Iata care sunt lucrurile pe care le folosim sau le purtam zilnic si care le dezvaluie celor din jur trasaturi ale personalitatii noastre.

Alegerile pe care le facem zilnic transmit multe despre personalitatea noastra. Doar o privire este suficienta pentru a ghici statutul social, varsta, hobby-urile, chiar si starea de spirit a unei persoane, a aratat un studiu realizat la Universitatea din Austin, Texas, si citat de Business Insider. Hainele, machiajul, parfumul si accesoriile le dezvaluie celor din jur cate ceva despre noi, iar cand stim aceste lucruri putem chiar sa controlam felul in care ne percep oamenii din jur.

Iata care sunt lucrurile pe care le folosim sau le purtam zilnic si care le dezvaluie celor din jur trasaturi ale personalitatii noastre.

1. Spune-mi ce parfum folosesti, ca sa-ti spun cine esti

Parfumurile cu tente masculine le transmit celor din jur ca au de-a face cu o femeie independenta, indrazneata si cu o personalitate puternica. Daca alegi aromele fructate, esti sufletul petrecerii, mereu cu zambetul pe buze si o adevarata maestra a artei conversatiei. Parfumurile orientale, cu tente de mosc si paciuli sunt asociate cu femeile senzuale, care stiu toate secretele seductiei, in vreme ce aromele de liliac sau iasomie denota rafinament si gratie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Orice femeie are acasa cel putin doua parfumuri pe care le alterneaza in functie de starea de spirit sau de ocazie. Orice ai alege, cel mai important este sa optezi pentru calitate, deoarece mirosul unui parfum ieftin se recunoaste imediat. Daca vrei sa lasi in urma ta o mireasma discreta si fermecatoare, alege astfel de parfumuri originale, care isi dezvaluie aroma treptat si care rezista pe intreg parcursul zilei.

Coco Chanel spunea ca o femeie care nu foloseste parfum nu are niciun viitor, iar simtul olfactiv este strans legat de emotiile noastre. Este si motivul pentru care el starneste amintiri atat de vii, a explicat Dr. Jen Heilmen, profesor in cadrul departamentului de Neurologie i Psihologie la Universitatea din Florida, pentru NBC News.

2. O femeie poate cuceri lumea cu perechea potrivita de pantofi

Aceasta parere ii apartine divei americane Bette Midler si, de altfel, putem si noi sa observam ca atunci cand purtam o pereche de pantofi deosebiti ne simtim mai increzatoare in fortele proprii si chiar mai frumoase. Dincolo de pasiunea proverbiala a femeilor pentru pantofi, modelele pe care le detinem pot dezvalui cateva trasaturi importante de personalitate.

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Un studiu realizat de cercetatori de la Universitatea din Kansas si Colegiul Wellesley, din Statele Unite a scos la iveala faptul ca incaltamintea pe care o purtam spune multe despre felul in care relationam cu alte persoane.

Cele care poarta incaltaminte practica, fara toc, sunt sociabile si deschise. In plus, se pare ca aceste persoane tind sa poarte mai multa vreme aceeasi pereche de pantofi, chiar daca nu mai arata ca noua. In schimb, persoanele stresate, agitate si care se ataseaza foarte repede de oamenii abia intalniti poarta numai pantofi curatati cu atentie si, preferabil, noi.

Femeile care poarta pantofi cu toc sunt percepute drept intimidante si sunt de obicei foarte increzatoare si sigure pe fortele proprii. Ghetele cu linii masculine transmit agresivitate, motiv pentru care femeile ar trebuie sa le poarta numai pe munte.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

3. Ceasul pe care il porti zilnic la mana dezvaluie lucruri nebanuite despre tine

Ceasul a devenit in zilele noastre un accesoriu pe care il purtam pentru a ne pune in evidenta stilul vestimentar si nu mai este utilizat pentru a afla ora, deoarece toata lumea foloseste acum telefonul mobil pentru aceasta informatie.

Pentru ca nu mai este ales doar pentru a satisface o nevoie, el reflecta intr-un fel gusturile si trasaturile noastre. Astfel, femeile care poarta ceasuri masive, cu bratari groase si cu cadrane mari au o personalitate puternica. Sunt de obicei femei de cariera, care pun mare pret pe felul in care arata.

Un ceas cu o bratara subtire, cu un cadran mic in care abia se zaresc cifrele este alegerea femeilor care tin enorm la stilul lor. Sunt adeptele tinutelor diafane, feminine, in ton cu moda, dar fara sa fie vulgare. Un ceas colorat, cu o curea din cauciuc este alegerea femeilor dezinvolte, pentru care nu conteaza foarte mult trendurile si care au un spirit aventurier.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Tu ce parfum, pantofi si ceas porti de obicei? Crezi ca exista vreo legatura intre personalitatea ta si aceste trei obiecte?

Sursa foto: Shutterstock, creativecommons.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri