Fie iarnă, fie vară, sunt acele zile aglomerate, stresante, în care îți doreșți să te simți fresh și relaxată chiar dacă ai avut mult de alergat, ai mers la sală sau ai avut de susținut o prezentare ce ți-a dat multe emoții. Îți propunem produse naturiste care te ajută să treci mai ușor peste zilele dificile și  care au grijă de corpul și sănătatea ta.

Set cadou ritual Hammam – Isha

Setul poate fi cumpărat de aici.

Isha este o gamă de îngrijire a corpului naturală, premium, cu ambalaje și produse de o calitate deosebită.

Cutia ritual cadou Hammam conține tot ce ai nevoie pentru a retrăi emoția unei călătorii senzoriale:

  • Săpun negru 200ml
  • mănușă Kessa
  • Ulei de argan organic pur 50ml

Săpunul negru este originar din Africa de Nord, obținut exclusiv din ulei de măsline prețios cu adaos de esență de eucalipt, pentru o senzație plăcută de prospețime pe piele.

Are o consistență tipică de pastă, se folosește pentru curățarea corpului, fetei și mâinilor, produce o spumă ușoară, foarte emolientă și delicată, chiar și pe pielea sensibilă.

Mănușa de exfoliere , din araba „Kessa”. a cărui semnificație este „sac”, datorită formei sale deosebite, este un aliat indispensabil pentru curățarea și exfolierea temeinică a pielii, datorită prelucrării deosebite a suprafeței sale de viscoză.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Uleiul de argan ISHA este obținut prin stoarcerea unei anumite migdale produse din arborele Argania Spinosa, originar din sudul Marocului.

Concentrația sa ridicată de acid linoleic și oleic, tocoferoli, caroteni, conferă proprietăți emoliente și reparatoare foarte mari, efect protector și antirid.

Crema de Corp cu Ulei de Avocado 150ml TIS FARMACEUTIC

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Crema cu proprietăți hidratante, tonifiante și nutritive; menține elasticita­tea și fermitatea epidermei.

Ingredientele hidratante din extractele naturale (nalbă, brusture, gălbenele) și factorul hidratant uree – acid lactic – D-pantenol mențin elasticitatea și fermitatea epidermei.

Extractele uleioase din plante (germeni de grâu, sâmburi de struguri) și uleiul de avocado au rol emolient și nutritiv, prin conținutul bogat de vitamine și acizi grași.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Îmbunătățește aspectul natural al pielii.

Principii active: ulei de avocado, extracte uleioase (germeni de grâu, semințe de struguri), extracte din plante (nalbă, brusture, gălbenele), uree, acid lactic, D-panthenol, vitamina E.

Deodorant natural spray cu note oceanice și cocos Salt of the Earth

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Parfumul natural este formulat din extracte și uleiuri din plante. Sarea minerală folosită ca ingredient activ este numit alaun de potasiu. Alaunul de potasiu este folosit de sute de ani ca deodorant natural. Acționează lăsând pe piele un strat invizibil de săruri minerale. Acest strat invizibil împiedică dezvoltarea bacteriei care produce mirosul neplăcut și lasă pielea curată și proaspătă.

Deodorantul este certificat COSMOS Natural - ingrediente 100% naturale. Un recipient mai sustenabil - 50% plastic reciclat, 50% plastic derivat din plante.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Spray de Corp Perfume Jewels Deep Charm 250ml EYUP SABRI TUNCER

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Ești gata să pleci într-o călătorie tropicală a fructelor și a florilor cu spray-ul de corp Perfume Jewels Deep Charm, conceput cu atenție pentru îndrăgostiți? Aromele de mandarină, fructe de pădure roșii, mango și pere se îmbină în notele de mijloc cu coacăze negre, guava, ananas, iasomie și petale de trandafir, creând un parfum irezistibil, cu note de bază de chihlimbar și mosc.

Este un parfum indispensabil persoanelor energice și atractive.

Arome: fruct, tropical, dulce, trandafir, mosc.

Gel de Duș Răcoritor cu Mentol și Cofeină Sport 200ml KRAUTERHOF

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Acest gel de duș sport vă oferă exact ceea ce aveți nevoie imediat după un antrenament - o experiență plăcută de răcoare la duș!

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Cofeină, mentol, pantenol și vit. B3 împrospătează corpul, hrănește pielea și redă tonusul. Formula este îmbogățită cu un complex special CellActive® cu taurină, ginseng siberian și Cell-Boost Factor cu proteine de alge verzi, chlorella și lupin alb pentru durabilitate și rezistență mai mare.

Gelul de duș sport are un parfum proaspăt, energizant, sportiv, potrivit atât bărbaților cât și femeilor.

Sursa foto articol: Inside Creative House/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri