2 Decembrie 2019 publicat în Shopping 2 share-uri

Îmbrăcămintea de casă trebuie să fie ușoară, comodă și versatilă în purtare. Pentru acele zile când vrei doar să te simți bine în casă am ales câteva hanorace.

Hanoracele de casă sunt perfecte pentru sezonul rece, când vremea de afară nu este așa prietenoasă și ai nevoie să te simți cozy și fără restricții în mișcare. Nouă ne plac nu doar pentru că te lasă să fii liberă și pentru că sunt lejere, dar și pentru că arată foarte bine, indiferent de stilul pentru care optezi. Și dacă tot sunt ceva reduceri pe Fashion Days, ne-am decis să alegem câteva hanorace de brand, pe care să le iei în considerare ca îmbrăcăminte de casă.

Hanorac în dungi

Esprit Bodywear vine cu o propunere de hanorac ușor elegant, unul care se impune prin dungile orizontale și combinația de alb-negru. Potrivit de purtat în casă, poate fi ales și pentru ținută de plimbare. Are mâneci lungi, două buzunare laterale, glugă și șnur. Închiderea se face cu fermoar, dispus în partea din față.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Îl poți comanda aici

Hanorac de casă cu detaliu panglică

Pe o nuanță intensă de violet prună am găsit un hanorac de la Next, unul lărguț și foarte comod la purtare. În partea de jos, în față, are un detaliu fin, o panglică ca de mătase ce permite terminație ajustabilă. Croiala este una lejera, iar mânecile sunt ușor căzute.

Îl poți comanda aici

Hanorac moale și pufos pentru casă

Tot de la Next am descoperit un hanorac de casă, din material teddy pufos, cu aspect texturat. Este plușat și pe un roz somon plăcut și delicat. Modelul uni place prin croiala fit, mânecile lungi și ample cu manșete, plus buzunarele tip kangaroo. Gluga este una ajustabilă cu șnur.

Îl poți comanda aici

 

Hanorac de casă din tricot

Un hanorac deosebit este cel găsit la United Colors of Benetton. Este confecționat din tricot și are model cu perforații pe un bleu deschis. Această îmbrăcăminte de casă place pentru că are croiala regular fit, iar gluga se poate regla după bunul plac.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Caria dentară – ce este și cum se tratează Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Îl poți comanda aici

Hanorac cu terminație panglică

Cu animal print, am mai găsit de la Next încă un hanorac aparte, unul care este decorat în combinații de bleumarin închis și gri. Croiala este una lejeră, grație aspectului oversize. Ca material are fibre sintetice, mâneci lungi și ușor căzute, o glugă supradimensionată.

Îl poți comanda aici

 

Hanorac sport cu fermoar

Empori Armani Underwear are în portofoliu un hanorac de casă cu șlițuri laterale. Este model feminin, sport, care se închide cu fermoar. Pe mâneci are imprimat un logo în mărime mare, două buzunare frontale și închiderea se face cu fermoar. Este din bumbac și fibre sintetice, dar călduros și practic pentru purtat la treburi casnice.

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By All kind of people /Shutterstock

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri