1 Mai 2023 publicat în Tratamente naturiste 23 share-uri

Stresul, poluarea, vopsitul, anii, nutriția inadecvată și multe alte cauze lasă semne asupra frumuseții părului nostru. Vă propunem 5 măști de păr  naturiste, cu efecte regeneratoare, restructurante și vitalizante pentru par.

Masca Tratament Contra Căderii Părului cu Cafeină Recapil Forte 300ml GEROCOSSEN

Produsul poate fi comandat de aici.

Masca tratament regenerare par cu placentă Recapil Forte a fost special creată pentru părul fragil, cu tendința de cădere. Formula să îmbogățită cu un complex de substanțe active naturale: placentă vegetală din grâu, extract de ghimbir și provitamină B5 regenerează rădăcina părului, o fortifică și conferă firului de par vigoare și luciu.

Părul devine mai sănătos, mai mătăsos, iar căderea părului este redusă.

Recomandat pentru par fragil cu tendințe de cădere.

Masca reparatoare păr uscat, cupacu și bambus, bio, 200ml

Masca de păr poate fi comandată de aici.

Descriere

• Masca hrănește și repară părul uscat și vârfurile despicate fără să încarce părul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

• Textura sa bogată și catifelată, îmbogățită cu extract de bambus și unt exotic de cupuacu, protejează și acoperă fibra capilară cu un strat catifelat, lăsându-l ușor de pieptănat.

• Datorită acțiunii reparatoare, previne despicarea varfurilor.

• Protejat de agresiunile externe, părul devine moale și mătăsos, mai ușor de coafat.

Proprietăți

• Cu extract de bambus, bogat în fier, vitamina B și calciu, hrănește, protejează, catifeleaza și restructurează firul de par.

• Conține unt organic de cupuacu, ultra-hrănitor și non-gras, repară, catifeleaza, netezește și protejează.

• Facilitează coafarea părului.

• Cu extract organic de portocale, bogat în săruri minerale și calciu, are rol antioxidant, revitalizant și stimulator

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

• Aquarich, marca înregistrată Cattier (extract de ovăz negru și lecitină), formează o peliculă protectoare, îmbunătățește structura părului, previne vârfurile despicate, oferă strălucire, previne încurcarea.

Keratin+ Masca Restructurantă Tratament Intensiv 450ml GEROCOSSEN

Masca de păr poate fi comandată de aici.

Formula să îmbogățită cu keratină și ulei de jojoba restructurează și repară părul subțiat, slăbit și degradat, cu vârfuri despicate. Keratina, ingredientul activ de bază al măștii, formează la suprafața firului de păr un strat protector ce ajută la creșterea densitățîi și grosimii firelor de par. În asociere cu uleiul de jojoba hidratează, revitalizează și redă strălucire părului deteriorat, fragil, vopsit, uscat.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Masca pentru păr FEED REPAIR & DRY RESCUE Madara, 180 ml, natural

Masca de păr poate fi comandată de aici.

Proprietăți

• B5, cunoscută drept acid pantotenic, repară firele de păr fragilizate, crește elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului.

• B7 sau biotina, activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor, ajută la sinteza proteinei cheratină și transportă oxigen către celulele de la nivelul scalpului și foliculi, menținându-le sănătatea.

• În timp ce vitaminele din chanterelle se ocupă de sănătatea scalpului, moleculele de betaglucan sunt complementare nevoilor fibrei capilare.

• 12 aminoacizi, 5 acizi nucleici și peste 32 de molecule bioactive, precum și antioxidanți puternici protejează părul.

• Conex puterilor ciupercii chanterelle, următoarele ingrediente amplifică beneficiile linei de îngrijire a părului:

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

• CAFEINĂ – acțiune împotriva căderii părului, accelerarea creșterii, plus de lungime, sănătate pentru scalp și foliculi.

• ZINC – gestionare a sebumului, efect anticadere.

• MICRO-CHERATINA – reparare în profunzime, vitalitate, acțiune antirupere.

• FOSFOLIPIDE – strălucire, reparare intensivă.

• CĂRBUNE – capacitate ridicată de curățare și purificare.

• PROBIOTICE – ameliorare a inflamației pielii.

• Produsele cosmetice MADARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanți sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice.

• Certificat Ecocert.

• Prin MADARA alegeți produse cosmetice care au grijă atât de frumusețea, cât și de sănătatea voastră!

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Masca de Păr Netezire Intensă cu Proteine din Mătase pentru Păr Aspru și Rebel 200ml ZIAJA

Masca de păr poate fi comandată de aici.

Formulă cu PH echilibrat netezește, hidratează și tonifică părul, îi conferă strălucire de la rădăcina până la vârfuri datorită proteinelor din mătase conținute și a provitaminei B5.

Mod de utilizare: Aplicați pe părul umed prin masaj și lăsăți să acționeze 3-5 minute, apoi clătit. Dacă vârfurile sunt despicate aplicați produsul pe vârfuri, masați și NU clătiți.

Ingrediente INCI: Aqua (Water)m, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Panthenol, Polyquaternium-10, Hydrolized Silk, Helianthus annus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Citric Acid.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Nu conține parabeni

Testat dermatologic

Sursa foto articol: Prostock-studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri