26 Aprilie 2024 publicat în Entertainment 16 share-uri

Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua în care, în mod tradițional, persoanele cu nume de flori își aniversează onomastica. Fie că alegi să le transmiți prin SMS, verbal, la telefon, prin mesaje, e-mail sau prin diferite aplicații, important e să alegi urarea potrivită pentru persoana dragă. 

 

DESCHIDE PREZENTAREA

Mesaje de Florii - urări și felicitări pentru cei dragi

  • „La mulți ani de Florii! Sărbătoarea asta să-ți aducă inimă plină de bucurie și suflet împăcat. Cu dragoste și gânduri bune!"
  • „Florile înflorească în grădina vieții tale, iar drumul să-ți fie mereu presărat cu petale de noroc și fericire. La mulți ani de Florii!"
  • „În ziua Floriilor, să ai parte de lumina și căldura soarelui, de prospețimea și frumusețea florilor și de bucuria unei inimi senine. La mulți ani cu dragoste!"
  • „Fie ca în această zi specială să primești tot ceea ce îți dorești și să simți căldura dragostei celor din jurul tău. La mulți ani de Florii!"
  • „La mulți ani de Florii! Sărbătoarea asta să-ți aducă zâmbete, împliniri și momente magice alături de cei dragi. Cu dragoste și urări de bine!"
  • „Florile înflorească în sufletul tău în această zi de sărbătoare și să-ți aducă tot ce-ți dorești! La mulți ani de Florii!"
  • „În ziua de Florii, îți doresc să primești toată dragostea, bucuria și armonia din lume. Sărbătoare fericită alături de cei dragi!"
  • „Sărbătoare fericită de Florii! Fie ca acest început de primăvară să-ți aducă doar momente pline de bucurie și realizări. Cu dragoste și gânduri bune!"
  • „La mulți ani de Florii! Să ai parte de o zi minunată, plină de soare, flori și momente frumoase alături de cei dragi. Sărbătoare fericită!"
  • „În această zi de sărbătoare, îți urez ca viața ta să fie la fel de frumoasă și plină de culoare precum florile de primăvară. La mulți ani de Florii!"
  • „Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.”
  • „Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”
  • „Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.”
  • „Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.”

Mesaje de Florii

  • „Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.”
  • „Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape”
  • „Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă…”
  • „Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!”
  • „Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!”
  • „Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!”
  • „Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!”
  • „Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!”
  • „De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.”
  • „Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!”
  • „Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.”
  • „Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!”
  • „Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”
  • „Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”
  • „De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!”

Mesaje de Florii: SMS-uri și urări pentru sărbătoriți

  1. „La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!”
  2. „De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!”
  3. „Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!”
  4. „Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!”
  5. „Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”
  6. „Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!”
  7. „Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”
  8. „Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!”
  9. „La multi ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropeşti din cap până-n picioare cu iubire şi să fii sanatos!”
  10. „La mulți, tată! Lasă soarele să strălucească puternic și să-ți întărească credința în vise!”
  11. „Îți doresc ca buzunarele să se rupă de la atâția bani, capul să se învârte de atâta fericire și iubire, masa abia să reziste de la atâtea bunătăți, ca posibilitățile tale să depășească mereu nevoile tale. La mulți ani!”
  12. „Drumul vieții sale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, cu trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani!”

Mesaje și urări de Florii în versuri

„De zâmbet îți doresc să-ți fie fața plină,

În drumul tău să ai mereu lumină

În inimă să porți sămînță de iubire

Mulți Ani și multă multă fericire!”

„Dacă există-n lume fericire

Eu ți-o doresc azi însutit

La fel cum îți doresc multă iubire

Noroc și un trai împlinit.”

„Pe drumul vieții mai deschizi astăzi o poartă

Sper dincolo de ea un an mai însorit te-așteaptă

Un an bogat în pace, dragoste și sănătate

Mulți Ani și nu uita: Să fii primul(prima) în toate!”

Foto: Shutterstock.com


Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și am o experiență în presă de peste 6 ani. Am lucrat în publicații precum Ciao.ro, Fanatik.ro și Playtech.ro, la care se adaugă și un internship la DigiFM....

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri