Măștile cu diferite tipuri de argilă sunt apreciate încă din timpuri străvechi. Argila are proprietăți detoxifiante, purifiante, reglatoare ale sebumului, radiante și antiacneice. Îți propunem 5 măști naturale pe bază de argilă, cu multiple efecte benefice asupra tenului tău.

Masca cu Argilă Verde ArgilTubo Bio 250 ml ARGITAL

Masca poate fi cumpărată de aici.

Produs cosmetic natural. Nu conține conservanți.

Masca pentru față și corp gata preparată. Regenerează și netezește pielea, lăsând-o proaspătă și luminoasă grație forțelor dătătoare de viață ale argilei verzi Argital, acidului gamma linoleic conținut în uleiul obținut din semințele pure de limba mielului, azulenei conținute în extractul din flori de gălbenele și siliciului conținut de coada calului. Recomandată pentru toate vârstele.

ARGILTUBO de la Argital conține argilă verde uscată la soare și ventilată, ulei pur din semințe de limba mielului bogat în acizi grași nesăturați, uleiuri esențiale pentru o piele moale și elastică, ulei esențial pur de levănțică Demeter care pe lângă parfumul plăcut are și o acțiune protectoare și de reîmprospătare, extract de coada calului și flori de gălbenele Demeter cu acțiune protectoare, glicerol natural cu efect de hidratare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mască pentru față cu argilă Ghassoul și ulei de argan, 200ml, Isha

Masca poate fi cumpărată de aici.

Isha este o gamă de îngrijire a corpului naturală, premium, cu ambalaje și produse de o calitate deosebită.

Masca de față cu argilă Ghassoul, ulei de argan Bio și petale de trandafir din India este un tratament ritual de înfrumusețare, inspirat din tratamentele tipice Orientului, transmise de-a lungul secolelor, din Maroc până în India, componentele prețioase ale acestei măști fac din produsul acesta unul dintre cele mai apreciate.

Componenta sa principala, Ghassoul este o Argilă Saponifera din Munții Atlas cu proprietăți sebum-reglatoare și purificatoare, pentru o curățare delicată și eficientă.

Masca este, de asemenea, îmbogățită cu ulei de argan bio pur, capabil să ofere luminozitate și hidratare pielii.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Trandafirul indian conferă un miros delicat și plăcut și este și un bun antiseptic, menține pielea curată cu efect astringent asupra porilor.

Mască Antiseboreica Cu Argilă 50ml HERBAGEN

Masca poate fi cumpărată de aici.

Pentru ten seboreic

Conține o cantitate importantă de argilă cu efect puternic de absorbție a stratului neplăcut de grăsime ce apare în cazul tenurilor grase, sau mixte.

Mod de utilizare:

Se aplică pe tenul curat spălat cu săpun facial, în strat mai gros pe nas, barbie, frunte. Se lasă să acționeze zece minute, apoi se îndepărtează cu apă călduță.

Mască Facială Purifianta cu Argilă Albă și Albastră White Magic 120ml BEAUTY JAR

Masca poate fi cumpărată de aici.

Combinația dintre argilă albă și cea albastră purifică și are un ușor efect de albire a tenului. Frunzele de mate detoxifică și îmbunătățesc aspectul tenului, iar proprietățile antibacteriene ale uleiului de arbore de ceai neutralizează impactul nociv al aerului urban asupra tenului, împiedicând apariția inflamațiilor.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Brand responsabil cu mediul înconjurător

Peste 90% ingrediente de origine naturală

Nu testează pe animale

Formule blânde, fără SLS sau parabeni

Ambalaj reciclabil

Mască pentru Pori Dilatați cu Argilă Albă și Extract de Afin Kamchatka Ecologică/Bio 100ml DETOX ORGANICS

Masca poate fi comandată de aici.

Această mască îmbogățită cu argilă albă și extract de afin sălbatic din zone vulcanice purifică în profunzime tenul, reduce aspectul porilor măriți și calmează pielea, pentru un aspect proaspăt și luminos.

Colecția Kamchatka certificată organic, bazată pe ingrediente naturale precum argilă albă, cenușă vulcanică, cărbune de bambus, sare de mare și plante nordice, curăță în profunzime pielea și părul, uniformizează tonul pielii și conferă fermitate și elasticitate.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Sursa foto: Claudia K/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri