29 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 14 share-uri

Mănușile pot fi și altfel decât banale. Mărturie stau propunerile găsite pe Fashion Days, unde accesoriile de damă sunt la prețuri generoase în acest sezon.

Fashion Days organizează reduceri de final de sezon și ne ademenește cu ceva promoții la diverse articole din portofoliu. Dacă până acum ne-am orientat către îmbrăcăminte și încălțăminte, de data asta am optat pentru câteva accesorii faine care să ne completeze garderoba. Mănușile ni se par cumva neglijate, așa că am hotărât să schimbăm lucrurile și să îți recomandăm câteva perechi deosebite care ne-au atras atenția prin cât de diferite sunt. Găsești mai jos mănuși interesante și cool care să îți completeze ținuta iarna asta.

Mănuși tricotate pentru femei

Mănuși ca cele pe care le muncea bunica la gura sobei. În combinații de alb și albastru, acestea sunt tricotate și cu un singur deget, având și un logo metalic cu Barts. Aspectuoase au stil casual și sunt călduroase - ideale pentru zilele reci când trebuie să îți protejezi mâinile de gradele scăzute.

Le poți comanda aici

Mănuși cu ștrasuri

Elegante și finute, am dat peste o pereche de mănuși cu ștrasuri, unele făcute din amestec de lână și pe bej. Sunt cu aplicații sclipitoare, ceea ce le conferă un look fin și perfect de purtat cu un trenci sau un palton de toamnă-iarnă; modelul este uni.

Le poți comanda aici

Mănuși lungi fără degete

De la Oltre ne-a atras atenția o altfel de pereche de mănuși, unele lungi și fără degete. Din tricot și fibre sintetice, acestea sunt uni și într-o combinație versatilă de maro cu negru, ceea ce le face perfecte pentru orice ținută. Au inserții de lurex și striații decorative. 

Le poți comanda aici

Mănuși din piele pentru damă

Ceva mai prețioase, aceste mănuși de piele sunt potrivite pentru outfituri delicate și fine. Sunt disponibile în mai multe culori, dar noi am optat pentru unele pe roz prăfuit la exterior, iar pe interior au căptușeala din amestec de lână și cașmir. Sunt completate cu design modern și feminin cu o fundă. 

Le poți comanda aici

Mănuși roșii strălucitoare

Levi’s are niște mănuși pe roșu care au aspect strălucitor. Sunt simple, sunt din material tricot și foarte călduroase. Au inserții uluitoare care le fac deosebite și faptul că nu au alte artificii pentru a atrage atenția le fac aparte - uni, casual, sport.

Le poți comanda aici

Mănuși cu striații verzi

Mănușile cu model torsade Lannah de la Superdry au un aspect special grație garniturilor cu striații în relief. Acestea sunt model uni și confecționat din material tricot, adică sunt foarte călduroase și confortabile. Sunt pe verde închis, o nuanță specială de purtat cu orice look ai adopta.

Le poți comanda aici

Foto fr si main: By Victoria Chudinova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri