cred ca am inceput de depresie, am nevoie de ajutor

ma simt rau, nici nu stiu cum sa incep dar simt ca-mi pierd mintile iubesc un brbat si din cauza mea l-am pierdut si imi pare rau ca si el ma iubit ma iubit chiar mult cel putin asa spune el., am pus cariera in fata de orice am considerat ca daca nu sunt pe bani mei nimeni nu ma va ajuta si ca normal este ca orice femeie sa fie pe bani ei si sa nu depindade nimeni mai ales de un barbat, am avut zile de cosmar cu examene pt pastrarea locului de munca trebuia sa iau examenele de ele depindea serviciul meu, am un prieten sunt cu el de 3 ani dar el locuieste in alt oras tot din cauza serviciului el cu stres eu cu stres relatia nu a mers niciodata cum mi-am dorit ne certam des si el ma jicneste ce sa mai spun sincer nu suntem fericiti unul langa altul nici nu stiu de ce stam impreuna, in urma cu 2 ani am cunoscut un tip pe net l-am placut mult pot spune ca l-am iubit dar am zis ca relatiile pe net nu sunt de durata si ar trebui sa-mi vad de viata mea el ma iubit ma astepta la el si etc nu vreau sa va plictisesc prea mult, ideea este ca dupa examen nu m-am dus la el am fost cu prietenul meu el a aflat si nu ma iertat mi-a zis ca l-am facut sa sufere ca l-am distrus ca este ca o cenusa si ca ma uraste ca-i este scarba de mine si etc de aici va venit suferinta mea am luat-o razana cu psihicu datorita stresului care l-am avut cu examenele si acum asta mi-am dat seama ca-l iubesc enorm si ca l-a iubit mereu ca puteam fi fericita cu el acum am reusit sa-mi pastrez serviciul dar am pierdut barbatul pe care-l iubesc ma simt groznic am vrut sa pun capat cu viata dar am incredere in d-zeu si stiu ca este pacat nu pot face asta dar sunt distrusa, imi cer scuze pt scris, nu stiu unde sa caut ajutor
llilyana54
Postat pe 28 August 2010 13:47
asta-i chestia cu fugitul dupa doi iepuri sau cu couru' in doua luntrii...mai intri si la apa....
da' las' ca vine altu'
eladaela
Postat pe 28 August 2010 14:14
Iti dau doua palme de nu te vezi. Nu vezi ca plangi dupa nimic? Relatie pe net? Reveniti-va frate. Parca ati fi turbate. Nici macar nu l-ai vazut vreodata. Cand va aud ma ia cu rau de la stomac: "vai m-am indragostit de un barbat pe net". E ca si cum te-ai indragosti de crainicul de la TV. Zici ca ai facut scoli, ai dat examene? Atunci de ce ai creierul asa plat? Cred ca trebuia sa mergi la el, sa ti-o traga si sa nu-ti mai raspunda la telefon sa vezi tu cum e cu relatiile pe net si sa ai macar de ce plange.
Doara
Postat pe 28 August 2010 14:29
Doaro, vrei sa-i dai motiv real de plans?
panty_C
Postat pe 28 August 2010 14:32
Da-i. Nu vezi ca-si cauta?
Doara
Postat pe 28 August 2010 14:33
door door....
da io poci pt ca sa zic ca m-am indragostiit???
(de baiatul care-mi aducea netul, evident )
fleurdelis
Postat pe 28 August 2010 14:34
Cum ti-l aducea? La pachetel?
Doara
Postat pe 28 August 2010 14:35
De la: llilyana54, la data 2010-08-28 13:47:12...nu vreau sa va plictisesc prea mult...


Cam tarziu... cand ai scris fraza asta, deja o comisesesi...
Thor_again
Postat pe 28 August 2010 14:35

daa....
la cabluletz maiii....
fleurdelis
Postat pe 28 August 2010 14:37
Doaro, ma refeream la palmele alea
panty_C
Postat pe 28 August 2010 14:37
Am inteles acum. I-as da. Poate-si revine.
Doara
Postat pe 28 August 2010 14:38
da' ce rea esti doaro mami!!
fata sufera si tu .....
eladaela
Postat pe 28 August 2010 15:02
fleur....ia trimite-l si la mine pe baiatul ala cu net-ul....
ca merge asta de zici ca sta si ma scoate din sarite
eladaela
Postat pe 28 August 2010 15:06
panty_C
Postat pe 28 August 2010 15:11
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... as fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acum ?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe.
Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment.
Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata...
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.
Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
KNIGHT_31
Postat pe 28 August 2010 16:35
tocmai din cauza asta nu am vrut sa ma intalesc cu baiatul de pe net pt ca nu cred in relatile de pe net, am avut grija de examene si de serviciu nu am stat sa umblu dupa el dar parca mi-a parut rau de el nu credeam ca ma iubeste cel putin asa zice el, si depresia mea este si din cauza stresului cu examenele si etc. MS DORA cred ca palmele tale au ajuns pt ca deja ma simt mai bine. te pup
llilyana54
Postat pe 28 August 2010 17:44
Depresia este boala grava si se trateaza. Specialistul stabileste diagnosticul, sunt mai multe boli cu simptome asemanatoare. In legatura cu povestea ta...nu stiu ce sa spun. Daca tot ai pierdut, incearca sa pierzi demn.
Luna_in_capricorn
Postat pe 28 August 2010 17:44
am vrut sa zic DOARA
llilyana54
Postat pe 28 August 2010 17:45
am vrut sa zic DOARA
llilyana54
Postat pe 28 August 2010 17:45
iote doruto ce efect terapeutic ai .brava!
bluelight
Postat pe 28 August 2010 18:17
buna,

Draguta mea,e greu sa dai sfaturi si de regukla da sfaturi cela care crede ca le stie pe toate, stiutorul sau profesionistul intotdeuna cel mult iti va sugera ca el asa ar face, DE CE? Pentru ca suntem unici si reactionam in consecinta diferit la situatii similare. Eu m-am casatorit de pe net si mi-am facut amici in toate colturile luimii, pe net sunt tot oamni din strada, aici nu vin din alta galaxie, sunt cei din strada asa ca, fii selectiva si urmeaza-ti inima. Cunosc sentimentul pe care il ai, pot spune ca l-am si trait, cand un barbat nu te implineste, cand nu este manusa perfecta pe mana sufletului tau atunci e greu sa te hotarasti si mintea si inima continua sa caute, atunci cand ai intsalnit barbatul pe care il cauti stii, simplu nu mai incape nimic si nimeni in afara lui...Tot universul tau se contopeste, se muleaza pur si simplu pe ce simti, traiesti, gandesti alaturi de el...DECI.. urmeazati inima...ascultati vocea interioara...Nu uita, cine te face sa plangi nu-tio merita alacrimile!

Sanda Gligu
psiholog
sophiagl
Postat pe 3 Septembrie 2010 21:44
Mi-a placut, e super.Nota 10 pentru pilda.
miorita
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:54
cred ca invidia la facut pe prietenul tau de pe NET, a vrut sa te impiedice sa te realizezi ,sau poate mai degraba ca l-ai inselat. Atat de prost ai procedat? Cum a aflat? Daca relatia nu mai mergea cu primul prieten de ce n-ai intrerupt-o?
cauta sa te linistesti . consulta un psihiatru si totul o sa fie bine.
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci totul cu bine.
Nu te gandi la prostii , viata nu e ROZ , O SA IASA SOARELE SI PE STRADA TA AI SA VEZI.




NUMAI BINE ITI DORESC.
raduzoe
Postat pe 6 Septembrie 2010 15:41
gandeste bine si actioneaza intelept , gandestete pentru ca viitorul sa ti fie bun!! barbati mai sunt in lumea asta
narcysa
Postat pe 6 Septembrie 2010 16:08
super
narcysa
Postat pe 6 Septembrie 2010 16:11
liliana, tu te-ai indragostit de o iluzie, de un vis... In mediul virtual e foarte usor sa creezi imaginea quasiperfectiunii si a iubirii, imagine care adesea paleste brusc si iremediabil la contactul cu realitatea. Cine stie cate alte domnisoare suspinau la fel ca si tine de dorul lui si-i asteptau chemarea...
Un barbat care iubeste gaseste in doi ani o cale de a-si aduce iubita alaturi de el, sau vine chiar el sa o caute. Eu zic sa te linistesti si sa incerci sa privesti lucrurile la rece. Daca te-ar fi iubit n-ar fi rezistat sa nu te intalneasca, sa nu te atinga, sa nu te sarute timp de doi ani.
So, nu merita tot chinul asta. E doar o iluzie.
Tylly
Postat pe 6 Septembrie 2010 16:26
De la: llilyana54, la data 2010-08-28 13:47:12ma simt rau, nici nu stiu cum sa incep dar simt ca-mi pierd mintile iubesc un brbat si din cauza mea l-am pierdut si imi pare rau ca si el ma iubit ma iubit chiar mult cel putin asa spune el., am pus cariera in fata de orice am considerat ca daca nu sunt pe bani mei nimeni nu ma va ajuta si ca normal este ca orice femeie sa fie pe bani ei si sa nu depindade nimeni mai ales de un barbat, am avut zile de cosmar cu examene pt pastrarea locului de munca trebuia sa iau examenele de ele depindea serviciul meu, am un prieten sunt cu el de 3 ani dar el locuieste in alt oras tot din cauza serviciului el cu stres eu cu stres relatia nu a mers niciodata cum mi-am dorit ne certam des si el ma jicneste ce sa mai spun sincer nu suntem fericiti unul langa altul nici nu stiu de ce stam impreuna, in urma cu 2 ani am cunoscut un tip pe net l-am placut mult pot spune ca l-am iubit dar am zis ca relatiile pe net nu sunt de durata si ar trebui sa-mi vad de viata mea el ma iubit ma astepta la el si etc nu vreau sa va plictisesc prea mult, ideea este ca dupa examen nu m-am dus la el am fost cu prietenul meu el a aflat si nu ma iertat mi-a zis ca l-am facut sa sufere ca l-am distrus ca este ca o cenusa si ca ma uraste ca-i este scarba de mine si etc de aici va venit suferinta mea am luat-o razana cu psihicu datorita stresului care l-am avut cu examenele si acum asta mi-am dat seama ca-l iubesc enorm si ca l-a iubit mereu ca puteam fi fericita cu el acum am reusit sa-mi pastrez serviciul dar am pierdut barbatul pe care-l iubesc ma simt groznic am vrut sa pun capat cu viata dar am incredere in d-zeu si stiu ca este pacat nu pot face asta dar sunt distrusa, imi cer scuze pt scris, nu stiu unde sa caut ajutor
garbo005851
Postat pe 6 Septembrie 2010 19:55
auzi...
da' tu ce cariera ziceai ca ai?
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 19:58
Draga mea,
Dragostea nu este o toana nu poti iubi cand si daca vrei.
Chiar daca doare mergi inainte poate intr-o zi vei descoperi ca a fost doar nevoia de dragoste .
Este viata ta ,dar viata pe care o duci este de fapt cauza depreseei.
Impacate cu tine.Fii sincera.cu tine insasi nu te minti.
garbo005851
Postat pe 6 Septembrie 2010 20:00
Cele descrise mi-au dat o lectie de viata pe care nu le-as fi acumulat citind 200 de filozofi experti sau asa zisi experti in problemele cuplului,........dar totodata mi-ai confirmat parerea trasa de mine cu multi ani inainte ca barbatul oricat ar iubi nu uita si nu iarta orgoliul este mai mare.
Degeaba suntem in secolul XXI vesnica problema orgoliul ne desparte.
Pacat ca nu putem depasi orgoliul si o dragoste mare este calcata de un orgoliu mic.
garbo005851
Postat pe 6 Septembrie 2010 20:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sanatatea bebelusului meu 2 De la: garbo089862 26 Martie 2011 21:18
AFTE BUCALE 5 De la: Aly_Fab 18 Aprilie 2010 19:51
medic ortoped 15 De la: adrica 1 Iunie 2010 21:39
sunt o mama disperata 10 De la: kidz006089 2 Ianuarie 2010 20:29
nu mi;a venit menstruatia 2 De la: ralucimp 20 Noiembrie 2009 21:41
Setari Cookie-uri