4 Mai 2023 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit. Nu am mai căutat vinovați și nici scuze pentru acțiunile, faptele sau vorbele mele. Felul în care aleg să trăiesc această viață este doar responsabilitatea mea!

Atunci când mi-am dat seama că tot ceea ce este în jurul meu capătă valoarea pe care eu i-o ofer, m-am liniștit. Energia pe care eu o atribui unuei anumite acțiuni, situații sau persoane mă poate face să înfloresc sau, dimpotrivă, mă seacă de toată energia din corp. Fiecare lucru care se întâmplă în viața mea este doar o încercare de a mă face să fiu cu un pas mai conștientă decât cea care am fost ieri.

Nimic și nimeni nu vine să mă dărâme, dacă eu nu permit acest lucru. Nimeni nu mă poate răni, dacă eu nu las ca acțiunile persoanei din fața mea să pătrundă în sufletul meu. Nimeni altcineva nu mă poate face să simt mai mult sau mai puțin sau să mă influențeze în direcția în care ar trebui să îmi îndrept iubirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Am liberul arbitru să fac propriile alegeri, să iubesc pe cine vreau, să mă bucur așa cum știu de viață și să îmi asum greșelile. Pentru că acestea nu sunt decât porțite care mă duc mai aproape de sufletul meu. Iar această călătorie numită viață nu este decât un drum către propriul suflet și adevărata lui esență.

Știu că nu am de ce să îmi fac griji, pentru că sufletul meu știe foarte bine ce să aleagă. Totul depinde de mine, astfel că nu există motive pentru care să mă tem de ceva sau cineva. Viața este a mea și mă bucur că este așa! Și îmi promit că o voi trăi frumos!

Sursă foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock // Oksana Kalmykova, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri