Toamna își face simțită prezența din ce în ce mai bine. Asta înseamnă zile mai friguroase, ploi mai dese și un decor în nuanțe de maro, galben și portocaliu. Fiecare anotimp vine cu propria frumusețe și cu diverse schimbări. Având în vedere că temperaturile se schimbă, înseamnă că este momentul să schimbăm și noi garderoba. Asta în special când vorbim despre bebeluși.

Cei mici, în special în primele luni din viață sunt predispuși îmbolnăvirii, având în vedere că anticorpii lor abia acum de dezvoltă. Asta înseamnă că trebuie să acordăm o atenție sporită vestimentației acestora și chiar a păturicilor cu care îi învelim. Magazinul online Little Prints vine și de data aceasta în ajutor.

Păturici moi și călduroase, perfecte pentru bebeluși

Pentru ca bebelușul să aibă un somn cât mai liniștit și confortabil atunci când îl plimbați cu căruciorul spre exemplu, trebuie să aibă și o păturică cu care să îl acoperiți. Asta în special dacă bate vântul. Iată că în acest sens o păturică din bumbac poate fi alegerea ideală. De asemenea o paturica din muselina este o alegere potrivită pentru nou-născuți, pentru că puteți acoperi căruciorul când este lumina de afară prea puternică sau pentru a feri copilul de vântul prea puternic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Puteți găsi la Little Prints mai multe modele dintre care puteți alege. Unele pături, fiind realizate din 100% bumbac cu siguranță vor oferi confortul necesar, vor menține căldura și vor oferi protecția necesară. Asta în special pentru faptul că bumbacul este recunoscut ca fiind un material care nu irită pielea, hipoalergenic.

Dacă veți accesa littleprints.ro veți descoperi stoc complet de păturici fel de fel. O păturică din muselină poate fi ideală chiar și atunci când alăptați.

Accesorii și articole vestimentare pentru bebeluși

Little Prints este un magazin online cu articole alese special pentru cei mici. În lista de produse veți descoperi renumitul brand Bibs, alături de Mushie și multe altele. Veți vedea chiar și produse semnate Little Prints. Categoriile diferă și veți descoperi atât accesorii necesare încă din primele zile ale bebelușului acasă cât și articole vestimentare drăgălașe.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Pentru că toamna poate fi destul de friguroasă, veți opta pentru articole vestimentare mai groase. Asta nu înseamnă că cei mici nu pot fi în continuare fashion, îmbrăcați în funcție de trendurile actuale, așa cum mulți părinți optează.

Puteți accesoriza orice ținută a micuței voastre prințese cu ajutorul unei perechi de șosete lungi. Veți descoperi o paletă vastă în ceea ce privește culorile disponibile, precum și modelele. Dacă vreți să adăugați un plus estetic ținutei veți opta cu siguranță pentru cele cu fundițe. Tot la ei veți găsi și body-uri, salopete și alte astfel de produse care vă vor fi necesare cu siguranță.

Important este ca în anotimpul rece să fiți pregătiți cu toate cele necesare pentru bebe, astfel încât să aibă parte de toată căldura necesară, pentru că veți vrea să îl feriți de răceli. Accesați pagina littleprints.ro și comandați toate produsele care vă plac și de care aveți nevoie.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri