Să scapi de celulită este o dorință pe care, cu siguranță, o ai și tu, dar și toate doamnele și domnișoarele care se confruntă cu această problemă estetică. De diferite grade, celulita nu alege, poți avea celulită și dacă ești în parametri normali din punctul de vedere al greutății, sau dacă te lupți cu un surplus ponderal. Și într-un caz, dar și în celălalt, mișcarea, alimentația, stilul de viață în general, sunt determinante.
 

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Specialistul în masaj cu bambus, Dan Bujor, a explicat în emisiunea „Între Prieteni”, de la Metropola TV, că celulita poate fi atacată și combătută, indiferent de gradul ei și că, din experiență, spune că a văzut rezultate incredibile la clientele sale, chiar și după două luni de terapie. Sigur, situațiile sunt punctuale, iar rezultatele depind, așa cum spuneam și mai devreme, de stilul de viață per total al doamnelor și domnișoarelor.

„Acum mulți ani de zile, 10 ani în urmă, chiar îmi propuneam sa se poată vedea rezultatul masajului în cel mai scurt timp, în două luni de zile, într-o lună și jumătate, am reușit și în 5 ședințe, deci până la urmă dacă ar veni de două sau trei ori, ar vedea rezultatele. Știi cum e și cu celulita, că e și ea la suprafață, medie sau severă. Dacă e foarte severă, poate reușim, dar trebuie luate măsuri din timp. Nu putem face nimic peste noapte. Atunci când este o celulită mai ușoară, mai ușor vizibilă, atunci lucrurile stau altfel în ceea ce privește rezultatul. Și apropos de celulită, că tot vorbim despre gradele ei, cea mai puțin vizibilă, să zicem așa, e și cea mai ușor de scapat de ea?
Este ușor de scăpat, asta depinde și de situația hormonală, și de ce mâncăm, de ce bem, și dacă facem și mișcare. Mișcare nu trebuie să faci doar la sală, ca sa găsești un motiv că nu poți ajunge acolo. Poți să o faci și acasă, sunt atâtea programe.”, explică terapeutul în masaj cu bambus, Dan Bujor.

„Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare coporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine. Terapia este nedureroasă, fiind chiar relaxantă și plăcută”, declară specialistul.

Beneficiile masajului cu bambus:

1. Tonifiere musculară;
2. Fermitatea pielii;
3. Refacerea musculară mai rapidă după efort;
4. Combaterea celulitei;
5. Intensificarea metabolismului celular și muscular;


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri