cred ca am inceput de depresie, am nevoie de ajutor

sfatul meu este sa consulti un psiholog.el te poate ajuta sa depasesti momentul si sa o iei de la capat cu viata dar nu pe net.viata inseamna sa traiesti,realitatea nu ceea ce iti imaginezi sau ,mai rau ,falsele aparente de pe net
garbo158098
Postat pe 19 Septembrie 2010 09:37
sfatul meu este sa consulti un psiholog.el te poate ajuta sa depasesti momentul si sa o iei de la capat cu viata dar nu pe net.viata inseamna sa traiesti,realitatea nu ceea ce iti imaginezi sau ,mai rau ,falsele aparente de pe net.zif_asi.
garbo158098
Postat pe 19 Septembrie 2010 09:39
salut lliana54, parerea mea este sa o suni pe ligia_psi, este cea mai in masura sa te ajute ,starea ta tensionata poate fi datorata si stresului la care ai fost supusa ,/cand stam bine cu noi nu ajungem sa suferim atat de mult/, de fapt cred ca anumite nemultumiri ,frustrari te au incoltit/o zi buna
monalisa121
Postat pe 19 Septembrie 2010 09:50
De la: viorel_bosoteanu, la data 2010-09-19 08:38:12Un exemplu de femeie nebuna dusa cu pluta! O poveste aiurita! Sa se duca la doctor! Depresia este o boala si se trateaza! Si ce sa ii spunem noi? Ca este o proasta si ca nu a stiut ce vrea in viata? Foarte bine ca si-a pastrat serviciul si a avansat in cariera! Sa isi gaseasca alt barbat si sa o ia de la capat! Bine ca are ce sa manince si ca are un servici! Barbati se gasesc peste tot!


domnu' boshoteanu !
asha se vb despre o fimee?
auzi la el , zice ca e dusa cu pluta...
cica barbati este pisti tot !
da' ce, o fimee nu este buna pt.consolari la alta fimee?
io stiu o gramada de asemenia cazurili.
cum di altfel si matali potzi consola un barbat dus cu...pluta sau vitzevercia !
hei, ce zici ? (shi nu doare...ca nici prostia nu doari !).
in speranzia ca nu te-ai suparat pe mini,
pa, papusha !
adi27
Postat pe 19 Septembrie 2010 10:03
Consulta rapid un psihiatru ca sa treci pete depresie. Nu uita ca totul trece. Focuseaza-te pe ceea ce-ti place. Mergi la medic!!!
garbo109318
Postat pe 19 Septembrie 2010 10:10
ce conversatii ati avut si voi la 3 dimineata !

irina holdevici ? da...o personalitate
Freya_
Postat pe 19 Septembrie 2010 10:46
da chiar asa focuseaza-te
nelly05
Postat pe 19 Septembrie 2010 10:52
Buna
Cineva pe aici era f socata sa vada raspunsuri caustice din partea unor persoane de calitate indoielnica.....dar ce va asteptati oameni buni, postati un topic apoi vreti sa primiti doar comentarii care va fac placere si va mangaie orgoliul ranit?
Pai daca e asa, mergeti frumusel in fata oglinzii (cautati una mai mare) , spuneti-va doleantele in fata ei apoi dati-va raspunsul singuri!!
Doamnei care a deschis topicul vreau sa ii spun ca ceea ce a facut ea se numeste " a fi cu fundul in doua luntrii"prin urmare acum culege ceea ce a semanat.
Inainte de a incepe o relatie fie ea si virtuala, vezi ce faci cu relatia ta actuala...o relatie la distanta este clar ca nu dureaza, nu era mai simplu daca va incheiati relatia, si fiecare isi vedea apoi linistit de drum?
Cat despre relatiile pe internet asta e deja un alt subiect cu multe pareri pro si contra, sigur ca poti intalni si o persoana cu care sa te potrivesti si sa ai o relatie de durata,daca ai noroc, dar daca ai acceptat o astfel de relatie, atunci asuma-ti si respansabilitatea unui esec.
Prin urmare, draga doamna, iertati-mi causticitatea, oricine are parte de stres in viata, multi dintre noi am trecut prin cele examene superstresante si situatii imposibile, daca ne vaicarim chiar nu rezolvam nimic, hai mai bine sa vedem partea plina a paharului: orice sfarsit este un nou inceput... si sa nu uitam sa invatam lectiile pe care ni le ofera viata, altfel mai devreme sau mai tarziu cadem in aceeasi greseala si iar o sa ne plangem ca am cazut in depresie...
Sa auzim de bine!
Emma_K
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:03
ai dreptate, perfecta dreptate..nu stiu la ce se asteapta fetele astea ca vor gasi pe net..o relatie virtuala..stii cum se intampla???dau vrabia din mana pentru cioara de pe gard..In ceea ce priveste supararea prietenului o consider o modalitate de a scapa de aceasta relatie la departare...iti pui intrebarea daca el acolo unde isi are serviciul nu a gasit pe altcineva??si nu are curajul sa recunoasca, in schimb da vina pe tine cu acest internet..este? daca gresesc sa ma trezeasca cineva...
garbo122777
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:03
buna ziua,ma cheama marcel ,prin asa cv am trecut si eu dar cand miam dat seama era prea tarziu greseala era facuta in schimb eu nu miam fc alt prieten in timpul relatiei mele,parerea mea din experienta trebue sa te resemnezi si sa te regasesti pe tine insati fii tare si incearca sai uiti pe amandoi ca nici cu unul din 2 nuti va merge bine toata viata, iao de la capat si tine din toate puterile de servici ca asa te vei multumi ca ai ramas cu cv din acele greseli si cu ajutorul serviciului iti vei gasi persoana potrivita tie ,poate asa a fost sa fie sa nu fiti impreuna e bn ca sa intamplat acum si nu mai tarziu sa aveti si copii si altele , e o durere mare dar e mai bn asa pe parcurs o sa se adevereasca o iubire adevarata ,cand iubesti poti sa si ierti,daca nu e numai vrajeala daca vrei sa mai vb poti sa intri pe mes la id meu markyan999,o zi buna
MARKYAN
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:06
aloo relatie de 5 ani am eu si l-am intalnit pe net si nici in visele tale cele mai frumoase nu ai sa ai u vreodata un barbat cum am eu in toate privintele asa ca nu mai comenta tu in nestiinta de cauza relatiile pe net vezi-ti tu de rel ta daca ai si lasa tu netu in pace
ramonapufi
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:10
Draguta mea este greu sa dai sfaturi ,sau foarte usor cind nu esti tu cea in cauza ,fii serioasa cu depresia ,nu ai voie nici sa gindesti asa ceva darami-te sa pronunti ;totul se gaseste in creierasul tau de acolo vine alinarea gindeste pozitiv ,ce relatie pe net ma faci sa rid daca nu v-ati intilnit ,nu v-ati vazut de ce era-i indragostita ;de o umbra ,fantoma sau de ce? ce zici daca la intilnire vede-ai in fata ta un barbat de vreo 50si ceva de ani cu 2casnici ratate si citeva relati tot ratate ce ave-ai de spus atunci? nu uita ca pe net poti fi orcine vrei tu ,asa ca uita timpenia asta si vezi-ti de viata inainte inteleg ca ai o cariera nu depinzi de nimeni financiar DIZTREAZA-TE uita de chestia cu depresia si iubirea pe net VIATA MERGE INAINTE SI MERITA TRAITA ,o sa intilnesti persoana potrivita care sa te iubeasca sa te respecte si alaturi de care sa-ti cladesti o familiesi inca ceva o sa vina timpul cind iti va fi dor sa ai o zi numai pentru tine profita din plin .
Toate cela bune si fruntea sus .
garbo077323
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:13
sunteti retardati toti care dezaproba netu
ramonapufi
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:17
De la: ramonapufi, la data 2010-09-19 11:17:00sunteti retardati toti care dezaproba netu
ce ar fi sa traiesti o relatie adevarataaaa?si daca tu esti fericita de ce mai trebuie sa convingi si alte persoane?
garbo074997
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:21
liliana 54 in legatura cu mersul la psiholog iti dau un exemplu ,am o vecina care a facut sedinte la psiholog 8 luni bani aruncati si rezultat ZERO ,iar atunci cind a descoperit ca cel mai bun psiholog este ea in timp de mai putine luni si-a revenit este o persoana normala au trecut 2ani de la nefericitul incident isi vede de serviciu isi creste copii si este o persoana vesela pot spune mai vesela ca inainte ,cit despre net nu-l dezaprob cunosc si persoane care s-au cunoscut pe net s-au vazut si dupa un timp au inceput o relatie acum depinde de noroc si de ce ti-e scris din partea CELUI DE SUS.
o zi buna tie si tuturor membrilor Garbo.
garbo077323
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:27
singura sansa de a scapa de vinovatie si depresie este Dumnenzeu. Roaga-te
garbo024461
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:34
De la: garbo074997, la data 2010-09-19 11:21:46
De la: ramonapufi, la data 2010-09-19 11:17:00sunteti retardati toti care dezaproba netu
ce ar fi sa traiesti o relatie adevarataaaa?si daca tu esti fericita de ce mai trebuie sa convingi si alte persoane?

Mda, ma intreb de ce o fi sarind asa in sus ca muscata de sarpe cand de fapt este atat de fericitaaaaa....
Emma_K
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:40
De la: garbo109318, la data 2010-09-19 10:10:18Consulta rapid un psihiatru ca sa treci pete depresie. Nu uita ca totul trece. Focuseaza-te pe ceea ce-ti place. Mergi la medic!!!


al dracu' muiere !
auzi la ea...sa se focuseze !?
da' ce-i fetitza, aparat de pozat sa se focuseze ? sau te pomenesti ca matale te-ai gandit la aparate de pozat marcile nikon,sony alpha 700,canon power shot sx20is ?
mah ce-or evoluat femeili in ziua de azi . ptiu drace ...auzi la madame , focusare !
io am alta solutie pt.fetitza cu depresii ; SEX SEX SEX ! sa vezi ce bine ai sa te simtzi dupa aia (da' cu barbatzi de barbatzi si nu cu scule d'alea cu baterii !
te-i prins ?
adi27
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:43
De la: viorel_bosoteanu, la data 2010-09-19 08:38:12Un exemplu de femeie nebuna dusa cu pluta! O poveste aiurita! Sa se duca la doctor! Depresia este o boala si se trateaza! Si ce sa ii spunem noi? Ca este o proasta si ca nu a stiut ce vrea in viata? Foarte bine ca si-a pastrat serviciul si a avansat in cariera! Sa isi gaseasca alt barbat si sa o ia de la capat! Bine ca are ce sa manince si ca are un servici! Barbati se gasesc peste tot!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Perfectiunea ta!! In viata, mai gresim.e omeneste a gresi! Tuuuuuuuuuuu, n ai gresit ,niciodata,??! De ce trebuie s o faci,,proasta,?? Din greslile ns, invatam! Depresia este de mai multe feluri, am avut o colega, era tanara 26ani ,frumoasa, inginiera, copil, sot bun si dintr o ,depresie, banala, s a spanzurat,,,a fost proasta asa i?? Ce usor putem cataloga ,oamenii, cand nu suntem in pielea lor. Succes si numai bine d soara!
Jojolin
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:46
De la: garbo024461, la data 2010-09-19 11:34:26singura sansa de a scapa de vinovatie si depresie este Dumnenzeu. Roaga-te


mai bine nu, ca ii trebe un popa s-o invetze, si ashtia sunt datzi dracu' cum prind o credincioas frumushica shi tinerica cum o ...violeaza shi sunt mari specialishti shi la perversiuni , iar multzi dintre ei sunt shi bulangii !
asha ca mai bine fara...rugaciuni.mai bine sa-shi gaseasca un tip atletic cu mustatza si...potent (adicatelea...iubaretz iubaretz ).
ai priceput papusha ?
adi27
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:48
eu am intrat in depresie numai citind textul fara punct si virgula, am avut senzatia ca o uratura de Anu Nou. sorry
garbo108904
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:49
Prerea mea este c dac cel cu care ai stat 3 ani i n tot acest timp te-a jignit i stresat,nu te iubete,nu merit s suferi deloc pentru el.
Alege-l pe al doilea pe care l tii de mai puin timp i care te iubete i te ateapt nc,viaa este scurt,triete-i-o ct mai bine,nva din greeli,suntem oameni,nu suntem maini.
Fii optimist,viaa merge nainte,fii atent ca pe viitor s nu mai repei greelile din trecut i totul va fi bine pentru tine.
Hai zmbete,depresia nu este bun la nimic.
garbo162553
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:01
in primul rand,eu nu cred ca esti in depresie!mai degraba intr-un stres continuu si o stare de tensiune fantasica,insa numai depresie nu!un pacient cu depresie nu cere ajutorul nimanui si se afunda si mai adanc in aceasta stare!nu mai prezinta motivatie ptr nimic,nu mai relationeaza cu nimeni,se izoleaza etc!
andreea20
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:38
De la: andreea20, la data 2010-09-19 12:38:23in primul rand,eu nu cred ca esti in depresie!mai degraba intr-un stres continuu si o stare de tensiune fantasica,insa numai depresie nu!un pacient cu depresie nu cere ajutorul nimanui si se afunda si mai adanc in aceasta stare!nu mai prezinta motivatie ptr nimic,nu mai relationeaza cu nimeni,se izoleaza etc!


mah fata,
da' ce bine le stii tu pe toate. sa mor io !
nu vrei sa ma consultzi shi pe mine ? mi-ar face placere ...
adi27
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:14
De la: Jojolin, la data 2010-09-19 11:46:36
De la: viorel_bosoteanu, la data 2010-09-19 08:38:12Un exemplu de femeie nebuna dusa cu pluta! O poveste aiurita! Sa se duca la doctor! Depresia este o boala si se trateaza! Si ce sa ii spunem noi? Ca este o proasta si ca nu a stiut ce vrea in viata? Foarte bine ca si-a pastrat serviciul si a avansat in cariera! Sa isi gaseasca alt barbat si sa o ia de la capat! Bine ca are ce sa manince si ca are un servici! Barbati se gasesc peste tot!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Perfectiunea ta!! In viata, mai gresim.e omeneste a gresi! Tuuuuuuuuuuu, n ai gresit ,niciodata,??! De ce trebuie s o faci,,proasta,?? Din greslile ns, invatam! Depresia este de mai multe feluri, am avut o colega, era tanara 26ani ,frumoasa, inginiera, copil, sot bun si dintr o ,depresie, banala, s a spanzurat,,,a fost proasta asa i?? Ce usor putem cataloga ,oamenii, cand nu suntem in pielea lor. Succes si numai bine d soara!


asha jojo draghe !
da-i la cap grobianului care o face pe depresiva proasta , ca shi io m-am luat de el , al dracu boshoteanu (care impinge pianu...) . apoi colega aia care zici ca s-o spanzurat nu s-o fi imbetat shi dupa aia o apucat-o depresia ? (ca la voi cam beau femeile ra'tz a dracu de morosence, ca shi io am avut una da' i-am dat papucii ca mi-o beut totz banii castigatzi cu truda in spania cu alba neagra !) )
pa pa jojo ,
adi27
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:21
De la: garbo108904, la data 2010-09-19 11:49:51eu am intrat in depresie numai citind textul fara punct si virgula, am avut senzatia ca o uratura de Anu Nou. sorry


n-am intzels ninica !
adi27
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:22
Draga mea,

starea pe care o ai tu acum nu mi-e straina nici mie si cred ca nici altora. Te inteleg perfect. E greu, dar nu e imposibil. Ai facut o obsesie pentru cel care nu mai e, l-ai urcat pe un piedestal, insa locul lui nu e acolo, e printre oamenii de rand. Incearca sa te detasezi de el, de trecut, de suferinta cu fiecare secunda, cu fiecare gand. Spera intr-o zi mai buna. Shakespeare spunea "ca tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte". Tu acum este in noapte, dar vor izbucni si zorile - depinde numai si numai de puterea pe care o gasesti in tine.

Pentru tine, special, am gasit asta: http://www.youtube.com/watch?v=rSms29m-nZQ

Asculta si incearca sa-ti deschizi inima pentru o noua zi senina.

Ai grija de tine
Nadinne
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:38
De la: garbo077323, la data 2010-09-19 11:27:01liliana 54 in legatura cu mersul la psiholog iti dau un exemplu ,am o vecina care a facut sedinte la psiholog 8 luni bani aruncati si rezultat ZERO ,iar atunci cind a descoperit ca cel mai bun psiholog este ea in timp de mai putine luni si-a revenit este o persoana normala au trecut 2ani de la nefericitul incident isi vede de serviciu isi creste copii si este o persoana vesela pot spune mai vesela ca inainte ,cit despre net nu-l dezaprob cunosc si persoane care s-au cunoscut pe net s-au vazut si dupa un timp au inceput o relatie acum depinde de noroc si de ce ti-e scris din partea CELUI DE SUS.
o zi buna tie si tuturor membrilor Garbo.


de regula nu citez,da' tot mai buctez cate una...asta-mi da de gandit...
auzi....da' cel e sus are program de audientze si io nu-s corect informata?
preci
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:44
Buna . Credema cat de mult iubesti un barbat dar daca iti face probleme ,el nu te merita. Nu merita sa-ti lasi jobul ptr el sau sa sa te omori ptr el. Chiar nu merita !!!!!!!! Si eu am fost in sitiuatia ta. Am stat cu el 3 luni in Romania apoi ne-am dus ptr un job in Belgia. Acolo dupa un timp si-a aratat adevarata lui fata. Tot ce am strans impreuna ,am preferat sa i le las / masina,plasma plus multe altele/ si am venit inapoi in tara pentru linistea mea si sa-mi vad de viata mea mai departe avand grija de fiica mea dintr-o casatorie anterioara si de parintii mei. Intre timp am cunoscut un barbat care intradevar ma merita ; desi el are 56 ani si eu 42 ani dar este un om cu capul pe umeri si are si 2 joburi in tara unde locuieste.
garbo040291
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:51
eee...audientele se obtin numai cu pile!!!!

Da si mie din Beciul tau domnos.....ca am o stare...de-mi vine sa o iau pe aratura!!!
walkiria
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog ajutati-ma 22 De la: cri_kidz 23 Mai 2011 17:29
O mama stie cum sa-si apere puiul,dar pe Ei cine le apara??? 27 De la: lumiiana 21 Iulie 2010 01:48
am nevoie de o indrumare,multumesc! 41 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:55
vaccin inainte de sarcina 1 De la: karen79 14 Noiembrie 2008 00:17
Antibiotice 6 De la: vasilicasavoiu 15 Aprilie 2009 13:21
Setari Cookie-uri