3 Decembrie 2019 publicat în Shopping 1 share-uri

De moș Nicolae, copiii cuminți primesc cadouri, iar ei răspund cu entuziasm și râsete pentru fiecare lucru despachetat în grabă. Iată câteva sugestii pe care să le iei în considerare.

Începe goana după cadouri. Mult a fost, puțin a mai rămas, dacă ne gândim că în doar câteva zile vine moș Nicolae, iar peste doar două săptămâni moș Crăciun. Dar să începem cu începutul. Cel mai probabil că ai făcut deja lista cu cele necesare pentru a bifa cerințele micuțului tău preferat. Dar sigur se găsește mereu ceva suplimentar, doar pentru că merită. Pentru a-ți servi câteva idei, noi ne-am gândit ca niște jucării interactive ar fi perfecte. Pe lângă faptul că îi va bucura pe cei mici, le va fi și de folos în a învăța diverse lucruri importante care îi vor ajuta.

Tom și prietenii vorbitori

Un joc extrem de simpatic, potrivit de oferit drept cadou de moș Nicolae atât băieților, cât și fetițelor. Tom este o pisicuță de pluș care, dacă i se apasă pe mâna stângă, începe și vorbește. Poate deveni un prieten de nădejde pentru cei mici, urmând ca aceasta să repete pe o voce haioasă ce aude. Conține sunete din aplicație și se potrivește celor care au peste trei ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Îl poți comanda aici

Tabletă interactivă pentru copiii

Tot de moș Nicolae ne-am gândit că un dar tare simpatic ar fi o tabletă cu activități, care să nu îi mai lase pe cei mici să se plictisească. Dispune de trei moduri de joacă diferite (cuvinte în limba engleză, litere, sunete cu cuvinte și butoane pentru forme geometrice prin cântece). Aceasta nu doar că va invita la distracție, dar va și ajuta prichindelul să învețe diverse lucruri. Este ușor de folosit, intuitivă și nu există riscul de vătămare.

O poți comanda aici

Jucarie interactivă smartphone 

Copiii nu trebuie să stea tot timpul cu ochii în telefon. Există un smartphone creat special pentru ei, unul care să îi motiveze să deprindă diverse lucruri inteligente și utile. “Râde și învață” îi ajută pe cei de peste șase luni să se distreze cu patru aplicații interactive, opt emoticoane diferite, cu lumini colorate și sunete realiste ale telefoanelor. Se folosește pentru învățare (cântece și fraze pentru sentimente, conversații, zilele săptămânii, felicitări, socializare), comunicare, jocul rolurilor (le solicită imaginația). Are și șase melodii în lista de redare. Plus multe altele.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

O poți comanda aici

Joc interactiv Girafa Twisty

Moș Nicolae poate înseamnă și un joc interactiv cu o girafă. Este un joc electronic cu sunete, care presupune muncă de echipă. Practic, micuții se folosesc de gâtul girafei de joacă pentru a ajunge în vârf, iar primul care reușește va câștiga. Pachetul include o foaie cu instrucțiuni și autocolant, girafă, zar, diverși “inamici” care îngreunează treaba. Pentru a fi și mai provocator totul sunt și ceva sunete în toată distracția asta.

Îl poți vedea aici

Lamă dansatoare Boppi

Recunoaștem că acest cadou poate fi unul nu tocmai inspirat, mai ales când muzica va răsuna constant în casă. Dar ce mai contează când copiii sunt fericiți? Lama dansatoare se activează printr-o simplă atingere și începe să mimeze mișcări de dans, astfel că îi va provoca pe toți cei de față să țină ritmul cu ea. Jucăria de pluș dispune de trei melodii și se pot selecta după bunul plac. Mai este nevoie doar de chef de distracție.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

O poți comanda aici

Pistă de joacă Mighty Beanz

Pentru băieți, o pistă cu cursă de mașini poate fi super cool. Se potrivește celor cu vârsta între 5-12 ani, celor care sunt mereu pregătiți de o întrecere. Setul conține o pistă Flip Track (se îndoaie), o figurină Mighty Beans, o broșură de jocuri care include trucuri variate. Poate fi o scuză de a se petrece timp împreună.

O poți comanda aici

Simulator 3D iDrive Virtual

Pentru că trăim în era tehnologiei, un simulator 3D pentru copii poate fi un cadou inspirat de oferit pe 6 decembrie. Mai ales dacă el sau ea sunt pasionați de gadgeturi și tehnologie. Produsul introduce jucătorul într-o lume virtuală unde se remarcă vibrații și totul pare captivant grație conceptului senzorial Include un Blaster și un vizor, plus un ghid de utilizare.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Kostikova Natalia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri