27 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Când vine vorba de a-i dărui un cadou unei prietene sau unei persoane de sex feminin, lucrurile par mai simple. Însă, atunci când ești nevoită să-i faci un dar unui bărbat, e posibil să devină ceva mai complicat. Fie că respectivul nu-și dorește prea multe lucruri, fie că nu știi ce ar prefera să primească un bărbat, venim astăzi în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri pe care i le-ai putea dărui indiferent de ocazie (de ziua lui, de Crăciun, onomastică și nu numai).

1. Un ajutor la bărbierit

Bărbieritul poate fi un proces anevoios și de lungă durată, mai ales dacă cel care se bărbierește o face în mod constant, nedorindu-și să-și lase barba să crească. Astfel, un aparat de ras este un cadou util, pentru că ușurează întreg procesul bărbieritului, este eficient, iar riscul de a se tăia este mult mai mic. De asemenea, poate ajuta la definirea mustății, a perciunilor și, după utilizare, lasă pielea netedă.

2. Un parfum

Și bărbaților le plac parfumurile. În general, se simt bine atunci când primesc complimente în legătură cu parfumul pe care îl poartă. De aceea, un parfum poate fi o idee excelentă dacă alegi unul calitativ, care să fie în concordanță cu gusturile bărbatului căruia i-l dăruiești. Încearcă să afli dacă îi plac parfumurile mai puternice sau nu, cele mai fresh sau cele mai dulci, iar în funcție de preferințele lui, caută să-i achiziționezi un parfum care să i se potrivească și pe care să-l folosească cu plăcere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Un articol vestimentar

Gândește-te care sunt gusturile lui vestimentare și dăruiește-i fie un tricou confortabil, fie o cămașă lejeră sau una elegantă, pe care o poate purta la birou. Dacă face sport, îi poți achiziționa un echipament sportiv. De asemenea, un accesoriu precum o curea de piele poate fi un cadou util. Asigură-te că îi știi dimensiunile și cunoști ce mărime trebuie să aibă articolul vestimentar pe care i-l cumperi. Dacă nu ești convinsă de mărime, atunci cumpără-i respectiva haină dintr-un magazin care acceptă retururi și păstrează bonul de cumpărături, astfel încât să poți returna sau să poți schimba articolul vestimentar.

4. Un ceas

Mulți bărbați sunt atrași de ceasuri și le poartă, fiind un accesoriu util care se potrivește atât ținutelor casual, cât și celor elegante. Observă dacă preferă ceasurile clasice sau smartwatch-urile și, în funcție de asta, alege-i un ceas. Există numeroase tipuri și designuri de ceasuri, deci, poți destul de ușor să găsești unul care să-l încânte pe cel care îl va purta (de exemplu, dacă știi că preferă culorile mai închise, îi poți lua un ceas din piele de culoare maro sau chiar și negru).

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

5. Un portofel din piele

Un alt accesoriu care se poate transforma cu ușurință într-un cadou util și plăcut poate fi un portofel din piele. Este evident că oricine are nevoie de un portofel și, dincolo de necesitate, un portofel lucrat cu grijă, elegant și calitativ va fi purtat cu plăcere și cu bucurie, asortat cu diferite ținute. Totuși, asigură-te că portofelul este destul de spațios, astfel încât să încapă cardurile, buletinul, permisul și, eventual, banii cash.

Așadar, poate că nu întotdeauna este ușor să-i dăruiești un cadou unui bărbat din viața ta, indiferent cât îți este de apropiat și chiar dacă este tatăl, bunicul, prietenul sau partenerul tău. Totuși, indiferent ce i-ai dărui, asigură-te că ții cont de preferințele lui și fă-o necondiționat, din suflet, arătându-ți aprecierea și bucurându-l cu gestul tău.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri