doctori de nota 10

Nu am nascut cu dansul dar am nascut la Giulesti si am vazut si auzit ca este un medic foarte bun si responsabil si te sustine este langa tine in timpul travaliului cel putin o mare parte acum depinde cat o sa ai travaliu.Eu cat am stat in travaliu toti medicii am observat ca erau buni si isi sustineau pacientele.nastere usoara si sper sa nasti ziua ca eu am nascut noaptea si este cam obositor si medicii la fel ca sunt de garda.
maria_serafim
Postat pe 11 Martie 2009 16:23
Vreau sa va impartasesc si eu experienta mea legata de amniocenteza. Prelevarea de lichid amniotic a fost facuta de Dr. Alexandru Dinu la Euroclinic. Ii multumesc pe aceasta cale pentru blandetea pe care mi-a aratat-o si-l felicit pentru modestia cu care isi profeseaza meseria. Procedura de prelevarea a fost facuta fara anestezie si nu a durut mai mult decat o injectie. Am fost sfatuita sa stau in pat in ziua respectiva si apoi in urmatoarele doua zile sa nu fac efort. Inca nu am primit rezultatul analizei genetice, dar sper sa fie bine, ceea ce va urez si voua. Eu am fost sfatuita sa o fac pentru ca am 40 de ani si un risc statistic de 1 la 107 de a avea un copil cu probleme genetice. Restul estimarilor triplului test au iesit foarte bune.
In concluzie, trebuie sa fii increzatoare si curajoasa, sa te relaxezi in momentul intepaturii si nu va fi deloc o experienta neplacuta.
Imi doresc ca Dr. Dinu sa poata fi gasit si in sistemul de stat pentru ca problema cu amniocenteza este ca pe mine m-a costat 2000 de lei noi. Pentru mine e mult. De asemenea, nu-mi voi putea permite sa nasc la Euroclinic, unde 3 zile de spitalizare si o nastere naturala costa estimativ 8000 lei.
kidz000416
Postat pe 24 Martie 2009 10:20
Buna dragi burtici,

Scriu pt prima data de forum si doresc sa va salut pe toate...
Sunt insarcinata in 14 saptamani...totul este ok pana acum, insa vreau niste sfaturi / pareri de la voi in legatura cu dr Magda Petrache (care poate fi gasita atat la Polizu, cat si la Sanador). Merg la dumneaei dinainte de sarcina, insa as vrea tare mult sa pot lua legatura si cu alte foste sau actuale gravidutze care au fost / merg la dumneaei. Stiti cumva daca face cezariana la cerere?

Multumesc si astept cu mare interes raspunsurile voastre!
oanaalina11
Postat pe 24 Martie 2009 15:26
Dr. pediatru specialist Sersea Florentina de la clinica medicala Diamed
(Pescarus)- nota 10 pentru atentia cu care consulta, asculta si comunica bine cu parintii, diagnostice precise si tratamente adecvate.
















vince
Postat pe 25 Martie 2009 10:26
Si eu sunt noua pe acest forum si dati-mi voie sa va salut pe toate mamicile si toti bebelusii!
Sunt o mamica din Constanta si din toata experienta mea prin dr ginecologi, am ajuns la Dl. dr. Chazli Fawaz ( eram insarcinata in 2 luni ). Am evitat sa nasc la Constanta din cauza primei nasteri care a fost un calvar...Nota 10 este prea mica, nu stiu dk exista nota pt o persoana care pune tot sufletul la fiecare dintre mamici ( si in general, nu numai gravidutze ).Mi-a urmarit evolutia sarcinii cu foarte mare atentie ( avand deja 35 ani) si totul a decurs f bine. Am preferat sa merg la Cernavoda la controale si bineanteles ca acolo am si nascut. Iti da nr. de telefon personal si-l poti suna cand ai pb la orice ora din zi si noapte. Este deschis la orice fel de discutie si iti da cele mai bune sfaturi. Vi-l recomand cu toata increderea si toata caldura pe acest om minunat. Datorita dansului am adus pe lume o minune de baietzel care acum are 6 luni jumate.
Dragi mamici ,va doresc din toata inima multa sanatate ca sa avem puterea de a ne creste in liniste si cu multa iubire cele mai minunate fiinte de pe pamant, COPIII !!!!

PS. pe dl. dr. il gasiti si la PROVITA2000 Constanta
dany250373
Postat pe 28 Martie 2009 16:41
Buna ziua! Sunt noua pe aici dar am citit cu atentie mesajele voastre si sunt foarte revoltata. O cunosc pe dr.Hodovanu de la Giulesti de 6 ani, este un medic excelent cum putin ne este dat sa gasim in spitalele din romania.Despre spaga nu poate fi vorba ,eu spun asta din exparienta anilor ce au trecut;ca sa nu mai vorbesc ca alaturi de mine a fost tot timpul aceasta doctorita care m-a ajutat sa am o fetita sanatoasa dupa multe tratamente si chinuri (luna de luna timp de 6 ani m-a facut sa nu renunt la visul meu). Eu zic ca ar trebui sa cunoastem mai bine omul inainte sa il criticam.Vreau sa va spun ca Dr. Hodovanu mi-a fost alaturi si daca nu am avut bani m-a ajutat cu analizele internandu-ma in spital ca sa nu platesc. Eu am nascut cu dansa prin cezariana si m-a supravegheat tot timpul.Daca as mai face un alt copil cu siguranta tot la dansa m-as duce.Nu criticati faptul ca nu face eco, pentru ca este specializata in reproducere umana dar asta nu inseamna ca nu se pricepe.Parerea mea este ca am gasit un medic minunat pe care nu-l deranjez niciodata cu telefonul sau cu intrebarile.
mirela3074
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:03
Buna, eu am nascut in noiembrie cu doctorul Cristescu de la Giulesti, nu am cuvinte de lauda pentru el deoarece am stat in sala de nastere de la ora 10 dimineata pana la ora 1 noaptea si nu a venit decat de doua ori sa ma vada, medicul care mi-a urmarit sarcina a fost doctorul ALBU de la acelasi spital, un medic foarte bun dar care in ziua cand m-am dus sa nasc a zis ca nu este in Bucuresti desi cu o seara inainte fusesem la el la control si mi-a zis ca nu nasc acum ca mai am iar dupa nastere nu a venit in cele trei zile de stat in spital nici macar o data sa ma vada, si am dat o gramada de bani la cabinetul lui particular la care ma chema si de doua ori pe luna desi nu aveam probleme cu sarcina.
kidz000665
Postat pe 1 Mai 2009 17:02
draga oanaalina11, referitor la dna dr Petrache eu stiu numai cuvinte de lauda pentru dansa. nu am fost pacienta ei, dar timp de 3 luni cat am stat in spital la polizu am reusit s-o vad si sa vb cu o pacienta de a dansei care a stat cu mine in salon. Acea fata zicea ca este o dr foarte buna si mi s-a parut ca avea dreptate. Acum depinde si de tine cum o simti si cum te intelegi cu ea, pt ca suntem oameni cu totii. Daca ai ceva indoieli eu ti-l pot recomanda pe dr Horia Cioflan tot din polizu, dar are si cabinet particular. Este un dr de nota + infinit moral si profesional. Multa sanatate si sa duci sarcina la capat cu bine!
IriCris
Postat pe 4 Mai 2009 12:35
salutari din timisoara. eu am patit cam asa(pe scurt): am mers toata sarcina la o dna doctor, la care nu o sa ii spun numele. la fiecare control intrebam "as putea sa nasc cu cezariana?" si imi spunea de fiecare data ca mai vedem atunci in spital. m-am documentat legat de naturala vs. cezariana si am hotarit ca vreau cezariana. cind eram in saptamina 37, am intrebat iar. acelasi raspuns. asa ca mi-am cautat alt doctor. concluzia: am nascut cu elena bernad, clinica bega, seara la 21:15, un baietel de 52cm si 3560g, apgar 10.
stiu ca parerile sint impartite, ca sint multumiti si nemultumiti. asta e viata, e balanta vietii. eu fac parte din categoria celor multumiti.
nu imi va parea rau NICIODATA ca am hotarit sa nasc cu cezariana. am ris, am plins(de bucurie) si am glumit in timpul nasterii.
dna dr bernad-nota 10+
adrica
Postat pe 5 Mai 2009 13:38
Buna ziua.

De abia m-am alaturat comunitatii kidz.ro si poate nu e bine sa incep cu comentarii, insa, la fel cum am remarcat pe foarte multe forumuri, si aici lipsesc datele de contact ale medicilor pe care ii recomandati. Pentru un pacient, care incearca sa depisteze un profesionist care sa fie in stare sa ii dea un diagnostic corect, adresa (preferabil de la cabinetul particular al medicului, caci acolo se pot face programari si nu mai trebuie sa te milogesti de sefi pentru o jumatate de ora libera) sau un numar de telefon la care sa poata fi contactat medicul ar fi extrem de utile.
Am batuit o noapte intreaga internetul si forumurile in speranta obtinerii unor coordonate de contact de la medicii ginecologi laudati pe forumuri .
Sper ca nu v-au deranjat remarcile mele.

Sanatate multa!
anaidsand
Postat pe 14 Mai 2009 16:25
pai cauti pe net sau in cartea de telefoane spitalul cu pricina, clinica etc, de unde este medicul (caci sunt convinsa ca fiecare om care recomanda un medic, iti spune si de unde sa il iei), acuma ce ai vrea?sa iti faca forumistii si programare la medicul cu pricina? Caci "un pacient care incearca sa depisteze un profesionist" se presupune ca este destul de interesat incat sa stie sa caute odata ce a primit "pontul" ca X de la spitalul Y este un medic bun. Nu?
pinicuta
Postat pe 14 Mai 2009 17:02
Spune-ne mai clar ce medic cauti si poate cel care a scris despre el iti va zice si cum se ajunge la spital (ce orar are medicul, ce autobuze trec pe acolo, ce nr de tel are spitalul etc). Sau urca intr-un taxi si zi-i sa te duca la locatia unde activeaza medicul cu pricina. Nu vad unde este dificultatea de care te lovesti tu, fii te rog mai explicita, sigur vei primi indrumari utile si vei reusi sa iei legatura cu medicul pe care il cauti.
pinicuta
Postat pe 14 Mai 2009 17:06
Nu e nevoie sa imi faca nimeni programare. Insa pana am reusit sa gasesc adresa si numarul de telefon de la cabinetul doctorului Ion Ionut Adrian a trecut ceva timp. Revin cu datele de contact.
Cat despre spitale, mercic frumos, dar nu mai calc pe acolo decat in caz de urgenta.
anaidsand
Postat pe 15 Mai 2009 11:19
sa stii ca nu toata lumea care merge la giulesti la dr ion stie sau are bani pt cabinetul lui privat, asa ca nu din rea vointa ti s-a ascuns adresa cabinetului privat sau nr lui de telk (caci nr lui personal nu il da la NIMENI, iar la cabinetul privat oricum tre sa faci programare cu cel putin 2 LUNI inainte).

dar daca sunai la spital la giulesti ti-l puteu da la tel chiar pe el...
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 12:11
pai chiar asa, da-ne tu datele lui de contact ca sa nu ramanem nestiutori....
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 12:13
caci de altfel, ti se spusese unde il gasesti pe dr (la giulesti), dar acuma daca tu ai pretentii ca nu te duci la spital ci numai la cabinete private etc, ce vrei sa facem noi? scopul forumului era sa informam care dr sunt buni si care nu (pt ca o mamica sa stie la cine e bine sa mearga), nu e forum publicitar, ca sa scriem aici si adresa de acasa a medicilor sau sa facem reclama clinicilor private.... si in calitatea ta de pacient disperat in a lua legatura cu un profesionist capabil sa dioagosticheze corect...ma asteptam sa zici ca mai important e doctorul nu cabinetul, si oricum mmai important ar tb sa fie sa vb cu el decat jumatatea de ora libera pe care ti-o da sau nu patronul de la munca...
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 13:20
pinicuta, esti mult prea sarcastica. Anaid_Sand a vb frumos si a zis "sper ca nu v-au deranjat remarcile mele". nu cred ca a vrut sa supere pe cineva. asa ca faceti pace.
adrica
Postat pe 15 Mai 2009 13:34
Pai tie ti se pare normal ca omul in buna lui credinta sa se gandeasca "mai, poate o femeie insarcinata o avea nevoie de indrumari, sa ii spunem deci care dr e bun si care nu", si sa infiinteze acest forum, zicand: dr ion de la GIULESTI e dr bun etc, si pe urma vine cineva si zice" la ce bun ca ati zis care dr daca nu imi ziceti unde are cabinet privat, ca eu la spital nu ma duc..." pai nu te duce atunci la lasa-ne in pace, nu vad care e problema. Cat despre sarcasm...am avut profesori buni...si plini de umor...
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 13:42
sa bem pentru asta
adrica
Postat pe 15 Mai 2009 13:44
cu sau fara sarcasm in cazul de fata trebuie sa-i dam dreptate pinicutei
SEBY1YEAR
Postat pe 15 Mai 2009 13:54
ii trimit si o bere acum e la alegerea ei daca vrea cu sau fara alcool.
SEBY1YEAR
Postat pe 15 Mai 2009 13:55
ii dam una cu alcool ca nu o sa ii strice...
adrica
Postat pe 15 Mai 2009 14:01
asa zic si eu cred ca nu mai alapteaza ...
SEBY1YEAR
Postat pe 15 Mai 2009 14:15
multam , fetele, nu stiu ce sa zic, mai bine fara alcool ca vrem sa facem un fratior
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 14:25
pot sa ma bag si eu la o bere??????
si pe cine ai avut profesor de sarcasm?
andracalin
Postat pe 15 Mai 2009 14:43
de ce, vrei sa ti-l recomand si tie?
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 14:44
hai ca deja suntem sa lasam loc si pt altii care vor sa recomande medici buni, caci are tara noastra destui si e pacat sa nu stie lumea de ei , mai ales atunci cand e nevoie...
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2009 14:48
berea asta, bat-o vina. ne imbatam fara sa o bem si o luam pe linga.....topic
adrica
Postat pe 15 Mai 2009 14:54
pentru cine e din slobozia, pot sa-i recomand pe doctorul manaila... eu n-am vrut sa nasc la bucuresti (asa cum fac majoritatea mamicilor cu "pretentii" din orasul nostru provincial)...
era doctorul meu pana sa raman gravida, m-am dus la el, mi-a urmarit sarcina, m-a indrumat pe ici, pe colo... e adevarat ca n-am avut niciun fel de problema pe durata sarcinii, ca poate as fi consultat si pe altcineva, dar cum urasc bucurestiul, pentru mine a fost super ok...
cine e din bucuresti sa nu se supere, dar pe mine orasul asta ma face cu capul...
andracalin
Postat pe 16 Mai 2009 02:23
Dr. kasmo e foarte bun, am nascut in octombrie cu dansul. A venit de acasa special, intr-o sambata. m-a cusut bine, sunt vindecata complet.Bafta sau felicitari(daca ti-am rasp. prea tarziu).
Lavy_kidz
Postat pe 16 Mai 2009 16:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hemangioame 3 De la: cotosm 10 Noiembrie 2008 15:07
acte necesare pentru concediude crestere a copilului 8 De la: bau 14 Martie 2010 01:53
Ce marca de scaun de masa sa aleg? 4 De la: garbo_384177 15 Iulie 2014 13:02
Dupa 1 an de gradi tot nu vrea sa merga si plange 7 De la: Lya_Maris_1 15 Ianuarie 2013 07:48
Pediatri Timisoara 2 De la: alinakatt 21 Februarie 2009 16:20
Setari Cookie-uri