care este treaba in acel menaj..si apoi dat un verdict cat mai aproape de realitate.Numai bine si ganduri cat mai bune!



Foarte adevarat, 98% din barbati sunt niste copii mari toata viata lor. Nashpa, doamnelor salvatoare, care doriti sa va etalati instinctul matern in asemenea relatii, mai bine adoptati un copil, faceti un bine cuiva aflat in nevoie si... uitati de DOMNII COPII MARI care se invartesc prin jurul vostru :-)
ankh
Postat pe 4 Martie 2012 10:01
De la: Katinka, la data 2012-03-04 09:26:57cocacola, numai k...k..?





Sorry...influenta nefasta a internetului
cocacola31
Postat pe 4 Martie 2012 10:07
De la: garbo040329, la data 2012-03-04 09:40:31Cum sa nu invinovatesti sotia cand nu ai experimentat niciodata......este usor de aruncat cu noroi,dar oare ce te-a impiedicat sa-ti gasesti un barbat,neansurat ,sa te casatoresti si sa vezi cum este?!Sigur este f simplu sa faci ochi dulci si sa-ti ridici coada in fata unuia insurat care nu face dacat sa refuleze in alta parte....si apoi sa arunci cu noroi ca femeia care l-a luat de barbat nu este in stare......El nu are vina!lui i se cuvine totul,ea pute.....el trebuie sa fie curat,calcat.....mizeria umana nu se vede........cocacola''draga''uita-te in oglina,studiaza-ti sufletul(dupa ce le-ai dat hormonilor in cap )!


Eram sigura, faci parte din cele 80% -no ofence
cocacola31
Postat pe 4 Martie 2012 10:10
pupici accept.
Katinka
Postat pe 4 Martie 2012 10:10
Angelico, esti asa un animalutz primitiv...grow up...maturizeaza-te ca de aceea nu isi paraseste "iubitul" nevasta...nu are cu cine sa o inlocuiasca...vrei tu sa strici tot...sa il "demaschezi"? Mizeriei ii place compania...daca tu te simti mizerabil tii neaparat sa ii faci si pe altii sa se simta la fel??? wow..ori esti bolnavioara ori ai nevoie de un specialist ca sa iti desluseasca frustrarile ...asta in caz ca te-ar duce mintea sa asculti.Pfffffffff
garbo082779
Postat pe 4 Martie 2012 10:15
Mai fartatilor, alte teme nu puteti gasi si voi numai Povesti Nemuritoare !
r9xvh3
Postat pe 4 Martie 2012 10:36
lucrurile astea sunt vechi de cind lumea sunt o femeie casatorita de 27 de ani ma uit in stinga ...in dreapta am colege care se fac ca nu vad altele care afla si se impaca cu situatia altele care nu afla niciodata oricare e situatia barbatul iese invingator ...nu intotdeauna sunt altele care au mai multe gene barbatesti si lasa ele loc la interpretari dar tot nu inteleg de ce crezi ca daca are nevasta si se comporta asa cu tine s-ar comporta altfel dupa ce ii trece dragostea nu esti de parere sa bati la o poarta unde adresa nu are 2 persoane cu acelasi nume de familie ai fi mai fericita si cu constiinta impacata zic eu.....
garbo133521
Postat pe 4 Martie 2012 10:38
De la: angel2012, la data 2012-02-19 10:57:04De ce isi inseala uni barbatii sotiile si invers...Logic ,ptca acolo nu mai exista iubire,atractie...Am obs ca unii barbati nu isi inseala sotiile doar pt sex,ci ca au nevoie si de altceva ceea ce acasa le lipseste:comunicare,afectiune...Dar si atunci cand gasesc ce le lipsete nu pot sa inteleg de ce nu renunta de a nu fi fericit..mai ales daca nu exista copii..


Eu cred ca esti barbat..dupa cum ai expus tema...
garbo229279
Postat pe 4 Martie 2012 10:53
Presupuneri cocacolo......nu poti fi sigura pe ceva ce nu stii!!!!
Nu ai alata arma de aparare a desfraului tau!
garbo040329
Postat pe 4 Martie 2012 10:57
garbo133521
r9xvh3
Postat pe 4 Martie 2012 11:01
Sunt de acord, in viata primesti exact ceea ce oferi. Cred ca cel mai bine ar trebui sa puna pe ganduri o amanata, carui fel de barbat ii este amanta, daca nu cumva ala e un las care nu are curajul sa ia o hotarare si ii este bine si caldut langa doua femei, una care il .... si alta care il spala, calca si ii face de mancare prea obosita ca sa il mai ... si sa mai aiba timp si pentru ea. Si crede-ma ca vb din experienta, ca omul tot las o sa fie si ca atunci cand tu "amanta" vei fi sotia lui va face din tine aceeasi femeie care il calca, spala, si ii face toate mofturile , care se mai duce si la job si vrea sa ii faca mereu pe plac, muuuult prea obosita ca sa mai faca pe diva in dormitor si ca la fel se va simti neglizat si ii va fi lezat orgoliul si ca daca va mai avea timp si putere isi va mai incerca norocul si se va mai plange la inca o naiva care va spune " vai saracul" ce amarat este si care va cadea in aceeasi capcana
Am povestit din viata mea. Ce rol am avut eu in poveste? De sotie. Si a fost o amanta care acum e sotie si e mai rau decat am fost eu vreodata.
annavq
Postat pe 4 Martie 2012 11:15
Scuze pentru greselile de scriere.
Uneori noi femeile suntem cam naive, ffff naive si gata sa luam de pe strada orice oropsit
annavq
Postat pe 4 Martie 2012 11:17
de obicei un barbat insurat renunta foarte greu la nevasta sau... nu renunta deloc. In situatia data, cand cei 2 n-au copii, daca a trecut mai mult de 1 an de la inceputul relatiei si el balabaneste asa, este clar ca nu vrea sa se desparta pt amanta. E foarte greu de apreciat insa. Nu poti sa stii ce gandeste omul. Ideea e clara insa pt o femeie care isidoreste familie sicopii. E cel mai bine sa nu se incurce cu un barbat insurat. Pt ca la un moment dat oboseste si il vrea doar pt ea. Ceea ce nu se poate... mai deloc. Si eu sunt angrenata intr-o relatie d-asta, de cativa ani. Doar ca pe mine nu ma intereseaza casatoria. Imi convine relatia asa cum e. Nu ma doare capul. Iar pe nevasta-sa o compatimesc. Ba, cateodata il si cert cand nu se poarta frumos cu ea... Dar la noi e alta situatie. Asa ca, dpdv, cel mai bine este sa incerci sa te debarasezi de tip si de relatie si sa-ti gasesti pe cineva... singurel. Nu ca ar fi bine cu unul asa, dar gandeste-te ca asa cum ii face nevesti-sii acu, asa iti va face si tie peste cativa ani. Sau poate nu. Dar e bine s-o cam sfarsesti. Parerea mea.
mi400ki
Postat pe 4 Martie 2012 11:36
De la: garbo209730, la data 2012-03-03 14:06:02Nu ar trebui sa cautam sau sa aruncam vina doar pe amante.De ce oare pleaca barbatul in cautari de noi cuceriri?Ptr ca acasa nu mai are ceea ce a avut cand s-a casatorit.De ce?ptr ca femeile atunci cand se vad cu certificatul de casatorie in mana se simt sigure si stau pe o urche.nu se mai ingrijesc,se fac cat malul,nu isi mai fac datoria de femeie,stau la telenovele sau ce or face ,le scade interesul.Ei si in acest caz barbatii cauta ceea ce nu au acasa. Nu inteleg de ce aud mereu ca atunci cand femeile se casatoresc se simt.....etc tot ce ai scris tu .Sunt casatorita de 17 ani...de cand ma stiu mi-a placut sa fiu o femeie frumoasa.Nu inteleg de ce se generalizeaza atunci cand vb de femei casatorite ca se fac cat malul sau ca se uita la telenovele.Nu toate femeile casatorite ajung asa.Mi-ar placea sa aud ....unele femei casatorite. Sa fiti iubite!
jessu
Postat pe 4 Martie 2012 11:46

imi place cum gabdesti ...dar stii e o regula ...Barbatul sta cu tine ...pana pleaca cu alta!

christy_coco
Postat pe 4 Martie 2012 11:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul anal 189 De la: eu_geminy 13 Noiembrie 2010 00:31
Toata lumea mi-a predat lectii, de aceea nu am avut timp sa invat ! 53 De la: adi27 12 Ianuarie 2011 23:29
relatie de pierderea timpului.. 20 De la: garbo120005 30 Iulie 2010 15:18
UN SFAT VA ROG!!!! 49 De la: Garbo2705 16 Ianuarie 2017 14:21
Am nevoie de ajutorul vostru! 6 De la: fleurdelis 6 Iunie 2010 21:25
Setari Cookie-uri