Presa sârbă îl descrie pe adolescentul care a ucis 9 persoane într-o școală din Belgrad drept ”un elev exemplar, fără probleme de comportament”. Părinții băiatului lucrează în sistemul medical, iar tatăl său este medic, precizează publicația Novosti.

Până în acest moment, jurnaliștii de la Belgrad transmit că în atac au fost ucise nouă persoane, dintre care opt erau elevi.

Potrivit informațiilor obținute de Novosti, adolescentul identificat prin inițialele KK nu a avut un comportament problematic și se presupune că a comis masacrul sub influența narcoticelor.

Un băiat a fost arestat miercuri după ce a deschis focul într-o școală din Belgrad, au anunțat autorităţile locale, citate de CNN.

Ministerul sârb de Interne anunţă într-o postare pe Facebook că a fost informat că miercuri, la ora locală 8.40 (şi ora României), a avut loc un atac armat la Şcoala Elementară Vladislav Ribnikar, în Vračar, un cartier de lux în capitala sârbă, relatează news.ro.

Citiți mai multe pe www.educatieprivata.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Foto fr si main: Longfin Media /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri