Tenul gras chiar are nevoie de creme?

singurul sfat potrivit;este un dermatolog care iti va analiza problema si iti va recomanda crema potrivita,tenului tau gras.nu te trata dupa ureche.de aceea exista specialisti,in orice domeniu.se vede ca multi nu cunosc,ca informatia,azi,este remediul tuturor problemelor.
allexanndrra
Postat pe 6 Iunie 2009 19:09
De la: lidiamank, la data 2008-08-05 18:18:45Ca mai toata lumea,am un mic defect. Tenul meu este excesiv de gras si are un aspect lucios in permanenta. Pudra reuseste sa-i confere un aspect tern pentru cel mult doua ore. Stiu ca si tenul gras are nevoie de hidratare, asa ca am apelat la cremele usoare si la cele matifiante. Aspectul mat al tenului nu dureaza mai mult de cateva ore. Ce creme sa folosesc pentru a-l hidrata si a reduce in acelasi timp excesul de sebum?

la roche posay effaklar active mosturizer:)(garantat fara sebum)
alexarenert
Postat pe 7 Iunie 2009 02:55
Cel mai bn ar fi daca ai apela la produse profesionale.Sunt unele farmacii naturiste dotate cu apareatura foarte buna pt ati detecta tipul de ten si pt ati recomanda cremele cele mai adecvate
adriana_dinca
Postat pe 16 Iunie 2009 18:20
hidratare, peeling saptamanal si produse adecvate tipului de ten..
degresarea excesiva nu face decat sa stimuleze productia de sebum..
gabitzza
Postat pe 16 Iunie 2009 19:48
din pacate ma lupt cu aceeasi problema desi am 30 de ani. am incercat toate gamele de cosmetice,am cheltuit o gramada de bani si rezultatul a fost acelasi. tot ce pot sa spun e ca avem un singur avantaj,facem mai greu riduri ceea ce ar putea fi multumitor..nu? tenul mi se usuca dupa ce stau la soare dar e doar pt o perioada de timp si crede-ma ca am incercat aproape tot ce exista pe piata(seba med,vichy,avene,etc...,te ajuta dar pt o scurta perioada de timp). eu m-am resemnat si la fel ca si tine stau cu pudra in geanta dar am si o multumire...nu am riduri!!!
mihaela30
Postat pe 20 Iunie 2009 22:33
Este necesar sa se inteleaga"chimia" corpului si a pielii care necesita o atentie speciala. Intotdeauna trebuie sa alegi alimentele cele mai proaspete pentru a asigura o sanatate buna
a organimului si asa te vei bucura de o piele catifelata si hidratata.
Incearca mai multe combinatii folosind legumele si fructele in stare naturala,deoarece gatindu-le le vei distruge nutrientii si enzimele esentiale pentru o buna digestie si absorbite.
Daca totusi le preferi gatite,portiile mici pentru o singura
masa sunt cele mai indicate.Pentru o piele sanatoasa ai nevoie de multi antioxidanti(vitamina A din morcovi,vitaminaC,E)si seleniu
complex de vitamine B,vitamina D,potasiu,fosfor,magneziu,zinc,
fier si sodiu.O dieta bogata in betacaroten si zinc este foarte benefica pentru piele.O hranire eficienta a pielii porneste din interior!
Bea mai mult de 2 litri de apa minerala sau plata/zi pentru a elimina toxinele din organism si a asigura o buna functionare a rinichilor,ficatului si a intestinelor.
Puntele negre apar ca urmare acumularii unui amestec de seboree si celule moarte care blocheaza porii.
Culoarea inchisa a punctelor este data de pigmentul din celulele moarte si sebum.Punctele negre conduc la o dilatare a porilor iar pesoanele cu tenul gras se vor confrunta cu o textura imperfecta si aspra a pielii.
Curata fata dimineata si seara cu un gel demachiant si o lotiune din ceai de musetel pentru a reduce ingrasarea tenului tenului
si a elimina sansele unei infectii.Nu folosi creme hidratante uleioase mai ales pentru zonele cu probleme.
Porii dilatati sunt rezultatul unei activitati excesive a glandelor sebacee.Secretia abundenta de grasime cauzeaza blocarea porilor.Acestia sunt fortati sa se acomodeze cu sebumul, pierzandu-si din elasticitatea naturala.
In cazul acestui tip de ten gras-mixt machiajul nu prea tine.
Se poate folosi pudra pulbere, care usuca si absoarbe sebumul
iar machiajul abundent sa fie facut cat mai rar pentru ca fata
sa respire.
Succes

Cosmetician si make-up artist TV
ConsultantBeauty
Postat pe 21 Iunie 2009 09:33
nivea sau vichy pt. ten gras, crema, solutie demachianta, hidratanta ( toata gama )
borodimonica
Postat pe 21 Iunie 2009 13:04
sau fayri ultra, cu diverse arome
pik_nik
Postat pe 21 Iunie 2009 13:12
Tenul gras este cel mai des intalnit!
Iti recomand cateva masti pentru fata:
Masca de fata cu banana se prepara zdrobind o banana bine coapta(pentru maxim de vitamine) se adauga o lingurita de miere si o lingurita sau 2 de zeama de lamaie. Se lasa pe fata 15-20 minute si el mai bine este este sa indepatezi cu un tampon imbibat in infuzie de musetel.
O alta masca eficienta este cea de cais pur si simplu aplicata pe fata 30 min fara samburi.
Lista de retete e larga, poti incerca si o masca de argila. Ideea este ca aceste masti folosite cu regularitate chiar dau efect.
Iti recomand pentru curatarea fetei un gel-spuma(ceva mai delicat decat cel exfoliant) o lotiune tonica, si o crema hidratanta eu o recomand pacientelor mele pe cea de la nivea care reguce luciul pielii.
Mult succes!
Inyo
Postat pe 27 Iunie 2009 10:37
Tenul gras este lucios din cauza excesului de sebum. Fiind un ten mult mai bine hidratat se rideaza mult mai tarziu dar datorita porilor dilatati este predispus la acnee si puncte negre.

Ingrijirea tenului gras se face prin demachierea de doua ori pe zi dimineata si seara cu demachieante si lotiuni tonice(astringenti) specifice tenului.Crema de zi care se foloseste dupa demachiere si tonifiere trebuie sa fie usoara, cu factori de protectie solara iar crema de noapte trebuie sa fie speciala pentru ten gras. Fructele si sucul de fructe care sunt recomandat pentru tenul gras: rosii, lamai, caise, portocale, zmeura, capsuni. Fructele pot fi taiate rondele si aplicate pe tenul demachiat sau ungeti tenul cu sucul acestor fructe. Dupa o periada de 5 minute tenul se clateste si se hidrateaza. Mastile recomandate pentru tenul gras sunt cele pe baza de argila. Mai sunt recomandate compresiile alternative calde-reci si pulverizatoarele cu lotiuni usor astringente care dau rezultate bune.
aimee77
Postat pe 4 August 2009 14:02
si eu am aceeasi problema a tenului :Dhttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4473.html# dar de cand a venit vara am tot stat cu fatza la soare si akma nu mai am problemehttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4473.html# sau mai foloseam demachiant.... chiar curata fatza foarte bine si in acelasi timp hidrateaza:) http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4473.html#
secret_x
Postat pe 4 August 2009 18:49
Incearca cu produsele germane Chris-Farrell. Vei vedea diferenta !
AmyC
Postat pe 13 August 2009 08:40
buna,faptul ca tenul tau este gras nu inseamna ca este si hidratat,exista ten gras deshidratat,normal ca vei folosi creme hidratante sau creme echilibrante sau normalizante,specific tenului gras,e bine ca demai mukte ori pe zi sa iti tonfici fatza si sa inlaturi sebumukl careasfixiaza porii si nu lasa pielea sa respire...
andreaV
Postat pe 31 August 2009 11:29
buna am si eu aceiasi problema tenul foarte gras!ce as purea folosii!cu multumiri mihaela DEJ
leoaica_26
Postat pe 6 Septembrie 2009 09:15
Incearca cu produsele Artistry,vei vedea deferenta.Succes!
garbo004010
Postat pe 21 Septembrie 2009 15:02
incearca apidermin pt ten gras,suntem in criza....

lasa ca e bine asa,faci riduri mai greu...
iasomia
Postat pe 21 Septembrie 2009 15:55
sincer as fi imteresata sa stiu k mai exista si un remediu adevarat pt ten gras .deci care sunt sapunurile alea care iti pot fi de folos la asa ceva.?
rallukitta
Postat pe 21 Septembrie 2009 17:33
Ati incercat o masca cu miere de albina ???

stiu ca voi fi "acuzat" de o usoara reclama..
dar aduceti-va aminte...
pe vremuri aveau Doamnele atatea creme si unguente.....
NOH..


la ce apelau ELE daca nu la tratamente naturiste...
MiereaNaturala
Postat pe 25 Octombrie 2009 16:45
daca ai tenul gras foloseste produse recomandate tenului gras.asta inseamna sa folosesti de la un simplu gel de curatare, pana la fardurile cu care te dai produse adaptate tipului tau de ten.
ia in seama si ideea ca indiferent de cat de bine e intentionata o persoana in recomandarea unei creme care i-a fost buna, acea crema s-ar putea sa nu ti se potriveasca si tie la fel de bine ca ei.
ca specialist iti recomand sa ai in vedere gelurile de spalare a fetei, demachierea sa ti-o faci si dimineata si seara si sa-ti aplici creme cu efect de reducere a excesului de sebum.
in ceea ce priveste produsele de machiaj, incearca sa folosesti fond de ten cu pudra incorporata sau variantele mai noi aparute pe piata de pudra cu efect de fond de ten, si farduri pudra, nu cremoase.
la un ten gras e normal sa nu-ti tina machiajul decat vreo 2 ore, dar acest lucru depinde foarte mult si de cum ti-ai pregatit fata (ce crema ti-ai pus ca baza, si cum ti-ai curatat fata inainte de aplicarea cremei).
exfolierea se face la tenul gras de 2 ori pe saptamana chiar.
daca vrei o recomandare de produse care sa-ti regleze excesul de sebum, ai pe piata produsele vegetale, hipoalergenice de la yves rocher-gama sebospecific.
ca sfat:incearca sa nu-ti pui pe fata ce-ti recomanda oricine!e vorba de fata cu care pana la urma defilezi si de faptul ca te privesti in fiecare zi in oglinda si ai pretentia sa vezi o fata cu care sa iesi afara din casa.
LSD
Postat pe 1 Noiembrie 2009 12:49
In primul rind cred ca ar trebui facuta o detoxifiere si apoi se poate vb de curatarea tenului, iti spun din propia experienta.Daca
doresti mai multe poti mi scrii pe adr:carmenhener@yahoo.es
garbo005411
Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:00
Eu folosesc produsele din gama Avon si sunt foarte multumita.
Puteti accesa si voi urmatorul link si comanda online.
http://avononline.home.ro
AuraN
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:06
sal si eu aveam probleme cu tenul gras da am inceput sa folosesc produsele de la Avène Cleanance ,sunt pe baza de apa termala . tr sa folositi creme mate ptr a indeparta sebumul ...la fel si fondul de ten tr sa fie mat
garbo017738
Postat pe 8 Decembrie 2009 16:51
Si eu am avut aceeasi problema dar am cunoscut produsele de la Forever si sunt f. multumita.Folosesc Scrubul, Masca marina si crema Aloe Moisturizing Lotion.Rezultate incredibile.Pot sa iti spun ca vedetele de la Hollywood se intretin cu aceste produse naturale care au o mare concentratie de aloe vera si sunt produse unicate.Chiar si atunci cind nu te demachiezi nu e o problema, deoarece ele si atunci lucreaza pozitiv(hidrateaza)
garbo005411
Postat pe 10 Decembrie 2009 10:02
Eu fol.gel si crema de la Bioderma,de vreo 4 luni si sunt f.multumita.Cred ca ai nevoie si tu de crema Bioderma Sebium Hydra.Succes!
andragafita
Postat pe 17 Decembrie 2009 13:20
Uitasem,mie mi-a recomandat medicul dermatolog,asa ca,mai bine mergi si tu la un dermato!
andragafita
Postat pe 17 Decembrie 2009 13:21
Da se poate citeste pe www.duetcosmetics.ro si vei vedea produse profesioniste din Israel de o calitate ce sfideaza orice concurenta si comanda pe nr de inregistrae 73 sau inscrie-te cu acest numar si primesti cu 30% mai ieftin.
epopescu58
Postat pe 18 Decembrie 2009 14:26
eu am folosit de la Clinique crema pt ten mixt/gras,(cea verde) spf 25, e si antirid, e excelenta, nu numai ca mi a echilibrat pe toata fata cantitaea de sebum, pe pometi si nas care erau mai uscate - le a hidratat, iar barbia si fruntea le a 'degresat', ci in aprox 2 sapt dintr un ten aproape cuperozic, iritat de la frig, cu pete, mi a redat tenul (ascepctul si culoarea) pe care il revedeam in fotografiile de la 12- 13 ani. E putin mai scumpa - 200 lei 50ml sau 170lei 30ml-care m a tinut 3 luni, dar merita, e intr a devar un sacrificiu banesc pentru unele dintre noi, dar avand in vedere beneficiile... V o recomand cu caldura!
apropos, in perioada sarbatorilor sunt pachete promotionale la Sephora ce contin intr un set cu crema si alte sa le zicem 'minuni' de la Clinique, gen baton corector sau crema de ochi, la 260 lei... le am in vizor!
batchu
Postat pe 21 Decembrie 2009 03:19
Da, astringente.Emulsia cu sau de...castravete. Bun si felii crude pe fata, ca marile V.I.P.-uri
cercelmarilena
Postat pe 17 Februarie 2010 15:38
Salut, fetelor, si eu am tenul gras...de cand ma stiu, si mai nou si deshidratat...Am inceput de 2 zile sa folosesc o crema super, abia intrata in tara ( cred ca inca nu se gaseste in magazine) din 14 plante!!! + ganoderma - ciuperca aia "miraculoasa"..cica 100%organica. Deocamdata nu va pot spune decat ca..parca e vie, asa de usor intra in piele,e superhranotoare, dar sa vedem pe termen lung ce stie sa faca...de cand ma stiu am probleme cu cremele de fata...si eu sunt adepta cremelor cat mai simple, sau solutiilor naturale...asta e naturala, sa vedem ....
AdinaMM
Postat pe 18 Februarie 2010 08:51
EU FOLOSESC CREMA MATIFIANTA DE LA GUINOT FFFFFFFF BUNA.AS RENUNTA LA MANCARE CA SA POT SA O CUMPAR NU MA DESCURC FARA EA COSTA IN JUR DE 120RON SI MA TINE CAM 1 LUNA DAR ESTE BUNA SI CA BAZA PT MACHIAJ .TI-O RECOMAND
mosoianu
Postat pe 21 Martie 2010 16:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cadouri super pentru 1-8 martie. 1 De la: produsedefirma 21 Februarie 2010 14:07
tatuaje timisoara 18 De la: iasomia 29 Aprilie 2010 10:45
Picioare strambe 13 De la: ActionMen 25 Iunie 2011 17:55
Relaxare in fata pc ului 1 De la: alina_pavelina 16 Martie 2010 11:14
cicinel 1 De la: cicinel 1 Februarie 2010 21:09
Setari Cookie-uri