"Religia, o fraza de dansii, inventata..."

ptr 122152ai perfecta dreptate ma bucur ca sunt si alti care cred cu adevarat in D-zeu
garbo174279
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:40
PTR GARBO 173224ti-am rasp la intrebari mai tarziu dar cum se spune niciodata nu e prea tarziu
garbo174279
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:52
De la: garbo174279, la data 2011-01-09 14:26:33ptr barboneli .In primul rand iti multumesc ca ma crezi o fata buna asa si vreau sa fiu dar nu mi-a palcut chestea cu doctrine preotesti deoarece daca preoti ar spune aceste lucruri multi l-ar cunoaste pe D-zeu asa cum este.Si nu sunt un robot si am citit toate mes de ieri si nu am vazut sa ma fi contrazis pe mine aratami tu unde?apropo ma cheama cristina


buna cristina ! nume frumos si foarte potrivit topicului... !!! sa stii ca preotii asta si fac... spun o multime de chestii ca sa-i faca pe oameni, daca nu sa-l cunoasca pe Dumnezeu personal, macar sa auda de tot ce minuni e in stare sa faca... de lumina divinitatii cu care esti intampinat intrand in biserica... de eliberarea sufletului de tot ce e rau... si atatea altele pe care eu nu le pot tine minte !!! doar asta e si interesul lor.... altfel, nu ar mai veni nimeni la biserica. la catolici, de ex. nu sunt asa multi sfinti si icoane. la ortodoxi... de unde naiba au aparut atatia ? si ptr. ce ? si cine sunt acesti sfinti ? si care e rolul lor ? daca tot il avem pe bunul Dumnezeu.... cu tot ce ai scris despre El... ce mai e nevoie si de sfinti ? intreb si eu asa, pentru ca nu stiu. aaaa... find mai multi sfinti, sunt mai multe sarbatori, se viziteaza mai des bisericile... se aduc mai multe ofrande sau cum le zice... etc. mie personal, mi-ar fi de ajuns Dumnezeu iar pe ceilalti... inventati fara rost, nici nu-i bag in seama !
sunt sigur ca esti fata buna, nu te cunosc personal, dar poti sa-ti dai seama de cum e cineva... si din ce scrie ! unde te-ai contrazis ? pai aici:

""cuvantul lui D-zeu este unic este biblia si este aceeasi biblie ptr toate religiile numai sa vrei sa o citesti SCRIPTURA ESTE UNICA VORBESTE DE ACELASI D-ZEU numai sa il lasi sal intre in inima ta"


"problema este ca nu e vorba de moartea trupului ci de moartea sufletului ce se va intampla dupa moartea trupului,Ptr ca D-zeu a zis ca din tarana suntem facuti si in tarana ne intoarcem"

"citeste biblia si dupa aia mai vb,apropo hindusi si ismaieliti nu sunt crestini ,cuv crestin vine de la cristos,uitate ce inseamna crestin in dictionar"

neavand posibilitatea sa-ti subliniez frazele care mi-au atras atentia (asa cum pe alte forumuri se poate...) mi-e greu sa-ti explic ! dar nu o lua dramatic. altii, din cei care au postat pe aici, au scris fraze si mai.... cum sa le spun... absurde ! 80% din ele sunt doar citate, din tot felul de paragrafe din carti, facute special de a te ametii complect ! cei ametiti deja, nici nu au cum sa-si dea seama de asta.... e normal. ratiunea e de fapt amortita. ptr. ca nimic din ce se scrie de "dansii"... nu e scris cu logica, pamanteste, real in viatza ! asa ca, eu il prefer pe Ispirescu sau pe Jules Verne ! din ce a scris primul, nu o sa intalnesc niciodata... dare era scris frumos, iar de la al doilea... am deja probe palpabile si de necontestat !!!!! asa e intr-o discutie... mai esti de acord sau nu esti de acord.... problema e la nivelul explicatilor ! alea lasa uneori foarte mult de dorit ! se repeta... se repeta... se repeta.... fara sa spuna nimic concret ! "iubeste-l... intelege-l... lasa-l sa-ti intre in inima... (apropo, stii voi astia predicatorii, ca inima este doar un muschi care pompeaza sangele prin corp... ? stiti ca nu cu inima iubiti, intelegeti, simtiti... etc. ? sau tocmai ca nu stiti... de aia intelegeti gresit totul ! uneori... ! )
barboneli
Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:09
Foarte bine zis BARBONELI.........
xxlanita
Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:26
Mai dragilor in primu rand buna tuturor,s in cont c va veni sa-l judekti p D-zeu,poate a stiut c o sa se intample dar asa trebuia sa fie.Asa ne-am nascut noi,s nici noi nu avem dreptu sa ne jud unii p altii.Asa k lasa-ti pov astea s vb d alceva,EL e singurul lucru kre a fost este s va fii.Dak vreti va dau eu un sub mai interes D C TREB SA MURIM?C FACTORII INFLUENTEAZA MOARTEA?Hai v-am pupat,papa..
marzadia22
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:20
O mare nereusita esti chiar TU
memestrel2007
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:38
Mai copii, nu va bagati in ceea ce nu stiti, in ceea ce nu stapaniti din punct de vedere intelectual. Nu vorbim de beri, de clatite cu ciocolata si alte chestii banale. Rezon Moncher!
memestrel2007
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:41
De la: garbo173224, la data 2010-12-25 01:10:39Suntem in 25 decembrie, ziua in care se aniverseaza "Nasterea Domnului nostru, Isus. Poate sa para o blasfemie ca lansez o asemenea tema de discutie tocmai astazi.
Va asigur ca nu este.
Si-mi voi permite sa lansez urmatoarea intrebare :
"LA A CATA NEREUSITA S-A AFLAT DUMNEZEU IN URMA CU 2010 ANI ?"



224,nu prea se intelege ce vrei sa exprimi.in primul rand un" cuvant" nu poate fi o" fraza",in al doilea rand la ce" nereusita" te referi?tema despre religie,biblie,biserica, este foarte delicata,controversata .poate vrei sa spui ca aceea inteligenta superioara,numita pe pamant Dumnezeu,nu are nici o vina ca unii pamanteni si-au batut joc de terra,ca azi suportam consecintele.credinta este una si faptul ca ce scrie in biblie nu corespunde unor intamplari "ce va sa vie",arata adevarul despre modificarea ei.daca ai studia mai bine religii comparate si alte scrieri de gen,vei ramane uimit/a cand vei intalni cate nu corespund realitatii.asta nu inseamna ca universul nu este condus de cineva.fii sigur ca cineva acolo sus ne iubeste si ne indruma.indiferent cum il numesti acel cineva/ceva exista si fii sigur ca nu greseste deloc.
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 17:02
Pentru "garbo108904" :

Bun venit pe la noi, aveam nevoie, sa stii.

"Inainte de a initia o discutie despre religie, invata limba romana.
In primul rand, religia nu e o fraza.
"o fraza de dansii, inventata" - nu vad care e rostul virgulei in context.. E ceva fara inceput si fara sfarsit, fara subiect si predicat.
Iar in final ar fi trebuit sa spui ca e o discutie privind necredinta, ateismul tau, si astfel se schimbau lucrurile.
Uite-asa se baga unii in seama pe forumuri, daca in alta parte sunt ignorati."

Parca asa ai scris...
Semnele de punctuatie, pentru ca tot m-ai intrebat, le pun "dupa ureche", mi-ai vazut avatarul, pentru a pune in evidenta ceva, lamurita?
Cat priveste invatarea limbii romane sa ma ierti ca la varsta mea nu mai sunt capabil sa o fac, asta este, iti place sau nu...
Daca mi-ai fi citit postarile anterioare ai fi inteles poate, ca nu am provocat o discutie despre ateismul sau necredinta mea, am provocat o discutie despre lucruri mult mai subtile care tie iti raman complet inaccesibile.
Si stii de ce ?
Pentru ca in cutia ta craniana exista un spatiu liber excedentar.
Iti recomand sa reflectezi la propunerea pe care am sa ti-o fac in cele ce urmeaza.
Fii atenta, ochi mari si urechi ciulite, daca tot dispui de spatiul acela excedentar, de ce nu-l inchiriezi, scoti si tu un "oaresce" ban cinstit, dacat sa faci o noapte de amor pentru un milion de euro, amorul fa-l pe gratis ca altfel poate stii cum te numesti...

Sunt surprins ca "quasaria" te-a gratulat cu un foarte mare 4.
Eu ti-as fi acordat un zero taiat peste ombilic, chiar, cum se numeste acest simbol in limba ta romana?

Imi place cum conchizi in finalul mesajului tau (catre mine, desigur), dar sa stii ca nu ma bag singur in seama, ma baga cei de teapa ta, cu ceilalti discut.

Sa-mi ierti limbajul dar cred cu tarie ca tu mi-ai cerut sa fac acest lucru.
Ia-l ca pe o dedicatie de la un "bagat in seama".
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:00
"vuvuzela" ma bucur ca ai revenit dar ma intristeaza ca adopti si tu aceeasi pozitie ca si "garbo108904", careia i-am raspuns putin mai devreme, in ceea ce priveste diferenta dintre cuvant si fraza. Cati ani ai? Stiu ca nu se intreaba dar incerc sa-ti caut circumstante atenuante.
"vuvuzela", credinta se afla in sufletele noastre nu in tratate de teologie si nici macar in Biblie.
Sper ca intelegi bine ce vreau sa-ti transmit.
Astept sa revii, macar pentru a citi raspunsul meu.
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:14
Pentru "memestrel2007" :

"O mare nereusita esti chiar TU"

Esti foarte confuz, vorbesti cu tine insuti ?!
Doamne, pazeste !
Aloooooooo! 112!!!!!!!!!!!
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:18
mare e gradina ta de ignoranta. Impartirea nu am facut-o eu ci altii mult mai inteligenti si informati decat mine. Daca nu stii nimic in domeniu nu inseamna ca altii sunt cu pluta. Doar asa pt. informatia ta afla ca de mai mult de 10 ani lucrez in exorcizare, sau nici de asa ceva nu ai auzit? De aceea avand un dar pe care ti-l da D.Sfant poti face deosebirea duhurilor, si daca nu stiii ce-i acela suflet si duh foarte clar cam degeaba te afli acolo. Denumirea de suflet e generica si se foloseste in teologie dupa un termen grec.Solul lui D-zeu pe pamant a fost doar Isus, insa e drept ca D-zeu lucreaza si prin oameni pe pamant, prin cei care iubesc, ajuta, mangaie, impaca...
Inteleptii vor spune cuvinte intelepte sa-ti spun eu ce vor face nebunii? SE vor arunca la gatul altora doar pt. ca ei habar nu au.
Bine ar fi sa comenteze subiectul doar cei interesati de el, nu cei care nu au alta ocupatie, mai inteligenta, si stau toata ziulica pe net si-i musca pe altii. Sau e o caracteristica a inteligentului popor roman?
Tocmai datorita ignorantei pot popii manipula si trai bine pe spatele fraierilor. Se folosesc, ca si altii in trecut, de ex fariseii la evrei, de faptul ca oamenii sunt disperati de portocaliul in care sunt si cauta speranta la D-zeu. Cautati-l pe D-zeu si relatia cu el nu indoctrinarea religiosa.
Eminescu fiind inteligent si sensibil a incercat sa se implice in societate timpului sau si pt. ca nu era ca ei, un epigoniu, l-au considerat nebun. CE parca astazi nu-i la fel. La noi turma conteaza ca pe ei ii manipulezi cum vrei, daca cineva face opinie separata cum credeti ca e considerat, ganditor, deschizator de drumuri cumva?
miotud
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:36
a cintat si menestrel un pic...vroia si el o un covrig...o clatita, ceva....
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:38
De la: marceltuky, la data 2011-01-09 09:17:57
De la: culoridemov, la data 2011-01-09 04:20:18mai curios as fi eu cine poate demonstra inexistentza Lui...oare a cotrobait careva prin cotloanele universului, l-a cautat peste tot, nu a dat de El si poate confirma inexistentza sa?

Cum poti demonstra inexistenta a ceva ce nu exista? Trebuie sa fii ridicol de prost si stupid sa pretinzi celor care sustin inexistenta sa sa-l caute in tot iniversul..... cred ca cautarea este a voastra (a celor care ii sustineti existenta) iar faptul ca nu dati de el nicaieri "prin cotloanele universului" este o dovada a inexistentei sale......
culoridemov
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:39
224,am intrat sa citesc in contul tau,atat cat ai lasat tu sa se inteleaga.permite-mi sa contrazic un pic pe expresia;"ne nastem si murim singuri".dupa umila mea parere ,este doar o fraza veche spusa de cineva mai putin "citit".fac asa un pic de analiza atunci cand am nascut si eu.in sala de nasteri eram eu,asistente si medici.am nascut greu dar am un nazdravanel de baiat.acum revenim la moarte.si iar analizez moartea tatalui meu recenta.inainte ca spiritul sa-i paraseasca trupul toata familia era cu el.la fel si dupa deces eram langa el.deci nici la nastere nici la moarte,zic eu ca nu suntem singuri .vreau sa mai adaug finalul "apoteotic'" ca sa zic asa,niciodata nu suntem singuri,pt ca Dumnezeu este in permanenta in sufletul nostru.
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:41
miotud, acum mi-e clar ca nu ti-ai facut prea bine groundingul daca "lucrezi in exorcizare"...si a cam intrat necuviosul. dupa cum scrii.
Ti-am mai explicat ca aia cu trimisul dlui pe pamanint si haruri "aparte" pe care ti le dau duhurile sfinte etc sint semne ca te duci cu pluta, dar.... ... na, du-te linistita.
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:49
bluelight
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:50
De la: garbo173224, la data 2011-01-09 18:14:43"vuvuzela" ma bucur ca ai revenit dar ma intristeaza ca adopti si tu aceeasi pozitie ca si "garbo108904", careia i-am raspuns putin mai devreme, in ceea ce priveste diferenta dintre cuvant si fraza. Cati ani ai? Stiu ca nu se intreaba dar incerc sa-ti caut circumstante atenuante.
"vuvuzela", credinta se afla in sufletele noastre nu in tratate de teologie si nici macar in Biblie.
Sper ca intelegi bine ce vreau sa-ti transmit.
Astept sa revii, macar pentru a citi raspunsul meu.





am revenit cu drag,chiar din contul tau.varsta este scrisa la contul meu.ceva mai sus am scris si eu ca,indiferent in ce crezi,credinta este in suflet.cand am vb de tratate ,atentie eu nu prea cred in ele si nici in biblie.eu am alta cultura(ma refer la religie).am alt mod de a il descrie pe cel numit de oameni Dumnezeu.dar asta nu ne diferentiaza.credem in acelasi lucru dar il numim diferit avem viziuni diferite.nu vreau sa dezvolt aici acest aspect.in tema topicului ai o inadvertenta.nu se intelege clar la ce faci referire.cel putin eu nu prea inteleg si sincer aveam pretentii la mine.
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:53
Pentru "garbo174279" :

Regret ca nu vrei sa-mi explici cu cuvintele tale, cu calm, cu mintea ta ce intelegi concret , in cazul tau desigur, prin "isus ca domn al vietii tale".
Nu vrei sa incerci?
Si nu mai folosi abrevieri non-standard ca nu ma pricep la ele.
Hai, te rog, curaj si pune-te pe scris.
Te astept.
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:00
Q,vin si eu cu o varianta daca imi permiti.biblic se numeste 'har".trebuie insa explicat ca toti care stiu sa isi dezvolte si aptitudinile celeilalte jumatati de creier,pot face ceea ce mai sus se numeste ca a facut cu "har".tu cunosti bine ce vreau sa spun.nu dezvoltam caci multi au mentalitati neschimbabile,asta ca sa nu se supere nimeni.
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:09
unde mai pui ca sunt si d-astia cu personalitati interschimbabile
bluelight
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:12
"vuvuzela", status-ul de sub avatarul meu "Omul se naste si moare intotdeauna singur" l-am preluat de la japonezi considerand ca are o foarte mare doza de adevar, asa cred eu, deocamdata. Vezi, sunt cam rigid doar in ariculatii, in gandire, cata vreme mi-o mai lasa-o Dumnezeu, inca sunt flexibil.
Mai reflecteza asupra statusului afisat de mine, s-ar putea sa insemne ceva si pentru tine, mai tarziu.
Te mai astept.
Apropos, cum se numeste Dumnezeul tau?
In ceea ce priveste inadvertenta pe care ai remarcat-o in tema acestui topic, te asigur ca nu am facut nici macar o singura gresala.
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:12
De la: marceltuky, la data 2011-01-09 09:17:57
De la: culoridemov, la data 2011-01-09 04:20:18mai curios as fi eu cine poate demonstra inexistentza Lui...oare a cotrobait careva prin cotloanele universului, l-a cautat peste tot, nu a dat de El si poate confirma inexistentza sa?

Cum poti demonstra inexistenta a ceva ce nu exista? Trebuie sa fii ridicol de prost si stupid sa pretinzi celor care sustin inexistenta sa sa-l caute in tot iniversul..... cred ca cautarea este a voastra (a celor care ii sustineti existenta) iar faptul ca nu dati de el nicaieri "prin cotloanele universului" este o dovada a inexistentei sale......


Dear marceltuky...multumesc pt gratuita gratulatie. Prostie si stupididate zici...hm...nu cred ca ai inteles prea multe din afirmatia mea si de aceea voi incerca sa adaptez putin...deci, poti demosntra orice cu argumente clare si logice, atat existenta unui lucru sau entitati, cat si absenta sa...iar eu nu i-am indemnat pe cei care nu cred in existentza unui Creator sa-l caute literalmente prin ungherele universului....incercam sa subliniez ca suntem limitati (iar de aici nici tu nu faci exceptie, dragul meu epatant) in ce priveste timpul si spatiul si nu ne da mana sa facem afirmatii categorice , atata timp cat, in urma limitelor noastre, nu am strabatut universul fizic ca sa putem confirma prin metoda vreunei constatari stiintifice absenta lui Dumnezeu...
ce le pot recomnada celor ce nu cred in existentza Sa?...intr-adevar, nu prin "cotloanele universului sa-L caute...poate fi mai lesne gasit, iar mijloacele sunt 2 la numar, prin care ni s-a revelat si continua sa ni se reveleze: 1- Biblia, 2 - Creatia (adica tot ce ne inconjoara, tot ceea ce transmite ceva, cui are ochi sa vada, despre intelepciunea existenta in cadrul unui proiect inteligent...astfel poti 'sa dai si tu de el'...asta daca nu crezi ca viata iti ofera alternative si raspunsuri plauzibile si fara El.

Si pt ca esti pornit sa discretitezi Biblia, cu toate ca nu ai date suficiente sau poate tocmai de aceea(drept e ca nu-ti cunosc motivatiile, poate o faci din ignoranta ,preponderent sau poate primeaza rautatea instinctiva...n-am idee), iti voi explica cat de "clara" este contradictia biblica pe care ai enuntat-o prin urmatorea sectiune:
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 10:02, by marceltuky:
"Din ciclul Contradictii clare in biblie:
contradictia numarul 2
2.In that count how many fighting men were found in Israel?
(a) Eight hundred thousand (2 Samuel 24:9)
(b) One million, one hundred thousand (IChronicles 21:5)"

Cum se poate realiza o concordan ntrecifrele diferite care au aprut n numrtoarea israeliilor i a iudeilor fcut de David?

n 2Samuel 24:9 cifrele snt 800000 de israelii i 500000 de iudei, n timp ce n 1Cronici 21:5 numrul de lupttori ai lui Israel este de 1100000, iar al lui Iuda de 470000. nrolai ca trupe regulate n serviciul regelui erau 288000 de soldai, mprii n 12 grupuri de cte 24000, fiecare grup servind o lun pe an. Mai erau 12000 de servitori la cei 12 prini ai triburilor, numrul total ridicndu-se, astfel, la 300000 de oameni. Se pare c n cei 1100000 menionai n 1Cronici 21:5 snt inclui aceti 300000 deja nrolai, pe cnd n 2Samuel 24:9 nu (Numeri 1:16; Deuteronomul 1:15; 1Cronici 27:122). n ce privete Iuda, textul din 2Samuel 24:9 pare c a inclus 30000 de soldai ntr-o armat de supraveghere staionat la grania cu filistenii, dar acetia nu au fost inclui n cifra din 1Cronici 21:5 (2Samuel 6:1). Dac ne amintim c 2Samuel i 1Cronici au fost scrise de doi oameni cu concepii i obiective diferite putem s realizm cu uurin o concordan ntre cifre.

Exceptand usurinta si labilitatea cu care m-ai categorisit, oare ai inteles ceva?
Sa adaptez si raspunsul de mai sus. 2 Samuel este o carte biblica scrisa de profetii Gad si Natan , iar 1Cronici il are pe Ezra ca si scriitor. Faptul ca acestia au prezentat lucrurile din doua perspective diferite nu inseamna ca ei s-au contrazis....sunt si in cele 4 evangleii situatii asemanatoare, aparente contradictii, care insa, in urma unor cercetari minutioase si serioase( si as adauga si lipsite de prejudecata ca ai fi mai destept decat vorbesc realitatile) se dovedesc a fi elemente diferite , complementare, care ofera o imagine mai cuprinzatoare asupra lucrurilor, o perspectiva mai buna si atunci nu vei mai bajbai asemenea unei furnici plimbandu-se pe o pictura, dar nefiind in stare sa vada imaginea de ansamblu.
culoridemov
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:13
De la: garbo173224, la data 2011-01-09 19:00:03Pentru "garbo174279" :

Regret ca nu vrei sa-mi explici cu cuvintele tale, cu calm, cu mintea ta ce intelegi concret , in cazul tau desigur, prin "isus ca domn al vietii tale".
Nu vrei sa incerci?
Si nu mai folosi abrevieri non-standard ca nu ma pricep la ele.
Hai, te rog, curaj si pune-te pe scris.
Te astept.
[/quote



permite-mi sa iti scriu in privat.nu vreau sa tulbur pe altii.unii stiu viziunea mea despre acest subiect.altii mai noi nu stiu.dar nu vreau sa mai revin pe topic la un subiect care candva a produs haos.am avut curajul si am deschis acel subiect,insa nu prea are "priza la public".
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:18
Pentru "marzadia2" :

Inainte de 1995 tot asa scriai ???

"Mai dragilor in primu rand buna tuturor,s in cont c va veni sa-l judekti p D-zeu,poate a stiut c o sa se intample dar asa trebuia sa fie.Asa ne-am nascut noi,s nici noi nu avem dreptu sa ne jud unii p altii.Asa k lasa-ti pov astea s vb d alceva,EL e singurul lucru kre a fost este s va fii.Dak vreti va dau eu un sub mai interes D C TREB SA MURIM?C FACTORII INFLUENTEAZA MOARTEA?Hai v-am pupat,papa.."
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:18
De la: bluelight, la data 2011-01-09 19:12:06unde mai pui ca sunt si d-astia cu personalitati interschimbabile




vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:20
"miotud", sunt incantat ca te ocupi de exorcizari.
Fii atenta, tu stii ce fac eu in realitate cand fumez ?
Acum sa te vad...
IL TAMAIEZ PE DRACU' PE CARE-L AM IN MINE !
Te rog, platesc oricat si orice, mai putin cu viata, scapa-ma de dracu'!
Lasa-ma de fumat!
De 60 de ani tot...fumez, iti dai seama cati ani l-am tamaiat?
Astept propunerea ta.
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:24
Te astept, in privat.
Nae_Nae
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:28
De la: garbo173224, la data 2011-01-09 19:28:58Te astept, in privat.





desigur.dar un pic mai tz.
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:42
Deceneu a fost slujitorul lui Burebista. Nu l-a tradat niciodata, a dus mai departe valorile si morala poporului dac.Dar ca orice popor si noi am cazut in imensa greseala si am fost incet si sigur indoctrinati.De ce la cununia in biserica lor miresei i se spune sa se veseleasca ca Sara?? stie cineva sa-mi spuna cine a fost Sara?? De ce i se spune sa se inmulteasca ca Rasela?? Stie cineva cine a fost Rasela?? Cautati in textele biblice si o sa va ingroziti cine au fost cele doua femei israelite si ce le ureaza popii sotiilor noastre in biserica la cununie.De ce BOR nu s-a opus Legii prin care erau recunoscutii homosexualii dar nu accepta legea prostitutiei?? De ce oamenilor le este frica sa vorbeasca despre dumnezeu si isus christos?? de ce li s-a inoculat aceasta teama teribila de biserica si preoti?? ca sa ne spolieze de ultimul leut. in biblie scrie sa nu-si adune averi pe pamant??? uitati-va dragi romani ce averi fabuloase detin preotii care propovaduiesc cuvantul domnului. Revin.
garbo017554
Postat pe 9 Ianuarie 2011 20:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor 5 De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( 21 De la: bau 30 Iunie 2010 16:58
Fara titlu 40 De la: getuta 3 Decembrie 2010 23:31
UNDE NE ASCUNDEM ATUNCI CAND FUGIM DE NOI ??????????? 184 De la: eu2009 30 Mai 2013 18:53
La multi ani tuturor care poarta numele Gheorghe si derivatele numelui! 2 De la: Jojolin 22 Aprilie 2012 00:56
Setari Cookie-uri