1 Mai 2023 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Lume, te rog, păstrează copilăria frumoasă a tuturor copiilor! Nu pune presiune pe umerii lor mici și lasă-i să se bucure de oameni buni, de jocuri, de natură, de iubire!

Cât e mic, mama are grijă ca puiului ei să nu îi lipească nimic. Îl protejează și îi oferă tot ceea ce este mai bun, iar în brațele mamei sale, copilul găsește izvorul de iubire de care are nevoie pentru a păși cu încredere în viață.

Cu cât puiul crește, cu atât el începe să descopere lumea în care trăim. O dată cu ea, copilul începe să resimtă diferențele din brațele protectoare ale mamei și societatea în care trăim. Iar o dată ce se simțea iubit și acceptat necondiționat, puiul de om vede că nu peste tot simte lucrurile pe care le simțea acasă. Iar, inevitabil, inima micuțului care a crescut în tine simte pentru prima dată ce înseamnă suferința.

În timp ce micuții noștri învață să fie puternici, eu mă rog ca lumea în care trăim să îi mai lase să fie copii măcar un pic!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Lume, te rog, nu arunca cu răutățile tale în inimile lor mici și fragile! Au nevoie de iubire pentru a crește, nu de comparații, rușine sau umilință!

Lume, nu le grăbi procesul! Știu că vrei să îi vezi deja mari, însă fiecare etapă are bucuria ei. Lasă-i să se joace, să copilărească, să învețe prin joc, să pună întrebări fără a simți jenă, să strige de fericire și să alerge în siguranță, fără a fi puși să stea într-un colț.

Lume, te rog, nu le pune în cârcă visele tale neîmplinite. Lasă-i să viseze, să își imagineze, să facă din imposibil posibil, în felul lor! Bucură-te pentru reușitele lor, dar și pentru eșecuri! Lasă-i să învețe din fiecare pas pe care îl fac și, cel mai important, nu le tăia aripile! Oferă-le încredere în forțele lor și vor zbura mai sus decât crezi!

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Lume, te rog, nu îi învăța să fie răi unii cu alții! Spui că așa vor deveni puternici și vor învăța să facă față șicanelor. Inima de mamă suferă atunci când copilul este tachinat de alți copii, iar nimeni nu intervine! Dacă vrei ca societatea în care trăim să fie una sănătoasă, respectă-i pe toți și învață că fiecare copil trebuie iubit și acceptat exact așa cum este!

Sursă foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock // Kate Khaldeeva, Shutterstock


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri