Pentru această primăvară, studioul de dans Arthur Murray București propune patru dansuri în ton cu personalitatea fiecăruia, care ajută la depășirea asteniei de sezon, oboselii și stărilor de anxietate specifice schimbărilor de sezon. 
 

Este știut faptul că fiecare dans are o personalitate aparte, așadar unele se pot mula perfect pe caracterul dansatorului și îl pot ajuta să se relaxeze și să aibă o stare pozitivă, într-un timp mai scurt.

Profesorii școlii de dans Arthur Murray București recomandă pentru această primăvară dansuri precum, tango, salsa, swing și vals ca remediu împotriva predispozițiilor astenice care apar la fiecare shimbare de sezon. Cele patru dansuri sunt un mix între cele energice și cele lente, calme.

Este foarte important ca participanții să își regăsească o parte din propria personalitate în dansul preferat, pentru că acesta să acționeze ca un panaceu asupra stărilor de oboseală.

Pe lângă eliminarea stărilor astenice, dansurile energice, ritmate și rapide sunt cele mai potrivite pentru a pierde în greutate într-un timp mai scurt. Dar și dansurile mai lente ajută la tonifiere și pierdere în greutate, deoarece ritmurile lente trebuie susținute cu mișcări grațioase, care pun toate grupele de mușchi în funcțiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Efectele dansului asupra posturii sunt aproape imediate, iar adoptarea unei poziții a corpului corecte, atitudinea și starea de bine se îmbunătățesc.

Tango, salsa, swing și vals, patru dansuri cu personalități diferite

Instructorii Arthur Murray București recomadă lecții de tango pentru cei cu o personalitate puternică, dar în același timp romantică. Tangoul este îmbinarea dintre o atitudine pătimașă, trăiri intense și o nuanță de romantism și candoare. Ritmurile tangoului transmit emoții puternice și creează o atmosferă intensă, plină de energie.

Pentru persoanele cu o fire în general energică, plină de vitalitate și umor ritmurile de salsa sunt cele mai potrivite pentru a se regăsi în caracterul dansului. Muzica și ritmurile vivace conduc la mișcări energice, înșiruiri de piruete și pași într-un tempo rapid.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Swing-ul este cel mai potrivit dans pentru persoanele care sunt caracterizate de o fire jucăușă, copilăroasă. Acest stil de dans păstrează ritmurile energice, muzica unde răsună acorduri de chitară electrică și tempo-ul alert susținut de instrumentele de percuție. Swing-ul este un dans îndrăzneț, expansiv, care garantează un spectacol extraordinar și o atmosferă incendiară.

Valsul se mulează cel mai bine pe caracterul liniștit, delicat și calm. Mișcările fluide, ritmurile lente și diafane, transformă valsul lent într-un dans plin de grație, dansul care simbolizează dragostea si apropierea dintre parteneri. Pașii de vals dau senzația de plutire pe ringul de dans.

Te așteptăm la dans la Arthur Murray, pe str. Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herastrau), primul studio premium de dans deschis în franciză în București.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Lecția introductivă este gratuită. Sună la 0722 876 876 pentru programare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri