Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

3 Mai 2023 publicat în Spiritualitate 87 share-uri

La început de mai, universul ne transmite niște semnale de toată frumusețea că este de partea noastră pentru a ne ajuta sufletul să evolueze și pentru a-l susține în întreg procesul de schimbări care pot avea loc în perioada următoare. Ziua de 5 mai (5.05) este una cu adevărat specială și ea ne facilitează accesul la posibilitatea de a trăi cea mai bună viață cu putință, fiind caracterizată de energia intensă și puternică a numărului 5.

În această zi, universul deschide un portal puternic care amplifică această energie existentă a lui 5 - una a schimbării, a transformării și a expansiunii, creându-ne așadar o oportunitate extraordinară de a beneficia de această energie pentru binele nostru cel mai înalt și de a atinge un nivel al conștiinței mai înalt.

Ca pentru a sublinia ceea ce vrea să ne transmită, în această zi aflată sub vibrația numerologică a cifrei 5 avem parte și de o Lună Plină care cade la 14 grade (1+4 = 5 prin procedeul reducției numerologice) în zodia Scorpionului. Oare doar o coincidență sau o sincronicitate tripla menționare în peisajul astral și numerologic a cifrei 5? Portalul 55 este asemenea unui vortex de energie pozitivă, dar el semnalează totodată și abundența universală care se manifestă sub diverse forme, prin sănătate sau chiar bani.

Prin umare, acest portal reprezintă și un prilej pentru ca fiecare din noi să activăm această energie a abundenței, să o manifestăm în acord cu sufletul nostru și în armonie cu universul. De asemenea, în această zi Soarele se va afla în zodia Taur, o zodie pragmatică, prosperă și bine ancorată în teluric, așa că avem toate semnele și încurajările posibile din partea universului pentru a renunța la credințe autolimitative și a ne vindeca relația cu banii, lăsând prosperitatea să curgă liber în viețile noastre.

Foto: Christina Georgieva /Shutterstock

Imaginați-vă cifra 5 ca pe o cifră de mijloc, un pendul care se mișcă în două direcții și între 2 energii: una a începuturilor și a noului – cifra 1 și una a finalității, a sfârșiturilor și a desăvârșirii – cifra 9. 5 este așadar despre ECHILIBRU (un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții), despre cum îl putem atinge în viețile noastre chiar și atunci când experimentăm viața din plin. 5 este considerat a fi și cifra ființei umane (5 simțuri, 5 degete la mână, 5 părți importante ale corpului uman: cele 4 membre controlate și coordonate de cap/creier), un liant între pământ și cer.

Depinde de noi în ce direcție împingem și conducem această energie, însă este momentul perfect pentru a purta acele conversații inconfortabile cu noi înșine, dar fără a plonja prea mult în propriile gânduri și propriile analize și a vedea care sunt acele aspecte ale vieții noastre care ne aduc bucurie și care ne țin pe loc sau trebuie schimbate. Sinceritatea, ușurința, curiozitatea, bucuria nativă, acestea ar trebui să fie ghizii noștri interiori în luarea unor decizii și în implementarea unor schimbări în perioada următoare.

Portalul 55 ne infuzează și cu o energie a generozității și a flexibilității, dar ne arată totodată că avem astfel controlul vieții noastre, nu suntem deloc niște simpli călători prin ea care plutesc în derivă. El ne îndeamnă să coborâm zidurile pe care le-am ridicat în jurul inimii noastre, să ieșim din mintea și egoul nostru, să îmbrățișăm schimbările care sunt pe cale de a veni (5 este legat de obicei de schimbări în domeniul relațiilor, al credințelor și al învățării de noi concepte, de adaptare la locuri, medii și persoane noi) și să o facem cu grație și ușurință, ca într-un dans divin și al vieții, fără a opune rezistență.

Schimbarea poate înseamnă ieșirea din zona de confort și din lumea pe care o știam foarte bine și plonjarea în necunoscut și în informații noi, iar acest lucru poate speria inițial. Dar portalul 55 ni se arată tocmai pentru a ne dovedi că suntem ghidați de o mână divină, că suntem pregătiți pentru intrarea într-un nou ciclu și că ne este oferit ajutor și sprijin din partea îngerilor și a entităților de lumină și spirituale pentru a merge mai departe către viitorul nostru lăsând în urmă unele lucruri din trecut.

Schimbările care se întrevăd la orizont ne trezesc spiritul creator, ne eliberează de ceva ce ne-a ținut pe loc sau ne redau sentimentul acela neprețuit de libertate, ne ațâță curiozitatea, ne dinamizează și energizează și ne fac să evoluăm (mental, spiritual și emoțional). Practic, ele ne forțează să fim în mișcare, să nu mai stagnăm, să facem pași importanți către creșterea noastră spirituală, onorându-ne individualitatea, învățându-ne și asumându-ne lecțiile propriei vieți.

Foto fr si main: A_ven /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri