Centrul de wellness Vitality Club, din cadrul Ramada Plaza Bucharest Hotel, propune conceptul GRILL & CHILL pentru a respecta tradiția de 1 Mai și pentru a întâmpina sezonul de vară  asa cum se cuvine, în natură, la piscina exterioară, cu mici tradiționali la grătar și bere rece.

CP

1 mai este Ziua Muncii, iar anul acesta cade într-o zi de luni, așa că echipa Vitality Club pregătește o zi specială, dedicată relaxării pentru cei care rămân în București și vor să se bucure de o zi frumoasă la piscină, în aer liber.

Oferta specială GRILL & CHILL include un meniu de mici și o bere din partea casei la prețul de 40 lei/ persoană și este valabilă doar pe 1 mai, între orele 12:00-15:00, pentru toți membrii Vitality Club sau pentru clienții care achiziționează One Day Pass. Începând cu 1 mai, costul pentru One day Pass la clubul Vitality Wellness Club este de 35 eur.

Pentru că de 1 mai anul acesta ne bucurăm de un weekend prelungit, hotelul Ramada Plaza Bucharest a pregătit și o ofertă specială pentru cei care vor să beneficieze de o experiență completă. Pachetul #turistlaramada include o noapte de cazare într-o cameră standard, o sticlă de prosecco în cameră, acces gratuit la Vitality Club pe parcursul șederii, parcare gratuită, acces la oferta GRILL & CHILL și 10% discount la restaurantele Red Pepper și La Parc. Pachetul #turistlaramada poate fi achiziționat la prețul de 130 Eur și este valabil pentru 2 persoane, în data de 30.04.2023 sau 01.05.2023.

Pentru detalii și rezervări se poate trimite un mail la adresa office@vitalityclub.ro sau se poate suna numărul 021549 2252.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri