O carte necesara tuturor celor preocupati de propria sanatate.

Cartea "8 cure pentru detoxifierea si revitalizarea organismului" este disponibila pe site-ul elefant.ro

Daca va simtiti obositi si stresati, aceasta s-ar putea sa fie consecinta nu doar a problemelor zilnice si a orelor suplimentare petrecute la serviciu, ci si a unei alimentatii necorespunzatoare. In acest caz, organismul dumneavoastra are nevoie de detoxifiere si revitalizare.

Curele prezentate in carte va ajuta sa restabiliti echilibrul organismului si sa pierdeti kilogramele in plus, dar si sa va schimbati alimentatia, eliminand mancarurile nocive. Pe langa curele de detoxifiere si revitalizare care pot fi urmate atat ca monodiete, cat si in paralel cu alimentatia obisnuita, cei interesati gasesc o descriere detaliata a curelor Breuss si Gerson-Kelley impotriva cancerului.

Din cuprins:

Cura de struguri
Cura de lamai
Postul
Cura Breuss
Cura de mesteacan
Cura de mere
Cura de capsuni
Cura de cirese

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Alte cure: cura de prune, cura de grepfrut, cura Gerson-Kelley impotriva cancerului, cura de papadie, cura de afine.

Autori: Nathalie Delecroix, Jean-Marie Delecroix; Carte aparuta la editura Polirom


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri