3 Mai 2023 publicat în Lifestyle 72 share-uri

Mâinile care te-au înălțat cândva au acum nevoie de mângâierea ta!

Atunci când mâinile care te-au crescut au îmbătrânit și puterea lor s-a dimunat, ele au nevoie mai mult ca oricând de tine! Nu întoarce niciodata spatele celor care o dată te-au înălțat, pentru ca ei te-au ridicat atunci când erai neputincios. Acum a venit rândul tău să le dai putere, când ei simt că nu mai pot...

Bătrânețea este atât de dificilă, de cele mai multe ori cu iz de singurătate, și, uneori, din păcate, cu multă umilință.

Bătrânii noștri sunt comorile noastre pline de înțelepciune, cu povești dintr-o altă lume, cu vorba răbdătoare, cu argint în păr, dar atât de bogați în suflet.

Adevărul este că timpul nu îi este promis nimănui, așa că prețuiește-i pe cei care ți-au dat timp din timpul lor pentru ca tu să fii astăzi tot ceea ce ești!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursă foto: Africa Studio, Shutterstock // Jacob Lund, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri