doctori de nota 10

am deschis topicul asta in doua privinte: sa facem schimb de recomandari, pareri, impresii, experiente ref medici buni (in caz ca cineva are nevoie si nu stie unde sa se duca), si ref medici execrabili (de care sa stim sa ne ferim). Incepcu medicii buni: ca ginecolog obstretician : dr ion ionut adrian - maternitate giulesti(e dr f bun, se implica, te anunta din timp cand are concediu ca sa stii daca poti sa nasti cu el sau nu, iar daca nu e in concediu vine si naste cu tin in orice zi la orice ora. se porta f frumos, vb frumos, raspunde la toate intrebarile tale pe intelesul tau, nu ia bani, nu cere si cu greu primeste numai daca insisti mult de tot, dupa ecografie iti da si mana sa te ajute sa te ridici de pe pat (la altcineva nu am mai vazut gestul, nici macar la clinicile f scumpe)

ca pediatru: laura carasava (grigore alexandrescu - buc): e dr bun, si ia in seama si parerile, sugestiile, doleantele parintilor (daca ii zici "tratamentul asta nu ii face decat rau" nu se oftica ci stabileste cu tine imprteuna o alta varianta)

chirurg : laura topor (grigore alexandrescu): e bun chirurg, are mana usoara, nu cere bani, discuta cu tine ref ce intrebari ai, nu se grabeste sa opereze daca se poate trata si fara operatie, opereaza o gama larga de afectiuni: ale tractului urinar, digestiv, ortopedie etc si nu am auzit de esecuri ale sale sau plangeri ale altor pacienti. Petrece mai mult timp in spital decat cu copilul ei acassa. da nr de mobil tuturor pacientilor, daca nu poate sa raspunda te suna ea pe urma, poti sa suni si noaptea si in concediu si weekend si oricand si te ajuta.
ruschita
Postat pe 20 Iulie 2008 19:29
buna
eu sunt din iasi si am nascut cu 2 doctori minunati, din toate punctele de vedere, Galearschi si Scurtu, profesionisti deavarsiti, oameni cu simt al umorului. II recomand din suflet, la doctorul Galearschi merg dinainte de sarcina si continui cu el.
geanyna2
Postat pe 21 Iulie 2008 08:24
Nota 10 dr Andrei Zamfirescu m-a ajutat incresterea Anei de la 2saptamini(eu fiind dr pt adulti)
Il puteti gasi la Spitalul Victor Gomoiu
gloria_m_enache
Postat pe 21 Iulie 2008 09:48
dr Gliga Flaviu de la maternitatea Brasov....m-a asitat toatya sarcina si a avut grija sa ma asiste si la nastere.....
si desi a fost un pic dureros...stiu ca ceea ce a facut a facut pt ca bb si eu sa fim bine...merg in continuare la el...desi e ff ocupat si are multe paciente...nu mi-a zis ca nu ma va asista si nici nu a zis ca nu are cum cand a venit momentul..si nu il cunosteam dinainte si nici nu i-am platit mai mutl decat consultatia...pt a-i da bani dupa nastere a trebuit sa il pazesc cand iese din operatie....dar pt el nu era nici un bai dc nu ii dadeam....adica nu am vazut sa alerge ff mult dupa bani....
tudor_claudia
Postat pe 21 Iulie 2008 16:12
Pentru noi dr. Esanu Sorin, de la Polizu este cel mai bun medic ginecolog. De cand am nascut am incercat sa gasesc pediatru bun pentru Denisa, dar de fiecare data realizez ca nu gasesc un profesionist mai bun...e greu sa gasesti un medic si un psiholog in acelasi timp, iar Esanu este de departe unul din cei mai buni!!!Ce pacat ca nu este pediatru....
mihadeni
Postat pe 22 Iulie 2008 15:43
Medicul cu care am nscut, dr. Mihai Nurciu de la Clinica din Clineti, Arge... un OM i un profesionist!

Cuvinte de laud i pentru medicul meu de familie, care este i medic pediatru: dr. Alexandrina Manole, Piteti... la curent cu ultimele nouti n materie de tratament medicamentos!
oandree
Postat pe 23 Iulie 2008 01:35
Buna! Eu il consider cel mai bun ginecolog pe dr. Ioan Parvu, de la Elias (dar si clinicile Medsana si Ava).
Medic pediatru excelent este doctorita fetitei mele (pe care o monitorizeaza de la 3 zile; acum are 3 ani) : Lucia Popescu, policlinica "Patru Scaune"
Multumiri pentru tot!
d_damian_miturca
Postat pe 10 August 2008 21:24
Desi pina acum am considerat ca era bun , ajungind cu sarcina la 7 luni si ceva am avut surpriza sa mi se spuna ca nu ma va asista Dr .Sas clinica ginecologie Odobescu TIMISOARA ca nu se risca , ca sint o sarcina mai complicata, putea sa ma refuze de la inceput dar nu a zis nimic, asa ca a trebuit sa imi caut , la 7 luni alt doctor, m a mirat cam la inceput ca nu a dorit sa imi faca amniocenteza , a zis ca daca doresc ma trimite la alt doctor, la fel cu concediul de risc maternal,nu are timp de explicatii si discutii din cauza nr f mare de paciente cu zecile pe zi asa ca a treb sa ma documentez de pe net....pt mine in final a fost o dezamagire,
vivi23ro
Postat pe 11 August 2008 09:56
Eu recomand cu multa incredere pe Dr Radu Vladareanu de la Clinica Elias.
Doctorii din Calarasi nu prea isi mai cunosc meseria,vad doar plicuri in fata ochilor si las mamicile sa nasca si cu femeia de serviciu,iar medicamente nu mai le cunosc demult,doar agocalminul.Exista doar unul singur Dr.Ioan,dar din pacate cred k o sa ramanem si fara el,cei buni plec in marele orase,unde l-i se recunosc altfel meritele profesionale.
costyn2003
Postat pe 11 August 2008 10:28
Am mers si eu un timp la doctorul Galearschi, dar nu mi-a lasat o impresie prea buna. Este un doctor supra-aglomerat, care-si lasa asistenta sa preleveze probele. Eu am mers in el la policlinica, cu trimitere. Nici intimitatea nu-ti este foarte bine respectata: introduce o pacienta la consult si o alta in camera alaturata, cu usa deschisa, asa ca se aude toata conversatia. Iar asistenta lui isi permite sa dea sfaturi singura si sa puna intrebari la prelevarea probelor, intrebari care nu au legatura cu ce face ea. Lipsa intimitatii, aglomerarea si favoritismul(indus de florile pentru asistenta si alte cadouri) m-au facut sa renunt la acest doctor, care nu-mi oferea nici raspunsuri concrete la intrebarile adresate. Poate ca la cabinetul lui personal este altfel, dar nu cred ca e corect sa impuna acest lucru.

Acum merg la doctorul Gheorghita, care explica foarte clar ce ti se intampla si face recomandari. Cine stie mai multe despre acest doctor si cum se comporta la nastere, rog eu mult sa scrie aici sau sa-mi trimit mesaj personal.

anasandu
Postat pe 11 August 2008 11:59
eu am fost la galearschi la policlinica, nu are cabinet prticular si nu m-a deranjat aglomeratia si nici asistenta, nu am fost favorizata in nici un fel si am avut o sarcina foarte grea insa cu ajutorul lui am reusit si acum am o minunatie de fata si tot cu jutorul lui o minunatie de nepotel acum in varsta de 4 ani , imi pare rau ca tie ti s-a parut altfel, insa sper ca acum doctorul la care esti sa te multumeasc, mult succes
geanyna2
Postat pe 11 August 2008 15:43
Buna, pentru mamicile (sau viitoarele mamici) din Cluj-Napoca, va recomand un medic ginecolog deosebit, dl. doctor Mihai Surcel de la Clinica Ginecologie I, un medic si un om de exceptie si un specialist pe probleme de infertilitate! Eu am mers atat pentru a ramane insarcinata si am si nascut cu domnia sa!!! Este un medic dedicat si consecvent, la care puteti apela cu incredere!
Ca medic pediatru o recomand cu toata increderea pe d-na doctor Zaharie Gabriela, medic neonatolog si pediatru la Clinica Ginecologie I, are cabinet particular pe strada Decebal nr. 96, la fel un om deosebit si un medic foarte foarte bun.
Pe aceasta cale as dori sa le multumesc si le doresc sa ramana tot asa, niste oameni fantastici si deosebiti!
ruschitu28
Postat pe 12 August 2008 08:21
foarte bun topicul...vivi, si eu am o cunostinta care a nascut cu dr. Sas si a regretat ca nu s-a dus la altul..a tinut-o in spital 4 zile fara sa-i faca nimic. Dupa 4 zile de spital sotul tipei s-a enervat , s-a dus la el si i-a zis ca nevasta-sa trebuia sa nasca cu 2 saptamani mai devreme..cat mai vrea sa o tina in spital?? Atunci de-abia i-a facut cezariana ...un doctor de nota - 10.
Eu am nascut cu dr. Dorneanu de la maternitatea Bega din TIMISOARA...vi-l recomnad cu toata placerea..e un om deosebit, s-a ingrijit de mine pe toata perioada sarcinii si la nastere s-a comportat foarte frumos cu mine. Dupa 5 saptamani am facut o mastita urata si am apelat tot la el si m-a ajutat desi l-am sunat la ora 11 noaptea si i-am zis ca am febra ( 39 cu 4 ) mi-a zis sa vin la spital si a ajuns la 2 minute dupa ce am ajuns eu .
Dr. Bortea de la Spitalul de copii Luis Turcanu , medic ortoped si chirurgie pediatrica e un doctor de nota 20. Am mers cu Andrei la el de cand avea 2 luni pentru ca era susp. de Picior stramb congenital..s-a purtat cu noi ireprosabil..de cate ori l-am sunat ne-a ajutat cu cea mai mare placere si fara bani..ne-a refuzat ori de cate ori am vrut sa-i dam ceva !
sdanutza
Postat pe 14 August 2008 16:27
m a deranjat si ca baga mai multe paciente odata in cabinet, ca m am interesat de anuite teste ce ar fi treb facute , la orice imi zicea ca nu treb facut, sau ca el nu face dar daca tin motis ma trimite la altcineva, acum sint la d na doctor Butunoiu Maria, daca stie cineva dspre ea ceva sint interesata sa aflu ,pin acum sint f multumita de rabdare, si disponibilitatea de a s i ,, pierde,, timpul cu tine explicind
ceea ce nu s a intimplat pina acum...
vivi23ro
Postat pe 15 August 2008 15:46
Buna la toata lumea! Eu sunt din Constanta si caut un doctor bun. Daca are cineva vreo recomandare va rog sa-mi spuneti. Eu nu prea am auzit pana acum pe nimeni vorbind de bine despre un doctor ginecolog din Constanta. Va multumesc
surduluiza
Postat pe 19 August 2008 09:54
Buna burtici. Eu nasc in octombrie, la Giulesti cu dr. Mohamed Kasmo. Pana acum am fost multumita de dansul, sa vedem la nastere. A nascut cineva cu el?
Lavy_kidz
Postat pe 19 August 2008 19:39
buna,
si eu am nascut cu dr.GALEARSCHI SORIN si dr. SCURTU(un dr. mai tinar dar ff bun, i-a urmele lui GALEARSCHI,as spune chiar copia lui si la glume si dpdv profesionism)si datorita dr.G am o minune de fata,
eu sunt mica de statura si sotul la fel,dar dat lui am nascut o fetita de 3950 g sanatoasa ,avind o sacina cu probleme , am avut tensiune indusa de sarcina si sub supravegere am dus sarcina pina la 40 sapt , dar era riscul sa nasc si la 7 luni din ac cauza ,ca sa nu mai spun si cu complicatii.
DAR DOTORITA DUMNEALUI am dus sarcina .
cei drept asa facea introducea mai multe paciente dar nu ma deranja chiar daca stateam si o ora ,o ora jumatate,la sfirsit tb sa-ti vezi scopul tau acolo si daca esti un pic isteta puteai sa-i pui cite intrebari doreai la toate iti raspundea.
avea si el zile mai grele si te mai repezea, dar diplomatic, fara sa te jigneasca.
asa ca recomand cu caldura acest doctor
GILIOLA
Postat pe 21 August 2008 14:48
Giliola nu ne ai spus de unde esti , din ce oras...
vivi23ro
Postat pe 22 August 2008 15:32
da, ai dreptate VIVI 23 , sunt din IASI
GILIOLA
Postat pe 23 August 2008 16:37
Pentru fata mea dr pediatru care ma ajuta permanent in cresterea Anei este dr Andrei Zamfirescu, il puteti gasi la spitalul Victor Gomoiu.
Nota 10 ,nu , as spune "un om minunat".

Cautati-l daca aveti nevoie.
gloria_m_enache
Postat pe 24 August 2008 16:14
Pentru vivi,eusunt din Caransebes dar am nascut la odobescu cu dr. Olaru,la 37 de ani.Am facut amniocenteza,dar cand aveam 17 saptamani de sarcina ,am nascut noaptea ,a venit de acasa la spital si nu a vrut sa imi faca cezariana cum am vrut eu pentru ca,copilul era pozitionat normal.Am nascut la 8 luni si o saptamana un baietel de 3.300kg sanatos,iar eu ma bucur ca nu am facut cezariana.Dr.Olaru are cabinet in complexul studentesc din Timisoara si eco 3D,e putin mai scump,dar bun ,dupa 13 ani a fost singurul care a vazut ca am un polip,pe care l-a curatat,iar la 6 luni dupa am ramas insarcinata.Am fost si eu si la SAS si la Munteanu,Cioata,dar Olaru a fost cel acre m-a ajutat si m-a monitorizat pe toata peroada sarcinii.O intrebare ,de ce vrei sa faci amniocenteza?
cristian_kidz
Postat pe 25 August 2008 14:33
acum nu mai am cum sa imi fac amnio ca am 8 luni dar asa era normal sa imi faca e unul din testele necesare , pe linga toxoplasmoza pe care apropo nici aia nu mi s a facut ,, din omisiune,,, din amino se afla multe anomalii si chiar si sexul copilului daca vrei sa il sti..
vivi23ro
Postat pe 25 August 2008 15:35
Este adevarat ca se pot afla anumite anomalii,intai se face triplu test ,iar daca acolo ies anumite riscuri faci amniocenteza ,care este si destul de scumpa,pe mine m-a costat cu vaccin cu tot(am rh negativ) 1900 ron:500 extragerea lichidului,900 analiza genetica,care dureaza 3 saptamani si vaccinul 500.Amniocenteza are si ea riscurile ei.pentru toxoplasmoza trebuia sa iti dea un set de analize care se fac obligatoriu cand ramai insarcinata,dar asa sunt doctorii,important este sa nasti cu bine,un copil sanatos si o sa uiti si de SAS si de toti,iti doresc nastere usoara si sper sa ne mai auzim,multa multa sanatate
cristian_kidz
Postat pe 25 August 2008 23:10
si eu m-am simtit minunat si am un copil f reusit si datorita lui iar scurtu e si el minunat doctori f uni profesionisti
geanyna2
Postat pe 26 August 2008 16:54
Luizika, lasa Constanta fara regrete si mergi in Medgidia la dna dr. Oprea Lenuta! Vei auzi numai cuvinte de lauda despre dumneaei!
mimish_kidz
Postat pe 28 August 2008 12:23
Va salut si eu.
Eu sunt din Piatra Neamt si am avut niste experiente groaznice cu medicii din Piatra.Sa nu mai vorbim ca nici in spital nu e de intrat.Asa ca am pleca la Bacau si am fost urmarita atat inainte cat si in perioada sarcinii de d-na dr. Geta Draghici.O femeie de nota 20.Mi-a raspuns la orice intrebare, m-a linistit atunci cand aveam o stare de angoasa.Sa nu mai spunem ca a venit si a asistat si la nastere-de fapt ea a facut totul, asistenta, moasa, nu a facut nimic.Tin sa-i multumesc si pe aceasta cale.Mi-a dat putere sa nasc normal si sa nu apelez la cezariana.Am nascut extraordinar de usor.Nici nu stiu cand si cum ,un baietel de 3.200Kg, 52 cm lungime, sanatos si fara probleme.Sa nu mai spun ca de la 32 de sapt aveam dilatat colul 2 cm.Dar a fost, a fost perfect.Si acum am vrea si o fetita. Ca pediatru , mergem la d-nul dr. Petrovici in Piatra Neamt.E fff aglomerat dar eu sunt f multumita de el.
isa_zavaliche
Postat pe 31 August 2008 14:17
Va salut si eu!
Sunt din Bucuresti si dupa doua sarcini pierdute si gata-gata s-o pierd si pe-a treia (si vreo cativa medici schimbati), am gasit un medic de nota 20 - Alexandru Dinu -Spitalul Polizu -in urma cu doi ani -care m-a ajutat incepand cu saptamana a 9-a sa duc sarcina la bun sfarsit pana la 9 luni. In prezent este medic la Euroclinic si vi-l recomand cu sufletul deschis; un bun profesionist in ciuda varstei tinere, un medic care nu trata pacientele ca pe banda, fara pretentii materiale, care se implica in problemele fiecareia, care te recunoastea dupa voce atunci cd il sunai indiferent de ora, care avea un raspuns pentru orice fel de problema.......Eu am avut o sarcina complicata: col deschis de la 22 sapt fara contractii, deci probabilitate de avort spontan + cerclaj, si datorita profesionalismului de care a dat dovada am reusit sa o duc la termen. In semn de recunostinta, fetita mea ii poarta numele.
liviutza_kidz
Postat pe 2 Septembrie 2008 14:47
medic curant: anca draganescu - institutul de boli infectioae matei bals Bucuresti (pav 4 etaj 3) : bun profesionist, o femeie implicata, sufletista, atenta la detalii, cu toata grija pt pacient. (trateaza copii sigur, despre adulti nu stiu dar cred ca da)
ruschita
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:16
Mie una nu mi se pare deloc normal ca la un doctor sa intre mai multe persoane in cabinet, ami ales ca este vorba de un ginecolog, asadar probleme sensibile. Si nu-l voi recomanda niciodata pe GALEARSCHI. Nu neg faptul ca este un doctor foarte bun, ceea ce si este, dar modul asta comunist de a-ti trata pacientii nu este de mine.
Am dicutat recent cu o mamica care a nascut la spitalul Elena Doamna si nu la Cuza Voda, dupa ce a avut de a face cu aceste doua spitale. Diferenta este ca atat doctorii cat si asistentele de la Cuza au "tarife" mult mai mari, sunt mai aglomerati si inclusiv se acorda o mai mica atentie atat pacientelor cat si curateniei.
Avantaj doctorii de la Elena Doamna: iti poti face programare si 15 minute intarziere este rezonabil. Majoritatea ofera numerele de telefon personale. Doctorul Gheorghita e de nota 10.
anasandu
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:26
Buna Draga mea,
eu sunt o mamica pe care a monitorizat-o Dr. Mohamed si pe care a lasat-o balta in ultima luna Bine eu am nascut in iulie, Dr. Mahomed a binevoit sa mearga in CO si nu sa mai intors- o luna (cu toate ca la prima vizita pe care am facut-o , aveam 8 saptamani de sarcina mi-a spus ca nu-si ia concediu , normal sa-si ia banutii pe care-i dai de-a lungul sarcinii). Timp de o luna am fost disperata pentru ca el mi-a spus ca e posibil sa nasc cu 2 saptamani mai devreme de termen. Il cautam la cabinet, asistenta nu stia nimic, la spital toata lumea imi spunea ca e in concediu. In final am gasit un Dr. minunat, Dr. Mitran-tot de la Giulesti . Acest Dr. m-a cunoscut cu 4 zile inainte sa nasc si sa purtat ireprosabil. Asa ca burticilor daca ajungeti cumva la acest Dr. mergeti cu sufletul deschis ca va raspunde la toate intrebarile, raspunde la telefon la orice ora ( eu l-am stresat cu telefoanele in acele 4 zile). Eu am nascut prin cezariana si venea de 3, 4 ori pe zi sa vada ce fac, sau, daca nu venea suna. Oare cati medici mai fac asta in ziua de azi??
Ce imi place foarte mult la acest medic e ca atunci cand il sun sa ma programez la control cand raspunde la telefon spune: DA GINA.Semn ca pastreaza nr. in telefon si te gadila chestia asta si te face sa-l pastrezi ca Dr.
V-am pupat si nastere usoara la toate burticile
ginaiordan
Postat pe 14 Septembrie 2008 09:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mergem la mare? 20 De la: oto_otto 22 Mai 2009 16:05
Cicatrice operatie cezariana 3 De la: tomaioana 11 Aprilie 2012 09:07
sunt sau nu insarcinata?pt test e prea repede ? 12 De la: alexutzaale 8 Aprilie 2013 15:34
bona 1 De la: kidz006825 11 Februarie 2010 02:42
Mamici din SATU-MARE??? 23 De la: garbo280586 8 Ianuarie 2012 14:27
Setari Cookie-uri