doctori de nota 10

Ce stiti de Dr. Hodovanu de la Giulesti? Eu merg la ea de cateva luni si am senzatia ca-i dau bani degeaba. Ma tot trimite la alti colegi, pentru eco, HSG, ..., ea nu face nimic singura?
valicel
Postat pe 14 Septembrie 2008 15:12
Buna! Eu zic sa o schimbi. asta nu mai ii DR. doar cu portofelul. eu am nascut in Municipal cu DR. Grigore Corina si ii o doamna de milioane si nu materialista, daca esti din bucuresti treci pe acolo si schimbi si maternitatea. cum crezi tu. iti doresc osarcina usoara va pupicesc pe toate si pe bbbbbbbbb
balu
Postat pe 14 Septembrie 2008 16:39
Va salut si eu.
Eu am nascut la Spitalul Polizu cu Dr Petrache Magdalena,o doctorita de exceptie pe care o consider o doctorita de nota 10.Mi-a urmarit sarcina inca de la inceput ,n-am avut nici o problema si am nascut un baietel sanatos de 3300 si 51cm cu care n-am avut nici o problema.Acum are 4 luni.Mentionez ca a venit la spital intr-o sambata la 3 dimineata fara nici o problema eu nascand la 5.35.
otilia_danciu2006
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:08
Si eu am facut tratament pentru fertilitate la doctorul Mihai Surcel de la Ginecologie I Cluj si am acum o galusca mica. Este intradevar un doctor de nota 10 pe care il recomand tuturor cuplurilor care au probleme de fertilitate.
Geta_kidz
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:41
BUNA ,FETELOR ,EU AM NASCUT PRIN CEZARIANA CU DR ROXANA DRAGU DE LA SP JUDETEAN ILFOV FOST TITAN,ESTE O DR TINERIK SI DRAGUTZA ,MA URMARIT TOATA SARCINA SI AM NASCUT CU EA ..........O RECOMAND ,CHIAR MERITA ....VA DAU MAI MULTE DETALII PT CINE ESTE INTERESAT
mihamedlife
Postat pe 28 Septembrie 2008 19:31
DORESC SA-MI RECOMANDATI SI MIE UN MEDIC PEDIATRU BUN ,CARE SA FIE ALATURI DE TINE SI LA BINE SI LA RAU,CUNOSC VREO 2-3 INSA NU VREAU SA FIE LA SPITAL ,NU MERITA ASTEPTATUL PE CORIDOARE SI DP URGENTE,MI-AS DORI SA FIE DIN SECT 6 SI DE CE NU SA VINA SI ACASA CD ESTE NEVOIE ,MA AJUTA CINEVA?????????????
mihamedlife
Postat pe 28 Septembrie 2008 19:33
Buna fetelor!Eu ma numesc Adela si am nascut in Alba Iulia cu dr.Frum.Un om deosebit care este dispus sa vina si la 2 noaptea.M-a asistat si tot el a fost cel care m-a cusut.Iar ca pediatru am mers la Dr.Groza care mi-a dat mult mai multe sfaturi ca dr. de familie.
adelafistis
Postat pe 15 Octombrie 2008 14:16
eu am nascut ambii copii la universitar cu dr.badea.nota 20.

un pediatru bun il gasiti in budimex dr.stanciu

un ortoped bun pt copii dr.burnei-un om deosebit ,tot in budimex.

un orelist bun tot in budimex dr.ursuleanu

de ei mi-am amintit acum....dar mai sunt f multi medici buni....
oto_otto2000
Postat pe 19 Noiembrie 2008 18:21
Draga 'valineagu29', tu spui:
''Ce stiti de Dr. Hodovanu de la Giulesti? Eu merg la ea de cateva luni si am senzatia ca-i dau bani degeaba. Ma tot trimite la alti colegi, pentru eco, HSG, ..., ea nu face nimic singura?''

CUM ARATA aceasta doctorita, poti sa mi-o descrii in cateva cuvinte?

De la Sp. Giulesti ti-i recomand pe doctorii obstreticieni IONUT, care s- a FORMAT alaturi de doctorul pe care l-am avut eu, NICULESCU. Cred ca sunt buni prieteni.

D-ul dr. NICULESCU a format cabinetul de sterilitate de la Giulesti inca de pe vremea lui 'Ceasca'. A muncit ENORM toata viata lui, si si-a format o mana ca si de BIJUTIER.

Ex.
O data, o femeie care era in travaliu a sosit la spital si nimeni dintre cei care erau de garda nu au vrut sa se bage sa o opereze, caci NU-I PUTEAU garanta NICI VIATA EI, NICI PE CEA A COPILULUI, cu atat mai putin pe a amandoura.
NU stiu ce problema avea ... copilul era transversal, ea avea o talie foarte mica (solduri mici), iar uterul era lipit ... nu mai stiu ... cred ca de o alta operatie avuta candva anterior???
Domnul dr. NICULESCU i-a facut o operatie cezariana micuta cat latimea palmei, i-a scos copilul viu (traieste si acuma), iar pe mamica am vazut-o si am stat de vorba cu ea la niste ani de la nastere ...

Eu pierdusem o sarcina in luna a treia cand am ajuns la el. NU mi-a recomandat nici un tratament la cea de a doua sarcina, insa mi-a cerut sa fac tot felul de analize. Am pierdut-o si pe aceea, tot in luna a treia. Analizele erau bune - NU listeria, NU ...gondi (?), NU ...
NU le mai stiu, sunt mai bine de 15 ani de-atunci.
La a treia sarcina, m-am dus la dansul imediat ce am stiut. Si-a 'calcat pe inima' si dupa ce mi-a dat de facut toate analizele mi-a inmanat si reteta: alilestrenol pastile, injectii gestanon, etc. M-am intepat, am inghitit tot ce se putea ... aveam fundu ciur de injectii!!! Acea sarcina, cu analize de asemenea impecabile, a durat ceva mai mult - 4 luni! Ma simteam excelent, tocmai scapasem si de greturile caracteristice, cand intr-o seara, brusc mi s-a contractat burtica. Era ca un pietroi. A doua zi de dimineata m-am dus la spital. La ecograf mi s-a spus ca sarcina se oprise in evolutie la 3 luni !!!
Am fost din nou chiuretata, iar embrionul analizat pentru a se vedea daca nu a fost cumva o Mola Hidatiforma. Rezultatul - negativ! Bun, alte analize totusi, dupa acest eveniment timp de 6 luni !!! NU era NIMIC de natura cancerigena.
DAR, la aceasta ultima sarcina, statusem in spital in urma chiuretajului cu o hemoragie ce niu se mai oprea ... nici o injectie nu avea vre-un efect. Intr-un final, dupa o saptamana de hemoragie, domnul doctor a trebuit sa ma re-chiureteze, pe VIU, fara anestezie pentru a-si putea da seama SA NU PERFOREZE UTERUL proaspat chiuretat si deci subtiat.
Abia dupa aceasta operatie s-a oprit si hemoragia.

La 5 ani dupa toate acestea, am avut un copil minunat de sanatos si perfect, insa cu un alt barbat. Din nou domnul doctor NICULESCU mi-a fost alaturi, de data doar cu ceva alilestrenol la inceput, asa preventiv. Am facut iarasi toate analizele, si - de data aceasta - am avut un titru foarte mare de LISTERIA. Ma infectasem foarte curand si aveam deja anticorpi, proaspeti, intr-un numar urias. In primele trei luni de sarcina stiu ca nu se iau antibiotice, a trebuit sa iau, si inca in doze mari caci riscul de avort spontan era enorm datorita Listeriei (luata probabil pe cale alimentara, lapte simplu pasteurizat si NU pasteurizat UHT). Am trecut si de acelea, pt. ca mai apoi sa descopar ca aveam ''placenta previa'' - omica sangerare, dar colul ne fiind deschis, NU mi s-a facut serclaj. Am stat acasa, la pat, 7 luni!!! La cezariana, fiica mea era transversala si se ridicase (cand mi s-a rupt apa), se ridicase aproape sa-mi sparga diafragma - de abia mai puteam respira (!!!) gresise directia

Domnul Doctor NICULESCU a realizat o operatie minunata, tinand cont de faptul CA NU IL ASCULTASEM - ma ingrasasem 20 Kg. Mancasem inainte de operatie (apa s-a rupt in toiul noptii de sambata spre duminica) si dupa operatie eram ca ''Lupul din Scufita Rosie'', parca aveam bolovani in abdomen - a fost CRUNT!!! Aveti grija sa aveti stomacul gol inainte de operatie/nastere - NU VA DORITI sa treceti prin ce am trecut eu si poate si altele ca si mine, va asigur ca NU VA DORITI!

In Spital, intr-o zi ni s-a dat sa mancam VARZA (EU NU am mancat, si le-am avertizat si pe celelalte mamici!). In acea noapte ce a urmat a fost un cosmar - salonul bebelusilor era intr-un URLET GENERAL de bebelusi. Fiica mea, in acele conditii dormea ca un inger, neclintita.

Al doilea copil, tot cu ajutorul domnului doctor NICULESCU, a venit pe lume PERFECT.

II SUNT SI-I VOI RAMANE VESNIC RECUNOSCATOARE domnului doctor NICULESCU.
Este foarte solicitat si cu bebelusii in VITRO si cu nasteri normale, si cu operatii cezariene.

Revin la intrebarea de la inceput, NU cred ca este vorba de doamna doctor Hodovanu - sigur NU,
insa
in toti anii cat m-am perindat prin Giulesti, a fost acolo la un moment dat o doctorita foarte slaba, cu ochii dusi in fundul capului, usor carunta, brunetica cu un ten ~ masliniu, ce facea chiuretaje pe banda rulanta - era dupa Revolutie. Acea ''doctorita'' a perforat uterul unei tinere de 18 ani, proaspat casatorita, in urma primului chiuretaj ce-l facea si aceasta tanara vreodata. Hemoragia NU se mai oprea, si nu au putut sa-i dea drumul acasa (celelalte plecau dupa numai 30 min.) A trebuit sa-i scoata/extirpe uterul acelei tinere - ADIO COPIL pe veci!

SIGUR NU era doamna Hodovanu, caci pe dansa o cunosc caci si dansa a lucrat in echipa cu d-ul dr, IONUT si cu NICULESCU la Cabinetul de sterilitate. Dansa este o femeie fina, cu un ten alb ... DACA va trimite la alti doctori sa va faca aceia ecografia este pentru ca la cabinetele de ecografie este UN PROGRAM pentru fiecare doctor in parte. Cred ca este vorba de bunul dansii simt aicea. De aceea va trimite atunci cand sunteti la cabinetul ei - la consultatie - dar NU coincide cu programul ei de la Ecograf, simplu. Si apoi sa stiti ca si la ecograf sunt uni care s-au specializat - stiu sa manuiasca mai bine calculatorul acela, va fac si va dau si o fotografie a bebelusului, etc. Apoi, la nastere CINE ARE NEVOIE SA FIE profesionist in Ecografii? Obstretica se ocupa in principal cu operatiile la nivelul genital, zic eu ...

EU una as prefera-o pe dansa decat sa-mi pufaie tutun in plamani d-ul Marinescu !!!



P.S.
Sper ca au dat-o afara pe INCOMPETENTA aceea DOMNISOARA ... (?) care era SEFA SALONULUI PUERICULTURA (nou nascuti). Au murit destui bebelusi sanatosi datorita ei, sau au avut grave probleme - este TOTAL pe dinafara subiectului, ori poate ca URASTE copii !?!
Doar Domnul Director (?) MARINESCU este responsabil pentru asemenea persoane, in asemenea functii. Cel putin in acele timpuri, asta afost situatia.

Altfel Spitalul are Laboranti foarte buni la analize, si in decursul timpului a devenit tot mai curat (eradicasera gandacii).

Oricum, spitalele din Romania sunt toate la fel, mult mai curate, iar personalul din ce in ce de mai buna calitate.
Simply_i
Postat pe 19 Noiembrie 2008 23:04
pentru cei care vor sa nasca usor si doresc sa acorde sanatate copilului din timpul sarcinii consumati fructe multe s-au gelul facut cu multe fructe
intr-un borcan 40kg de fructe intrebari 0744773750;e-mail evaszakacs@yahoo.com
gabitza_popa
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:35
Buna fetelor...ma alatur si eu voua in acest minunat topic...spre deosebire de voi eu inca nu sunt mamica dar sora mea a nascut cu d-nul Cristian Peteu si sincer chiar nu am ce sa-i reprosez..este un om de milioane...pe langa faptul ca a avut grija de ea pe toata perioada sarcinii cat si dupa ce a iesit din operatie plus ca a iesit la usa sa ne spuna noua cei care asteptam afara, ca totul a decurs bine...acum e la al doilea copil pe care tot cu el il va naste ..si acum ca si atunci tot cu aceeasi grija se poarta cu ea...acum am inceput si eu sa merg la el si mi se pare nemaipomenit...se poarta super cu tine si nu te lasa sa pleci de acolo pana nu iti ridica moralul...in cazul meu chiar aveam nevoie de asta si cand am iesit din cabinet parca eram alt om...toate grijile mele au disparut...
In plus trateaza pe toata lumea la fel...nu se uita ca esti de la tara sau ai banii...pur si simplu isi face treaba indiferent de statut fiecaruia...am uitat sa va zic ca soramea vrea sa preleveze celule stem...operatiune pe care tot el o va face...
Va pup si sa va traiasca minunatiile!!!!!1
danielia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:32
Medic ginecologic foarte bun este Dr Badiu , Spitalul Universitar ( si se mai gaseste si la CMU). Am avut o nastere super usoara , este un medic extrem de atent cu pacinetele, NU primeste nimic la nastere ... numai daca ii dai dupa ceva, e ok, oricum NU cere.
A fost extrem de atent cu mine, a stat ore intregi langa mine, in perd travalilui , am nascut natural.
Singurul defect este ca e tare aglomerat , are multe paciente si pe perd sarcinii tb sa pierd cateva ore pt a intra la consultatie la el, daca doream sa merg la spital, iar pt prog la CMU ...tb facute cu mult timp inainte.
oricum, se merita totul, vi-l recomand cu placere.
ocindori
Postat pe 28 Noiembrie 2008 11:05
buna fetelor..sunt noua pe forumul acesta dar cu o problema de fertilitate, sotul are oligoastenospermie operat acum in octombrie de dublu varicocel si inca mai asteptam minunea.
Am vazut GETA ca ai fost la cluj la doctorul Surcel. Eu sunt tot din cluj si as vrea sa-mi spui daca il gasesc la Gine 1 sau are si pe altundeva un cabinet. Mi-as dori tare mult sa gasesc un doctor bun in infertilitate cu care sa reusim un bebe.
Multumesc.
moni11
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:22
Buna mamicilor! eu am nascut in iunie cu dr Anamaria Floare la Elias! este o dr tinerica si f draguta,atenta,dispusa oricand sa-ti raspunda la intrebari. Am fost f multumita! pana in mai a lucrat la CMU,acum poate fi gasita la MED AS sau MEDICAL CITY!
ramona_iuliana
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:45
Pt monica_potop:
Si eu am mers la dl. Dr. Surcel tot pe probleme de fertilitate (nu foarte foarte mari sau grave) am ramas insarcinata si acum am un bubulin de 1 an jumatate! Am nascut tot cu domnia sa, e un medic exceptional si un om de mare caracter, tanar si consecvent! Il gasesti la Clinica Ginecologie 1 pe str. Clinicilor, acolo in cadrul clinicii este centrul de Fertilizare (dl dr e specialist pe astfel de probleme), il gasesti acolo intre orele 8 - cel tarziu 14, cabinet particular nu are momentan! Te sfatuiesc sa mergi sa il cauti acolo si sa discutati cand te poate primi alte detalii etc... E foarte accesibil si f f f de treaba, ti-l recomand cu toata increderea! Numai bine iti doresc si sa dea Dumnezeu sa aveti un copilas cat de curand!!! Pupici cu lipici!!!
ruschitu28
Postat pe 29 Noiembrie 2008 11:13
Pt mamicile din Constanta. Eu am fost la dc. Cristurean si a fost foarte bine. M-a asistat la nastere si cel mai important m-a incurajat sa nasc normal. M-a ajutat enorm in timpul nasterii. Din tot sufletul il recomand.
iuianazvinca
Postat pe 29 Noiembrie 2008 15:05
EU SUNT DIN CIMPLULUNG MUSCEL SI AM NASCUT AMANDOI BEIETII CU UN DOCTOR EXCELENT;DR NASTASE SERBAN.ESTE ATENT SI DRAGUT,TE FACE SA TE MA DESTINZI CU CATE O GLUMA SI NU ESTE CIUBUCAR.DACA AI SI VREI SA-I DAI CEVA BN,DACA NU NU ESTE NICI O PROBLEMA.SE COMPORTA LAFEL.CA MEDIC ENDOCRINOLOG O RECOMAD CU MARE DRAG PE DR RAMONA ALDEA,O PROFESIONISTA DESAVARSITA,CA STOMATOLOG PE DR STANESCU LUCIAN UN OM EXTRAORDINAR SI CU O "MANA DE AUR'.CAM ATAT.VA PUPIC!!!!!!!!!
blondy21
Postat pe 30 Noiembrie 2008 10:15
BUNA FETELOR . EU AM NASCUT IN PIATRA NEAMT, CU D-NA DOCTOR TATARU, E O DOCTORITA DE NOTA 10. FOARTE ATENTA, AM FACUT CEZARIANA LA CERERE SI SUNT FOARTE MULTUMITA. NU MAI ZIC DE TAIETURA, O ADEVARATA OPERA DE ARTA ! IN PLUS IN AFARA DE CONSULTATIE SI FOARTE RAR UN BUCHET DE FLORI ALTCEVA NU I-AM DUS , CU TOATE ACESTEA AM SIMTIT-O FOARTE APROAPE DE MINE, IAR LA ECOGRAFII VORBEA ATAT DE FRUMOS DE BEBE INCAT MA FACEA SA MA SIMT MAMICA CELUI MAI FRUMOS ! MAI MULT DECAT ATAT MI-A PLACUT CA AVEA MEREU TELEFONUL DESCHIS SI NU PAREA DELOC DERANJATA DACA O SUNAM IAR CAND PLECA DIN ORAS MEREU IMI SPUNEA CA LIPSESTE! PUPICI.
SAMIA
Postat pe 30 Noiembrie 2008 19:10
Buna, sunt o viitoare mamica si pacienta a dlui Galearschi. Dar am auzit din diverse surse, ca dl dr. nu participa la nastere. Ai putea sa imi dai mai multe detalii despre dl dr. ( deoarece eu sincer ma gandesc sa skimb medicul). Este prima mea sarcina si iti dai seama ca sunt cumva speriata; de aceea as avea nevoie macar de ceva atentie din partea medicului care cunoaste detalii despre sarcina mea.
dusmanca
Postat pe 3 Decembrie 2008 16:46
eu am nascut acu 7 luni cu doctorul galearschi sa stii ca asista si participa la nastere si e singurul doctor care vine personal in fiecare dimineata sa te panseze(daca esti operata) sua sa vada cu te simti
eu am fost extrem de multumita de el atat cat am fost insarcinat si cand am nascut si dupa nastere cand am fost la control
un om minunat din punctul meu de vedere si mana lui a doua doctorul Scurtu la fel
sarcina usoara
geanyna2
Postat pe 4 Decembrie 2008 15:23
Pt mamicile din Oradea d-nul dr Marge Octavian este cel mai bun dr.Eu am nascut cu dansul si sunt foarte multumita de felul in care s-a comportat cu mine si de cata grija a avut de mine.Eu am nascut prematur la 8 luni jumate si de fiecare data cand venea la vizita ma intreba ce face micuta si daca a mai luat in greutate ea nascundu-su cu 2550 g.
andrus24
Postat pe 4 Decembrie 2008 21:58
Buna, ma numesc Carla si am nascut pe 10 decembrie 2007 la Odobesccu cu DR SAs care din punctul de meu de vedere este un dr si un om minunat. Eu am vrut sa nasc normal cu epidurala si intr-o seara avand un travaliu fals l-am sunat si m-a chemat la Tm(Eu sunt din Resita). Am nascut abiA peste 10 zile si am stat la spital, la alegerea mea.In acest timp ma vizita si de doua ori pe zi , inafara orelor de vizita si daca il sunam oricand inclusiv noaptea in 5-10 min era la mine, ce sa iti spun, cel mai atent om.
Consider ca este un om minunat, si crede-ma nu sunt o persoana foarte usor de suportat si nici un pacient docil, chiar si ne miram si noi cum de mai suporta atatea fite si pretentii cate aveam cand am fost gravida.
Parerile sunt impartite,vad; chir am fost mirata cand am citit pentru ca pana acum nu am auzit decat de bine de dansul.
Nu te contest, asta este parerea mea!
carla_dana_p
Postat pe 16 Decembrie 2008 22:12
Buna!
Am si eu o intrebare. Ai nascut cu Galearschi natural? Sau cezariana? Am auzit ca la nasterile naturale nu participa. Dar eu am un bb mare si daca nu voi putea sa-l nasc natural, cine imi va face cezariana?
smichi
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:51
chelsaug cum ai nascut? natural sau cu cezariana? Pt ca am auzit ca la nasterile naturale nu participa...
smichi
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:58
eu am nascut prin cezariana dar sa stii ca nu ar trebui sa te iei dupa auzite ar trebui sa vorbesti direct cu el, el este adeptul nasterilor naturale si daca nu va putea veni el te va asista dr.Scurtu un om deosebit, mana lui dreapta. pe mine m-a consultat dr.Scurtu in ultimele 3 saptamanai de sarcina asistat de Galearschi, pt ca nu stia sigur daca va fi in Iasi cand nasc eu si nu vroia sa ma lase pe mana oricui, insa am cunoscut mamici care au nascut natural si la care el a asistat. Asa ca sfatul meu este sa vorbesti direct cu el , e un om foarte deschis si intelegator
geanyna2
Postat pe 22 Ianuarie 2009 07:50
eu am nascut prin cezariana dar sa stii ca nu ar trebui sa te iei dupa auzite ar trebui sa vorbesti direct cu el, el este adeptul nasterilor naturale si daca nu va putea veni el te va asista dr.Scurtu un om deosebit, mana lui dreapta. pe mine m-a consultat dr.Scurtu in ultimele 3 saptamanai de sarcina asistat de Galearschi, pt ca nu stia sigur daca va fi in Iasi cand nasc eu si nu vroia sa ma lase pe mana oricui, insa am cunoscut mamici care au nascut natural si la care el a asistat. Asa ca sfatul meu este sa vorbesti direct cu el , e un om foarte deschis si intelegator
geanyna2
Postat pe 22 Ianuarie 2009 07:50
Pt. Monica_Potop

In legatura cu domnul doctor Mihai Surcel pot sa-ti spun ca e un doctor extraordinar, specialist in probleme de infertilitate. Am vazut ca ruschitu ti-a scris unde il poti gasi si poate deja ai si luat legatura cu dansul. Daca s-a intamplat asa poate ti-ai dat seama ca e un medic foarte bun in domeniu si cu foarte multa rabdare( ceea ce si trebuie in astfel de cazuri ) , dar cere foarte multa seriozitate si din partea pacientilor, in sensul de ai urma sfaturile cu stictete. Ai incredere in dansul si nu te dezamagii daca nu iasa din prima(asa ne-a spus si noua si asa sfatuiesc si eu pe altii). Va urez sa aveti parte de un bebe cat mai curand.
Geta_kidz
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:57
medic curant maternitatea giulesti: dr TOMA

este dr f bun, la copilul meu de numai 3 zile a facut ecografie si a vaziut exact ce problema avea si a stiut ca trebuie operat s la cine sa ne ducem (asta in conditiile in care neonatoloaga (scheiner-o vaca!) zicea ca nu se poate face ecog , ca se vad doar niste calti la varsta asta etc... si ca bebele meu e bine sanatos, ca urineaza (el avand in realitate mari probleme cu aparatul urinar! ce daca urina?urina atuncea, peste cateva luni daca stateam acasa linistita i se faceau rinichii praf!)
ruschita
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:13
da e super doamna dr dragu cu ea urmez si eu
eeu am avut probleme cu bebe gata sal dau afara la 6 luni si ma ajutat mult doamna dr vio recomand cu mare incredere
kidz000225
Postat pe 10 Martie 2009 14:22
Buna! Am si eu o inrebare, trebuie sa nasc in mai la Spit Giulesti cu dr. Mohamed Kasmo. A mai nascut cineva cu el? Cum este ca medic, coase strans, vine cand nasti, etc? Astept si alte referinte despre el. Multumesc foarte mult!
meee
Postat pe 11 Martie 2009 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UN CIINE CARE ISI ASTEAPTA STAPINUL.... 5 De la: lumi_store 6 Decembrie 2009 15:11
salut 2 De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:43
ochii rosii cu mancarime 2 De la: oto_otto 30 August 2009 19:21
prima de nastere 1 De la: flori_c 11 August 2009 14:08
RH NEGATIV LA VIITOARELE MAMICI 30 De la: adryaana 19 August 2011 08:43
Setari Cookie-uri