6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Nicușor Dan, primarul Capitalei, anunță șase proiecte dedicate tinerilor, care vor începe în luna mai. Printre acestea se numără competiții sportive, cursuri gratuite de înot și de tenis, dar și un târg educațional pentru liceeni.

Anunțul făcut de Nicușor Dan:

Începe LUNA TINERETULUI!

🟢 Lansăm în luna Mai 6 proiecte dedicate tinerilor bucureșteni.

⚽️Pentru iubitorii de sport, programul Academia Sportului vine în sprijinul tinerilor cu o serie de activități și competiții sportive. Începând din 2 Mai, Trofeul Bucureștiului va reuni peste 315 echipe formate din elevii unitățile de învățământ bucureștean ai claselor V – VIII și IX – XII ce vor transforma Parcul Tineretului în teren de joc și se vor confrunta pentru titlul acestei ediții la competiții de fotbal, volei, handbal, baschet 5×5 și 3×3, atât pentru fete cât și pentru băieți.

PROEDUS readuce în acest an ca parte integrată în programul Academia Sportului: Cursuri gratuite de înot, tenis de câmp și dans sportiv și Sesiuni de identificare a abilităților sportive, unde aproximativ 8000 de elevi deja înscriși se vor bucura în regim de gratuitate de dezvoltarea abilităților sportive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

🎭Pentru cei care iubesc arta și cultura, Festivalul Vocea Teatrului Licean Bucureștean vă va fascina cu cele mai bune performanțe ale tinerilor talentați din București. În perioada 3 – 17 Mai, 17 echipe de teatru din 17 licee din Municipiul București vor pune pe scenă cele mai bune reprezentații realizate în perioada septembrie 2022 – aprilie 2023.

Citiți continuarea pe www.educatieprivata.ro

Foto fr si main: VH-studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri