12:07, 28 Iulie 2016 publicat în Tratamente naturiste 225 share-uri

Vibratia pozitiva a cristalelor ne poate ajuta sa ne echilibram starea generala de bine iar acest lucru era cunoscut inca din vechi timpuri. Descopera proprietatile cristalelor pentru buna-starea intregului organism:

Cele 7 cristale care ajuta vindecarea trupului, mintii si spiritului

1. Peruzeaua ajuta vindecarii sufletesti

Peruzeaua sau turcoazul este maestrul vindecarii. Se crede ca este legatura energetica dintre Pamant si Cer. Inca din vechi timpuri aceasta piatra a fost apreciata si recunoscuta pentru proprietatile sale si in acelasi timp a fost folosita ca un talisman care aduce noroc si protejeaza. Se crede ca prin interediul turcoazului, vindecarea este de 100 de ori mai rapida! Peruzeaua este o piatra a comunicarii si te ajuta sa iti rostesti adevarul, pornind de la cea mai adanca sursa a iubirii.

2. Piatra sangelui (heliotrop)

In vremurile antice, heliotropul era purtata ca amuleta cu scopul purificarii sangelui. Atunci cand sangele nostru este sanatos, viata noastra este sanatoasa. Acest cristal este un energizant puternic. Iti creste nivelul de vibratie si ajuta circulatiei sangelui. Te ajuta sa depasesti starea de moliciune, sa inlaturi gandurile negative si indoielile. Te ajuta sa iti cresti entuziasmul si sa iti mentii o stare emotionala pozitiva.

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

Foto: Pixabay

3. Cuart fumuriu – transforma energia negativa

Cuartul fumuriu transforma energia negativa si se comporta ca un scut impotriva energiei nedorite. Te ajuta sa te rupi de patternurile (sabloane) negative si sistemele de credinta care te tin pe loc si te fac sa suferi. Te ajuta sa te eliberezi de blocajele energetice din corp. Odata ce reusesti sa cureti vibratia energetica a trecutului, reusesti sa iti schimbi realitatea printr-un nivel diferit de vibratie pe care il poti accesa.

Citeste si:
Măseaua de minte și povestea ei delicată
Măseaua de minte și povestea...

4. Cuartul roz – potenteaza dragostea neconditionata

Cuartul roz poarta energia dragostei neconditionate care ne ajuta sa ne deschidem si sa curatam energia inimii. Incurajeaza iertarea celorlalti si cel mai important, iertarea fata de noi insine. Secretul descoperirii dragostei adevarate si vindecatoare este sa te iubesti pe tine insuti. Iar cuartul roz te poate ajuta in acest sens datorita energiei pe care o emana – iubire neconditionata, iubire si compasiune.

Foto: Pixabay

5. Carneolul ajuta creativitatea

Civilizatiile antice credeau ca aceasta piatra sacra atrage norocul si te ajuta sa iti indeplinesti cele mai ascunse dorinte. De asemenea, aceasta piatra te ajuta sa deblochezi energia negativa si sa te abandonezi curgerii firesti a vietii. Culorile sale oranj, vibrante iti stimuleaza pasiunea si creativitatea. Este o piatra care stimuleaza creativitatea si tre ajuta sa iti recastigi increderea de sine si bucuria de a trai.

6. Cristalul de stanca clarifica mintea

Cristalul de stanca are in compozitia sa cremene, care este cel mai raspandit element pe pamant. De asemenea, aceasta se afla si in corpul uman, la nivel cvelular. Cand cuartul de stanca ne atinge pielea, vibratia noastra si vibratia acestui element se combina si astfel putem sa avem un instrument natural de vindecare emotionala si in acelasi timp fizica. Civilizatiile antice utilizau cuartul spre echilibrarea trupului si a mintii. Este un cristal puternic care transforma negativitatea si te ajuta sa iti cresti vibratia, te ajuta sa te aliniezi cu lumina claritatii.

7. Celestit pentru eliberarea de stres

Aceasta frumoasa piatra ne inspira pace adanca si fericire. Este un cristal ideal pe care il poti tine in dormitor pentru a purifica energia camerei, pentru a te conecta la vibratia linistii si echilibrului interior. Cand intra in contact cu pielea, celestitul ajuta la eliberarea tensiunilor din corp.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri