12:04, 26 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 996 share-uri

In data de 28 aprilie, Mercur, Marte, Saturn, Pluto si Jupiter vor intra simultan in retrograd, un eveniment astrologic important care nu a mai avut loc de zece ani.

Fiecare planeta reprezinta un aspect diferit al vietilor noastre si cand o planeta intra „in retrograd”, inseamna ca acel aspect al vietii noastre este perturbat. Suntem provocati sa devenim mai introspectivi, sa fim mai atenti cu privire la acele aspecte ale vietii noastre care au nevoie de vindecare.

Cand o planeta intra in retrograd, nu inseamna literalmente ca aceasta incepe sa orbiteze inapoi, ci este un efect vizual pe care il experimentam noi de aici, de pe Pamant. Un astronom iti va explica faptul ca este vorba despre o aparaneta schimbare de directie. Din punct de vedere astrologic, ne putem astepta la o turbulenta de energii care ne vor afecta perceptiile si interactiunile cu ceilalti.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Iata de ce, data de 28 aprilie 2016 este foarte importanta pentru noi, din punct de vedere astrologic. Este posibil ca in aceasta perioada sa ne simtim agitati sau instabili emotional. Ceea ce ni se cere este sa imbratisam aceasta dinamica, fiindca astfel de evenimente cosmice ne ajuta sa ne recalibram si sa primim noi constientizari despre situatiile prin care trecem in viata.

Citeste si:
'Hoţul de mărgăritare' într-un program online pascal inedit
\'Hoţul de mărgăritare\'...

Foto: Flickr; Brandi Eszlinger

Daca privim acest eveniment astrologic dintr-o perspectiva pozitiva, atunci putem sa manifestam aspecte pozitive legate de vietile noastre. Considerati acest eveniment astrologic ca pe un decor favorabil cresterii noastre interioare atat la nivel individual, cat si colectiv.

Cand Mercur intra in retrograd, avem tendinta de a ne panica fiindca energiile acestei planete perturba aspectele vietii legate de interactiunea cu ceilalti. Si avem nevoie de concentrare si ambitie pentru a reusi sa depasim provocarile pe care le aduce Mercur retrograd. Atunci cand reusim sa integram emotiile noastre negative in legatura cu alti oameni, atunci cand reusim, sub impulsul acestei energii sa ne manifestam in sfarsit adevaratele emotii, inseamna ca am invatat lectia pe care o aduce cu sine Mercur retrograd.

Citeste mai departe despre influenta lui Marte, Saturn, Pluto si Jupiter >>>

Foto homepage: Pixabay


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri