27 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Ia-ți cât timp ai nevoie. Într-un final, pașii te vor purta în direcția în care îți este menit să ajungi!

Direcția spre care mergi este mult mai importantă decât orice altceva. O dată ce te-ai gândit să pășești către un nou drum, nimic nu ar trebui să te mai oprească! Nu te compara cu nimeni, pentru că fiecare om are povestea lui de viață, propriile lecții, iar fiecare călătorie este unică în felul ei și are scopul și rostul său.

Așadar, intuiția, numită și vocea sufletului, îți va călăuzi mereu pașii către următorul capitol din viața ta, următoarea destinație în care trebuie să ajungi. Nu contează cât de lung este drumul și nici cât de mult mai ai până să ajungi acolo unde ți-ai propus. Pașii mici, dar siguri, te vor ajuta mereu în parcursul tău și îți vor oferi încrederea de care ai nevoie.

Nu este important să ajungi pe primul loc, să atingi anumite idealuri, dacă sufletul tău nu simte asta. Dacă vocea din interiorul tău te duce către o anumită direcție, atunci este cazul să o urmezi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Timpul este relativ, așa că nu te crampona în el! Când sufletul tău este pregătit, atunci poți să fii sigură că este cel mai potrivit moment pentru tine!

Sursă foto: bruniewska, Shutterstock // Anna Ismagilova, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri