Uleiul de cocos extravirgin este cunoscut pentru proprietatile sale extrem de nutritive, dar si pentru versatilitatea si multitudinea de beneficii pe care le are. Acest produs este un „must-have” in casa oricui, uleiul de cocos fiind foarte apreciat atat pentru consum intern, cat si pentru uz cosmetic.

Uleiul de cocos din gama Niavis este un ulei ecologic extravirgin, provenienta acestuia fiind din Sri Lanka, locul unde nucile de cocos fac parte atat din dieta zilnica, cat si din istoria si cultura locala. Pentru a-si pastra propietatile nutrtitive pentru un timp cat mai indelungat, uleiul de cocos este ambalat intr-un recipient de sticla.

Beneficiile uleiului de cocos sunt numeroase, acesta avand propietati atat ca supliment alimentar pentru cresterea imunitatii, cat si pentru ingrijirea tenului, a pielii si a parului. Dar, sa nu uitam ca uleiul de cocos este un ingredient excelent pentru gatit, care poate inlocui fara nicio problema uleiul de masline sau floarea soarelui.

Pe langa uleiul de cocos care intruneste o multitudine de caracteristici benefice si cosmeticele pe baza de cocos sunt un alt „must-have”, care nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Iata 7 cosmetice pe baza de cocos, care fac minuni:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

1.Sampon antimatreata cu ulei de cocos:

Samponul antimatreata cu ulei de cocos previne si elimina matreata datorita formulei pe baza de uleiuri vegetale care ajuta parul sa se mentina matasos, stralucitor si sanatos.

Puteti achizitiona acest sampon din magazinul online Vegis.ro.

2. Emulsie spray pentru plaja cu ulei de cocos:

Emulsia de plaja pe baza de ulei de cocos are proprietati antioxidante, emoliente si hidratante si asigura protectia pielii impotriva razelor UV, care in aceasta vara cam dau batai de cap pielii. In plus vitamina E si uleiul de masline imbogateste beneficiile emulsiei si asigura o protectie de SPF 50.

Puteti achizitiona emulsia din magazinul online Vegis.ro

3. Crema de cocos ecologica:

Pentru acest tip de crema, nucile de cocos sunt atent selectionate si procesate conform unor reguli stricte pentru a pastra nivelul superior al calitatile nutritive. In timpul procesarii nu sunt folosite substante daunatoare, iar balanta naturala ramane intacta.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Crema poate fi achizitionata din magazinul online Vegis.ro

4. Ulei de corp din cocos si avocado:

Uleiul de corp cu ulei de cocos si avocada cu o nota de arome citrice energizeaza si vitalizeaza atat pielea cat si starea de spirit, pentru o dimineata fresh.

Acest tip de ulei hraneste intens pielea, sustine si intensifica elasticitatea naturala a pielii. Imediat dupa aplicare, uleiul de corp pe baza de cocos si avocado inlatura senzatia de piele uscata si fragila, ofera stralucire delicata si un aspect sanatos.

Puteti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro.

5. Sampon pentru stralucire cu portocale bio si cocos:

Daca ai un par lipsit de vitalitate si cauti un remediu natural pentru a avea un par plin de stralucire, acest tip de sampon este raspunsul nevoilor tale. Ingredientele super nutritive precum, aloe vera, portocalele si cocosul curata scalpul in profunzime, lasan un par stralucitor si cu volum.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Puteti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro.

6. Ulei Spray pentru plaja cu ulei de cocos:

Uleiul de cocos bio, impreuna cu vitamina E si uleiul de masline rezulta un ulei ideal pentru plaja, atunci cand iti doresti un bronz uniform si ciocolatiu. Dar, nu uita de crema cu factor de protectie ridicat!

Puteti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro.

7. Gel de dus cu cocos pentru piele normala:

Acest tip de gel de dus 100% natural are ca ingrediente nectar organic de cocos si dyglicerina care ajuta la o curatare a pielii non-agresiva, hidratarea acesteia si in plus parfumarea pielii cu arome de cocos.

Puteti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro.

Foto homepage: Shuuterstock/ MaraZe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri